hante cnm
hastaneden hemsıreler gelmıstı bana
1 ay sonunda 1 1,5 kılo alması lazım dedı
ben ısteyınce devamlı emzırıyorum
bıde uyuyamayınca
dun kuru kayısı denedım
2 saatte etkısını gosterdı
uyumus gıbı oldu sankı
denemenı tavsıye ederım cnm
sonunda başardım
fatoş emzikleri :lepi: :lepi:
hemde 30 kuruş :roflol:
evet canım
hiçbirini almayan bebiş
bunu cok cok emiyor
evet canım
hiçbirini almayan bebiş
bunu cok cok emiyor
bebe yağı sürüyormusun canımkimse kalmamış
ama yinede sorayım
kızımın yüzü çok kötü kurumuş ve çatlamış durumda
isilikler kabuk tutup dökülmeye başladı
alttaki ince deride kuru havadan dolayı tekrar kuruyup pul pul dökülüyor
görüntü berbattı
bende az önce bepanthen krem sürdüm
gerçekten o korkunç görüntü hafifledi
ama acaba bepanthen zarar verirmi cildine
pişikler için kullanıldığını biliyorum
bi fikri olan lütfen yazsın
yarın sabahta sürmeyi düşünüyorum
offf ya şu isiliklerden sıkıldım
kaç gün oldu geçmedi
bakkal emziği canımay juli benimki de hiçbir emziği almıyor deliricim. Nerde satılıyor bu emzik nasıl bişii?
saol canım :lepi:juli gözün aydı canım
bütün markaları denedin mi canım? uff ben hepsini denedim hepsini atıyor yaa
hepsini denedim canım
bi tek bbunu aldı[/B]
bebe yağı sürüyormusun canım
ben sebamedin bebe yağı ve kremi ile gecirdim
birde evin ısını düşürdüm biraz
[/B]
verem aşısını muhakkak verem savaşta yaptırman lazım..aynı günde diğer aşılar yapılıyosaol biberon
sağlik ocagina sorim ben de.verem aşisi icin bisey demedier
orda yaparlar herhalde.illa verem savasa gitmem gerekmez
ben her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum bizdede isilik çok oluyor bi geçiyor kuruyor bi yeniden oluyor..cildi çok hassas benimkinin.krem falan sürmedim ben hiç.kimse kalmamış
ama yinede sorayım
kızımın yüzü çok kötü kurumuş ve çatlamış durumda
isilikler kabuk tutup dökülmeye başladı
alttaki ince deride kuru havadan dolayı tekrar kuruyup pul pul dökülüyor
görüntü berbattı
bende az önce bepanthen krem sürdüm
gerçekten o korkunç görüntü hafifledi
ama acaba bepanthen zarar verirmi cildine
pişikler için kullanıldığını biliyorum
bi fikri olan lütfen yazsın
yarın sabahta sürmeyi düşünüyorum
offf ya şu isiliklerden sıkıldım
kaç gün oldu geçmedi
Aşılar,çocuk drları konuşulmuş.Ben şahsen hastalığı geçirerek bağışıklık kazanma taraftarı değilim.Suçiçeği özellikle yakın arkadaşımdan biliyorum aşısızdı çocuğu çok ağır geçirdi çocuğun poposunun ,kafasının içinde bile çıktı.Benim oğlum aşılıydı toplamda 8 tane döküntü ile ayakta atlatıı.Aşısı varsa çok kolay oluyor.
Bakanlık bundan 8 yıl önce sadece 2 karma aşı ve hepatiti yapıyordu o zaman da dışarıdan alıp drumuza vurdurmuştum.Öyle bakanlık önermiyor filan gibi birşey söz konusu değil.Sadece pahalı olduğu için her aşıyı yapmıyor ama eminim bir 3-5 yıl sonra bu aşılara da bütçe ayıracaktır.Pnömökok pahalı bir aşı ama durumu olan yaptırmalı bence.Olmayanın öocuğu zatürre olacak diye birşey yok ama imkanınız varsa niye yaptırmayacaksınız?
Rota virüsünün ise yapılması gerekli bence çünkü bebklerde hastahaneye yatma oranının en yüksek olduğu rahatsızlık ishal ve bu hastalık çok yaygın görülüyor.
Bebekler korunduğu zaman genelde hasta olmuyorlar ancak evde kreşe giden bir çocuğunuz varsa eve sık sık mikrop taşıyabiliyor.Hastalanmadan büyümenin de sağlıklı olmadığını düşünüyorum çünkü hastalanarak da bağışıklıkları gelişiyor.
Çocuk dru seçerken hasta sayısnın çok olmasına,dergilere vsye çıkmış olmasına bakmaktansa bebeğinizle ilgilenen,dikkatli,telefonunu 24 saat açık tutarak ulaşabileceğiniz ,deneyimli ve çok fazla ilaç yanlısı olmayan bir doktoru tercih etmenin doğru olduğunu düşünüyorum.
Göğüsün sızlaması hatta kollara doğru bu sızlamanın yayılması süt kanallarının aktif olduğunu gösterir.Bebeğe gaz olmaması için neredeys ekuru gıdayla beslenmak gerekşyor sanırım.Kış sebze ve meyvelerinin hepsi gaz yapıyor neredeyse.
Bakliyatların tamamı-portakal mandalina-soğuk süt-karnıbahar-lahana -yeşil salatalar gaz yapıyor.
Et-balık-tavuk-şehriye çorbası-kahvaltılıklar ve kilo aldıran şeyler gaz yapmıyor
canım metsıl al bırtane eczaneden kıvamı koyu goreceksın 3 tl fıyatı..
o sekılde karsılastırabılırsın hem ıcın rahat eder..
sap sımplex te aynı kıvamda bıryerde okudum bayaa su gıbı koyuyorlarmıs ıcıne merdıven altı olalarda..
bızım burası yunnanıstan dıbımızde oldugundan eczacılar kendılerı getırıyorlar ondan guvenılır..
ımkan varsa sende ıste bıryerlerden..
metsılın ıcınde de aynıları var ayrıca ona guvenemıyorsan onu dene.
benım esıme eczacı ıkısını de vermıs sec demıs ıkısını de almıs benımkı :)
zaten 3 tl bırı dıye..
sap sımplexe 35 tl vermıs ama..
bayaa ıyı geldı ozellıkle mıde gazımıza sıkısmıstı bır gece mıdede gaz superdı ıhlamurla verdım 4 dmla yettı.
canım 800 gr alması gereklı ayda oradan anlayacaksın yetıp yetmedıgını
Sevgili ocak 2010 anneleri, sağlık bakanlığı pnömokok (zatürree) aşısını aşı takvimine aldı. Mayıs 2008 tarihinden itibaren doğan tüm bebekler pnömokok aşısını ücretsiz oluyor. Bildiğim kadarıyla su çiçeği ve rota hala ücretli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?