kzlar gogus pedlerını bırakan var mı
ne zmana kadar boyle gezecegım ben yaaa sankı yaralarım ondan kapanmıyo
ben atıyorum artık bunları bırsene emse o kadar gogus pedı takacak mısınız???[/QUO
bende çok sıkıldım ama mecburen koyuyorum süt akıyor yoksa üstüme başıma.
haydi bakalım hayırlı olsun.. Ne güzel.. Biz de yalnızız ama daha kimse gelmedi bir de bebişmiz de gelmediğinden olabilir :)günaydınnn dicem ama kimsecikler yok biz bugün artık 3 kişi kaldık kayınvalidem az önce gitti bakalım tek başımıza neler olacak hem korkuyorum hemde rahatladım oldukça sonunda evim bana kaldı.önce iyi bir temizlik yapmam lazım artık 1 hafta sürer sanırım bebekle.
haydi bakalım hayırlı olsun.. Ne güzel.. Biz de yalnızız ama daha kimse gelmedi bir de bebişmiz de gelmediğinden olabilir :)
ben atıyorum artık bunları bırsene emse o kadar gogus pedı takacak mısınız???
günaydınnn dicem ama kimsecikler yok biz bugün artık 3 kişi kaldık kayınvalidem az önce gitti bakalım tek başımıza neler olacak hem korkuyorum hemde rahatladım oldukça sonunda evim bana kaldı.önce iyi bir temizlik yapmam lazım artık 1 hafta sürer sanırım bebekle.
gidemedim canım ala bostancıdayım
yarın gidicem
kızlar ben de ne kadar süt bırakmam gerekir bilmiorum.. geçen gün sağdım biraz biberonla verelim de ne kadar içecek görelim diye ama biberondan bir türlü içiremedik.. çok acıkmış başladı ağlamaya biz de vazgeçtik.. süt de boşa gitti tabiibakalım tekrar deneyeceğim..
peki siz şu süt saklama işini nasıl yapacaksınız çalışmaya başlayınca? ben hesapladım çalışma saatleri süresince en az 4-5 kez emecek bebek.. hadi diyelim günlük 4-5 poşet süt bıraktık.. e göğsümüz boşalsın diye çalışırken de süt sağmak gerek.. onu nasıl yapıcaz?? akşamları sağarsak bu sefer bebeğe yetersiz süt kalmaz mı?? benim işyerim müsait, sağım yapabilirim ama sağdığımı nasıl muhafaza edip eve taşırım onu bilemedim.. çözüm yolu bulan var mı??
kızlar bebekleri yatırırken başlarının altına yastık koyuyormusunuz yoksa düzmü yatırıyorsunuz.
ben atıyorum artık bunları bırsene emse o kadar gogus pedı takacak mısınız???[/QUO
bende çok sıkıldım ama mecburen koyuyorum süt akıyor yoksa üstüme başıma.
ben de kullanmazsam süt akiyor, zaten az sütüm var o d agitmesin diye takiyorum
yine de göögüs pedi de süt cekiyor :sinifsinif:
inşallah üşütmemiştir canım 23 derece normal aslında bizim ev hep 23 derecede bende bebeğin altını açıyorum.üzülme hemen.[/QUOTE .!.:canım olmaz bırsey
usumez o kadarcık olacak benımkıde bazen kalıyo..
gun boyu hapsırınca usutmeden zıyade
kıyafetlerden de hapsırabılıyorlar..
kanzdan aldıgımız lanet kadıfeler yuzunden kızım gecen gun hapsırma krızıne gırdı
nasıl sey anlamadım poları duydum da kadıfeler cok adı nasıl oratada ıyı marka dıye dolanıyorlar ama lafta..
almayın sakın..
yatarken 23 dereceydi o normal ama gece kaça düştü bilmiyorum kalktığımda soğuk geldi çünkü bu sabah da hapşırdı sürekli bugün 40 mız çıkıyo 40 banyosu yaptırcaktık ama böyle olursa yaptırmayız heralde dediğiniz gibi inşallah bişey olmaz kızlar yaa
günaydınnn dicem ama kimsecikler yok biz bugün artık 3 kişi kaldık kayınvalidem az önce gitti bakalım tek başımıza neler olacak hem korkuyorum hemde rahatladım oldukça sonunda evim bana kaldı.önce iyi bir temizlik yapmam lazım artık 1 hafta sürer sanırım bebekle.
maşşalah canım yakışıklı bebekine...selam kızlar geçmişi okuyamadım..ne var ne yok bakalım.
biz dün aşılarımızı yaptırdık çok şükür oğlumun sağlığı çok iyi.
6 kilo 330 gr olmuş boyuda 60 cm.dr amcası çok beğendi gelişimini.sarılığı çok az daha kalmış ama anne sütü aldığı için geç sürmesi normal dedi.bide bizim sarılık için bütün nedenler var kan uyuşmazlığı erken doğum..neyse önümüzdeki ayda geçmezse değerlerine bakıcak.inş geçer.dr a gitmedende eltimde takıldım açıldım valla biraz hep kendi evimi görmekten bayılcaktım artık.iyi oldu değişiklik
ben yastık koyuyorummcanımkızlar bebekleri yatırırken başlarının altına yastık koyuyormusunuz yoksa düzmü yatırıyorsunuz.
ben cıkarttımkzlar gogus pedlerını bırakan var mı
ben atıyorum artık bunları bırsene emse o kadar gogus pedı takacak mısınız???
görüşelim canım şimdi döndüm eve ama 1 ay sonra yine gidireimamaan senin görümce bostancı'da mı??
gitmeden sat Melisayı görümceye görüşelim bacım. yakınında, Maltepe Süreyya Plajında'yım bende.
işyerinde sağdığın sütü eve gidene kadar buzdolabında saklarsın, eve gidince de hemen gene buzdolabına koyarsın. ertesi gün sen iteyken bebeğe o sütü verirler, fazla olursa fazlasını buzluğa atarlar.
havalar düzelincede sütü eve taşırken; süt poşetinin koyduğun torbaya buz atarsın ki süt ısınmasın diye.
ben koyuyorum. çok kusmuklu olduğumuz için mutlaka koymam gerek zaten.
bebek belinden itibaren 30-45 derecelik açıyla yatması gerekirmiş.
ama benimki kıpır kıpır olduğu için 1 saat sonra yastıktan aşağı inmiş, sürünerek beşiğinin ters tarafına gitmiş, dümdüz sırtüstü yatarken buluyorum. akannehir
41 kere maşallahselam kızlar geçmişi okuyamadım..ne var ne yok bakalım.
biz dün aşılarımızı yaptırdık çok şükür oğlumun sağlığı çok iyi.
6 kilo 330 gr olmuş boyuda 60 cm.dr amcası çok beğendi gelişimini.sarılığı çok az daha kalmış ama anne sütü aldığı için geç sürmesi normal dedi.bide bizim sarılık için bütün nedenler var kan uyuşmazlığı erken doğum..neyse önümüzdeki ayda geçmezse değerlerine bakıcak.inş geçer.dr a gitmedende eltimde takıldım açıldım valla biraz hep kendi evimi görmekten bayılcaktım artık.iyi oldu değişiklik
üzülme canımkimse yok mu burda aklima takilan birsürü sey var soracak kimseyi bulamiyorum
kizlar bu bebek cok agliyor, ya uyuyor ya agliyor ne yapicam ben
mafoldumben
posi göğsüne yatırsan sakinleşmiyor mu öyle? benimki sakinleşiyor da, hem onunla birlikte ben de uyuyabiliyorum o şekilde
çok mu gazı var onun için mi huzursuz acaba?
juli eve döndün demek
göğüs pedi olarak lansinohu beğenmedin mi? bana iyi gibi gelmişti
özellikle bebedorla karşılaştırınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?