bide kızlar sizinki yutkunup yutkunup garip sesler çıkarıyomu nefessiz kalıyo gibi falan oluyo
bizimki doğduğundan beri arada böyle ses çıkarıyo dün gece uyrken de yaptı eşimle yataktan hop kalktık çocuk boğuluyo nefessiz kaldı diye Allah korusun
bide süt boğazında kalıp nefessiz kalıyo ya ödümüzü koparıyo bu velet
pompa ıle sagdınıgınız sütleri dolaptan cıkarınca ısısını nasıl ayarlıyorsunuz kızlar??
nasil oluyor o?benmari usulu ısıtıyorum canım ben
kıslar bişey sorucam acil cevap lütfen
benim sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyoruz. acaba pompa kullansam sütüm artar mı? artaıyorsa nasıl kullanmam gerek?
bide eczaneden 7 milyona tirle aldırdım onlada beceremiyorum. bebedorun manuel göğüs pompasını alsammı işime yararmı şimdi durduk yere o kadar para vermek istemiyorum gerek yoksa zaten bebiş yüzünden bayağı masrafımız oldu ne yapayım işe yararmı yararsa hiç umursamam alırım
Nette bunu buldum en uygun fiyat
Bebedor Manuel Göğüs Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
tam nasıl hazırlandığını sölermisin canım evde incir varken bi deniyim
canım ben amedanın pompasını aldım çok memnunum hiç canım yanmıyo
2,5-3 saatte bir çift göğsü aynı anda çekiyorum 15 dakikada halloluyor valla
hiç göğüslerimde de sorun yok yara falanda olmadı belki emmediği için olmamıştır belkide
nasil oluyor o?
aynen cnm yaa bazen ağzında biriktiriyo sütü uykuya dalıyo bi an memede uyanınca yutamıyo bi ses çıkarıyoki gitti sanırsın tıkanıyo çok fena ödüm patlıyodu başlarda ama alıştım artık alnından çekiyorum sırtına vuruyorum geçiyo çok şükür
kızlar bizim ilk kontrol 1.ayda demişti dr. bu arada kilo aldımı almadımı bilemiyeceğim yanisizlerinde ilk kontrol 1 aylıkkenmi oldu yada olacak?
canım bizimde birinci ayda dedi doktorumuz ben kilosunu şöyle tartmaya çalışıyorum önce kendim tartılıyorum sonra bebeği kucağıma alıp tartılıyorum aradaki fark bebeğin kilosu oluyor tam doğru kilo ölçmüyoruz ama aşağı yukarı fikir veriyor işte.bu arada bebişlerimiz aynı günlükmüş.
süt sağmak sütü artırıyormu gerçekten sadece bebeğin emmesi yeterli olmazmı çok kafam karıştı benim şimdi.acaba bebeğim azmı çekiyor sütü.
kızlar bizim ilk kontrol 1.ayda demişti dr. bu arada kilo aldımı almadımı bilemiyeceğim yanisizlerinde ilk kontrol 1 aylıkkenmi oldu yada olacak?
canım illa şart değil ilk etapta arttırıyor sonradan bebek çok güçlü çekiyor zaten...sonrakiler süt kanallarını uyarıyor, pompa bebek gibi çekemiyor zateni bizimki kanallarda ne varsa yalayıp yutuyor son damlaya kadar...boshayallersmilesüt sağmak sütü artırıyormu gerçekten sadece bebeğin emmesi yeterli olmazmı çok kafam karıştı benim şimdi.acaba bebeğim azmı çekiyor sütü.
canım bizimde birinci ayda dedi doktorumuz ben kilosunu şöyle tartmaya çalışıyorum önce kendim tartılıyorum sonra bebeği kucağıma alıp tartılıyorum aradaki fark bebeğin kilosu oluyor tam doğru kilo ölçmüyoruz ama aşağı yukarı fikir veriyor işte.bu arada bebişlerimiz aynı günlükmüş.
evet canım bizi de 1. ayın sonunda çağırdı dr. ama kalça usgsi tiroid testi falan demedi...aşı olcaz galiba bu gidişimizde bir de sağlık bakanlığından aranmadığımıza göre bi sıkıntımız yok sanırım /QUOTE]
birol bey e gitmek için randevumu almalıyım yoksa çat kapı oluyomu acep?? bu çocuk hiç durmuyor ben mahvoluyorum memede uyuyor koyduğum anda yatağına uyanıyor off çıt sesine kalkıyor hep ağlıyor gece 4 lere kadar ayaktayım artık gündüzde uykusu gitti
ben tickerfactory.com dan yaptım kolaydıkızlar şu takvimi en kolay nerden yapabilirim bi iki yerden deneldim ama çok karışık olmadı :sm_confused:
canım sütün için ilk iş stresi azaltıp bolca uyuyacaksın...bolca sıvı alacaksın diğerleri katkı sağlar, bir de pompa gerçekten sütü arttırıyor başta azıcık gelirken sağa sağa arttırdım başlarda bebek çekemiyordu hatta göğüsler çok dolunca meme başını da alamıyordu pompa meme başını yumuşatma işlevini de görüyordu, şimdi ona gerek kalmadı..hem pompa ile ne kadar sütün geldiğini de görüyorsun, açıkçası ben sana manuelden ziyade elektrikli ameda çift pompayı tavsiye ederim evet baya tuzluca ama hayat kurtarıyor...uzun sürmediği için hem göğüsleri paralamıyorsun hem de iki göğsü aynı anda çektiğin için daha çok süt birikiyor, en son jokerde kampanyadaydı 299 a inmişti...
katılıyorum sana canım, çok memnunum direk kanallardan çekiyor sanki, meme başını zorlamıyor...
sıcak suyun içine biberonu oturtuyorsun 3-4 dk ılınıca alıyorsun...
ben tickerfactory.com dan yaptım kolaydı
eşin nasıl bırakıp işe gidiyor acaba :dilcikar:alışveriş merkezleri bebek için tehlikeli değilmi canım ya mikroplar uçuşuyo havada..
geçen gün eşime ben çok sıkıldım annem gelsin utkuya baksın biz bi iki saat dolaşıp gelelim dedim..hayır olmaz nasıl kıyıp bırakcaksın çocuğu yazın beraber gezeriz dedi..bende ağlamaklı oldum sen hiç anlamıyosun beni dedim..cevap anlıyorum ama yinede olmaz..
gıcık ya sanki bi o düşünüyo çocuğunu.valla elinde olsa o emzircek o kadar vahim eşimin durumu
pompan varsa o kadar dakika pompala bakalım ne kadar cıkacakanneolmak maşallah demir e 120 cc yi nasıl içiyor hemen
ben kızımın ne kadar içtiğini çok merak ediyorum
bazen 15 dk kadar bazen 7-8 dk emiyor ama miktarı ne oluyor emdiğinin bilmiyorum
ıhlamur falan işe yaramıormu canımaksam hıc uyumadık bu sabah ancak 8 de uyudu benımkı..
cok yorgunum cookkk..
bu arda benım esım chıcconun pompasını aldı ben memnun degılım 50 tl vermıs bıde cok guzel pompalamıyor bence gercı baska pompa denemedım kıyas yapamam ama canımı yakıyo cok.. yarık kısmı daha cok actı hep ama mecburen cekıyorum..
kanka bende hiç takmıyorumdandini selam canım
ne diycem ben evde şapka falan hiçbişey takmıyorum
takmam gerekirmi başlarda takıyodum ama
benim saklamaya fırsatım olmuyo valla
deli gibi içiyoruz
emmiyo benim oğlum o yüzden ben sağıp biberonla veriyorum yaklaşık 1 kerede 120 cc anne sütü içiyo
sürekli hıçkırıyo mideyi büyütüyo
bu gidişle arttırcaz süt miktarınıda ben nasıl üt yetiştircem bilmiyorum:
baby age ticker a giriyorsun ordan seni yönlendiriyor zaten en son html de çıkan adresi kopyalayacaksın tırnak işareti içindeki adresi kopyalıyorsun tırnakları dahil etmecnm dnedim ama hata veriyo bi iki basmağını anlatırmsıın zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?