kızlar bebegine akika kurbanı kesen varmı yada biliyormusunuz?
aksam hıc uyumadık bu sabah ancak 8 de uyudu benımkı..
cok yorgunum cookkk..
bu arda benım esım chıcconun pompasını aldı ben memnun degılım 50 tl vermıs bıde cok guzel pompalamıyor bence gercı baska pompa denemedım kıyas yapamam ama canımı yakıyo cok.. yarık kısmı daha cok actı hep ama mecburen cekıyorum..
ögretmenım ıkıncan dıyorsun ya senınkıne benımkıde ıkıncanan kesın bu kadar ıkınılırmı yaaa..
hepmavı blendırdan gecırmesek olmaz mı?
ben severım ıncırı..
Benim pompa da çok yakıyor yaa ucunu iyicekızarttı.Elektrikli pompa ama ben sevmedim bu pompa işini.Acaba kullanırken yanlış mı kullanıyorum ki bu kadar acıtıyoobilmiyorumkismile
O zaman inciri çok küçük doğra ki puding kıvamını alabilsin.Sanırım incirin çekirdekleri içindeki madde kıvamı artırıyor.Su gibi olmamaıs için inciri ufacık ufacık doğramalısın.O zaman blendrıa gerek kalmaz.
bende hemen etkisini göstermişti yani 1-2 saate kadar
ama karnım açken yemiştim belki onun için hızlı etki etmiştir
bende bu akşam yapayım tekrar
İyi akşamlar kızlar....nasılsınız?ben geceden kalma yorgunlardanım...birazdan uyumayı düşünüyorum ...hazır eşim bebeğe bakacakken....benim kızımın dilinde süt emdiği için beyazlık oluştu..pamukçuk değil....süt kalıntısı..sizlerde de varmı ?varsa bişeyler yapıyor musunuz?kafamçokkarıştı
aynısı benimkindede var özellikle emdikten sonra dahada belirginleşiyor mendille süt sanıp silmeye çalışıyorum hep.dudakları kuruyuncada beyaz beyaz duruyor.pamukçuk değilmiş ama annem baktı.dilinde diyil ama dudağında var benimkininde derisi soyulmuş gibi beyaz sürekli
Ben yazmıştım mutlaka deneyin süper artırıyoo
aksam hıc uyumadık bu sabah ancak 8 de uyudu benımkı..
cok yorgunum cookkk..
bu arda benım esım chıcconun pompasını aldı ben memnun degılım 50 tl vermıs bıde cok guzel pompalamıyor bence gercı baska pompa denemedım kıyas yapamam ama canımı yakıyo cok.. yarık kısmı daha cok actı hep ama mecburen cekıyorum..
dilinde diyil ama dudağında var benimkininde derisi soyulmuş gibi beyaz sürekli
tam nasıl hazırlandığını sölermisin canım evde incir varken bi deniyim
canım ben amedanın pompasını aldım çok memnunum hiç canım yanmıyo
2,5-3 saatte bir çift göğsü aynı anda çekiyorum 15 dakikada halloluyor valla
hiç göğüslerimde de sorun yok yara falanda olmadı belki emmediği için olmamıştır belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?