2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnn dicem ama kimsecikler yok biz bugün artık 3 kişi kaldık kayınvalidem az önce gitti bakalım tek başımıza neler olacak hem korkuyorum hemde rahatladım oldukça sonunda evim bana kaldı.önce iyi bir temizlik yapmam lazım artık 1 hafta sürer sanırım bebekle.

haydi bakalım hayırlı olsun.. Ne güzel.. Biz de yalnızız ama daha kimse gelmedi bir de bebişmiz de gelmediğinden olabilir :)

kzlar gogus pedlerını bırakan var mı
ne zmana kadar boyle gezecegım ben yaaa sankı yaralarım ondan kapanmıyo
ben atıyorum artık bunları bırsene emse o kadar gogus pedı takacak mısınız???

ben de çok sıkıldım şu göğüs pedlerinden ama mecburen koyuyorum
özellikle geceleri biraz süt akıyor

günaydın
ohhh ne güzel başbaşa kalmışsınız
benim de annemler birkaç güne kadar gidecek
evimde yalnız kalmayı özledim biraz zorlanırım başlarda ama olsun

güanydınnnnn opuyorumnanaktan

gidemedim canım ala bostancıdayım
yarın gidicem

amaan senin görümce bostancı'da mı??
gitmeden sat Melisayı görümceye görüşelim bacım. yakınında, Maltepe Süreyya Plajında'yım bende.

işyerinde sağdığın sütü eve gidene kadar buzdolabında saklarsın, eve gidince de hemen gene buzdolabına koyarsın. ertesi gün sen iteyken bebeğe o sütü verirler, fazla olursa fazlasını buzluğa atarlar.

havalar düzelincede sütü eve taşırken; süt poşetinin koyduğun torbaya buz atarsın ki süt ısınmasın diye.

kızlar bebekleri yatırırken başlarının altına yastık koyuyormusunuz yoksa düzmü yatırıyorsunuz.

ben koyuyorum. çok kusmuklu olduğumuz için mutlaka koymam gerek zaten.
bebek belinden itibaren 30-45 derecelik açıyla yatması gerekirmiş.
ama benimki kıpır kıpır olduğu için 1 saat sonra yastıktan aşağı inmiş, sürünerek beşiğinin ters tarafına gitmiş, dümdüz sırtüstü yatarken buluyorum. akannehir

selam kızlar geçmişi okuyamadım..ne var ne yok bakalım.
biz dün aşılarımızı yaptırdık çok şükür oğlumun sağlığı çok iyi.
6 kilo 330 gr olmuş boyuda 60 cm.dr amcası çok beğendi gelişimini.sarılığı çok az daha kalmış ama anne sütü aldığı için geç sürmesi normal dedi.bide bizim sarılık için bütün nedenler var kan uyuşmazlığı erken doğum..neyse önümüzdeki ayda geçmezse değerlerine bakıcak.inş geçer.dr a gitmedende eltimde takıldım açıldım valla biraz hep kendi evimi görmekten bayılcaktım artık.iyi oldu değişiklik

aman canım ben de öyle gaza gelip temizliğe kalkıştım ve dikişlerim sızladı çok, senin de daha kırkın çıkmamış aynıyız sanırım seninle dikkatli ol, boşver temizliği 40 çıkmadan

maşşalah canım yakışıklı bebekine...

kimse yok mu burda aklima takilan birsürü sey var soracak kimseyi bulamiyorum

kizlar bu bebek cok agliyor, ya uyuyor ya agliyor ne yapicam ben

mafoldumben

scedcedu napicam ben bu bebek beni uyutmuyor yemek yememe izin vermiyor uyurken bile sürekli sallamam gerekiyor. gün icinde böyle yordugu icin de sütüm gelmiyor gün icinde mafoldumben

3 defa elbisesini degistirdim o kadar beze para veriyoruz bez degistirip duruyorum o yine de bezine yapmiyor cisini illa kiyafetine yapicak. üstünü degistire degistire hapsirmaya basladi yazik

kızlar bebekleri yatırırken başlarının altına yastık koyuyormusunuz yoksa düzmü yatırıyorsunuz.
ben yastık koyuyorummcanım
alt acmamızın ince bir yastığı var

kzlar gogus pedlerını bırakan var mı
ne zmana kadar boyle gezecegım ben yaaa sankı yaralarım ondan kapanmıyo
ben atıyorum artık bunları bırsene emse o kadar gogus pedı takacak mısınız???
ben cıkarttım
annem almayadan getirmişti cok memnundum onlardan ama bitti
burda lansinoh ve bebedor kullandım ama beğenmedim iki pakette duruyo

görüşelim canım şimdi döndüm eve ama 1 ay sonra yine gidireim
o zaman halası babar bebike
hatta ayazıda bırakırız :roflol:

41 kere maşallah
kimse yok mu burda aklima takilan birsürü sey var soracak kimseyi bulamiyorum

kizlar bu bebek cok agliyor, ya uyuyor ya agliyor ne yapicam ben

mafoldumben
üzülme canım
bebek bunlar ağlıcaklar
sebepsiz yere can sıkıntısına bile ağlıyorlar
benimkide gece kıyameti kopardi
saat 1 de yıkadık babasıyla
sonra uyudu sabaha kadar

posi göğsüne yatırsan sakinleşmiyor mu öyle? benimki sakinleşiyor da, hem onunla birlikte ben de uyuyabiliyorum o şekilde
çok mu gazı var onun için mi huzursuz acaba?

juli eve döndün demek
göğüs pedi olarak lansinohu beğenmedin mi? bana iyi gibi gelmişti
özellikle bebedorla karşılaştırınca

posi göğsüne yatırsan sakinleşmiyor mu öyle? benimki sakinleşiyor da, hem onunla birlikte ben de uyuyabiliyorum o şekilde
çok mu gazı var onun için mi huzursuz acaba?

gögsüme yatirinca sakinlesiyor ama ayni zamanda kucagimda gezdiriyim istiyor agzi sürekli araniyor hep acmis gibi. gazi da olabilir ama anlamiyorumki gazini nasil cikarabilirim sirtini sivazliyorumhafif hafif vuruyorum bir ise yaramiyor

juli eve döndün demek
göğüs pedi olarak lansinohu beğenmedin mi? bana iyi gibi gelmişti
özellikle bebedorla karşılaştırınca

döndüm canım
annemler geliyor bugün
yoksa daha niyetim yoktu

neden onları ikiye katlıyorlar anlamadım orta cizgi belli oluyor birde sert
benim daha öncki kullandığıma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…