kızlar 40 çıkarma gün gün sayılır demi annem ocak 7 de doğdu diyo şubat 7 de 1 aylık onun üzerine 10m ekliyo. böyle olmayacak diyorum anlamıyo
kızlar 40 çıkarma gün gün sayılır demi annem ocak 7 de doğdu diyo şubat 7 de 1 aylık onun üzerine 10m ekliyo. böyle olmayacak diyorum anlamıyo
canım üzülme benim ilk sezeryanımda olmuştu hem sulanma vardı hem de sulanmayla birlikte kan oluyordu azıcık ben batikon sürüyordum hergün sonra geçti.oluyo yani merak etme..kızlarr ..merhaba.....dün gece sabaha kadar ayaktaydık....gaz sancımız vardı maalesef...sezaryen yerimin köşesinde toplu iğne başı kadar bir delik var...acaba kapatmayı mı unuttu doktor ne yaaa?kafamçokkarıştı...Arada toplu iğne başı kadar kan oluyor çamaşırım....doktora gittiğimde sordum..bakmadan olabilir normal dedi...fıttırdım...insan bi bakmaz mı yahu...?sizde de böyle şeyler oldu mu?:bbo:
nerde satılıyo bu emzikler juli?sonunda başardım
fatoş emzikleri :lepi: :lepi:
hemde 30 kuruş :roflol:
valla erkek çocuklar kızlardan daha gazlı oluyorlar.benim oğlum de aşırı gazlıydı.gaz için ilaç sadece zinco veriyorum
diger ilaçlar bagırsakları çok hareketlendiriyo..ilaçla çalışıyo nerdeyse bagırsak..
eşimin arkadaşı bir sürü ilaç vermiş.gaz için ...
sab..
nurse...ismini hatırlamadıgım 2 tane daha var...
ama kullanmıyorum ....
alışkanlık yapıyo..
ama çok gazlı bi bebek...
ben dikkat etmessem yediklerime çocuk kıvranıyo..
canım üzülme benim ilk sezeryanımda olmuştu hem sulanma vardı hem de sulanmayla birlikte kan oluyordu azıcık ben batikon sürüyordum hergün sonra geçti.oluyo yani merak etme..
algor benim de dikişimin başlangic ve biiş yeri kabuk tuttu biraz kanama olduktan sonra.yıkandiktan sonra hafif bastırarak bir kac hamlede havlu ile kurut demişti hemsireler
bak bilmiyodum bunu canım öğrendiğim iyi oldu..ama benimki fazla ağlamıyo zaten çocuğun ağzı var dili yok.nazar değecek diye korkuyorum bende maşallah çok sorunsuz
canım naber?algor benim de dikişimin başlangic ve biiş yeri kabuk tuttu biraz kanama olduktan sonra.yıkandiktan sonra hafif bastırarak bir kac hamlede havlu ile kurut demişti hemsireler
kibele 40indan sonra daha rahatlarsin insallahhh
ay sorma canım hepımız atlatalım su 3 ayı sorunsuz bakalım :))
kızlar bebegın ılk oyuncagı ne olmalı ne aldınız?
kızlar kanamanız devam edıyor mu*??? daha ne kadar surecekbu?
canım 40 gun rahım kuculecek ve kuculdukce kan gelecek..Normal doğum sonrası kanama 500 ml‘den fazla olursa postpartum kanama olarak tanımlanır ve zamanında müdahale edilmezse şok, hatta ölümle sonuçlanır.Sezaryen sonrası kanama aynı şekilde 1000 ml’den fazla olursa ciddidir ve aynı sonuçları doğurabilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?