2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizimki de aynısı.
hatta bazen ağzını tutturamıyo gözüne sokuyo parmağını :roflol:

ahanda bu da emik ayaz kaydirigubbakcemile3

kurban olurum ayaza yavrum yaa

bizimde yüzümüz tırnak izi dolu ağzına sokcak diye o koca ellerini heryerini çiziyo bende eldiveni sevmiyorm
eller hep ağızda eldivenimi emsin çooocuuk

maşallah burcu, kocaman abi olmuş oğluşun....

yok anacım bakma sen koca kafasına, alt taraf boş sempatiksalakcinni

kurban olurum ayaza yavrum yaa

bizimde yüzümüz tırnak izi dolu ağzına sokcak diye o koca ellerini heryerini çiziyo bende eldiveni sevmiyorm
eller hep ağızda eldivenimi emsin çooocuuk

hee bende sevmiyorum eldiven.
çizsin çocuk napiim, kıllı kıllı eldiven yemesinden iyidir :dilcikar:

ayaza ve demire massallah allahim nazarlardan korusun tum melekleri
kizlar sormustum ama cevap geldi mi goremedim devit-3 damlayi nasil veriyorsunuz bebislere caykasigiyla verince sanki hic agzina gitmiyo gibime geliyo

ben gece doktoru aradigimda cok agliyor susumuyro diye ilk once banyo yaptir sicak su icinde karnina masaj yap dedi yani en etkilisi sicak su banyodan sonra da zeytinyagiyla karnina masaj yapiyoruz biz ustune de utuyle isitilmis bez koyuyoruz biraz rahatliyor dene istersen canim allah kolaylik versin hepimize

evet jasmincim, allah kolaylık versin arkadaşım... bebelere de tabi.
3. aydan sonra kesiliyormuş bu kolik illeti, ama daha epey zaman var gibi...

biz damlamızı, mamaya karıştırıp veriyoruz.

jasmin ben devit vermiyorum ama vereceğim ilaç, damla ne varsa multitaps'ın şırıngasıyla veriyorum.

ama ondan önce de hastanedeyken 2,5 cc'lik şırıngayla verirdim.
en küçük şırınga o. aslında eczaneden alsan çok rahat veriliyor şırıngayla. bebiş ağzını açınca içeri sokup fışkırtıyordum.sempatiksalakcinni

napçaz bu memişleri?
bi de göbüşler noldu? nasıl gönderdiniz? ben hala 5-6 aylık gibiyim... nolcak bu halim benim.
sen iyi 6 aylık,
ben doğum yapmamıs gibiyim :1no2:

benim velet 4 parmağını sokuyo ağzına
bas parmağı almıyo
onuda sokarsa ağız yırtılır zaten

bizimki de aynısı.
hatta bazen ağzını tutturamıyo gözüne sokuyo parmağını :roflol:

ahanda bu da emik ayaz kaydirigubbakcemile3
bak anası bir daha ayazıma laf etme
o bu topiğin abisi
tamma mı :mymeka:
maşallah ayazıma
sen o parmaklarını ananın gözüne soksana yavrusum

kizlar sormustum ama cevap geldi mi goremedim devit-3 damlayi nasil veriyorsunuz bebislere caykasigiyla verince sanki hic agzina gitmiyo gibime geliyo

damla ile verin yer gök devit oluyo
çay kasığı ile veriyom artık

ateşimiz çıktı 38. 6 ya. surup verdim düştü 37 ye. şimdi gene 38.4. dr aradım tık fitili dedi tam takaceydim uyudu aateşten garibim. uykuda tıksam mı kızlar

sen iyi 6 aylık,
ben doğum yapmamıs gibiyim :1no2:

damla ile verin yer gök devit oluyo
çay kasığı ile veriyom artık

biz devit değil, multitabs kullanıyoruz.. herkes devit mi kullanıyor burda teyzoşlar?

napçaz juli bu göbükleri?
hamişken iyiydik, sevimliydik.. şimdi çok kötü görünüyor...

selam kızlar nasılsınız bu sefer geçmişe bakmıcam sonra herkeş gidiyo kalmıyo kimseler inşallah bütün anneler bebeişler iyidirler

bak anası bir daha ayazıma laf etme
o bu topiğin abisi
tamma mı :mymeka:
maşallah ayazıma
sen o parmaklarını ananın gözüne soksana yavrusum

işin ucunda banlanmak olmayacaktı bak ne güzel anlatırdım başka nerelerle uğraşacağını ama olmii işte :roflol::roflol:

ayy ben bugün fazla coştum yaramadı turkcell'in geçirdiği vınnnnnn
paydos oldum kaçarım, akşama geri gelirim.
öpüldünüz...
opuyorumnanaktan

ben de acık havaya cıakrtıyorum ne zaman hava guzelse.avm lere guvenmiyorum.bir de evb gezmesi yapıyoruz:))

ben de bebekler icin olan kasıkla veriyorum ama bir iki damla fazla koyuyorum hep kalıyor diye kasıkta.iyice sokuyorum agzina.

ve masallah bebeklerimiz demir ve ayaza.ne guzel bir parmak emme yalniz o oyle.biz de bu gun bi banyo yapalım canim cekti:))

ateşimiz çıktı 38. 6 ya. surup verdim düştü 37 ye. şimdi gene 38.4. dr aradım tık fitili dedi tam takaceydim uyudu aateşten garibim. uykuda tıksam mı kızlar

ver canım bence rahatlasın hem daha ii uyur bence altı açılıncada rahatlar biraz hem

saol canim siringa aklima gelmemisti hic ebn de deneyeyim bri yoksa hic agzina gitmiyo gibime geliyo sanki fayda etmiyo hic
evet jasmincim, allah kolaylık versin arkadaşım... bebelere de tabi.
3. aydan sonra kesiliyormuş bu kolik illeti, ama daha epey zaman var gibi...

biz damlamızı, mamaya karıştırıp veriyoruz.
saol canim umarim gecer 2 ay sonra bu arada mama vermeni doktor mu soyledi ben hic vermedim daha mama bakalim sali gunu kontrolde doktorumuz ne diyecek sut yeterlidir umarim
damla ile verince genzine kacar diye korkuyodum o yuzden cay kasigi ile verdim hep ama yalayamiyoki pasam daha kasigi :)

ogretmenim bebekler icin olan aksik nasil bsiey ki ay daha neler ogrenecegiz bu melekelr yuzunden valla uzmanlik kazanacagiz hepimiz cocuk hastaliklari konusunda

bizimde eldiven maceramız 1 gün sürdü heryerini çizdi kuzum geri giydik bizde
törpüledinmi canım
o zaman çizmez tırnakları

paranox mu canım fitil
doktor bana 38 i gecerse yarım ver demişti
yarım koy istersn

biz devit değil, multitabs kullanıyoruz.. herkes devit mi kullanıyor burda teyzoşlar?

napçaz juli bu göbükleri?
hamişken iyiydik, sevimliydik.. şimdi çok kötü görünüyor...
hh ne bilem bacım
kara kara düşünüyom
ama boğazdan da vazgecemiyom
zaten bende bu boğaz varken zor veririm
bilmiyorumkismile

hadi vııınnnnnnnnnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ayazımı öp benim için
opuyorumnanaktan

benim göbük kalmadı gibi bişey kızlar doğumdan sonra iştahımda kalmadı şuan hamile kalmadan önceki halime döndüm eşimin gelen arkadaşlarının eşleri gıcık gıcık bakıp süzüyolar beni bende inadına öyle fesat tipler geleceği zaman bol hiç bişey giymiyorum dahada sinir olsunlar diyesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…