ıhlamur falan işe yaramıormu canım
gazı mı vardı acaba
elektrıklı pompayı tavsıye eden arkadaslar, sütü sagarken canınız acıyormu?
yarın 11 şubata şansımı deniyeyim o zaman...Baba krizi diyelim en güzeli bu durumda baba seve seve uğraşacak ...bizimkide emziği fırlatıyor başım ağrıyor uykusuzluktan tüm gün kucağımdaydı birde ne yapıcam ben yaaaaaaeyvahedigeldismilerandevu alırsan iyi olur canım çünkü çok yoğun, bence vakit geçirmeden yarın randevu al, sonuç göstermek için bile biz o gün beklemiştik...bahsetiğin sorun bizde de var tüm gün uyuyor memeyi zor veriyorum akşam 6 gibi başlıyor viyklemeye gece 2 ye kadar sürekli meme istiyor, emzik veriyorum düşürüyor iki gecedir baba göğsünde uyutuyor-babamız da havalarda ama ben demiştim benim adamım beni daha çok sevcek diye, kasım kasım kasılıyor tüm gün- anlayamıyorum da ne olduğunu, gaz mı meme krizi mi çözemedim...sanırım baba krizi :)))
slm kızlar.benim dikişlerim aşırı şekilde agrıyor.ve nefes bile alamıyorum dogru dürüst.sanki bugün ameliyat olmuş gibiyim.böyle bişi yaşayan var mı?iç dikişlerim falan mı açıldı ki.bu konuda hiç bi bilgim yok.bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen.
elektrıklı pompayı tavsıye eden arkadaslar, sütü sagarken canınız acıyormu?
slm kızlar.benim dikişlerim aşırı şekilde agrıyor.ve nefes bile alamıyorum dogru dürüst.sanki bugün ameliyat olmuş gibiyim.böyle bişi yaşayan var mı?iç dikişlerim falan mı açıldı ki.bu konuda hiç bi bilgim yok.bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen.
yarın 11 şubata şansımı deniyeyim o zaman...Baba krizi diyelim en güzeli bu durumda baba seve seve uğraşacak ...bizimkide emziği fırlatıyor başım ağrıyor uykusuzluktan tüm gün kucağımdaydı birde ne yapıcam ben yaaaaaaeyvahedigeldismile
merhaba arkadaslarr
yedim yattim su incirli sutu.yakinda bir tane daha benden olur bu gidişle
hepimiz aynı durumdayız juliet benimde bu kilolara canım çok sıkılıyor eşimde takılıyor sürekli kötü niyetli değil fazlasıyla şakacı malesef ama ben çekemiyorum bazen..off of napcaz bilmiyorum.dün bi azimle plates yaptım bugün yatışş
juliiii harika fikir ip atlama
pşlateste işe cokyariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?