2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr ..merhaba.....dün gece sabaha kadar ayaktaydık....gaz sancımız vardı maalesef...sezaryen yerimin köşesinde toplu iğne başı kadar bir delik var...acaba kapatmayı mı unuttu doktor ne yaaa?kafamçokkarıştı...Arada toplu iğne başı kadar kan oluyor çamaşırım....doktora gittiğimde sordum..bakmadan olabilir normal dedi...fıttırdım...insan bi bakmaz mı yahu...?sizde de böyle şeyler oldu mu?:bbo:

kızlar 40 çıkarma gün gün sayılır demi annem ocak 7 de doğdu diyo şubat 7 de 1 aylık onun üzerine 10m ekliyo. böyle olmayacak diyorum anlamıyo

canım takvişm üzerinde ilk günden itibaren say
annenin hesabı yanlış olur
çünkü bazen aylar 30 veya 31 gün olabiliyor
bu yüzden takvimin üstünde gün gün saymak daha doğru

canım üzülme benim ilk sezeryanımda olmuştu hem sulanma vardı hem de sulanmayla birlikte kan oluyordu azıcık ben batikon sürüyordum hergün sonra geçti.oluyo yani merak etme..

sonunda başardım
fatoş emzikleri :lepi: :lepi:
hemde 30 kuruş :roflol:
nerde satılıyo bu emzikler juli?
valla erkek çocuklar kızlardan daha gazlı oluyorlar.benim oğlum de aşırı gazlıydı.
[QUOTEvaRylai;11433534]sağol cnm seninde bişe kalmamış, kızlar bide bişey sorucam bebişlerinizin kusma durumu nasıl benimki bazen çok kusuyo 5 defa emdiyse 3 nü geri kusuyo[/QUOTE]

benimki de her emmeden sonra kusuyo ama çok fazla olmadığı sürece normal kusması..bi de kilo alımı önemli tabi...

canım üzülme benim ilk sezeryanımda olmuştu hem sulanma vardı hem de sulanmayla birlikte kan oluyordu azıcık ben batikon sürüyordum hergün sonra geçti.oluyo yani merak etme..

sağol kaduscum...bu arada benim kızım da çok gazlı bir bebek....ben metsil veriyorum çok sancısı olduğunda....bir de kızımın dilinde uzun süre emmeyle birlikte beyazlık oluşup duruyor.temizliyoruz yine tekrarlıyor..
şu anda benimki ağlıyor...tekrar gelirim.....

algor benim de dikişimin başlangic ve biiş yeri kabuk tuttu biraz kanama olduktan sonra.yıkandiktan sonra hafif bastırarak bir kac hamlede havlu ile kurut demişti hemsireler

denizeklim bephantaolü ben hep kullaniyorum.kreminide kullandim popsuna

doktorum bana kurulugu pullanma icin zeytinyağ sur dedi bi dene istersen.

algor benim de dikişimin başlangic ve biiş yeri kabuk tuttu biraz kanama olduktan sonra.yıkandiktan sonra hafif bastırarak bir kac hamlede havlu ile kurut demişti hemsireler

benim dikişi estetik yaptı doktorum....yani yapıştırma şeklinde yaptı...onun için nokta kadar olan açıklık acaba yapışmamış olabilir mi diye düşünüyorum..bugün 24.günüm...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bak bilmiyodum bunu canım öğrendiğim iyi oldu..ama benimki fazla ağlamıyo zaten çocuğun ağzı var dili yok.nazar değecek diye korkuyorum bende maşallah çok sorunsuz

aman o zaman ne gazı canım benım sen gazlı bebek nasıl bagırıyo benımkı morarıyo nasıl gaz yutuyo bızzat goruyorsun nefesı kesılır gıbı oluyo
maşallah de bebegıne ben de dıyorum 41.5 kere masallah canım hıc gaz deme sen..

canım naber?
estetık dıkıs nasıl oluyo bılmıyorum ama benım dıkıs bayaa buyuk ve yamuk kesmıs nester kacmıs sanırım cok sınır oluyorum bakınca ama zaten hem catlaklar hem o hem de eskıden kalma kasıgımda bır ız var harıta oldum offf..
benım dıkıs bır bası bır sonu tek dıkıstı tek cızgı kaldı sadece ama lıerac ta hıc ıse yaramadı keske mustela alsaydım cok sınırım bozuldu bak sımdı offf..

ay sorma canım hepımız atlatalım su 3 ayı sorunsuz bakalım :))

aminnn.. :)

kızlar bebegın ılk oyuncagı ne olmalı ne aldınız?

anne karnında kı bebegın ılk oyuncagı annenin mesanesiymiş :)) bu yüsden çok idrara sıkısıyormuşuz... dogduktan sonrada memişlerimis heralde :)))):roflol::roflol:

sorunun gerçek cevabına gelince şööleee sallayınca ses cıkartan renklı bıseyler alırım heralde az daha buyusun...

Normal doğum sonrası kanama 500 ml‘den fazla olursa postpartum kanama olarak tanımlanır ve zamanında müdahale edilmezse şok, hatta ölümle sonuçlanır.Sezaryen sonrası kanama aynı şekilde 1000 ml’den fazla olursa ciddidir ve aynı sonuçları doğurabilir....

kızlar kanamanız devam edıyor mu*??? daha ne kadar surecekbu?

canım 40 gun rahım kuculecek ve kuculdukce kan gelecek..
bebek emerse rahım daha rahat kuculur yanı emmek aslında hem bebege hem anneye yararlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…