- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
sen az almışsın canım ya ben 4 kilo aldım..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
napıyosunuz kızlar ay bugün dedimki ağlasada zırlasada bırakıp gidicem bebeğimi dışarıya yoksa kafayı yiycem dedim banyosunu yaptırdım emzirdim bide babaanesine bıraktım çok daralırsan mama verirsin dedim oğlumuda aldım gittim dışarıya oğlumla pizza yedik ordanda tatlıcıya gittik tatlı yedik babamızın yanınada gittik gezdik geldik evdeki sıpamda babaanesinin kucağında uyumuş oda ayağına almış uyanmasın diye biz gelene kadar sallamış vallaha iyi oldu hava soğuktu ama ihtiyacım vardı gerçi biraz başım döndü ama olsun genede güzeldi
bende ..siz 15 gün başlamışsınız..canım ben de sezeryan olmuştum ama yaklaşık 15 gn sonra evimin her işini kendim yapmaya başladım süpürme silme vs bebeğime ilk andan itibaren hep kendim baktım sadece ilk 1-2 gün beşiğinden alıp koymayı eşim yaptı bir problem yaşamadım.
kızlar salataya koyduğumuz elma sirkesi ve az bişey kara lahana gaz yapar mı acep,
bir de çay kehve gaz yapar mı?o kadar dikkat ediyorum ,yapıyorsa bunlar yapıyordur heralde,
bu arada biz kızımla iyiceyapışık ikiz olduk,
eşofmanımın içine aldım fermuarını çektim kanguru gibi olduk..
benimki bugüne kadar toplam 3 kere falan kustu.o yüzden pek bilgim yok ama gelişimi iyiyse kusması sorun değil diye biliyorumsağol cnm seninde bişe kalmamış, kızlar bide bişey sorucam bebişlerinizin kusma durumu nasıl benimki bazen çok kusuyo 5 defa emdiyse 3 nü geri kusuyo
canım bizim fazla gaz sancımız olmuyo geçen hafta benim yediklerimden oldu biraz hemen dr u aradım sab simplex verebilirsin dedi bende nette merdiven alı üretiminin olduğunu güvenilir yerden almak gerektiğini okudum o ilacın veremedim..dün tekrar sordum başka hiç bi gaz ilacını çayları önermiyorum dedi.barkotundan falan anlarsın orjinalliğini dedi..yada karnına havlu koy fön makinası tut dedi..bacak hareketlerini masajı bile önermiyo ilerde hep ister bağımlı bi çocuk olur diyo..bazı çocuklar kreşe falan giderken yada uyurken muhakkak bi eşyasını alır ya bunu kesinlikle önermiyo bu tür çocuklar ilerde uyuşturucu maddelere yöneliyo diyo..banada mantıklı geldi açıkcası..tutku ben rezeneyı sutu arttırıyo ve sutcayının ıcınde var dıye ıcıyorum ama bebege vermedım ıhlamur verıyorum sadece drun baska hangı seylerı yasakladı?
bızım drumuzla sadece 1 kez gorusebıldık ıkıncıye gıdemedık kar yagdı cok burada bu hafata gıdecegız evdede dr olunca onemsemedık.
o zman da sadece emzır dedı kontrolunu yaptı yıyeceklerle ılgılı konusmadık bıle..
hah bıde ılk gıdısımızde sarılıgımız vardı ıhlamur ıcır demıstı bol bol atsın dıskıyla dıye ondan ben de ıhlamuru verıyorum rezene cayı vs hıc vermedım bebege ama kendım ıcıyorum!!
bu arada pnömokok asısını bızım 2. ayda yapacaklar ve saglık ocagı yapacak toplu yapılacak 4 ası bırden oyle dedı hemsıre..
bızım aıle dru ondan mı yapılıyo devlette acaba!!
kızlar benım sırtım ve kollarım cok agrıyor
bugun de ılk defa gogsum sızlamaya basladı
sızede oluyor mu?
benimki bugüne kadar toplam 3 kere falan kustu.o yüzden pek bilgim yok ama gelişimi iyiyse kusması sorun değil diye biliyorum
canım bizim fazla gaz sancımız olmuyo geçen hafta benim yediklerimden oldu biraz hemen dr u aradım sab simplex verebilirsin dedi bende nette merdiven alı üretiminin olduğunu güvenilir yerden almak gerektiğini okudum o ilacın veremedim..dün tekrar sordum başka hiç bi gaz ilacını çayları önermiyorum dedi.barkotundan falan anlarsın orjinalliğini dedi..yada karnına havlu koy fön makinası tut dedi..bacak hareketlerini masajı bile önermiyo ilerde hep ister bağımlı bi çocuk olur diyo..bazı çocuklar kreşe falan giderken yada uyurken muhakkak bi eşyasını alır ya bunu kesinlikle önermiyo bu tür çocuklar ilerde uyuşturucu maddelere yöneliyo diyo..banada mantıklı geldi açıkcası..
dr bana sadece önümüzdeki ay onu yapcaz dedi eltim oğluna önceden yaptırdığı için o söyledi paralı olduğunu.belki artık değişmiştir tam bilmiyorum
kızlar sütünüzün yettıgını nasıl anlıyorsunuz? ılk ay kontrolunde en az kac gram almamız gerekıyor? bazen bebıs cok sık emınce süt hıc bırıkmıyor sankı? bırde emdıkten hemen sonra kusarsa yıne de bebısı doymuş kabul etmelımıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?