2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim zilli akşam kafasına kadar zıçtı :roflol

bide 3 numara bez almstım
bize 13 numara bez lazım galiba delikafaduldendelikafadulden

kaç saat sürüyo
bende bakim yarın o zaman

juli inanır mıısn ben 25 dakikadır b.k temizliyorum. ilk defa saçına kaqdar yapmış biizmki. soktum yıkadım. yağladım pakladım giydirdim sırılsıklam oldum valla. biz hala 2 numara kullanıyoruz . 3 e mi geçmeliyiz acep :uhm:

benimkide günde bir defa kafasına kadar sıçıyo ama resim çekmek hiç aklıma gelmedi..çok alemsin ya:roflol::roflol:

tasıyordu ama bu kadar olmamıstı hiç
üstünden cıkmış bizim eniştenin üstü bile pok olmustu :roflol:
bunları cekip ilerde göstercem kızıma
marifetlerini görsün :roflol:

kanka beli bol geldidemi aktı acaba 3 numara büyükmü oldu tammı
çok şirin yaa

bide dün soru sormuştum okudunmu pişşt

bizimki dün sabaha kadar ıkındı ses çıkardı durdu garibim uğraştık masaj falan hak getire
yavrum sabah bi osurdu bi osurdu zorlaya zorlaya sanırsın normal insan gibi osuruyo
gazı varmış kuzumun ilk defa bu kadar şiddetli oldu puff yaa

altta 2 numara olsaydı nolurdu acep
4 kiloyo gectiyse 3 al bence
o kadar kocaman değil 3 numara
bana 2 den daha yumusak geldi birde

julii internette videojug da pilates videolari var cok guzel istedigin bolgeyi calişabiliyorsun

ayrica nasıl yapmiş oyle melisacik ya:)))aman yapsin masallah yapamaması sorun
bne seviniyorum yaptikca

bu arada benimki uyanik yazamıyorum hemen

esnek bel bantlarını cok sıkmadan bağladım kanka
cok sıkınca raatsız olur diye korkuyorum
belkide ondan oldu

kaancımın gazı mı varmış
yerim ben onu
gaz ve osurukları koca insnadan fazla oluyor valla hayret ediyorum

kardan adam yerine boktan adam :roflol::roflol:
ya da boktan kız
:roflol: :roflol:
iyi fikir bende çekim bari
:roflol:
hatıra :roflol:

Bebeğin gazı nasıl çıkarılabilir? - UZMAN TV

kızlar bu videoyu izlesenize bebeğe bu hareketleri yaptırmak normalmi..bi yeri incinmezmi

biraz abartmıs ama bacakları bende öyle yapıyorum doktor göstermişti
ama o kadar fazla bastırmıyorum ben

pilates için daha erken değil mi kızlar?? ben iki iş yaptım dikişlerim sızladı...6 aydan önce spora başlamayın deniyor yoksa benim topum, bantım, çemberim herbişeyim var, ama tırsıyorum yapmaya...

alemsin culi yaaa öldüm gülmekten...
4 u geçti evt canım. 2 bitmek üzere 3 alayım bari.

Kizlar merhaba
Firsat bulmusken yazayim size.Bi kac gündür kucagimdan inmek istemiyor benim bücürük bu gün ebe geldi onunla konustuk gazi oldugu icin kucagima yapisip kalmak istiyormus.Benim sicakligimla gazini rahat cikartiyormus.Göbüsü üsüdügü icin gazi oluyormus.Gecmisi okuyamiyorum bi ara gaz problemi cokkonusuluyordu.Gerci 2. ayda oda geciyor ama su an gazi olan varsa yazayim.Ben sicak havlu koyuyordum ama her an koymak kolay olmuyor.Kiraz cekirdeginden yastik varmis burda gaz gicin.Olmadi sicak su torbasini havluya sarip koyabiliyormusunuz göbüse.Biz birde gözler yas icinde agliyoruz ne acindiriyor kendini bi görseniz alt cene titreye titreye agliyor ben kucagima alinca bicak gibi kesiliyor her ziriltisi tabi benim is yapmam cok zor oldu dün aksam. Bende bosver kalsin isler salla dedim bücürükle sarmas dolas oturdum :))) Teyzeler bu arada biz 3,5 kilo olmusuz bu gün birazcik ele gelmeye basladik.En azindan eller ayaklar iskelet el ayagi gibi görünmüyor :))

bilmemki canım ben hiç problem yaşamadım dikişlerimle ilgili iki ay oldu zaten doğum yapalı problem olmaz heralde artık..dün yarım saatyaptım hem hiç acımadı acısaydı yapmıcaktım zaten

Jjuliet
:)) Inanmiyorum ya foto cekip koymus alemsin .
Bende dün benimkine boklu düdük diyip durdum.Sadece altini degistirip ziriltisini susturduk.Allahtan gece güzel uyuyordu beni zombi yapmadi.

krizalit
40 cikmadan evde camasir sepeti bile kaldirmaya izin yok.Senin 40 in ciktimi ciktiysa doktor kontrolünde sor bi doktoruna 6 ay beklemene gerke yok bence

ya bi kaç gündür utkununda gaz sıkıntısı olmaya başladı herkesin sıkıntısı doğduğunda olur bizimde büyüyünce olmaya başladı.sürekli mıkır mıkır ıkınma halinde.bende yapim bari bu hareketleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…