2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ahh cadaloz ahh canım yaa inşallah bi azalır şu morarmaları da rahatlarsın sen
iyice sıkıldın anlıyorum seni
Allah yardımcın olsun

tşk. özge ama sizinki daha küçük çabuk acıkır bence kırkınız çıksın iki saatte bir emzirmeye başla ondan sonra yap

özgecim tek bebeğim olsa idare ederim ama bide 6 yaşında okula giden oğlum var onu servise indiriyolar üst giydir kahvaltısı falan ama tertip düzen hiç yok bebek uyusada ben yatıp dinlenemiyorum az bi düzene girse hemen yollıcam zaten eşimde çok değişti onlar burdayken oda gamsız ben çalışıyom çok yoruluyom modunda arada olan bana oluyo yani senin anlayacağın

12 den 2.5 a kadar sürekli ağladık katıla katıla
bir anda başladı canı yanıyo oynattıkça
mahfoldu yavrum süekli morardı tam sakinliyo içini çeke çeke uyuyı kucağımda bacağını oynatıyo yine başlıyo
sallamayı denedim ne yaptıysam yok kucağımdan kolunu bacağını tuta tuta dolandık durduk
zar zor calpol verdim o ii geldi sanırım duruldu 1 saattir süt içti şimdi yine kucağımda uyuyo
dr u aradım yarım fitil ver 6 sa arayla dedi

benimki genelde ağlamaktan bitkin düşüp uyuyodu şimdi yıkayınca daha çok ağırlık basıyo heralde sabah akşamda metsil kullanıyorum birde kaka yapmama başladı napıcam bilmiyorum bende

cadoloz Allah yardoımcınolsun o halini 2 buçuk saat yaşadım ömrümden ömür gitti sen sürekli yaşıyorsun
inş biran önce düzelir yavrun

posi hayırlı olsun yeni yeriniz tebdili mekanda ferahlık varmış inşallah yeni hayt iyi gelir sana eşine oğluna

anam bende bi kaynana var bugün 5 gün oldu bebemi yıkayalı zaten çocuk hep ağlıyo bide banyo yaptırcaz iyice gazlancak hergün üstünü değiştiriyon bana sorarsan yıkamayalım sabhki vaazlarını bi görseydin akşam hiç yıkamayı denemedim gündüz yıkatmıyoki kadın akşam yıkasam hergün sütünü değiştiriyom niveanın vücut losyonundan sürüyom ama yarın yadabu akşam yıkıycam kesin kararlıyım çocuğumu öylede durmuyo böylede

benimki genelde ağlamaktan bitkin düşüp uyuyodu şimdi yıkayınca daha çok ağırlık basıyo heralde sabah akşamda metsil kullanıyorum birde kaka yapmama başladı napıcam bilmiyorum bendebilmiyorumkismile

aktarda var cadaloz inşallah görürsün faydasını kaynananı yollasan bi faydası yoksa

aklinialirimsmile kız hoya kaynana lafını duyunca 2 sefer yazmışın yolla diye güldürdün beni allah sana ne diyim bacım öbür oğlan olmasa çoktan şutlıcam kavga çıkarıp gece uyusa ufaklık büyük oğlan o ağlayınca çok etkileniyo babaannesi gille yatıyo babamız saolsun migrenim varsabah işe gitcem diyo başka odada yatıyo oğlanda babasıyla yatmak istemiyo mecbur çekiyom kaynanayı

canım kafasını yıkamıyorum üşütmesin diye sadece vücuduna su döküyorum sudan çıkınca şimşek hızıyla giydirmeye çalışıyorum suyu çok seviyo benimki
kış çocuğu bunlar yıkasan bi dert yıkamasan bi dert

biz fanlı ısıtıcı aldık
odayı süper ısıtıyo
koçtaslarda 17 tl

sonra koyuyoz küveti içinede su melisa hanm oynuyo
cok iyi geliyo banyo
yarım saat yıkıyoruz biz
burus burus oluyo elleri

cadoloz sende sık sık yaptır şimdiden sevsin bebiş suyu
içeerde kar yağmıyor sonucta bişi olmaz
su rahatlatır bir nebzede olsa

Selam kızlar nasıl gidiyor bebişlerle hayat?

yarım saat haa çok güzel benim kızımda suyu çok seviyor ama biz hala 5 dakika yıkıyoruz üşür diye korkuyorum. bu akşam birz uzatayım süreyi saol juli

posi hayırlı olsun yeni yeriniz tebdili mekanda ferahlık varmış inşallah yeni hayt iyi gelir sana eşine oğluna

Tesekkür ederim canim. ins. cok zorluk cekmem,
okul icin sik sik yine viyanaya gelmek zorunda kalicam yusufla bana bol yolculuklu günler görünüyor kafamçokkarıştı

benimki genelde ağlamaktan bitkin düşüp uyuyodu şimdi yıkayınca daha çok ağırlık basıyo heralde sabah akşamda metsil kullanıyorum birde kaka yapmama başladı napıcam bilmiyorum bendebilmiyorumkismile

Benimki de bazen nedensiz agliyor ne yapacagimi sasiriyorum ben de aksam banyosunu deniyim bir.

biz bütün gün yapışık ikiz gibiyiz babası gelince ayrılıyoruz bir tek bu sefer onlar yapışık ikiz gibi geziyorlar

aynı şekilde yapıyoruz bnyoyu demekki juli
bizdede fan var açıyoruz güzelce ısınıyo benimkinin valla canına minnet
yeterki suya değsin:)
banyo kadar insanı rahatlatan bişi yok valla biz aşağı yukarı hergün yıkıyoruz paşayı
buda dünkü banyomuzdan:)

oda sıcak olduktan sonra üşümez
oda ısındıkca birer kat cıkarıyoruz üstünden
sonra suyaaa
birde banyodan cıkınca hemen havluya sarıp emziriyorum 5 dk sonra masaj faslımıs baslıyo sora giydirdikten 5 dk sonra bele kadar zıçiyiiiakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…