Kaynanan da madem yardımı dokunmayacak adamakıllı ne duruyor yanında. Bence kendin bakabileceksen bian önce gönder. Çünkü onlar yüzünden huzursuzlandıkça bu bebeğine de yansıyacaktır. Benim bebeğim kaynanam buradayken daha huzursuzdu,hep ağlıyor beni yanında istiyordu. Şimdi tek başımayım inan bana her işime de az çok yetişebiliyorum,oğlum da daha bi uslulaştı...
cadoloz benim bebeğimde kolik hatırlamışsındır beni
ben her akşam banyo yaptırıyorum artık eskiye göre daha kolay uyuyor banyo yaptırmazsam yıkıyo ortalığı feci ağlıyo evin içinde kaç tur atıyoruz yok suda susuyo bi denesen canım
aktarda var cadaloz inşallah görürsün faydasını kaynananı yollasan bi faydası yoksa
biz fanlı ısıtıcı aldık
odayı süper ısıtıyo
koçtaslarda 17 tl
sonra koyuyoz küveti içinede su melisa hanm oynuyo
cok iyi geliyo banyo
yarım saat yıkıyoruz biz
burus burus oluyo elleri
cadoloz sende sık sık yaptır şimdiden sevsin bebiş suyu
içeerde kar yağmıyor sonucta bişi olmaz
su rahatlatır bir nebzede olsa
posi hayırlı olsun yeni yeriniz tebdili mekanda ferahlık varmış inşallah yeni hayt iyi gelir sana eşine oğluna
benimki genelde ağlamaktan bitkin düşüp uyuyodu şimdi yıkayınca daha çok ağırlık basıyo heralde sabah akşamda metsil kullanıyorum birde kaka yapmama başladı napıcam bilmiyorum bendebilmiyorumkismile
biz fanlı ısıtıcı aldık
odayı süper ısıtıyo
koçtaslarda 17 tl
sonra koyuyoz küveti içinede su melisa hanm oynuyo
cok iyi geliyo banyo
yarım saat yıkıyoruz biz
burus burus oluyo elleri
cadoloz sende sık sık yaptır şimdiden sevsin bebiş suyu
içeerde kar yağmıyor sonucta bişi olmaz
su rahatlatır bir nebzede olsa
Selam kızlar nasıl gidiyor bebişlerle hayat?
yarım saat haa çok güzel benim kızımda suyu çok seviyor ama biz hala 5 dakika yıkıyoruz üşür diye korkuyorum. bu akşam birz uzatayım süreyi saol juli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?