selam naber kızlar nasılsınız günaydın demiyorum ben nasıl olsa hiç uyumadım
canım yediklerine dikkat et gaz yapmış olabilir sütün.mesela ben turşu yiyemiyorum yiyince bebek çok huzursuz oluyor gazdan ne yapcanı şaşırıyor sürekli meme emmek istiyor yatırınca ağlıyor ıkınıyor sıkınıyor.ben de artık turşu yememeye karar verdim.bi de dr metsil verdi gazı olunca onu veriyorum.günde 3 kez kullanabiliyosun o da işe yarıyor ama asla kesin çözüm olmuyor.dediğim gibi en iyisi gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak...scedcedu napicam ben bu bebek beni uyutmuyor yemek yememe izin vermiyor uyurken bile sürekli sallamam gerekiyor. gün icinde böyle yordugu icin de sütüm gelmiyor gün icinde mafoldumben
3 defa elbisesini degistirdim o kadar beze para veriyoruz bez degistirip duruyorum o yine de bezine yapmiyor cisini illa kiyafetine yapicak. üstünü degistire degistire hapsirmaya basladi yazik
selam kızlar geçmişi okuyamadım..ne var ne yok bakalım.
biz dün aşılarımızı yaptırdık çok şükür oğlumun sağlığı çok iyi.
6 kilo 330 gr olmuş boyuda 60 cm.dr amcası çok beğendi gelişimini.sarılığı çok az daha kalmış ama anne sütü aldığı için geç sürmesi normal dedi.bide bizim sarılık için bütün nedenler var kan uyuşmazlığı erken doğum..neyse önümüzdeki ayda geçmezse değerlerine bakıcak.inş geçer.dr a gitmedende eltimde takıldım açıldım valla biraz hep kendi evimi görmekten bayılcaktım artık.iyi oldu değişiklik
gögsüme yatirinca sakinlesiyor ama ayni zamanda kucagimda gezdiriyim istiyor agzi sürekli araniyor hep acmis gibi. gazi da olabilir ama anlamiyorumki gazini nasil cikarabilirim sirtini sivazliyorumhafif hafif vuruyorum bir ise yaramiyor
selam naber kızlar nasılsınız günaydın demiyorum ben nasıl olsa hiç uyumadım
canım göğüs pedini sürekli kullanma göğüslerin yara olur yoksa..ben bi göğsümü verirken diğerine takıyorum yoksa sütüm diğer göğsümden akmaya başlıyor...emme işi bitince pedi çıkarıyorum.bi kaçkere çıkarmadım göğsüm yara oldu o yüzden kısa süreliğine takıyorum sonra çıkarıyorum.napalım böye yapcaz artık bi müddet yapış yapış gezeceğiz....kzlar gogus pedlerını bırakan var mı
ne zmana kadar boyle gezecegım ben yaaa sankı yaralarım ondan kapanmıyo
ben atıyorum artık bunları bırsene emse o kadar gogus pedı takacak mısınız???[/QUO
bende çok sıkıldım ama mecburen koyuyorum süt akıyor yoksa üstüme başıma.
2 gün önce kayınvaldemi çaırdı eşim o geldi 4 gün öncede annem gitmişti bu sabah 2 saat kadar kayınvaldem baktı ben uyudum bide bende dün gecebi üşüme oldu kalktım yelek giydim kombiyi 60 getirdim ama inan yorgana sarılıpta emzirdim bebemi o derece yani boğazlarım acıycak sanırım bütün vücudum kırılıyo bugün için plan yapmıştım oğlumuda alıp alışveriş merkzine gitcektik oda çok sıkıldı benden ilgi bekliyo ama ikisine birden yetmem çok zor oluyo saolsun babaannesi bi dediğini iki yapmıyo ama benle vakit geçirmeyi özlediğini dile getiriyo bu sefer bende başlıyorum ağlamaya :a015:yinemni boshayallersmileboshayallersmile
senin yanında kalan varmı canım
hani biraz dısarı cıksan hava alsan
canım ya yazık sana
eşin geldiğinde ona bırakıp biraz dinlensen uykusuzluk çoook zor
canım ya ben dün doktora sordum burda herkes her türlü çayı bebeğe verince doktor kesinlikle hiç bi çay verme dedi onlarda anason var beyni uyuşturuyo dedi.benim içmemeide yasakladı sütten geçtiği için.benim dr biraz kuralcı..ama alanında mükemmel çok tanınmış bi dr.o yüzden her dediğini yapıyorum.gazı olunca fön makinasını karnına tut yada havlu ısıtıp karnına koy dedi..ya bişi sorucam rezene verenler ne kadar zamandır veriyosunuz çok gazı var veremmı acaba napsam versemmi bende
anam ben bunu irim
içinde rahat gözüküyo bence
bende hastaneye giderken kullanıyorum
ilk aptamil almıstım
3 kere kullandık attık
4 haftadan fazla kullanılmıyormus acılınca
heba oldu
bende bebelac aldım daha uygun o
zaten nadir veriyorum
ama benimki ne evrsem içiyo zaten sempatiksalakcinni
canım yediklerine dikkat et gaz yapmış olabilir sütün.mesela ben turşu yiyemiyorum yiyince bebek çok huzursuz oluyor gazdan ne yapcanı şaşırıyor sürekli meme emmek istiyor yatırınca ağlıyor ıkınıyor sıkınıyor.ben de artık turşu yememeye karar verdim.bi de dr metsil verdi gazı olunca onu veriyorum.günde 3 kez kullanabiliyosun o da işe yarıyor ama asla kesin çözüm olmuyor.dediğim gibi en iyisi gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak...
maşallah canım bebeğine....
aman canım ben de öyle gaza gelip temizliğe kalkıştım ve dikişlerim sızladı çok, senin de daha kırkın çıkmamış aynıyız sanırım seninle dikkatli ol, boşver temizliği 40 çıkmadan
maşşalah canım yakışıklı bebekine...
ben yastık koyuyorummcanım
alt acmamızın ince bir yastığı var
ben cıkarttım
annem almayadan getirmişti cok memnundum onlardan ama bitti
burda lansinoh ve bebedor kullandım ama beğenmedim iki pakette duruyo
görüşelim canım şimdi döndüm eve ama 1 ay sonra yine gidireim
o zaman halası babar bebike
hatta ayazıda bırakırız :roflol:
41 kere maşallah
üzülme canım
bebek bunlar ağlıcaklar
sebepsiz yere can sıkıntısına bile ağlıyorlar
benimkide gece kıyameti kopardi
saat 1 de yıkadık babasıyla
sonra uyudu sabaha kadar
tutku maşallah oğluna
kilosu da boyu da çok iyi
slm kızlar,bir kahvaltı yapayım dedim ağzımdan yediğim burnumdan geliyor,
kızım anne yesin süt olsun diyorum,yok dinlemiyor habire vıyaklıyor,
annelik ne zormuş..
kadus benim de bir göğsümü emzirirken diğerinden akıyor,
bir göğsümü emzirirken diğerine hafif bastırıyorum,
ped dayanmıyor,ben sürekli ped kullanıyorum.
maşallah sütüne
benim akmıyo hiç,
bebiş cekerse yada ben elimle sıkarsam fıskırıyo
bende daha düzgün bişi yemedim
annemler gelcek onu bekliyom gelsinde karnım doysun
ay bide kızlar ben kilo almaya başladım
acayip iştahım açık
her an bişiler yemek istiyorum
hele emzirdikten sonra midem kazınıyo
dün kendime söz verdim akşamları abur cubur yemiycem diye
akşam oldu dayanamadım
şimdiden 2.5 kilo aldım
oooffffff
doğru düzgün uyumuyorum çok yoruluyorum buna rağmen nası kilo almayı başarıyorum anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?