Kizlar merhaba
Firsat bulmusken yazayim size.Bi kac gündür kucagimdan inmek istemiyor benim bücürük bu gün ebe geldi onunla konustuk gazi oldugu icin kucagima yapisip kalmak istiyormus.Benim sicakligimla gazini rahat cikartiyormus.Göbüsü üsüdügü icin gazi oluyormus.Gecmisi okuyamiyorum bi ara gaz problemi cokkonusuluyordu.Gerci 2. ayda oda geciyor ama su an gazi olan varsa yazayim.Ben sicak havlu koyuyordum ama her an koymak kolay olmuyor.Kiraz cekirdeginden yastik varmis burda gaz gicin.Olmadi sicak su torbasini havluya sarip koyabiliyormusunuz göbüse.Biz birde gözler yas icinde agliyoruz ne acindiriyor kendini bi görseniz alt cene titreye titreye agliyor ben kucagima alinca bicak gibi kesiliyor her ziriltisi tabi benim is yapmam cok zor oldu dün aksam. Bende bosver kalsin isler salla dedim bücürükle sarmas dolas oturdum :))) Teyzeler bu arada biz 3,5 kilo olmusuz bu gün birazcik ele gelmeye basladik.En azindan eller ayaklar iskelet el ayagi gibi görünmüyor :))
ben tv8'den ebru şallının yaptırdığı videoları indirdim. 1. den itibaren hergün sırayla onları yapıyorum gerçi 2-3 gündür aksattım ama çok iyi oluyor gerçektenplates nası bişi topla mı yapıyonuz :uhm:
cd den falan mı
benim zilli akşam kafasına kadar zıçtı :roflol
bide 3 numara bez almstım
bize 13 numara bez lazım galiba delikafaduldendelikafadulden
Kizlar merhaba
Firsat bulmusken yazayim size.Bi kac gündür kucagimdan inmek istemiyor benim bücürük bu gün ebe geldi onunla konustuk gazi oldugu icin kucagima yapisip kalmak istiyormus.Benim sicakligimla gazini rahat cikartiyormus.Göbüsü üsüdügü icin gazi oluyormus.Gecmisi okuyamiyorum bi ara gaz problemi cokkonusuluyordu.Gerci 2. ayda oda geciyor ama su an gazi olan varsa yazayim.Ben sicak havlu koyuyordum ama her an koymak kolay olmuyor.Kiraz cekirdeginden yastik varmis burda gaz gicin.Olmadi sicak su torbasini havluya sarip koyabiliyormusunuz göbüse.Biz birde gözler yas icinde agliyoruz ne acindiriyor kendini bi görseniz alt cene titreye titreye agliyor ben kucagima alinca bicak gibi kesiliyor her ziriltisi tabi benim is yapmam cok zor oldu dün aksam. Bende bosver kalsin isler salla dedim bücürükle sarmas dolas oturdum :))) Teyzeler bu arada biz 3,5 kilo olmusuz bu gün birazcik ele gelmeye basladik.En azindan eller ayaklar iskelet el ayagi gibi görünmüyor :))
bilmemki canım ben hiç problem yaşamadım dikişlerimle ilgili iki ay oldu zaten doğum yapalı problem olmaz heralde artık..dün yarım saatyaptım hem hiç acımadı acısaydı yapmıcaktım zaten
benim dr 2 aydan sonra dedi bence sen de dr'una danış
ya bi kaç gündür utkununda gaz sıkıntısı olmaya başladı herkesin sıkıntısı doğduğunda olur bizimde büyüyünce olmaya başladı.sürekli mıkır mıkır ıkınma halinde.bende yapim bari bu hareketleri..
altta 2 numara olsaydı nolurdu acep
4 kiloyo gectiyse 3 al bence
o kadar kocaman değil 3 numara
bana 2 den daha yumusak geldi birde
bastırdım şimdi yavaş yavaş ama bişey çıkmadı ya ben beceremedim ya gazdan başka sıkıntısı var.gerçi uykuya daldı huzurla uyuyo geçmiştir belki gazıyavastan bastır
gazı varsa bastırdıkca pırtlıyo
altını alırken yap
ben her alırken yapıyorum
ilk hafta kaldirabilecegimiz en agir sey bebeklerimizmiş.egzersiz falan yok demişti doktorum
ben ne ayzık ki hala gidemedim kontrole.bakalım moralimiz duzelir insallah su kontrolde bacagi icin iyi konusur da.gaz icin hareket yaptiramiyorum.sizde dikkat edin bacaklarini oyle birlestirmeyin
fındıgım uyuyorken uyusam iyi olur gecemiz nasıl gecer belli olmuyor
oğlumun tırnaklarını kestim şimdi kesmeye başlarken uyanıktı keserken uyuya kaldı şaştım kaldım çocuğun ne zaman ne yapacağı belli olmuyor:roflol::roflol:
bastırdım şimdi yavaş yavaş ama bişey çıkmadı ya ben beceremedim ya gazdan başka sıkıntısı var.gerçi uykuya daldı huzurla uyuyo geçmiştir belki gazı
inşallah iyi sonuçlar alırsın canım,düzelmiştir inş bacağı..kadın doğum dr una gittinmi 6. haftada gitmemiz gerekiyodu sanırım.benim dr çağırdı ama ben bi türlü fırsat bulup gidemedim havalarda hep kötü..geç gitmemiz sorun olurmuki
günaydın kızlar...
demetcim bu kadar zaman sonra böyle canını yakmaması gerekir.
bence doktoruna mutlaka bir görün derin..
inşallah bi sorun yoktur ama için rahatlar gene de.
canım benim ikinci günde geçmişti ağrılarım ve bir daha olmadı ta ki düne kadar dün evi biraz silip süpüreyim dedim, misafirim gelecekti, çok az hazırlık yaptım insancıklar yanlarında getirdiler yiyeceklerini yine akşam dikişlerim sızlamaya başladı bu sabah da sızlayarak uyandım, muhtemelen sen de benim gibi zorladın, mutlaka doktorunu ara müdahale edecektir.
sagolun kkızlar ilgilendiginiz için.ben sanırım iyiyim die çok agır kaldırdım .ıslak çamaşr sepeti kova falan aldım.iki günde misafir geldi.çok hareketliydim o yüzden agrım var sanırım..yarında geçmezse ggidicem dr.ama çok korkuyorum inş. bişi olmamıştır
geçmiş olsun canım dikkat et kendinecanım benim ikinci günde geçmişti ağrılarım ve bir daha olmadı ta ki düne kadar dün evi biraz silip süpüreyim dedim, misafirim gelecekti, çok az hazırlık yaptım insancıklar yanlarında getirdiler yiyeceklerini yine akşam dikişlerim sızlamaya başladı bu sabah da sızlayarak uyandım, muhtemelen sen de benim gibi zorladın, mutlaka doktorunu ara müdahale edecektir.
sagolun kkızlar ilgilendiginiz için.ben sanırım iyiyim die çok agır kaldırdım .ıslak çamaşr sepeti kova falan aldım.iki günde misafir geldi.çok hareketliydim o yüzden agrım var sanırım..yarında geçmezse ggidicem dr.ama çok korkuyorum inş. bişi olmamıştır
meraba kızlar nasılsınız kuzum şimdi uyudu hemen geldim bugün gelen gidende yok yanlızız zemuszemus deminden beri takvim yapmaya çalışıyorum yaptımda aslında ama kopyalama kısmında öngörülen formatta diyildir die hata veriyo nerde yanlış yapıyorum acaba :sm_confused:
canım sanırım http ile başlayan png ile biten yeri kopyalayacaksın
canım sanırım http ile başlayan png ile biten yeri kopyalayacaksın
öyle yapıyorum ama bişeyi yanlış yaptım belkide neyse napalım olmıycak heralde fisfisfis
öyle yapıyorum ama bişeyi yanlış yaptım belkide neyse napalım olmıycak heralde fisfisfis
cnm istersen bebeğin doğum tarihini yaz ben denim senin için
evet ya primada neden parfüm kokusu var? 1 numarada yok.2 numarada var demek 3 numarada da var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?