2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bu aksam huggies 3 numaraya baslıyorum heyecanliyim:))artık boyle seylere heyecanlaniyorummm.

bence bezden cıkmasının sebebi birz bol bagladiginizdan olabilir.bağladiktan sonra bir parmaginiz girebilmeliymiş daha bol ya da daha dar olmamaliymiş....tabi biraz da fazla yapiyorlar demek ki sizin biciriklar:))

ankara ben de sezaryenliyim ama ilk gunden beri aliyorum bebegi.ama daha agir sey hic kaldirmadim 6 hafta

merhaba kızlar ben geldim..bugun dr gittik aşımızı olduk.boyumuz 54 cm kilomuz 4400 oluş iyi dedi dr.
biraz daha sarılıgı varmış testler yapıldı..kalça usg için randevu aldık.idrar yapılması lazımdı poşet taktık biizm kıza benim cadı içine kakada yapmış görevli olmaz bakteri bulaşmış başka tak deyince mecburen eve geldik halbuki 3 saat bekledim orda çişini yapsın diye bizden haberler böyle.

masallah masallah ecrin

bizden idrar tahlili istemediler.aa zor olur ya ne icin istediler ki

neyse usutmedigine sevindim dun cıkınca.benimkinin sariligi 2 aya yakın surdu.insallah kalmamiştir

cnm bnm maşallah bebişe..
bnm bebişte bugün zorla uyudu ya....mafoldumben
ıkındı ıkındı ağladı....bir türlü yapamadı yavrum...bilmiyorumkismile
dün sabahtan beri yapmamıştı sonunda az önce yapabildi de rahatladı...
ama benide bitirdi bugünkafamçokkarıştı

Ben 10 şubata aldım randevuyu hayırlısı olsun bakalımm....
bizdede 5 tane emzik var çocuk 6-12 aylık emziğe hepsinden iyi davranıyor yeni doğan emziğini verdiğimde midesi bulanıyor bugün seni okuduktan sonra emzikte daha ısrarcı oldum biraz oyalandı tesbitin doğru ten sıcaklığı-koku arıyor bunlar

rapunzel bende 11 şubatta kontrole gideceğim bebekle ama iyi hatırlattınız randevu almadım daha:kedi::kedi:
Dr.dan güzel haberlerle dönersin inş.canım

ben ben bennnnn bir kaç kez yanlışlıkla fotoğraf çektirdim bakamadım ne biçim oldum diyorum eşime yok yok diyor ama fotoğraflar yalan söylemiyor:gitme:

yaa benimkide 3-4 gündür böyle zorlanıyo öncesinde her bezi kakalı olurdu şimdi günde bir yada iki kere yapıyo oda ıkına sıkıla normalmi die düşünüyodum bende

merhaba
çok yoruldum bugün
evimin yarısını temizledim cam, kapı vs... oldukça ayrıntılı oldu
pislik içinde yaşıyormuşum da haberim yokmuş
diğer yarısı da yarın ya da ertesi güne kaldı
biraz geçmişe bakayım ne var ne yok

ohh ne güzel güle güle kirlet benim günlerim pek verimli geçmiyo gece sabah kadar ayakta olduğumuz için sabahları uyuyoruz geç kalkıncada detaylı bişey yapılmıyo

bu kaka yapamama olayına bir programda kadir tuğcu demişti ki
30 ile 50 günler arasında bebekler zor kaka yaparmış
hatta 3-4 günde birde yapabililermiş
normalmiş

kızlar dikişlerden bahsetmişsiniz bebekleri kucağınıza alıyorsunuz demi

oo ben ılk gunden berı delı gıbı kaldırıyorum herseyı yaa
kaldırmamak mı lazım..

ya ben bugun bırsey farkettım prımanın yapıstırma yarlerınden degıl bayaa ortalara dogru yapıstırıyorum ben galıba daha ıkı numaraya devam etmem lazım kılomuz 3 numarayı coktan tutuyo ama popomuz ufak daha :))

yaa ben agır seyler kaldırıyorum yapmamak mı lazım hemde ılk gunden bu yana hıc dıkkat etmedım benım canım serttır bıraz acıyo ama onemsemıyorum..
keske normal dogum yapsaydım dıyorum yaparmısım cok rahat sezeryan sıvrısınek ısırıgı gıbı geldı bana..
asıl ben dogumdan 5 gun sonra baslayan hemoroıdle cebellestım 10 gun surdu krız seklınde.. yok boyle korkunc bırsey yaaa..

oohh mıs olmussunuz ne guzel..

normalmiş

canım sızde de var mı o sorun
benımkı de ıkıncı facıa olacak
ılkı korkunctu lavman yapalım dedık gerek kalmadan bır mıctı sulu suluyduuu..
bugun ıkıncı gun yıne yapamadı yarın yıne beklıyorum bakalım..

henüz o kadar olmadı günde 2 ere yapıyo ama alısmıs 10 kere yapmaya az geliyo bu kaydirigubbakcemile3
bütün gün ıkınıp duruyo

hayal hanımcım nasıl bayanssulusmile

benimki de her gün yapıyor
ama sürekli ıkınma durumunda
göbeğinde fıtık oldu ıkınmaktan
daha kolay yapsın diye ben badem yağı veriyorum yarım çay kaşığı

kibele rylai teşekkürler
valla tertemiz oldu ama sadece yarısı
diğer yarısını da bitirirsem içim çok rahatlayacak
ben doğumdan önce de temizlik yapamamıştım
zilli kızım aceleci çıktı
evi temizletemeden kızım geldi

kibelecim kaldirma bak agir.iyiileşmeni geciktirme.senin kendini dusunmen lazim
bir de hemoroidin varmiş cok gecmiş olsun canim ya.insallah iyileşmişsindir
secd, masallah ya ben nerde ev mev temizzlicem yemek bile zor yapıyorum.

julicim gitmedin di mi kadir beye??

oh mis gibi oturursun ne güzel
benimki de her gün yapıyor
ama sürekli ıkınma durumunda
göbeğinde fıtık oldu ıkınmaktan
daha kolay yapsın diye ben badem yağı veriyorum yarım çay kaşığı
göbekte fıtık degilde sanki dışarı fırlamış gibi.bişi yapmaya gerek yok demi bunun için?bende zeytinyagı verdim 1 çay kaşıgı sonra dokunur diye korktum vermedim.hergün mü veriyorsun sen badem yagını?
lavman nasıl yapıyorsunuz?
normalmiş

çatlar çocuk bence 3 gün yapamasa.yavrum kıpkırmızı oluyo.inş bi an önce geçer bu durum.

henüz o kadar olmadı günde 2 ere yapıyo ama alısmıs 10 kere yapmaya az geliyo bu kaydirigubbakcemile3
bütün gün ıkınıp duruyo

hayal hanımcım nasıl bayanssulusmile

canım ıyı hayal ıkınmaktan heder oldu valla :))
bızımkı ıkı gunudr yapmıyo yaa ustelık aynı sızın gıbı 10 kere yapıyoduk bız de onceden..

bıter bıter canım ne guzel sonra mıs gıbı olacaksınız..
benım de yle oldu o gun temızlıkcı cagırdık hatta :))

sagol canım ama ben bu konuda hıc dıkkat edemıyorum yaaa..
bundan sonra daha dıkkat edeyım barı.

canım bır ılac var
lıbalaks glıserın bebege yarısını sıkıyorsun fıtıl gıbı :))

yok canım henüz gitmedm
kar kıs derken kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…