2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

özür koymam bi daha
önümüzdeki kurban bayramına hazırlıyoz süt danasını :)):roflol::roflol:

cumartesi 40 mız çıkacak sonra hava güzel olursa alıcam benim bıcırığı forum istanbula gideceğim o yüzden ecrini sordum evi yakındı onun oraya.bir kahveye çağırırdım.

anneolmak o nasıl tatlı bişey öyle ya insanın cıdden ısırası mıncıklayası geliyor.misafirlerden filan nasıl koruyorsun bu tombişi.

kızlar geçen gün esra ceyhana bi prof çıkıyo çıkıyo ya bebeklerinizi kesinlikle kapalı kalabalık ortamlara götürmeyin dedi hava soğukda olsa dışarda bi tur attırın dedi dinledinizmi nedenini duyamadım ama huzursuz oluyomuş galiba bebekler öyle anladım ama kışında nereye gidicez başka şansımız yokki

anneolmak o nasıl tatlı bişey öyle ya insanın cıdden ısırası mıncıklayası geliyor.misafirlerden filan nasıl koruyorsun bu tombişi.

misafir almıyorum eve :roflol::roflol:
eller ayaklar serbest yüze dokundurtmuyorum
zaten herif asabi kimseyi yanaştırmıyo yanına ya bağırıyo yada bi gaz bombası atıyo
babasını bile yaklaştırmıyo
sabah eşimin yanına koydum üff git altını değiştir çok pis kokuyo bu diyo
gaz bombamız çok etkili

Maşallah Demir'e çok tombik annesi...

aynen öle duru teyzesi

benim yolmama kalmaz onlar yolar zaten :roflol:
Haklisin mamayla beslenenler daha siskin oluyormus ya, ama seninki bastan önde baslamis maratona yerimseniben

yarin gidicem doktora ins. süütün yetiyor der yetmiyor desede arada sirada azicik da olsa mama vericem galiba cok agliyor

kızım bunlar toptan edepsiz ac ta olsalar tokta olsalar zırlıyolar

hatta beim eşek sıpası yeni huy edindi uykusu gelincede basıyo cığlığı
neymiş
memede uyuyacakmış kafamçokkarıştı

ahh ahh eskiden daş gibi memişlerim vardı
şimdi göbeeme deyiyo mafoldumben

eeee gecmişe mazi derler juli hanııııım

aynen, ben de ayşe öner kurbanıyı bu konuda.
dediki, bebekler 3 aylık olana kadar alışkanlık kazanmazlar, ihtiaçlarını gidermek için çabalarlar. istediği zaman alın koynunuza, sizin sıcaklığınızı hissetsin, özgüveni gelişir... bla bla bla..
şimdi koynumdan inmiyor begüm.

:) oo O çok kıyetli annesi, muhteşem bi mücadele verdi kuzum, kıyamam ben Ayaz'a..

yalelcim hosgeldin
begüm fırsat vermiyomu sana yerimseniben

hoşbuldum canım.
Begüm'den nefes almaya fırsat yok.

Aman Allahıma binlerce hamdolsun, çok şükür.. bu güzellikleri verdi bizlere,sevdiği kullarıymışız kızlar... hiç şikayet etmeyelim.

Çağan2ın doktoru bu duruma ne diyor annesi?
Bu kolik miymiş yani? Çaresi yok muymuş?

ben kendim de öyleymişim.
bütün geceyi arabada geçirirmişiz ben bebekken :)
ışıklarda durunca bile uyanıp ağlarmışım..

benimki genelde ağlamaktan bitkin düşüp uyuyodu şimdi yıkayınca daha çok ağırlık basıyo heralde sabah akşamda metsil kullanıyorum birde kaka yapmama başladı napıcam bilmiyorum bendebilmiyorumkismile

arpa alın kızlar.. kaka yapamama sorunu varsa...
yem satan yerlerde var arpa.
arpayı kaynatacaksınız... 1 lt suya, 1 çorba kaşığı arpa.
iyice kaynayacak, 1/2 lt su kalana kadar kaynayacak yani.. epeyce bi kaynama olmalı, buharlaşacak falan.. rengi sarı olacak suyun.
bebekleri hem hızla büyüten bişeymiş, hem de bağırsaklarını düzene sokuyormuş. ben bebekken kullanmış annemler, yengem de kuzenlerime kullanmış... biz gerek görmedik henüz (inşallah da gerekmez) ama gerekirse diye aldık arpamızı :)

Maşallah Demir'e çok tombik annesi...

nerde gördünüz fotoğrafı?

özür koymam bi daha
önümüzdeki kurban bayramına hazırlıyoz süt danasını :)):roflol::roflol:

7 kiş ortak olursunuz bu tosuna valla :roflol::roflol:

olumunekankayizsmile yalnız değilsin

yakında memişler kafanın yanından dolaşıp sırta doğru atılır artıkın
ya da bebişler memelerin altına sıkıştırılıp gezdirilir, doğal kanguru şeklinde :roflol::roflol:

benimki de yeni huylar ediniyor mesela bas parmagini yeni kesfetti agzina götürüp emmeye basladi ama basparmagi kesmiyor onu parmak daha kücük olunca bütün elini agzina götürüp emmeye basladi kaydirigubbakcemile3 o kadar komik oluyorki

bir de acikinca babasina birakip uzaklalssam gözleriyle beni takip ediyor, icinden nereye gidiyor benim süt tesisi diyordur :)

bizimki de aynısı.
hatta bazen ağzını tutturamıyo gözüne sokuyo parmağını :roflol:

ahanda bu da emik ayaz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…