2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

pompa ıle sagdınıgınız sütleri dolaptan cıkarınca ısısını nasıl ayarlıyorsunuz kızlar??

aynen cnm yaa bazen ağzında biriktiriyo sütü uykuya dalıyo bi an memede uyanınca yutamıyo bi ses çıkarıyoki gitti sanırsın tıkanıyo çok fena ödüm patlıyodu başlarda ama alıştım artık alnından çekiyorum sırtına vuruyorum geçiyo çok şükür

canım sütün için ilk iş stresi azaltıp bolca uyuyacaksın...bolca sıvı alacaksın diğerleri katkı sağlar, bir de pompa gerçekten sütü arttırıyor başta azıcık gelirken sağa sağa arttırdım başlarda bebek çekemiyordu hatta göğüsler çok dolunca meme başını da alamıyordu pompa meme başını yumuşatma işlevini de görüyordu, şimdi ona gerek kalmadı..hem pompa ile ne kadar sütün geldiğini de görüyorsun, açıkçası ben sana manuelden ziyade elektrikli ameda çift pompayı tavsiye ederim evet baya tuzluca ama hayat kurtarıyor...uzun sürmediği için hem göğüsleri paralamıyorsun hem de iki göğsü aynı anda çektiğin için daha çok süt birikiyor, en son jokerde kampanyadaydı 299 a inmişti...

katılıyorum sana canım, çok memnunum direk kanallardan çekiyor sanki, meme başını zorlamıyor...

sıcak suyun içine biberonu oturtuyorsun 3-4 dk ılınıca alıyorsun...

aynen benimki de boğulacak gibi oluyor. Bir de çok sık tükürüğü genzine kaçıyor...

kızlar bizim ilk kontrol 1.ayda demişti dr. bu arada kilo aldımı almadımı bilemiyeceğim yani sizlerinde ilk kontrol 1 aylıkkenmi oldu yada olacak?

süt sağmak sütü artırıyormu gerçekten sadece bebeğin emmesi yeterli olmazmı çok kafam karıştı benim şimdi.acaba bebeğim azmı çekiyor sütü.

kızlar bizim ilk kontrol 1.ayda demişti dr. bu arada kilo aldımı almadımı bilemiyeceğim yani sizlerinde ilk kontrol 1 aylıkkenmi oldu yada olacak?

canım bizimde birinci ayda dedi doktorumuz ben kilosunu şöyle tartmaya çalışıyorum önce kendim tartılıyorum sonra bebeği kucağıma alıp tartılıyorum aradaki fark bebeğin kilosu oluyor tam doğru kilo ölçmüyoruz ama aşağı yukarı fikir veriyor işte.bu arada bebişlerimiz aynı günlükmüş.

ben onu denedimde pek tatmin olmadım açıkçası
sizinde 11 ocak dimi

süt sağmak sütü artırıyormu gerçekten sadece bebeğin emmesi yeterli olmazmı çok kafam karıştı benim şimdi.acaba bebeğim azmı çekiyor sütü.

bebek uyurken sütümü sağmıştım ilk zamanlar artsın diye.sürekli uyarmak gerekiyor süt kanallarını.bebek ilk başlarda çok çekemiyor sütü.3-4 aylıkken kuvvetleniyor çekmesi.

genze süt kaçınca hemen bebği yukarı kaldırıp sırtını ovalayın.

evet canım bizi de 1. ayın sonunda çağırdı dr. ama kalça usgsi tiroid testi falan demedi...aşı olcaz galiba bu gidişimizde bir de sağlık bakanlığından aranmadığımıza göre bi sıkıntımız yok sanırım opuyorumnanaktan

canım illa şart değil ilk etapta arttırıyor sonradan bebek çok güçlü çekiyor zaten...sonrakiler süt kanallarını uyarıyor, pompa bebek gibi çekemiyor zateni bizimki kanallarda ne varsa yalayıp yutuyor son damlaya kadar...boshayallersmile

ben de öyle yapıyorum oferta ve her defasında sinirlerim bozuluyor, banyodan önce çıplak tartmaya çalışıyorm ve kilosu çok az çıkıyor mafoldumben 400 gr falan almış çıkıyor...
:gitme:

kızlar şu takvimi en kolay nerden yapabilirim bi iki yerden deneldim ama çok karışık olmadı :sm_confused:

bende çok çok memnunum
bende jokerden aldım 299 a
ayrıca 50 TL de hediye çeki kazanıyosun
pompaya ihtiycı olan varsa bunu kesin tavsiye ederim:))

hep ayni seyler yasaniyor benimkinin de hep genzine kaciyor odum patlıyor her seferinde nefessiz kalınca

sutlu inicirde yaptim bakalim yemek icin sabirsizlaniyorum:))

eşin nasıl bırakıp işe gidiyor acaba :dilcikar:
sen kafanı dağıt moral bulki sütün bebişine yarasın
tekrar bi söyle cıkarsın seni bi deniz havası almak cok iyi geliyor

anneolmak maşallah demir e 120 cc yi nasıl içiyor hemen
ben kızımın ne kadar içtiğini çok merak ediyorum
bazen 15 dk kadar bazen 7-8 dk emiyor ama miktarı ne oluyor emdiğinin bilmiyorum
pompan varsa o kadar dakika pompala bakalım ne kadar cıkacak
ıhlamur falan işe yaramıormu canım
gazı mı vardı acaba

dandini selam canım
ne diycem ben evde şapka falan hiçbişey takmıyorum
takmam gerekirmi başlarda takıyodum ama
kanka bende hiç takmıyorum

zor olmuyor mu sürekli pompalamak
memeyi mi almıyor demir paşa,
insallah memişe alısır yoksa pompa cok zor

biz hala evimize dönemedik
fırtına dolu basladı
aradık babamızı bizi alma dedik
burda rahatızda zaten hiç gitmek istemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…