2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım yediklerine dikkat et gaz yapmış olabilir sütün.mesela ben turşu yiyemiyorum yiyince bebek çok huzursuz oluyor gazdan ne yapcanı şaşırıyor sürekli meme emmek istiyor yatırınca ağlıyor ıkınıyor sıkınıyor.ben de artık turşu yememeye karar verdim.bi de dr metsil verdi gazı olunca onu veriyorum.günde 3 kez kullanabiliyosun o da işe yarıyor ama asla kesin çözüm olmuyor.dediğim gibi en iyisi gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak...

maşallah canım bebeğine....

Son düzenleme:
gögsüme yatirinca sakinlesiyor ama ayni zamanda kucagimda gezdiriyim istiyor agzi sürekli araniyor hep acmis gibi. gazi da olabilir ama anlamiyorumki gazini nasil cikarabilirim sirtini sivazliyorumhafif hafif vuruyorum bir ise yaramiyor

ağzı sürekli aranıyor demişsin ya emzirmeye kalktığında normal mi emiyor yoksa kavga eder gibi mi? eğer kavga eder gibiyse gazı var demektir.
benimki de sırtını sıvazlayarak ya da hafifçe vurarak gazını çıkarmıyor ben bacağıma yüzüstü yatırıyorum yani karnı bacağımda oluyor sırtına hafifçe vuruyorum ve biraz da sıvazlıyorum olmazsa sırtını karnıma dayayıp onun karnına ellerimle masaj yapıyorum ve o şekilde evde dolaştırıyorum bazen gazını çıkarması 20 dk yı buluyor
bir de 2 saatten önce emzirmemeye çalış sürekli emmesi de gaz yapar gazı olduğunda emmek ister emdikçe daha çok gazı olur kısır döngü yani

Son düzenleme:

slm kızlar,bir kahvaltı yapayım dedim ağzımdan yediğim burnumdan geliyor,
kızım anne yesin süt olsun diyorum,yok dinlemiyor habire vıyaklıyor,
annelik ne zormuş..
kadus benim de bir göğsümü emzirirken diğerinden akıyor,
bir göğsümü emzirirken diğerine hafif bastırıyorum,
ped dayanmıyor,ben sürekli ped kullanıyorum.

yinemni boshayallersmileboshayallersmile
senin yanında kalan varmı canım
hani biraz dısarı cıksan hava alsan
2 gün önce kayınvaldemi çaırdı eşim o geldi 4 gün öncede annem gitmişti bu sabah 2 saat kadar kayınvaldem baktı ben uyudum bide bende dün gecebi üşüme oldu kalktım yelek giydim kombiyi 60 getirdim ama inan yorgana sarılıpta emzirdim bebemi o derece yani boğazlarım acıycak sanırım bütün vücudum kırılıyo bugün için plan yapmıştım oğlumuda alıp alışveriş merkzine gitcektik oda çok sıkıldı benden ilgi bekliyo ama ikisine birden yetmem çok zor oluyo saolsun babaannesi bi dediğini iki yapmıyo ama benle vakit geçirmeyi özlediğini dile getiriyo bu sefer bende başlıyorum ağlamaya :a015:
canım ya yazık sana
eşin geldiğinde ona bırakıp biraz dinlensen uykusuzluk çoook zor

eşim bankada çalışıyo hemde yoğun olan bi bankada çalışıyo eveen erken 9da giriyo + migreni var uykusuzluğa hiç gelemiyo başı hemen ağrıyo azcık ağlamasa dursa babaannesi çok güzel bakıyo ama hırsından bütün saçlar havadabilmiyorumkismile napalı buda böyle büyüycek doktorun dediği gibi benim bebeğim maksimum gazlı veben bunu kabullenmek zorundayım ben şu oğlumu yıkıyım bi kızlar gene gelirim kendinize iyi bakın öylede uyumuyo öylede en azından temiz olsun

Allah yardımcın olsun cadaloz, inşallah bir an önce biter kolikleriniz..

yaa bizim topikte hiç doğuma eşi de giren yok mu?
ben çok istemiştim ama çapa da doğurunca olmadı.
olan birileri varsa anlatsın merak ediim ne hissettiler..

ya bişi sorucam rezene verenler ne kadar zamandır veriyosunuz çok gazı var veremmı acaba napsam versemmi bende
canım ya ben dün doktora sordum burda herkes her türlü çayı bebeğe verince doktor kesinlikle hiç bi çay verme dedi onlarda anason var beyni uyuşturuyo dedi.benim içmemeide yasakladı sütten geçtiği için.benim dr biraz kuralcı..ama alanında mükemmel çok tanınmış bi dr.o yüzden her dediğini yapıyorum.gazı olunca fön makinasını karnına tut yada havlu ısıtıp karnına koy dedi..

sağol canım kullandık dün küçük bi yastık koydum içine öyle yattı oğlum..

tutku maşallah oğluna
kilosu da boyu da çok iyi

sağolun kızlara.s.a.s.

maşallah sütüne
benim akmıyo hiç,
bebiş cekerse yada ben elimle sıkarsam fıskırıyo

bende daha düzgün bişi yemedim
annemler gelcek onu bekliyom gelsinde karnım doysun

selam kızlar

bizde hiç uyumuyoruz
dün gece sabah 7 de yatağa girebildim oda uyur uyanık arası bişiydi

bu gece 4 e doğru zor ikna oldu uyumaya
ne zaman düzene girecek sabırsızlıkla bekliyorum

sırf gaz işi değil sanırım
işin içinde edepsizlikte var galiba

şuan uyuyo ama sesler çıkarıyo genede

ay bide kızlar ben kilo almaya başladım
acayip iştahım açık
her an bişiler yemek istiyorum
hele emzirdikten sonra midem kazınıyo

dün kendime söz verdim akşamları abur cubur yemiycem diye
akşam oldu dayanamadım

şimdiden 2.5 kilo aldım
oooffffff

doğru düzgün uyumuyorum çok yoruluyorum buna rağmen nası kilo almayı başarıyorum anlamıyorum

maşallah sütüne
benim akmıyo hiç,
bebiş cekerse yada ben elimle sıkarsam fıskırıyo

bende daha düzgün bişi yemedim
annemler gelcek onu bekliyom gelsinde karnım doysun

kahvaltım yarım kaldı malesef,kızım sağolsun yaptırmadı,sonrada iştahım kaçtı topladım sofrayı,
uyudu evi temizleyim dedim süpürdüm silerken uyandı,klozete domestos döktüm yıkanmayı bekliyor,
ya gaz yapıcı şeyler yememeye dikkat ediyorum ama yavrum gene de gazdan kıvranıyor,
saat 11'den beri uyuduğu sadece yarım saat,
gece boyuncada saatte bir kalktı ve her kalkışında en az 1 saat uyanık kaldı,
gazını çok zor çıkartıyor,

benim 5 kilom kaldı,günde 2 öğün ancak yiyebiliyorum o da çoğu zaman boğazıma diziliyor,
ama ben de çok acıkıyorum,abur cubur yeme isteği çok fazla,
şekerli şeyler canım istiyor genellikle,
eşime hazır kek,bisküvi tarzı şeyler aldırıyorum,
kaç gündür kek yapacam kuzum fırsat vermiyor,yemeği zor yapıyorum..

biz geldik kızlar banyomuzu yaptık kırklandık kızımla beraber çok şükür lohusalık bitiyo bugün belki bu duygusallıkta azalır çok yoruldum ben çünkü yaşım gözmün kenarında duruyo sanki lülülülülülü

üçkağıtçı bu sıpalar ya ,
kucağımda uyukluyordu,anakucağına yatırdım gözler fal taşı gibin açıldı hemen...

mehlikasu sende sezeryn mı oldun evi falan süpürdüm yazmışsın3 afta mı oldu doğum yapalı ben bişey yapmıyorum korkuyorum heralde ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…