ben de siringayla deneyecegim canim ama bugun cikip alamadim eczaneden yarin alirim artik malum benim kocis yok yanimda tum is bana kaliyor disari cikip almak vs.canım bende şırıngayla veriyorum her şeyini kaşıklada verirken kaşığı çıkarırken ağzından üst dudağına değdir sıyırır gibi kaşığı ozaman yalayıpta alıyolar
100 cc az mi ki canim ben saginca 50 cc sagiyorum ancak 1 aylikken falan 90 cc biraksan yeter demisti bana hemsire simdi sizi duyunca acaba benim sutum az mi geliyor ogluma diye endise etmeye basladim simdi emzirriken goremiyoruz ya kac cc oldugunu siz nasil karar veriyosunuz sutunuzun yetmedigine ve mama veriyosunzukızlar gecmısı okuyım dedım mesaj atayım ama vaktım kalmadı
bırsuru alıntım var ama yazamayacagım..
benım kıza sut sagdım ama zor cıktı 100 cc ıkı gogusten bakalım
Hayal kalkınca ne emecek offf..
dolaptan cıkarıp verecegım artık sagdıgımı..
yakın bır tarıhte Hayalı ıkı gun evde bırakmam lazım ve bayaaa sut bırakmam lazım her gun sıkmaya calısıyorum o yuzden..anne sutu alsın dıye ama cıkmayacak sanırım artık mama da alırız o gunler ıcın dert etmeyecegım sımdı doysun da o gunu sonra dusunurum cıktıgı kadar.
bebekelr icin kagit torpu var canim bize de doktorumzu 40 gun kesmeyi yasakladi ben de torpuledim 2 kez cizmesin yuzunu diye cunku hicbisekilde eldiveni tutmuyor elinde pasamben de acık havaya cıakrtıyorum ne zaman hava guzelse.avm lere guvenmiyorum.bir de evb gezmesi yapıyoruz:))
bizde ev gezmesi yapıyoruz genelde ama bi kere gittik avm ne
JJuLiEtt;11662206]törpüledinmi canım
o zaman çizmez tırnakları
yok cnm kesiyorum sadece nası törpüliycem bebekler için törpü varmı
kac kilo dogdu canim begumcuk obizimki düşük doğum ağırlıklıydı malum, o sebeple ekstra kaloriye ihtiyacı varmış.
anne sütü daha az kaloriliymiş...
doktoruumuz her gün 70-80 cc mama yedirttiriyor şimdilik..
yarın kontrole gidicez biz de, bakıcaz bakalım... tamam mı devam mı anlıcaz nasipse :)
valla ben hamişken, şeker yüzünden diyetteydin aylarca malum, şimdi serseri mayın gibiyi.. ne bulursam atıyorum ağzıma.. ilk doğurduğum günlerde, kendimi tatlılarda boğdum zaten..
72,5 ile doğuma gittim ben, 3 kg. verdim doğumda sadece... 1 hafta sonra, 74 kg olmuştum...
şimdi 27 günlük olduk, 69 kg oldum, burda takıldım, göbek de bana ayrı bi hava katmaya devam ediyor..
ben de 4-5 damla veriyorum bazen 4 bazen 5 demek uyurken veriyon bi de oyle deneyeyim bakalim ben de emzige surup kasikta kalani onu yalatiyorum artik ne kadari gidiyosajasmın uyyunca agzını acarsa dırek agzına kasıkla kalıyo ne kadar da olsa..
valla kolluyorum agzını acsın dıye bazen gece yarısı verdıgım oluyo
bıde bızım dr 5 dmlaya cıkardı!!
kizlar bu arada bi sorum daha olacak banyo yaptirirken nasil su kullaniyosunuz ben iyi suyu kaynatip ilitip yikiyorum bazi kisiler gerek yok musluk suyunu kaynatip ilitsan olur diyo bu konuyu hic sordunuz mu doktorlariniza
bende normal kombi suyuyla yıkıyorum canım .mam veren arkadaşlar kaç cc veriyrsunuz bende sadece gece yatrken vermeyi düşünüyorum
bende normal suyla yıkıyorum musluk suyuyla yani nekadar üzerine düşersek okadar herşey bizi bulur kızlar çok incelememek lazım bence mikrobada ihtiyacı var bu bebişlerinkizlar bu arada bi sorum daha olacak banyo yaptirirken nasil su kullaniyosunuz ben iyi suyu kaynatip ilitip yikiyorum bazi kisiler gerek yok musluk suyunu kaynatip ilitsan olur diyo bu konuyu hic sordunuz mu doktorlariniza
bende normal kombi suyuyla yıkıyorum canım .mam veren arkadaşlar kaç cc veriyrsunuz bende sadece gece yatrken vermeyi düşünüyorum
demet ve pamuk teşkürler bnde milupa aldım ilk defa bugün vercem
demet ve pamuk teşkürler bnde milupa aldım ilk defa bugün vercem
pamuk kabu ettim canım sağol
öğretmenim bizim kız ufonun kırmızısına aşık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?