maşallah burcu, kocaman abi olmuş oğluşun....
kurban olurum ayaza yavrum yaa
bizimde yüzümüz tırnak izi dolu ağzına sokcak diye o koca ellerini heryerini çiziyo bende eldiveni sevmiyorm
eller hep ağızda eldivenimi emsin çooocuuk
ben gece doktoru aradigimda cok agliyor susumuyro diye ilk once banyo yaptir sicak su icinde karnina masaj yap dedi yani en etkilisi sicak su banyodan sonra da zeytinyagiyla karnina masaj yapiyoruz biz ustune de utuyle isitilmis bez koyuyoruz biraz rahatliyor dene istersen canim allah kolaylik versin hepimizeanam bende bi kaynana var bugün 5 gün oldu bebemi yıkayalı zaten çocuk hep ağlıyo bide banyo yaptırcaz iyice gazlancak hergün üstünü değiştiriyon bana sorarsan yıkamayalım sabhki vaazlarını bi görseydin akşam hiç yıkamayı denemedim gündüz yıkatmıyoki kadın akşam yıkasamhergün sütünü değiştiriyom niveanın vücut losyonundan sürüyom ama yarın yadabu akşam yıkıycam kesin kararlıyım çocuğumu öylede durmuyo böylede[/B][/SIZE][/COLOR]
ayaza ve demire massallahallahim nazarlardan korusun tum melekleri
kizlar sormustum ama cevap geldi mi goremedim devit-3 damlayi nasil veriyorsunuz bebislere caykasigiyla verince sanki hic agzina gitmiyo gibime geliyo
ben gece doktoru aradigimda cok agliyor susumuyro diye ilk once banyo yaptir sicak su icinde karnina masaj yap dedi yani en etkilisi sicak su banyodan sonra da zeytinyagiyla karnina masaj yapiyoruz biz ustune de utuyle isitilmis bez koyuyoruz biraz rahatliyor dene istersen canim allah kolaylik versin hepimize
sen iyi 6 aylık,napçaz bu memişleri?
bi de göbüşler noldu? nasıl gönderdiniz? ben hala 5-6 aylık gibiyim... nolcak bu halim benim.
benim velet 4 parmağını sokuyo ağzınabenimki de yeni huylar ediniyor mesela bas parmagini yeni kesfetti agzina götürüp emmeye basladi ama basparmagi kesmiyor onu parmak daha kücük olunca bütün elini agzina götürüp emmeye basladi kaydirigubbakcemile3 o kadar komik oluyorki
bak anası bir daha ayazıma laf etme
kizlar sormustum ama cevap geldi mi goremedim devit-3 damlayi nasil veriyorsunuz bebislere caykasigiyla verince sanki hic agzina gitmiyo gibime geliyo
sen iyi 6 aylık,
ben doğum yapmamıs gibiyim :1no2:
damla ile verin yer gök devit oluyo
çay kasığı ile veriyom artık
o bu topiğin abisi
tamma mı :mymeka:
maşallah ayazıma
sen o parmaklarını ananın gözüne soksana yavrusum
kızlar geçen gün esra ceyhana bi prof çıkıyo çıkıyo ya bebeklerinizi kesinlikle kapalı kalabalık ortamlara götürmeyin dedi hava soğukda olsa dışarda bi tur attırın dedi dinledinizmi nedenini duyamadım ama huzursuz oluyomuş galiba bebekler öyle anladım ama kışında nereye gidicez başka şansımız yokki
ateşimiz çıktı 38. 6 ya. surup verdim düştü 37 ye. şimdi gene 38.4. dr aradım tık fitili dedi tam takaceydim uyudu aateşten garibim. uykuda tıksam mı kızlar
saol canim siringa aklima gelmemisti hic ebn de deneyeyim bri yoksa hic agzina gitmiyo gibime geliyo sanki fayda etmiyo hicjasmin ben devit vermiyorum ama vereceğim ilaç, damla ne varsa multitaps'ın şırıngasıyla veriyorum.
ama ondan önce de hastanedeyken 2,5 cc'lik şırıngayla verirdim.
en küçük şırınga o. aslında eczaneden alsan çok rahat veriliyor şırıngayla. bebiş ağzını açınca içeri sokup fışkırtıyordum.sempatiksalakcinni
saol canim umarim gecer 2 ay sonra bu arada mama vermeni doktor mu soyledi ben hic vermedim daha mama bakalim sali gunu kontrolde doktorumuz ne diyecek sut yeterlidir umarimevet jasmincim, allah kolaylık versin arkadaşım... bebelere de tabi.
3. aydan sonra kesiliyormuş bu kolik illeti, ama daha epey zaman var gibi...
biz damlamızı, mamaya karıştırıp veriyoruz.
damla ile verince genzine kacar diye korkuyodum o yuzden cay kasigi ile verdim hep ama yalayamiyoki pasam daha kasigi :)sen iyi 6 aylık,
ben doğum yapmamıs gibiyim :1no2:
benim velet 4 parmağını sokuyo ağzına
bas parmağı almıyo
onuda sokarsa ağız yırtılır zaten
o bu topiğin abisi
tamma mı :mymeka:
maşallah ayazıma
sen o parmaklarını ananın gözüne soksana yavrusum
damla ile verin yer gök devit oluyo
çay kasığı ile veriyom artık
törpüledinmi canımbizimde eldiven maceramız 1 gün sürdü heryerini çizdi kuzum geri giydik bizde
paranox mu canım fitilateşimiz çıktı 38. 6 ya. surup verdim düştü 37 ye. şimdi gene 38.4. dr aradım tık fitili dedi tam takaceydim uyudu aateşten garibim. uykuda tıksam mı kızlar
hh ne bilem bacımbiz devit değil, multitabs kullanıyoruz.. herkes devit mi kullanıyor burda teyzoşlar?
napçaz juli bu göbükleri?
hamişken iyiydik, sevimliydik.. şimdi çok kötü görünüyor...
işin ucunda banlanmak olmayacaktı bak ne güzel anlatırdım başka nerelerle uğraşacağını ama olmii işte :roflol::roflol:
ayy ben bugün fazla coştum yaramadı turkcell'in geçirdiği vınnnnnn
paydos oldum kaçarım, akşama geri gelirim.
öpüldünüz...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?