2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay yerim ben onu maşallah canım oğluşuna..benimde bi kaç gündür gaz sıkıntısı oldu sürekli bez ısıtıp koyuyorum karnına.ama benimki kucakta kıvranıyo özellikle bacaklarını çeke çeke ölüyo yerine yatırınca kucaktan daha sakin :roflol:çözemedim ben bu çocuğu

plates nası bişi topla mı yapıyonuz :uhm:
cd den falan mı
ben tv8'den ebru şallının yaptırdığı videoları indirdim. 1. den itibaren hergün sırayla onları yapıyorum gerçi 2-3 gündür aksattım ama çok iyi oluyor gerçekten
yalnız beni karın sıkılaştırıcı hareketler zorladı doktorumda 2 ay dolmadan o egzersizleri yapma biraz daha bekle dedi

benim zilli akşam kafasına kadar zıçtı :roflol

bide 3 numara bez almstım
bize 13 numara bez lazım galiba delikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol::roflol:

maşallah canım oğluna

bilmemki canım ben hiç problem yaşamadım dikişlerimle ilgili iki ay oldu zaten doğum yapalı problem olmaz heralde artık..dün yarım saatyaptım hem hiç acımadı acısaydı yapmıcaktım zaten

benim dr 2 aydan sonra dedi bence sen de dr'una danış

yavastan bastır
gazı varsa bastırdıkca pırtlıyo
altını alırken yap
ben her alırken yapıyorum

ilk hafta kaldirabilecegimiz en agir sey bebeklerimizmiş.egzersiz falan yok demişti doktorum
ben ne ayzık ki hala gidemedim kontrole.bakalım moralimiz duzelir insallah su kontrolde bacagi icin iyi konusur da.gaz icin hareket yaptiramiyorum.sizde dikkat edin bacaklarini oyle birlestirmeyin

altta 2 numara olsaydı nolurdu acep
4 kiloyo gectiyse 3 al bence
o kadar kocaman değil 3 numara
bana 2 den daha yumusak geldi birde

ya bizimde kilomuz 4,5 belkide geçti
2 numara bez kullanıyoruz ama dün akşam 2 kere çişimiz komple çıktı
napsam bezi 3 numaramı alsam ya anlamadım ki

oh maşallah melisaya annesi bol besliyo demekki:))
benimkide kakalak ama daha bunu beceremedi
:)

oğlumun tırnaklarını kestim şimdi kesmeye başlarken uyanıktı keserken uyuya kaldı şaştım kaldım çocuğun ne zaman ne yapacağı belli olmuyor:roflol::roflol:

yavastan bastır
gazı varsa bastırdıkca pırtlıyo
altını alırken yap
ben her alırken yapıyorum
bastırdım şimdi yavaş yavaş ama bişey çıkmadı ya ben beceremedim ya gazdan başka sıkıntısı var.gerçi uykuya daldı huzurla uyuyo geçmiştir belki gazı

inşallah iyi sonuçlar alırsın canım,düzelmiştir inş bacağı..kadın doğum dr una gittinmi 6. haftada gitmemiz gerekiyodu sanırım.benim dr çağırdı ama ben bi türlü fırsat bulup gidemedim havalarda hep kötü..geç gitmemiz sorun olurmuki

aminn canim insallah

ben de gitmedim.gitsek iyi olur tabi

günaydın kızlar...

demetcim bu kadar zaman sonra böyle canını yakmaması gerekir.
bence doktoruna mutlaka bir görün derin..
inşallah bi sorun yoktur ama için rahatlar gene de.

meraba kızlar nasılsınız kuzum şimdi uyudu hemen geldim bugün gelen gidende yok yanlızız zemuszemus deminden beri takvim yapmaya çalışıyorum yaptımda aslında ama kopyalama kısmında öngörülen formatta diyildir die hata veriyo nerde yanlış yapıyorum acaba :sm_confused:

julıı bızım kız senınkını gecen gece gectı canım benım :))
vıdeoya aldık cm bos yok enseye kadar kaka onden de gobus berbat..
3 gunluktu bızımkı ıkı gundur tıne yapmıyo coming soon beklıyorum..
cekerım resmını bu sefer..
banyoda anca cıktı kakalar sılmeyle olmadı..
bız de 3 numara aldık o facıadan sonra bu arada :))))
molfıx hıc hosuma gıtmedı cok sert ve ıcındekı jeller dısarı cıkıyo..
huggıes fena degıl ama prıma en ıyısı kokulu olmasa daha ıyı olacak cok yumusak dıye hepsını sollar.. hepsı aynı fıyat nasılsa
bırde ındırımlerı kolluyoruz alıyorum artık ındırım olunca prımalardan..
66 lık molfıx heba oldu ama cok kotu kullanmak ıstemıyorum cocuk rahatsız oluyo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…