saol canim siringa aklima gelmemisti hic ebn de deneyeyim bri yoksa hic agzina gitmiyo gibime geliyo sanki fayda etmiyo hic
saol canim umarim gecer 2 ay sonra bu arada mama vermeni doktor mu soyledi ben hic vermedim daha mama bakalim sali gunu kontrolde doktorumuz ne diyecek sut yeterlidir umarim
damla ile verince genzine kacar diye korkuyodum o yuzden cay kasigi ile verdim hep ama yalayamiyoki pasam daha kasigi :)
ben de acık havaya cıakrtıyorum ne zaman hava guzelse.avm lere guvenmiyorum.bir de evb gezmesi yapıyoruz:))
bizde ev gezmesi yapıyoruz genelde ama bi kere gittik avm ne
JJuLiEtt;11662206]törpüledinmi canım
o zaman çizmez tırnakları
yok cnm kesiyorum sadece nası törpüliycem bebekler için törpü varmı
yaşasın npamuk
saol canim umarim gecer 2 ay sonra bu arada mama vermeni doktor mu soyledi ben hic vermedim daha mama bakalim sali gunu kontrolde doktorumuz ne diyecek sut yeterlidir umarim
hh ne bilem bacım
kara kara düşünüyom
ama boğazdan da vazgecemiyom
zaten bende bu boğaz varken zor veririm
bilmiyorumkismile
kızlar gecmısı okuyım dedım mesaj atayım ama vaktım kalmadı
bırsuru alıntım var ama yazamayacagım..
benım kıza sut sagdım ama zor cıktı 100 cc ıkı gogusten bakalım
Hayal kalkınca ne emecek offf..
dolaptan cıkarıp verecegım artık sagdıgımı..
yakın bır tarıhte Hayalı ıkı gun evde bırakmam lazım ve bayaaa sut bırakmam lazım her gun sıkmaya calısıyorum o yuzden..anne sutu alsın dıye ama cıkmayacak sanırım artık mama da alırız o gunler ıcın dert etmeyecegım sımdı doysun da o gunu sonra dusunurum cıktıgı kadar.
uyanınca emzir emdikce glir merak etmekızlar gecmısı okuyım dedım mesaj atayım ama vaktım kalmadı
bırsuru alıntım var ama yazamayacagım..
benım kıza sut sagdım ama zor cıktı 100 cc ıkı gogusten bakalım
Hayal kalkınca ne emecek offf..
dolaptan cıkarıp verecegım artık sagdıgımı..
yakın bır tarıhte Hayalı ıkı gun evde bırakmam lazım ve bayaaa sut bırakmam lazım her gun sıkmaya calısıyorum o yuzden..anne sutu alsın dıye ama cıkmayacak sanırım artık mama da alırız o gunler ıcın dert etmeyecegım sımdı doysun da o gunu sonra dusunurum cıktıgı kadar.
yok cnm kesiyorum sadece nası törpüliycem bebekler için törpü varmı
hoya asıları oldunuzmu
hangi marka tırnak makası kullanıyon
bende sevi bebenin var arkasında törpüsü var
kızlar fitili atıyorum geri tepiyor deliricem. eşimi aradım çıktı işten geliyor neyseki 25 dakikada gelir. uff bayılcam şurup verdim gene. barım barım bağrınıyor. dr u aradım normal olur fitili yap diyor. dedim geri tepiyiiii. şurup ver tekrar dedi .
delf fitili atınca bacaklarını indir ve parmağını orda tut geri çıkmaması için ıkınmayı bırakınca içeri girer fitil benimkide öyle yapıyo ben öyle yapıyorum sonunda giriyo içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?