he mamayla beslenenler daha pişkin olii; bknz örnek Ayaz bey :roflol:
nan koymayın şu Demir'in fotosunu gözümüze sokar gibin, olan var olmayan var. :dilcikar:
ben Ayaz'ı aynı resimdeki gibin tutunca avucumda boş yer kalıyor delikafadulden
Demir'in sırf bacaklardan 3 tane Ayaz çıkar yeminlen :roflol::roflol:
şaka bir yana onun o bacakları ısırsam ısırsam doymam herhalde.
tosuncuk seni pek bi tatlısın yaa
anneolmak o nasıl tatlı bişey öyle ya insanın cıdden ısırası mıncıklayası geliyor.misafirlerden filan nasıl koruyorsun bu tombişi.
Maşallah Demir'e çok tombik annesi...
benim yolmama kalmaz onlar yolar zaten :roflol:he ya benimkide temizlendimi daha bi şiddetli sıçii sanki hiç temizlenmemiş gibi
biz hergün yıkanmasak kokarız zaten
benim oğlan pis olucak galiba ya:))
hakikaten bazen su tosbağasına benziyo bu heleki yüzüstü tıpatıp tosbacık bi kabuğu eksik:))
juli kız yollıyım mı sana bunu artık melisa bi taraftan demir bi taraftan
saçını başını yolarsın :)
Haklisin mamayla beslenenler daha siskin oluyormus ya, ama seninki bastan önde baslamis maratona yerimseniben
yarin gidicem doktora ins. süütün yetiyor der yetmiyor desede arada sirada azicik da olsa mama vericem galiba cok agliyor
olumunekankayizsmile yalnız değilsin
ahh ahh eskiden daş gibi memişlerim vardı
şimdi göbeeme deyiyo mafoldumben
benim yolmama kalmaz onlar yolar zaten :roflol:
kızım bunlar toptan edepsiz ac ta olsalar tokta olsalar zırlıyolar
hatta beim eşek sıpası yeni huy edindi uykusu gelincede basıyo cığlığı
neymiş
memede uyuyacakmış kafamçokkarıştı
Ya benimki her uyandığında ya emmek ya da kucağa gelmek istiyor. Bir de kucağa alışmaz bebekler diyorlar,alıştı işte benimkisi(( Dün ana oğul halay falan çektik evde kaydirigubbakcemile3 ne yapayım boş boş gezin dur,canım sıkıldı:)))
sen bakma bizimkine bizimki çakma 3 aylık :roflol:
kafa kağıdından torpilli sadece. :roflol:
yoksa daha demin idil bebe'den 0 aylık pontol aldım oğluma.
sizin 30 günlük olmamış haliniz bizi devirir geçer.delikafadulden
yalelcim hosgeldin
begüm fırsat vermiyomu sana yerimseniben
selam kızlar naber nasılsınız ay dün oğlumu metetediydim 2 saat uyudu diye dün gece tam 11 kez morardı elimizde kaldı resmen oğlum ay kafayı yiycem deli olıcam vallaha sanki biyerine iğne sokmuşuz gibi bas bas ağlıyor bu nasıl çocuk anlamadım ya akşam 9da uyutmaya başladım sabah 6ydı veben hala ayakta ağlama ne olur artık diye oğluma yalvarıyodum bide başımıza geleni anlatayım size oğlumun iki parmağına saçım dolanmış kurutma makinesini karnına tutuyodum rahatlasın diye bi bakarımki iki parmak morarmış gecesabahın 5.5u nasıl becermiş bilmiyorum o saç parçasını parmaklarına kördüğüm attırmayı ama farketmesem allah kayırsın ay düşünmesi bile kötü daha anca işzi gitti parmağından oğlumun tabii bende başladım bu seferçağan beyle ağlamaya allahım yarrabbim şu çocuğumun uyumasını istemiyorum ama şu morarması basbas ağlaması dursun artık
Benim kaynımın oğlu da hiç durmazmış arabayla gezdirip uyutup öyle eve dönerlermiş. benim kociş bunların hiçbirini yaşamadığı için ikinciyi düşünmeye başladı bile ama avucunu yalar :)))
benimki genelde ağlamaktan bitkin düşüp uyuyodu şimdi yıkayınca daha çok ağırlık basıyo heralde sabah akşamda metsil kullanıyorum birde kaka yapmama başladı napıcam bilmiyorum bendebilmiyorumkismile
Maşallah Demir'e çok tombik annesi...
özür koymam bi daha
önümüzdeki kurban bayramına hazırlıyoz süt danasını :)):roflol::roflol:
benim yolmama kalmaz onlar yolar zaten :roflol:
kızım bunlar toptan edepsiz ac ta olsalar tokta olsalar zırlıyolar
hatta beim eşek sıpası yeni huy edindi uykusu gelincede basıyo cığlığı
neymiş
memede uyuyacakmış kafamçokkarıştı
olumunekankayizsmile yalnız değilsin
benimki de yeni huylar ediniyor mesela bas parmagini yeni kesfetti agzina götürüp emmeye basladi ama basparmagi kesmiyor onu parmak daha kücük olunca bütün elini agzina götürüp emmeye basladi kaydirigubbakcemile3 o kadar komik oluyorki
buradan gördüm
oy kıyamam onabir de acikinca babasina birakip uzaklalssam gözleriyle beni takip ediyor, icinden nereye gidiyor benim süt tesisi diyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?