canım 40 gun rahım kuculecek ve kuculdukce kan gelecek..
bebek emerse rahım daha rahat kuculur yanı emmek aslında hem bebege hem anneye yararlı..
kızlar dedemızın telefonundan aldık gecen gunkı kaka facıamız :))
bu gorunen buz dagının sadece ustu tabıı enseye kadardı :))
oyyy anam kibelem ne gız bu ..bebek bezini küçük mü kullanıyosun acaba bir boy büyük olucak her zaman biliyon demi bacummmmmmmmm...
kızlar bebegın ılk oyuncagı ne olmalı ne aldınız?
3 gunluk canım :))canım benım kıyamam ben sana, ya bu nasıl bu kadar cıkabılıyor? masaallah bagırsaklarımızda ne gusel calısıyor demekkı??
yok canım dogru da 3 gunluk olunca..oyyy anam kibelem ne gız bu ..bebek bezini küçük mü kullanıyosun acaba bir boy büyük olucak her zaman biliyon demi bacummmmmmmmm...
bizde dün bir ayımızı tamamladık ve aşımızı olmaya gittik bir ayda tam 1,100 gr almış ve 3 cm uzamış ilk ay için iyi dedi inşallah hep böyle olur 2 haftada bir gidip tarttırıcam sağlık ocağına sütüm yarıcakmı bakalım .....bende bu arad 3 kilo vermişim ....ama pörtük pörtük duruyorum tabee...olsun olacak o kadar yaza nasıl olucam bakın şimdi beslenme zamanı =P
ay ne gusel yawwben de koyem artık :))yataktaki dönence artık dikkatini cekiyo
ve en az sesiz sedasız yarım saat onu izliyo
masallah sızeslm kızlar biz geldik..ece hanım sonunda uyudu...
biz dün rutin doktor kontrolümüze gittik...
56cm 4..750 gr olmuşuz...
rota aşımızı da olduk...140 liraymış aşı...
napalım her şey bebişlerin sağlığı için...
kızlar dedemızın telefonundan aldık gecen gunkı kaka facıamız :))
bu gorunen buz dagının sadece ustu tabıı enseye kadardı :))
hem de ne pokluu :))))))))))))ay aman allahım benimkide gün aşırı sırtına yapıyo ama bu kadar olmadı daha hiç..maşallah poklu hayalezemuszemus
kibeleeee kaydirigubbakcemile3
bu kızlar cok fena hee :roflol:
msn de yazdım ama kapalısın galiba
ıslak kek tarifi vermiştin ya
o bana acil lazım kaybettim
amın canımkaç saattir gaz sancısı çekiyordu yavrum ,kimyon verdim biraz gaz çıkardı,emzirdim kucağımda uyuyor şimdi,
o ağlrken heleegözlerindn yaş akınca o kadar üzüşlüyoum ki,Allah'ım onun sancıını al bana ver diyorum
şu 3 ayı atlatsaydık hayırlsıyla...
evet canım bızımkı adet edındı yalnız 3 gunde yapıyo bu ıkıncııkibele kıyamam,yavrum kaç gün yapmayınca patlama olmuş demekki..
slm kızlar biz geldik..ece hanım sonunda uyudu...
biz dün rutin doktor kontrolümüze gittik...
56cm 4..750 gr olmuşuz...
rota aşımızı da olduk...140 liraymış aşı...
napalım her şey bebişlerin sağlığı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?