2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz bütün gün yapışık ikiz gibiyiz babası gelince ayrılıyoruz bir tek bu sefer onlar yapışık ikiz gibi geziyorlar

valla bizimkide kucğa alışmanın eşiğinde gündüz fazla almmaaya çalışıyorum ama babası ve anneannesi saolsn cinnet geçirtiyolar bana :))

akşam yatırmadan önce yıka bide karnını doyur oooh kucağına bile lmana gerek kalmadan sızar kalır o kadar rahatlarki helede suyu seviyosa değme keyfine yusf paşanın:)

Anneolmakistiyorum benim bebegim de 1 ayini yeni gecti maasallah seninki cok tombul mama mi veriyorsun acaba, ya da benimkinin zayifligi doymamasina mi baglifisfisfis

Su doyma konusunda paranoyak olucam sonunda

oda sıcaklığı 26 derece oluyor aslında ama 5 dakika sürüyordu banyomuz artık uzayacakkaydirigubbakcemile5

Anneolmakistiyorum benim bebegim de 1 ayini yeni gecti maasallah seninki cok tombul mama mi veriyorsun acaba, ya da benimkinin zayifligi doymamasina mi baglifisfisfis

o anasının karnından besili :roflol:
dombalak demir 4 küsür doğmustu

her cocuk bir değil posicim
önemli olan sağlıklı olsun
her ay sağlıklı ve yeterli kilosunu alsın
daha ne olsuun

he ya benimkide temizlendimi daha bi şiddetli sıçii sanki hiç temizlenmemiş gibi
biz hergün yıkanmasak kokarız zaten
benim oğlan pis olucak galiba ya:))

oyy su tosbası bu maşallah

hakikaten bazen su tosbağasına benziyo bu heleki yüzüstü tıpatıp tosbacık bi kabuğu eksik:))

demiiir
yerim seni len
ısırır hatta cimciklerimkafamçokkarıştı

juli kız yollıyım mı sana bunu artık melisa bi taraftan demir bi taraftan
saçını başını yolarsın :)

daha ne olsuun

Haklisin mamayla beslenenler daha siskin oluyormus ya, ama seninki bastan önde baslamis maratona yerimseniben

yarin gidicem doktora ins. süütün yetiyor der yetmiyor desede arada sirada azicik da olsa mama vericem galiba cok agliyor

biz uyandık kızlar durmuyor mır mır kucağımda. şimdi boynumu yiyecek:)))))) hepinize kolay gelsin.
anneolmak demiri gönder de ısırayım azıcık,maşallah tosuna...

Haklisin mamayla beslenenler daha siskin oluyormus ya, ama seninki bastan önde baslamis maratona yerimseniben

yarin gidicem doktora ins. süütün yetiyor der yetmiyor desede arada sirada azicik da olsa mama vericem galiba cok agliyor

he mamayla beslenenler daha pişkin olii; bknz örnek Ayaz bey :roflol:

nan koymayın şu Demir'in fotosunu gözümüze sokar gibin, olan var olmayan var. :dilcikar:
ben Ayaz'ı aynı resimdeki gibin tutunca avucumda boş yer kalıyor delikafadulden
Demir'in sırf bacaklardan 3 tane Ayaz çıkar yeminlen :roflol::roflol:

şaka bir yana onun o bacakları ısırsam ısırsam doymam herhalde.
tosuncuk seni pek bi tatlısın yaa

canım benimki 4,5 kg ya yakın doğdu tombalak olduğundan doğumdan sonra şekeri düşmüş herif hayata 90 cc mamayla başladı yani:)
birde ben demiri 10 gün erken doğurdum taşıyamıyodum artık doktorumda doğumdan sonra doğr bir karar olduğunu gününü beklesek 5 kg ya yakın doğacağını söledi
herkesin yapısı farklı bu arada anne ve babada iri bilmem biim resimlerimizi gördünmü face te
bende 4 kg babası 5 kg dan fazla doğmuş
merak etme doyuyodur doymasa kıyameti koparır
ben demiri doyurmasam ağzımı burnum kırar valla:)
zayıf olmasına takma kafanı nolur
paranoyakta olma doyuyodur paşan
aylık kilosunu takip et bakalım önemli olan o

daha ne olsuun

kızım onun anasıda babasıda besili :))

ay benim oğlumda suyu çok seviyo daha birkere bile ağlamadı kırkı çıkana kadar birgün durup birgün yıkadım hep oğlumu ama bilmiş kaynanamın yüzünden yok üşüyo banyodan gazlanıyo çocuk diye diye yıkaıtırmadı bana bebemi benim evim doğalgazlı kombiyi 50de ısıtıyom evi bide klimayı son ayar açıyom soba yanıyomuş gibi oluyo bugün akşam yıkıycam bakalım akşam hiç yıkamadım daha bide böyle deniyim yarın deneyimlerimizi anlatırız size hoyacım acıcık oğlum ağlamasın edepsizliği geçsin nurumuzuda alırız şöyle sahilde gezeriz nur sen ben çağan tabii önce benim bebek arabası almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…