2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

birol bey e gitmek için randevumu almalıyım yoksa çat kapı oluyomu acep?? bu çocuk hiç durmuyor ben mahvoluyorum memede uyuyor koyduğum anda yatağına uyanıyor off çıt sesine kalkıyor hep ağlıyor gece 4 lere kadar ayaktayım artık gündüzde uykusu gitti[/QUOTE]

randevu alırsan iyi olur canım çünkü çok yoğun, bence vakit geçirmeden yarın randevu al, sonuç göstermek için bile biz o gün beklemiştik...bahsetiğin sorun bizde de var tüm gün uyuyor memeyi zor veriyorum akşam 6 gibi başlıyor viyklemeye gece 2 ye kadar sürekli meme istiyor, emzik veriyorum düşürüyor iki gecedir baba göğsünde uyutuyor-babamız da havalarda ama ben demiştim benim adamım beni daha çok sevcek diye, kasım kasım kasılıyor tüm gün- anlayamıyorum da ne olduğunu, gaz mı meme krizi mi çözemedim...sanırım baba krizi :)))

elektrıklı pompayı tavsıye eden arkadaslar, sütü sagarken canınız acıyormu?

yarın 11 şubata şansımı deniyeyim o zaman...Baba krizi diyelim en güzeli bu durumda baba seve seve uğraşacak ...bizimkide emziği fırlatıyor başım ağrıyor uykusuzluktan tüm gün kucağımdaydı birde ne yapıcam ben yaaaaaaeyvahedigeldismile

slm kızlar.benim dikişlerim aşırı şekilde agrıyor.ve nefes bile alamıyorum dogru dürüst.sanki bugün ameliyat olmuş gibiyim.böyle bişi yaşayan var mı?iç dikişlerim falan mı açıldı ki.bu konuda hiç bi bilgim yok.bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen.

günaydın kızlar...

demetcim bu kadar zaman sonra böyle canını yakmaması gerekir.
bence doktoruna mutlaka bir görün derin..
inşallah bi sorun yoktur ama için rahatlar gene de.

canım benim ikinci günde geçmişti ağrılarım ve bir daha olmadı ta ki düne kadar dün evi biraz silip süpüreyim dedim, misafirim gelecekti, çok az hazırlık yaptım insancıklar yanlarında getirdiler yiyeceklerini yine akşam dikişlerim sızlamaya başladı bu sabah da sızlayarak uyandım, muhtemelen sen de benim gibi zorladın, mutlaka doktorunu ara müdahale edecektir.

benim de 11 şubatta randevum rapunzel...emziğe alıştırmaya çalış canım benim 5. emzik oldu son aldğımla, başta reddetiklerini şimdi almaya başladı, her çıkardığında ısrarla ver, bneimkinin midesi bulandığı halde ben verdim ısrarla. bence bunların bi emme krizi saati oluyor mesela benimki 18.00 ile 2.00 arası bu saatlerde emzik veriyorum, düştüğünde dahi uykusundan uyanıyor, sanırım bir de ten sıcaklığı arıyor onu da şimdilik baba ile çözdük ağızda emzik kucakta yatar pozisyonda sızıyor bizimki, sen de bi dene bakalım canım...

rapunzel bende 11 şubatta kontrole gideceğim bebekle ama iyi hatırlattınız randevu almadım daha:kedi::kedi:

merhaba arkadaslarr
yedim yattim su incirli sutu.yakinda bir tane daha benden olur bu gidişle

delikafadulden delikafadulden

akşam 2008 deki tail fotolarımıza baktık hep beraber
ben neymişim
incecik bel mafoldumben
o zaman 55 kiloymuusm
şimdi nerdeyse 75
üstüme bi ben daha eklenmiş
oturdum ağladım :sinifsinif:
kendimi cok çirkin buldummafoldumben
o eski halime dönebilecekmiyim acaba bilmiyorumkismile
karar verdim rejim yapamıyorsam bile cbalıam
bugün ip atlamaya baslıyorum
hareket harekettir
zemuszemus

hepimiz aynı durumdayız juliet benimde bu kilolara canım çok sıkılıyor eşimde takılıyor sürekli kötü niyetli değil fazlasıyla şakacı malesef ama ben çekemiyorum bazen..off of napcaz bilmiyorum.dün bi azimle plates yaptım bugün yatışş

juliiii harika fikir ip atlama
pşlateste işe cokyariyor

plates nası bişi topla mı yapıyonuz :uhm:
cd den falan mı

cd leride var ama ebru şallının programı var tv 8 de sabah 10 da.o yaotırıyo her gün.ben geçen sene 8 ay boyunca yapmıştım ve 7 kilo vermiştim tabi hamile kalınca bıraktım mecbur.gerçekten çok etkili oluyor dün yeniden başladım sözde ama bugün kalkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…