2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende şırıngayla veriyorum her şeyini kaşıklada verirken kaşığı çıkarırken ağzından üst dudağına değdir sıyırır gibi kaşığı ozaman yalayıpta alıyolar
ben de siringayla deneyecegim canim ama bugun cikip alamadim eczaneden yarin alirim artik malum benim kocis yok yanimda tum is bana kaliyor disari cikip almak vs.
100 cc az mi ki canim ben saginca 50 cc sagiyorum ancak 1 aylikken falan 90 cc biraksan yeter demisti bana hemsire simdi sizi duyunca acaba benim sutum az mi geliyor ogluma diye endise etmeye basladim simdi emzirriken goremiyoruz ya kac cc oldugunu siz nasil karar veriyosunuz sutunuzun yetmedigine ve mama veriyosunzu

kizlar bu arada bi sorum daha olacak banyo yaptirirken nasil su kullaniyosunuz ben iyi suyu kaynatip ilitip yikiyorum bazi kisiler gerek yok musluk suyunu kaynatip ilitsan olur diyo bu konuyu hic sordunuz mu doktorlariniza

kizlar bu arada bi sorum daha olacak banyo yaptirirken nasil su kullaniyosunuz ben iyi suyu kaynatip ilitip yikiyorum bazi kisiler gerek yok musluk suyunu kaynatip ilitsan olur diyo bu konuyu hic sordunuz mu doktorlariniza

canim ben kombiden gelen ılık suyla yıkıyroum.kadir tugcudan dinlemiştim stril degil temiz cocuk yetiştirin diye.rahat rahat yıkıyorum.k.tugcu gereksiz bulmustu iyi suyla yıkamayı.

bende normal kombi suyuyla yıkıyorum canım .mam veren arkadaşlar kaç cc veriyrsunuz bende sadece gece yatrken vermeyi düşünüyorum

slm kızlar nasılsaınız?biz doktora gittik idrarında mikrop varmış antibiyotik verdi çok canım sıkkın.
psikolojim bozuk zaten.bebegimi kaybedicem diye,bişi olacak diye aklım çıkıyo.

bide ders çalışmaya başladım dogru dürüst bakamıyorum kk ya

bende normal suyla yıkıyorum musluk suyuyla yani nekadar üzerine düşersek okadar herşey bizi bulur kızlar çok incelememek lazım bence mikrobada ihtiyacı var bu bebişlerin
bende normal kombi suyuyla yıkıyorum canım .mam veren arkadaşlar kaç cc veriyrsunuz bende sadece gece yatrken vermeyi düşünüyorum

ben milupa aptamil 1 kullanıyorum onda 2aylık çizelgede 120 ml 4kaşık yazıyor verilmesi gereken oymuş

rüzgar sorun var diyor sistem yapmaya çalışıyorum kabul etmemiş daha haberin olsun olunca ok derim sana canım

kızlar ya bişey demiyim dedim ama içim rahat etmedi
sabah aşı olduk geldik yazdım ya bir sürü kişi vardı herkes devam etti konuşmasına kimse bişey yazmadı

son 3 gibi kızım çok kötüydü düzelince yazdım yine kimse bişey yazmadı
ne biliyim bi garip oldum kendi kendime konuşuyomuşum gibi
sanki istenmiyomuşumda ötle geçilip gidiliyomuş gibi hissettim
kimse konuşmak zorunda değil ama bir sorun mu var anlamadımki

önceden çok girmiyordum ama artık girmeyeçalışıyorum ve çok sevdim sizleri ama böyle olunca üzüldümaçıkçası bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…