selam kızlar naber nasılsınız ay dün oğlumu metetediydim 2 saat uyudu diye dün gece tam 11 kez morardı elimizde kaldı resmen oğlum ay kafayı yiycem deli olıcam vallaha sanki biyerine iğne sokmuşuz gibi bas bas ağlıyor bu nasıl çocuk anlamadım ya akşam 9da uyutmaya başladım sabah 6ydı veben hala ayakta ağlama ne olur artık diye oğluma yalvarıyodum bide başımıza geleni anlatayım size oğlumun iki parmağına saçım dolanmış kurutma makinesini karnına tutuyodum rahatlasın diye bi bakarımki iki parmak morarmış gecesabahın 5.5u nasıl becermiş bilmiyorum o saç parçasını parmaklarına kördüğüm attırmayı ama farketmesem allah kayırsın ay düşünmesi bile kötü daha anca işzi gitti parmağından oğlumun tabii bende başladım bu seferçağan beyle ağlamaya allahım yarrabbim şu çocuğumun uyumasını istemiyorum ama şu morarması basbas ağlaması dursun artık
selam kızlar naber nasılsınız ay dün oğlumu metetediydim 2 saat uyudu diye dün gece tam 11 kez morardı elimizde kaldı resmen oğlum ay kafayı yiycem deli olıcam vallaha sanki biyerine iğne sokmuşuz gibi bas bas ağlıyor bu nasıl çocuk anlamadım ya akşam 9da uyutmaya başladım sabah 6ydı veben hala ayakta ağlama ne olur artık diye oğluma yalvarıyodum bide başımıza geleni anlatayım size oğlumun iki parmağına saçım dolanmış kurutma makinesini karnına tutuyodum rahatlasın diye bi bakarımki iki parmak morarmış gecesabahın 5.5u nasıl becermiş bilmiyorum o saç parçasını parmaklarına kördüğüm attırmayı ama farketmesem allah kayırsın ay düşünmesi bile kötü daha anca işzi gitti parmağından oğlumun tabii bende başladım bu seferçağan beyle ağlamaya allahım yarrabbim şu çocuğumun uyumasını istemiyorum ama şu morarması basbas ağlaması dursun artık
evde oturup dışrdn yemek söleyen benden baska biri varmı aceep
günaydınn samsunda güzel güneşli bi gün var nuru alıp sahile gidecem ama çok ağır taşıyamam
dün akşam babası nuru uyutmadı zorla uyanık tuttu nur da babasının kucağında sızdı o sızdıkça babası uyandırdı bu böyle 12ye kadar devam etti
sonra da nur gece 1 kere emmeye kalktı
kızlar uyutmayın bebeleri uyku ağlaması gaz ağlMsından az gündüz dayanabilirsiniz ama gece asla
haa o uyudu da biz ne yaptık eşimle şaşkın tavuk gibi evde turladık ne yani nur uyuyo mu kalkmayacak mı falan en son ultrason fotolarını eşim attı diye kavga çıkardım yalancıktan ağlıyormuş gibi yaparken nur uyandı emzirdim uyudu ben de uyudum
amma uyumuşum yaa
Ya benimki her uyandığında ya emmek ya da kucağa gelmek istiyor. Bir de kucağa alışmaz bebekler diyorlar,alıştı işte benimkisi(( Dün ana oğul halay falan çektik evde kaydirigubbakcemile3 ne yapayım boş boş gezin dur,canım sıkıldı:)))
canım benim yaa
allah korumus
bir gazdan bu adarmı morarır çocuk yaa
doktorlar baska bişi demiyor mu
ağrı kesici fitil falan verdin mi
baska derdi olmasın yavrusun
cadaloz canım geçmiş olsun
nası becerdi çağan onu ama Allah korumuş evladını
bi de civanperçemi bitkisini kaynatıp içirsen belki faydası olur bizim memlekettekilerin gaz ilacı o bana her telefonda diyorlar ben de içirdim 2 kere faydası oldu
ya julicim inan götürmediğim doktor kalmadı gaz diylar başkada bişiy demiyolar katılma nöbetinede 4 aydan önce müdahale edilemezmiş demirmi ne eksikliğinden olurmuş kızlar inanaın uyumaması hiçbişiy ama okadar ağlaması vemorarması kafayı yiycem artık o derecebunalıma girdim az bi dursa düzene girse çekip anneme gidicem kaynanamlar bende bi ayndn herfırsat bulduğumda ortalık topla evi süpür kaynanam kendini bi mutfağa verdi okadar ondada ocak silme yok bişiy yok yemek yapıyo bulaşığı makineye koyuyo ben titizim bi yandan umursuz gazmsız koca bi yandan oğlan okula gidiyo mecbur yanımda adama ihtiyacım var anam sıkıldı kaçtı tansiyonum kalbim dedi yarabbimden sabır diliyom çocuğum normal bebekler gibi düzene girsin istiyom başkada bişiy istemiyom sadeceçocuklarımla başbaşa kalmak istiyom çok daraldım
ya julicim inan götürmediğim doktor kalmadı gaz diylar başkada bişiy demiyolar katılma nöbetinede 4 aydan önce müdahale edilemezmiş demirmi ne eksikliğinden olurmuş kızlar inanaın uyumaması hiçbişiy ama okadar ağlaması vemorarması kafayı yiycem artık o derecebunalıma girdim az bi dursa düzene girse çekip anneme gidicem kaynanamlar bende bi ayndn herfırsat bulduğumda ortalık topla evi süpür kaynanam kendini bi mutfağa verdi okadar ondada ocak silme yok bişiy yok yemek yapıyo bulaşığı makineye koyuyo ben titizim bi yandan umursuz gazmsız koca bi yandan oğlan okula gidiyo mecbur yanımda adama ihtiyacım var anam sıkıldı kaçtı tansiyonum kalbim dedi yarabbimden sabır diliyom çocuğum normal bebekler gibi düzene girsin istiyom başkada bişiy istemiyom sadeceçocuklarımla başbaşa kalmak istiyom çok daraldım
cadoloz ya cok zor gercekten Allah yardimcin olsun.uyutmaya calişma bence.uykusu gelsin belki sen uyutmaya caliştikca o uyuyamıyordur.
kac gunluk oldu senin bidik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?