2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim arkdaşım bişeyi olmamasına rağmen her sabah srüyomuş
bende sürmeye başladım
bi zararı yok

off biri bana kalk desin.temizlik yapmam lazım ya..:tomato:

Valla ben doğumdan bu yana adamakıllı temizlik yapmıyordum,çünkü bana bakmaya gelenler yapıyorlardı sağolsunlar. Yarından itibaren iş başa düşüyor;çünkü kız kardeşim eve dönüyor;bakalım nasıl altından kalkacağım ((

canım ben cok iyiyim bebişle nasıl gidiyor

Birkaç gündür gazdan geceleri uyuyamıyor. Anlamadığım ağzından çıkarıyor 1-2 kere gazı ama yine de bazen yatırdığım anda ıkınmalara devam ediyor. Geceleri uykusuz geçiyor anlayacağın,özellikle de bu gece koltukta o göğsümde uyudu ben de oturarak uyukladım resmen...

Benim saltanat bitti Yiğit beyler uyandılar topu topu 1 saat anca uyumuştur,huysuzlanmadan gideyim bari(( sizlere iyi sohbetler kızlar,kendinize iyi bakın,kolay gelsin...

günaydın kızlar

akşam annemler geldi
her sey iyi hoştu
tabi bi vakitten sonra annem yine kendi bildiğini yapmaya basladı
ayakta salladı
ağzına tatlı sürmeye calıstı,bende kızdım
oda bana sen cok biliyon falan diye laflar söyledi
benim bir düzenim var
melisada buna cok alıstı
içersi hamam gibi gelmiş üstünü örtmüş
ben atıyom o koyuya
o kadar gerildim ki
gece yatıcaz elim ayağım titriyo
melisada o kadar huzursuz olduki resmen cocuk gerginliğimi hissetti
babası alıyo kucağına susuyo
bende cıldırıyo resmen
bide ağlayınca annem tak geeliyo

annem iyi hosta
düzenime karısması beni sinir ediyo
kaynanam bide dediğimin dısına cıkmaz
ama anam beni takmıyo
sabahta diyoki
sen gelmemizden memnun olmadın
suratın bi karıs

moralim bozuldu:gitme::gitme:

jjuliett çim aynı şeyleri ben yaşıyorum kayınvaldem aynı ben açıyorum o örtüyo kızın üstünü ama anlamıyorlar hep söylediği üşürmüş bebekler çocuğun yüzü kıpkırmızı lekeler oldu sıcaktan üstüne teyzem geldi aynı şeyleri tekrar yaşadım sabır etcez biraz

biilmiyorum nası sabretcem
yanımda olsun istiyorum ama karısmasın
valla 8 gün görümcemde kaldım
ne karısan vardı ne görüşen
kızımın bütün isilikleri gecti
eve gelince karısan görüşen bitmiyo

meltemcim merhaba canım nasılsın iyi geciyor bebekle ben dikişlerimden zorlanıyorum okadar

julıı takma kafana kusum sen haklısın yaaa ama
annedır kırma sen yıne
cok huzursuz oldugumda elektrık yuklenıyo benım bebıs te anlıyo valla..
en ıyısı bır dus almak sen de oyle yap cok huzursuz olursan bır daha
gerılme cok canımcım..

selammm

benim budık tum gun uyudu yine mi karişti gece gunduz yoksa aşidan mi bilemedim.
tum gece ayakta olabiliriz

oferta kereviz de yiyebilirsin.

kıyamam yaa ınsallah olmaz canım bırsey..

aman kullanmamak en ıyısı canım ama cok aglayınca da hava yutuyorlar kısır dongu oluyo aklında olsun..

takma canım fazla kalmazlar nasılsa..o üstünü örtüyosa sende evin derecesini düşür farkettirmeden.yada bebeğin diliyle konuş.ben kayınvalidem gelince öyle yapıyorum..bişey söylüyo öyle olmaz babaanne şöyle yapıyo benim annem diyorum tatlı tatlı bişey diyemiyo hiç.sende dene.stresin bebeğe geçer tabi huzursuz olur o da sütünüde etkiler aman dikkat eta.s.
julıı

aman kullanmamak en ıyısı canım ama cok aglayınca da hava yutuyorlar kısır dongu oluyo aklında olsun..

bak bilmiyodum bunu canım öğrendiğim iyi oldu..ama benimki fazla ağlamıyo zaten çocuğun ağzı var dili yok.nazar değecek diye korkuyorum bende maşallah çok sorunsuz

kızlar 40 çıkarma gün gün sayılır demi annem ocak 7 de doğdu diyo şubat 7 de 1 aylık onun üzerine 10m ekliyo. böyle olmayacak diyorum anlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…