2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ben gelebildim sonunda sizleri çok özlüyorum ben ya giremiyorum bi türlü ya demir uyanıyo ya misafir oluyo

esra hosgeldın
kızlar bende cıkıyorum
hazır oglum uyuyorken bıraz yatayım
ıyı aksamlar sıze

ecrin...öncelikle geçmiş olsun canım ....kızlar...herkese iyi akşamlar...nasılsınız?biz kızımla banyomuzu yaptık rahatladık vallahi...:lepi:

valla krizalit hangisi beni rahatsız ediyrsa onu veriyorum. 8 dk emiyor genelde.kriz zamanı haric tabi

en son hangisinde kaldıysam ordan emziriyorum sonra öbür gögsüme alıyorum toplamda 15 dakikayı geçmiyor ama hepsi hatta bazen 7-8 dk emiyor değişiyor ruh durumuna göre sanırım.

teşekkür ederim kızlar..sagolun..krizalit süt çok olursa 5 dk bitiriyor kızım ama az olursa 10 15 dk emiyor.
aşkito nasılsın netin kapancakmış üzüldüm iptal etme şansınız yokmu..eşin ne diyor.

Hosgeldin Askitom, nasilsin iyi misin?

benimki de süt coksa 5 dakika emiyor doyuyor ama bebek beni oyuncak etti kendine her seye meme istiyor, emerken uyuyor emerken kakasini yapyior herseyini emerken yaptigi icin hep meme istiyor

gidemedim canım ala bostancıdayım
yarın gidicem

ben göğüs değiştirmiyorum
bir memede 20 dakika emiyor
diğer emzirmede öbür göğsü veriyrum ben

valla kızlar sağolun rahatladım ben de acaba kısa mı emziriyorum diyordum başlardaki 1,5 saatten sonra 10-15 dk çok kısa geliyordu....
ecrincim sana da çok geçmiş olsun, benim de hamileliğimin 10. haftasında öyle bir gaz sancım olmuştu, bebişe birşey oldu diye çok korkmuştum dr. talcid vermişti de çok rahatlamıştım...bir daha yaşamazsın umarım...

canım paylasım ıcın cok sagol benım bunu ogrendıgım cok ıyı oldu :))
sutum gelmıyo dıye dayadık cocuga memeyı cok kılo aldırdık galıba..:roflol::roflol:

yaaa ben gıydım gecen gun ama boldu benımkı ondan etkı etmedı pek hamılelıkte almıstım zaten o kotu eskıler hıc olmuyo..akannehir

kizlar pirinc yersem bebekte gaz yapar mi
hergün pirinc corbasi yiyorum da acaba gaz yapar mi?

hoşgeldin canım.. ben de bugün bu kadar kaldım forumda, hiç fırsat olmuyo cidden..

mrb frangipani,

acıbadem bakırköy 602 nolu odada ben doğum yaptığım esnada galiba sende yatıyordun aynı katta (5 ocak).oğluşunun resimlerinden tanıdım, yanılmıyorum değilmi? ailelelerimiz koridorda hep sohbet ettiler ancak biz tanışamadık malum :)) umarım oğlunuzla siz çok iyisinizdir.

kızlar sevgılıler gunu ıcın ne aldınız esınıze
yada ne alacaksınız

sanırım eşim beni yemege cıkaracak
bır bahaneyle oglumu kunvaldeme bırakıp
gecen agzından kacırır gıbı oldu cunku

ben hala bısey almadım
cook kararsızım
dısarı da cıkamam malum lohusayım
aklıma şu istikbal bellona yada taçın sevgılıler gunune ozel uyku setlerı gelıyor
ama malum sımdı yatak odasında yatmıyoruz kı soguk
acılll fıkırlerınıze ıhtıyacım var

saat çakmak vs olmaz cunku kullanmıyor
son aldıgım hedıye ona kazaktıı
yaaaa ne bıleyımmm yaaa

kızlar daha once yazmıstım
eşim de hamıle ya
hanı kızımız olacak ya bızım bır tane daha
o benden 2 ay sonra hamıle kalmıstı:roflol::roflol::roflol:
adı da cemıle soylemıstım
dogacak artık bugun dra gıttı eşim
sezerdüz günü almıs bugun eşim oyle dedı
aksam eve gelımce haberını getırdı Hayal'le banasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
29 şubatı vermiş dr vereliniortak
sonunda gelecekmıs cemıle kızımız..
cok ağırlastı tabıı esımde dayanamıyo artık
tasımak cok zorlastı kocaman gobek..delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
rüzgar o yazdıklarından yeşil kaka hariç diğerleri var sarı kakası bizimkinin. aynı göğüsten emzirmek yani

aynen yaa benımkı de oyle yesıl kaka dısındakılerın hepsı var..

canım sap sımplex yurtdısından gelıyormus metsılın ana maddesıyle aynı ama ıcınde bırsuru sey var kk da bu ılacla ılgılı oku ıstersen bayaa ıyı gelıyo ozellıkle mıdede kalan gaz ıcın.. ıhlamurla verdım ıkı kez hemen kestı uyudu Hayal..

canım kolaylıklar sana sap sımplex denesene mıdedekılerı yok ettı bızımkınde..
zor valla boyle mecbur cıkacak onlar..

of of ne guzel yaaa.. elıne saglık..

cok ıyı yaa cok guldum kaydirigubbakcemile3

gaz cıkartırken kac kere gaklayınca bırakmalıyım acaba?

bızımkı hıc bıtmıyo bazen canım uyuyo uyanıyo o zaman bıle kalanı cıkarıyoruz dusun yanı..

merhaba anişler nasılsınız

ııdır canım sen naılsın nasıl gıdıyor neler yapıyorsun..
yalnız mısın yanında kalan var mı?

meraba kızlar nasılsınız bizim bugün hiç keyfimiz yoktu bizizm kaloriferler merkezi sistem gece 11.30 da kapanıyo gecde soğuk oluyo o yüzden yatak odasında ufo yakıyorum dün gece sıcak geldi ev baktım oda 23 derece yakmadım ufoyu gece öykünün altını açarken soğuk geldi aksi gibide tam bezi değiştirdim öykü hanım doldurdu hatta diğer bezede 3 bez değiştirdik arka arka altı fazla açık kaldı tabi bende kalkıp ufoyu yakıcağıma çocuğa bi battaniye daha örttüm insanın basireti bağlanıyo bazen bugün hapşırıp durdu kuzum üşüttü galiba vicdan azabından geberiyorum şimdi mafoldumben mafoldumben

kızlar bebekleri yatırırken başlarının altına yastık koyuyormusunuz yoksa düzmü yatırıyorsunuz.

canım olmaz bırsey
usumez o kadarcık olacak benımkıde bazen kalıyo..
gun boyu hapsırınca usutmeden zıyade
kıyafetlerden de hapsırabılıyorlar..
kanzdan aldıgımız lanet kadıfeler yuzunden kızım gecen gun hapsırma krızıne gırdı
nasıl sey anlamadım poları duydum da kadıfeler cok adı nasıl oratada ıyı marka dıye dolanıyorlar ama lafta..
almayın sakın..

kızlar bebekleri yatırırken başlarının altına yastık koyuyormusunuz yoksa düzmü yatırıyorsunuz.

ben bır haftadır yastıga gectım ınce bebek yastıklarından belınden ıtıbaren yatırıyorum neredeyse ama.. bıraz yukarıda olmak ıstıyo benımkı boyle daha rahat uyuyor..

kzlar gogus pedlerını bırakan var mı
ne zmana kadar boyle gezecegım ben yaaa sankı yaralarım ondan kapanmıyo
ben atıyorum artık bunları bırsene emse o kadar gogus pedı takacak mısınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…