2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar naber nasılsınız ay dün oğlumu metetediydim 2 saat uyudu diye dün gece tam 11 kez morardı elimizde kaldı resmen oğlum ay kafayı yiycem deli olıcam vallaha sanki biyerine iğne sokmuşuz gibi bas bas ağlıyor bu nasıl çocuk anlamadım ya akşam 9da uyutmaya başladım sabah 6ydı veben hala ayakta ağlama ne olur artık diye oğluma yalvarıyodum bide başımıza geleni anlatayım size oğlumun iki parmağına saçım dolanmış kurutma makinesini karnına tutuyodum rahatlasın diye bi bakarımki iki parmak morarmış gecesabahın 5.5u nasıl becermiş bilmiyorum o saç parçasını parmaklarına kördüğüm attırmayı ama farketmesem allah kayırsın ay düşünmesi bile kötü daha anca işzi gitti parmağından oğlumun tabii bende başladım bu seferçağan beyle ağlamaya allahım yarrabbim şu çocuğumun uyumasını istemiyorum ama şu morarması basbas ağlaması dursun artık

canım benim yaa
allah korumus

bir gazdan bu adarmı morarır çocuk yaa
doktorlar baska bişi demiyor mu
ağrı kesici fitil falan verdin mi
baska derdi olmasın yavrusun

cadoloz ya cok zor gercekten Allah yardimcin olsun.uyutmaya calişma bence.uykusu gelsin belki sen uyutmaya caliştikca o uyuyamıyordur.
kac gunluk oldu senin bidik?

Geçmiş olsun canım. Ya ne kadar dikkatli olmamız gerekiyor,kimin aklına gelir saçın parmağa dolanacağı... Kolik mi var çağanda? Kolik müzikleri falan dinletsen. Bir de arabayla gezmekten hoşlanırlarmış koliği olanlar,arabanız varsa bir deneseniz o çok ağladığı bir zamanda... Allah yardımcınız olsun canım...

oyy geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun canım.
bebek ağlarken bişey yapamayıp çaresizce durmak daha kötü. insan bu sefer neyi eksik yapıyorum, yetersiz miyim diye paranoya yapmaya başlıyor.
azıcık daha zaman, azıcık daha büyüyünce geçecek bunlar..

günaydınn samsunda güzel güneşli bi gün var nuru alıp sahile gidecem ama çok ağır taşıyamam
dün akşam babası nuru uyutmadı zorla uyanık tuttu nur da babasının kucağında sızdı o sızdıkça babası uyandırdı bu böyle 12ye kadar devam etti
sonra da nur gece 1 kere emmeye kalktı
kızlar uyutmayın bebeleri uyku ağlaması gaz ağlMsından az gündüz dayanabilirsiniz ama gece asla
haa o uyudu da biz ne yaptık eşimle şaşkın tavuk gibi evde turladık ne yani nur uyuyo mu kalkmayacak mı falan en son ultrason fotolarını eşim attı diye kavga çıkardım yalancıktan ağlıyormuş gibi yaparken nur uyandı emzirdim uyudu ben de uyudum
amma uyumuşum yaa

Benim kaynımın oğlu da hiç durmazmış arabayla gezdirip uyutup öyle eve dönerlermiş. benim kociş bunların hiçbirini yaşamadığı için ikinciyi düşünmeye başladı bile ama avucunu yalar :)))

cadaloz canım geçmiş olsun
nası becerdi çağan onu ama Allah korumuş evladını
bi de civanperçemi bitkisini kaynatıp içirsen belki faydası olur bizim memlekettekilerin gaz ilacı o bana her telefonda diyorlar ben de içirdim 2 kere faydası oldu

Ohhh ne güzel,bu akşam ben de deneyeyim bari. gerçi bizimkisi genellikle 2 bazen de 3 kere anca kalkıyor ama uyanık kaldığı süre uzun olduğu için çekilmiyor maalesef...

:
ohh iyi yaptınız benim eşimde kızıyla dans ediyo :roflol: aynen cnm benimkide kucakcı oldu anında susuyo kucağa alınca artık kucağımda kzıımla yemek yapmaya başladım gün geçtikçe aşıyorum kendimi

canım benim yaa
allah korumus

bir gazdan bu adarmı morarır çocuk yaa
doktorlar baska bişi demiyor mu
ağrı kesici fitil falan verdin mi
baska derdi olmasın yavrusun

ya julicim inan götürmediğim doktor kalmadı gaz diylar başkada bişiy demiyolar katılma nöbetinede 4 aydan önce müdahale edilemezmiş demirmi ne eksikliğinden olurmuş kızlar inanaın uyumaması hiçbişiy ama okadar ağlaması vemorarması kafayı yiycem artık o derecebunalıma girdim az bi dursa düzene girse çekip anneme gidicem kaynanamlar bende bi ayndn herfırsat bulduğumda ortalık topla evi süpür kaynanam kendini bi mutfağa verdi okadar ondada ocak silme yok bişiy yok yemek yapıyo bulaşığı makineye koyuyo ben titizim bi yandan umursuz gazmsız koca bi yandan oğlan okula gidiyo mecbur yanımda adama ihtiyacım var anam sıkıldı kaçtı tansiyonum kalbim dedi yarabbimden sabır diliyom çocuğum normal bebekler gibi düzene girsin istiyom başkada bişiy istemiyom sadeceçocuklarımla başbaşa kalmak istiyom çok daraldım

saol hoyacım civanperçemi bunu denemedim bak bide bunu deniyim aktarlarda vardır sanırım demi biriside topalak sür memesine dediydi onuda anneme memlekette yaptırdım burdaki aktarlar bilmiyodu ama oda fayda etmedi rabbim inşallah düzene girer ağlaması morarması mahevediyo artık beni

cnm yaa allah yardımcın olsun insan yanlız kalmak istiyo gerçekten çocukla uğraşırken bide birine laf anlatmak çok zor greliyo insana inşallah bi an evvel düzene girer

Kaynanan da madem yardımı dokunmayacak adamakıllı ne duruyor yanında. Bence kendin bakabileceksen bian önce gönder. Çünkü onlar yüzünden huzursuzlandıkça bu bebeğine de yansıyacaktır. Benim bebeğim kaynanam buradayken daha huzursuzdu,hep ağlıyor beni yanında istiyordu. Şimdi tek başımayım inan bana her işime de az çok yetişebiliyorum,oğlum da daha bi uslulaştı...

cadoloz ya cok zor gercekten Allah yardimcin olsun.uyutmaya calişma bence.uykusu gelsin belki sen uyutmaya caliştikca o uyuyamıyordur.
kac gunluk oldu senin bidik?

yok güzeli ya ne uyutmaya çalışması ağlamasın morarmasın diye evin içinde mekik dokuyorum resmen ama morarması çoğunlukla geceçok oluyo dün geceki kadardahiç olmamıştı ama benim salamam gezdirmem hoplatmam hep morarmasın diye yokdsa uyanık kalsın sabaha kadarağlamasında kucağımda gezdiriyim razıyım inan öyle çaresiz kaldıma rtık

cadoloz benim bebeğimde kolik hatırlamışsındır beni
ben her akşam banyo yaptırıyorum artık eskiye göre daha kolay uyuyor banyo yaptırmazsam yıkıyo ortalığı feci ağlıyo evin içinde kaç tur atıyoruz yok suda susuyo bi denesen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…