2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ruzgar olur mu hic oyle sey
inan bana da hep oluyor.birde cok kişi gorunuyor olabilir ama acık birakip gidiyoruz.yani ben her zaman basında olamiyroum.
ben senle muhabbei cok seviyorumm ayrica

sağol canım
ya bugün öyl birşey oldu ki
biran önce buraya girip yazmak istedim çareyi sadece burda buluyormuşum gbi geldi

sonrada yazıpta kimse birşey yazmayınca öyle oldum fazla alıngan davrandım sanırım

sağol öğretmenim bende hepinizi çok seviyorum

rüzgar senle aynı şeyi yaşıyorum 3 4 sayfa öncesine git okadar yazdım bişeyler cevap veren kimse yok bi hoya verdi saolsun ama hep bana denk geliyor nedense herkes herkesin hemen hemen her dediğine cevap veriyor yazdığımdada muhabbet devam ediyor görülmemesine imkan yok yani bende anlamadım hatta geçen günde dedim girmemeyi düşünüyorum çünkü muhabbetim yok burda artık bu arada face olmuyor canım bakıcam ama yine iyi akşamlar herkese

oldu oldu pamuk foto bile ekledim

öğretmenim sabah aşı olduk bişey yoktu 12 de bi başladı 2 buçuğa kadar hiç durmadan katıla atıla ağladı
insanın eli ayağına dolaşıyo
bide ağlayan bi bebwkte değil benim kızım
içini çeke çeke uyudu kuzum
oynattıkça kolunu bacağını nasıl başlıyodu ağlamaya calpol falan verdim kendine geldi dr fitil ver 6 sat arayla yarım dedi deminde fitil verdim uyuyo

aaa 2.ay asısı bizde de ayni etkiyi yappti.sanirim igne yerleride acıyor .eee huzursuzlaniyorlarda bıdıklar. korkma etkisi en fazla 2 gun suruyormus

canim ben kombiden gelen ılık suyla yıkıyroum.kadir tugcudan dinlemiştim stril degil temiz cocuk yetiştirin diye.rahat rahat yıkıyorum.k.tugcu gereksiz bulmustu iyi suyla yıkamayı.

bende normal kombi suyuyla yıkıyorum canım .mam veren arkadaşlar kaç cc veriyrsunuz bende sadece gece yatrken vermeyi düşünüyorum

40ina kadar kaynatilip ilitilmis su diye duymustum ben demek gerek yokmuymus hatta ben abartip cesme suyunu degil icme suyunu kaynatip ilitiyorum sali gunu doktor kontrolumuz var sorayim bakayim bir ona da

sAgolun ıyıyım
ogretmenım
1 hafta sonra gıdecegız
o zaman bellı olacak yetıp yetmedıgı
ınsallah yeter
çok yorgunum
ömer kakasını yapmadı
3 gundur
busabah 04,15ten berı
en fazla 1 saat uyumustur,çok zor
sureklı aglıyor emmese emerkende ıcını ceke ceke aglıyor yavrum
morarıyor arada
sagolsun eşim ev işlerıne yardım edıyor ama
mutfaktan hiç anlamaz
bende uyudum 1 saatcık anca
ne zaman gececek ogretmenım bu durum
beşiginde sevmıyor uyumayı,cekyatı actım orada sızdı bakalım

bende normal kombi suyuyla yıkıyorum canım .mam veren arkadaşlar kaç cc veriyrsunuz bende sadece gece yatrken vermeyi düşünüyorum

canımcım ben 60-90 cc veriyorum genelde. ama iki gündür 120 cc'de içiyor

saçmalama demet yaa. neler düşünüyorsun sen öyle.
alt tarafı antibiyotik alacak.
o kadar güçlü oluyor ki bebekler, bak benimkini düşün neler neler atlattı.

antibiyotik verirken altını parfümlü ıslak mendille silme canım pişik olur.
bir de antibiyotik süresince demir ilacını kes. yerimseniben

kızlar bişi sorucam biberonların temizliğini nasıl yapıyosunuz?

ona ait bir sünger ve sabu, strelizatör.
ya da 3 dk kaynatma..

hee doğru düşünmüşün aferin sana rüzgar kadını.
ben şahsen bizzat seni istemiim ondan konuşmiim.
lohusa depresifli kadın nolcek :mymeka:

heh bi depresif kadın daha burda.
ikisi birbirni doldurur artık. alsanaalsanasmile
anacım deli misiniz divane misiniz, ben bi yazıyorum yollayana kadar 2 sayfageçmiş oluyo bazen geri dönüp bakmıyorum.

oyyy kıyamam ben bebişe.
aslında sana cevap yazmayacaktım da kuzuya kıyamadım işte :dilcikar:
ağrısı olmuş demek annesi geçti ama şimdi değil mi

ruzgar bana da oluyo bazen yazdıgıma cevap gelmedıgı ama üzülme cnm bencede ögretmenımın dedıgı gıbı acık olup bıglısayar basından kalkabılıyoruz yooksa hepımızın bırıbırımızden cok ıyı elektrık aldıgımıza emınım ben, ki ben bıle cok gec katıldım aranıza ona ragmen burada huzur buluyorum. sureklı evde oldugum için özelllıkle kk dan daha cok keyf aldıgım baska bır etkınlık yok bebısım uyuyunca. zaten hepimizin dertlerı bır, ancak yasayan anlıyo sıkıntıları ya hepımız bırıbırımızı cok ıyı anlıyoruz bence bu paylasımda dertlerı azaltıyor.
iyiki varmıs böle bır sıte, ve ıyıkı hepınızı tanıdım....opuyorumnanaktan hepınızı ayrı ayrı öpyrm :)

kızlar bişi sorucam biberonların temizliğini nasıl yapıyosunuz?
ben kaynatiyodum pompayi emzigi vs. ama bugun sterilizator siparis verdim e-bebekten daha iyi olur gibime geldi bakalim ama daha gelmedi siparis
olur mu oyle sey canim mesela benim 2-3 sattir acik sayfa ama oglus baslayinca aglamaya uctum gittim yanina emzir oyala ancak uyudu simdi tekrar dondum burda oldugumuza bakma yani ismimiz burda ama cismimiz yok canim cogu zaman

ay canim kolay gelsin sana omercik duzelir insallah ilik bi banyo yaptirsan huysuz olunca karnina zeytinyagi ile masaj yapsan poposuna da belki iyi gelir canim omercige benimki de aynen salondaki koltugu pek seviyor orda misil misil uyuyor besiginde hemen mikildamaya basliyor salonda da tv acik diye icime sinmiyo ama sesi seviyo cocuk gerci tvye baktirmiyorum hic arkasi donuk ama sesi var tv ile ayni odada yatmasi kotumu sizce kizlar

askitom hep diyorum ama 40ından sonra inan rahatlayacaksin.bana demişerdi de inanmaamıstım.yani hersey biarnda duzelmiyor da daha iyi olacak.

askıtomm sızın sütün yetıp yetmeme durumunu bızde yasadık, ve yasıyoruz. ılk ay sadece 600 gr aldııgımız ıcın dr. bı hafta sonra kılo kontrolune cagırmıstı. ve bı hafta da 250 gram aldıgımız ıcın hadı mamadan yırttınız demıstı. sizin kılo aldıgnız degerlere yakın galıba degıl mı öle anımsıyorumda..
ama bızım doktor beyfendı bır hafta sonra tekrar cagırmadı ''ıyi 250 gram aldıysa bır haftada 2. ayımızda göruselım artık'' dedı, sizin dr. unuz ne gusel daha sık takıp edıyor.
ınsallah hıııc mamaya gerek kalmadan gecer su 6 ayımız :)))

jasmin bende tv olan odada uyuturyom ki sese alişsin

demet alintidan gordum.cok gecmiş olsun uzulmen noraml ama cokta kendini yıpratma neler var.antibiyortigi bittiginde biseyi kalmayacak insallah.

Anne olmak yuregi agzinda olarak yasamakmiş diye bisey okumustum gercekten oyle....daha yolun cok basıundayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…