biz bütün gün yapışık ikiz gibiyiz babası gelince ayrılıyoruz bir tek bu sefer onlar yapışık ikiz gibi geziyorlar
Tesekkür ederim canim. ins. cok zorluk cekmem,
okul icin sik sik yine viyanaya gelmek zorunda kalicam yusufla bana bol yolculuklu günler görünüyor kafamçokkarıştı
Benimki de bazen nedensiz agliyor ne yapacagimi sasiriyorum ben de aksam banyosunu deniyim bir.
Anneolmakistiyorum benim bebegim de 1 ayini yeni gecti maasallah seninki cok tombul mama mi veriyorsun acaba, ya da benimkinin zayifligi doymamasina mi baglifisfisfis
Su doyma konusunda paranoyak olucam sonunda
oda sıcak olduktan sonra üşümez
oda ısındıkca birer kat cıkarıyoruz üstünden
sonra suyaaa
birde banyodan cıkınca hemen havluya sarıp emziriyorum 5 dk sonra masaj faslımıs baslıyo sora giydirdikten 5 dk sonra bele kadar zıçiyiiiakannehir
oyy su tosbası bu maşallah
demiiir
yerim seni len
ısırır hatta cimciklerimkafamçokkarıştı
o anasının karnından besili :roflol:
dombalak demir 4 küsür doğmustu
her cocuk bir değil posicim
önemli olan sağlıklı olsun
her ay sağlıklı ve yeterli kilosunu alsın
daha ne olsuun
valla bizimkide kucğa alışmanın eşiğinde gündüz fazla almmaaya çalışıyorum ama babası ve anneannesi saolsn cinnet geçirtiyolar bana :))
Haklisin mamayla beslenenler daha siskin oluyormus ya, ama seninki bastan önde baslamis maratona yerimseniben
yarin gidicem doktora ins. süütün yetiyor der yetmiyor desede arada sirada azicik da olsa mama vericem galiba cok agliyor
Anneolmakistiyorum benim bebegim de 1 ayini yeni gecti maasallah seninki cok tombul mama mi veriyorsun acaba, ya da benimkinin zayifligi doymamasina mi baglifisfisfis
Su doyma konusunda paranoyak olucam sonunda
o anasının karnından besili :roflol:
dombalak demir 4 küsür doğmustu
her cocuk bir değil posicim
önemli olan sağlıklı olsun
her ay sağlıklı ve yeterli kilosunu alsın
daha ne olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?