2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayırlı olsun kırkınız..duygusallık bitmiyo canım valla
üçkağıtçı bu sıpalar ya ,
kucağımda uyukluyordu,anakucağına yatırdım gözler fal taşı gibin açıldı hemen...

ay sorma ya şimdiden parmağında oynatıyolar..dün gece benimki gazını çıkartırken kaka yaptı yapar yapmaz bastı yaygarayı altını temizleyene kadarda susmadı.ne edepsiz olcaklar ya.dün doktor rotavirüs aşısını ağzından verirken almadı benimki çıkarmaya falan kalktı doktor zorla sokuşturdu..sen yandın diyo bana çok yemek seçicek utku diyo..babasına çekerse gerçektende yandım

mehlikasu sende sezeryn mı oldun evi falan süpürdüm yazmışsın3 afta mı oldu doğum yapalı ben bişey yapmıyorum korkuyorum heralde ondan

evet sezeryan oldum,3 hafta oldu,ben gün aşırı temizlik yapıyorum,
temizlik hastası oldum sanırımeyvahedigeldismile, dikişlerim arada sancıyor,
aslında 3-5 günde bir temizlik yapsam da yeter ama kendime söz geçiremiyorum,
bu temizlik aşkı nerden geliyor anlamadım,bir de gün aşırı banyo yapıyorum,
çocukla uğraşırken hararet geliyor çok terliyorum,dün akşam atletle oturdum evde..

mehlikasu sende sezeryn mı oldun evi falan süpürdüm yazmışsın3 afta mı oldu doğum yapalı ben bişey yapmıyorum korkuyorum heralde ondan

canım ben de sezeryan olmuştum ama yaklaşık 15 gn sonra evimin her işini kendim yapmaya başladım süpürme silme vs bebeğime ilk andan itibaren hep kendim baktım sadece ilk 1-2 gün beşiğinden alıp koymayı eşim yaptı bir problem yaşamadım.

ya ben hamilelikte bu kadar aşermedim valla ne zamandır kek yapasım vardı bugün sonunda muffin yaptım..1 kilo daha almışımdır.

tutkucum digerlerini saglik ocaginda 9 subatta yaptiricam insallah
ates dusurucu verdi mi doktor aşi sonrasi icin

anladım canım ben dün hepsini yaptırdım doktora..ateş düşürücü vermedi artık aşılar yapmıyo ateş dedi.olmadıda zaten.verem aşısını kolundan yaptılar kolu biraz acıdı galiba akşam huysuzluk yaptı biraz ama hafif atlattık çok şükür..
sana sormuştum ya bizimde sarılığımız tam geçmemiş:çok üzgünüm:

kızlar salataya koyduğumuz elma sirkesi ve az bişey kara lahana gaz yapar mı acep,
bir de çay kehve gaz yapar mı?o kadar dikkat ediyorum ,yapıyorsa bunlar yapıyordur heralde,
bu arada biz kızımla iyiceyapışık ikiz olduk,
eşofmanımın içine aldım fermuarını çektim kanguru gibi olduk..

tutku afiyyet olsun ,ben yapmaya fırsat bulamadım hala..
öğretmenim hayırlı olsun aşılarınız,inş. isalden korur cnm..

:roflol::roflol:eminim çok tatlı görünüyosuzdur..ben huysuzluk yapmadıkça fazla kucağıma almıyorum benimki sakin çok şükür.

canım salataya koyduğumuz lahana gaz yapıyo ben bi kere denedim yapyı.benim oğlanda fazla gaz olmadığı için gaz yapan şeyleri hemen anlayabiliyorum.süt yapmıyo demiştim ama ben çok fazla içiyodum o da çok yaptı onuda içmiyorum..çay ben çok açık içiyorum o gaz yapmıyo.dünde ilk defa kahve içtim yapmadı.

bende limonun gaz yapıp yapmadığını merak ediyorum portakal yapıp ya limonda yapar heralde

tutku bizde de var sarilik hala ama onemsemedi

mehliaksu ben iyoroum herseyden azar azar
gaz her turlu oluyor nitekim
benim doktorda önemsemedi ama benim moralim bozuldu.geçer heralde
tutku afiyyet olsun ,ben yapmaya fırsat bulamadım hala..
öğretmenim hayırlı olsun aşılarınız,inş. isalden korur cnm..

sağol canım.bende üşeniyodum ne zamandır bugün annem geldi çayın yanına yaptım ona artık..(onamı kendimemi meçhul ama):roflol::roflol:

nerde oturuyosun gel ben sana yaparımopuyorumnanaktan

bu arada benim fınfdıkta surekli uyaniyor kucakta uyuyor, bir yere koyunca hemen aciyor bakiyor heheee uyutamadin işte yine der gibi:))
mama sandalyesine(dogumdan itibaren olan) koymaya basladim bugun insallah alişir

tutku moralini bozma
limonda yapar diye duymustum bu arada

mehlikasu cok tesekkur ederim.amin canim:))darisi basınıza.40indan sonra daha rahat edersin insallah

napıyosunuz kızlar ay bugün dedimki ağlasada zırlasada bırakıp gidicem bebeğimi dışarıya yoksa kafayı yiycem dedim banyosunu yaptırdım emzirdim bide babaanesine bıraktım çok daralırsan mama verirsin dedim oğlumuda aldım gittim dışarıya oğlumla pizza yedik ordanda tatlıcıya gittik tatlı yedik babamızın yanınada gittik gezdik geldik evdeki sıpamda babaanesinin kucağında uyumuş oda ayağına almış uyanmasın diye biz gelene kadar sallamış vallaha iyi oldu hava soğuktu ama ihtiyacım vardı gerçi biraz başım döndü ama olsun genede güzeldi

ya bu arada sorıcam sorıcam unutuyom geçmişe çok bakamıyom hoyadan naber kızlar 2 gündür dgöremedim onu hiç topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…