2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

smhsmh banyodan sonra taksan yeterli canım evde...
tutku canım kafasında şapka tutmuyorsa,kendinden şapkalı yeleği falan vardır onu takıp önündeki düğmeleri ya da fermuarı kapayabilirsin, banyo sonrası özellikle...

ögretmenım ıkıncan dıyorsun ya senınkıne benımkıde ıkıncanan kesın bu kadar ıkınılırmı yaaa..

hepmavı blendırdan gecırmesek olmaz mı?
ben severım ıncırı..

Benim pompa da çok yakıyor yaa ucunu iyicekızarttı.Elektrikli pompa ama ben sevmedim bu pompa işini.Acaba kullanırken yanlış mı kullanıyorum ki bu kadar acıtıyoobilmiyorumkismile

ögretmenım ıkıncan dıyorsun ya senınkıne benımkıde ıkıncanan kesın bu kadar ıkınılırmı yaaa..

hepmavı blendırdan gecırmesek olmaz mı?
ben severım ıncırı..

O zaman inciri çok küçük doğra ki puding kıvamını alabilsin.Sanırım incirin çekirdekleri içindeki madde kıvamı artırıyor.Su gibi olmamaıs için inciri ufacık ufacık doğramalısın.O zaman blendrıa gerek kalmaz.

hepmavi çok teşekkürler valla benim çok işime yaradı
kibele bence blendırdan geçirerek dene
bana çok lezzetli geldi

Benim pompa da çok yakıyor yaa ucunu iyicekızarttı.Elektrikli pompa ama ben sevmedim bu pompa işini.Acaba kullanırken yanlış mı kullanıyorum ki bu kadar acıtıyoobilmiyorumkismile

ya canım bence yanlıs degıldır ucu morarıyo gıbı oluyo valla..
bende hıc sevemedım ne zaman atmak zorunda kalsam sagıp sutumu azalıyo sankı
benım boyle ınanclarım vardır..
ama zarar vermesın dıye atmam da gerekıyo ne yapacagımı sasırdım ınankı!!

zor gelmesın en ıyısı ben blendırdan gecıreyım dogru soyluyorsun cekırdegın ınıcındekını yememıs olurum o zaman..

yarım kılo sut ve 250 gr ıncırle denedım bakalım tadı cok guzel olacak gıbı..
bıraz beklesın de blendrla cekeyım :))
ne zaman etkısını gosterıyo muhtemelen ertesı gun degıl mı?

bende hemen etkisini göstermişti yani 1-2 saate kadar
ama karnım açken yemiştim belki onun için hızlı etki etmiştir
bende bu akşam yapayım tekrar

İyi akşamlar kızlar....nasılsınız?ben geceden kalma yorgunlardanım...birazdan uyumayı düşünüyorum ...hazır eşim bebeğe bakacakken....benim kızımın dilinde süt emdiği için beyazlık oluştu..pamukçuk değil....süt kalıntısı..sizlerde de varmı ?varsa bişeyler yapıyor musunuz?kafamçokkarıştı

dilinde diyil ama dudağında var benimkininde derisi soyulmuş gibi beyaz sürekli

dilinde diyil ama dudağında var benimkininde derisi soyulmuş gibi beyaz sürekli
aynısı benimkindede var özellikle emdikten sonra dahada belirginleşiyor mendille süt sanıp silmeye çalışıyorum hep.dudakları kuruyuncada beyaz beyaz duruyor.pamukçuk değilmiş ama annem baktı.

rylai bizimde öyle üst dudağının ortası beyaz hatta 2 kere soyuldu deri verdi

ama dilindede süt kalıntısı beyazlık var algor normal anladığım kadarıyla

şu inciri bende denemek istedim bakın şimdi kızlar

Ben yazmıştım mutlaka deneyin süper artırıyoo

tam nasıl hazırlandığını sölermisin canım evde incir varken bi deniyim

canım ben amedanın pompasını aldım çok memnunum hiç canım yanmıyo
2,5-3 saatte bir çift göğsü aynı anda çekiyorum 15 dakikada halloluyor valla
hiç göğüslerimde de sorun yok yara falanda olmadı belki emmediği için olmamıştır belkide

bide kızlar sizinki yutkunup yutkunup garip sesler çıkarıyomu nefessiz kalıyo gibi falan oluyo
bizimki doğduğundan beri arada böyle ses çıkarıyo dün gece uyrken de yaptı eşimle yataktan hop kalktık çocuk boğuluyo nefessiz kaldı diye Allah korusun
bide süt boğazında kalıp nefessiz kalıyo ya ödümüzü koparıyo bu velet

1 lt sütü ısıtıyorsun içine küçük küçük doğranmış yarım kg kadar kuru incir koyuyorsun
biraz bekletip blendırdan geçiriyorsun
puding gibi oluyor
ben kaselere döküp yedim
yanında da su içtim
dediğim gibi bende oldukça işe yaradı sende dene istersen

yaa emmedıgı ıcındır canım emınnce cok yara oluyo zaten benım suan ıhtıyacım yok ama eger cok lazım olursa onu alırım cok sagol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…