kızlar ya bişey demiyim dedim ama içim rahat etmedi
sabah aşı olduk geldik yazdım ya bir sürü kişi vardı herkes devam etti konuşmasına kimse bişey yazmadı
son 3 gibi kızım çok kötüydü düzelince yazdım yine kimse bişey yazmadı
ne biliyim bi garip oldum kendi kendime konuşuyomuşum gibi
sanki istenmiyomuşumda ötle geçilip gidiliyomuş gibi hissettim
kimse konuşmak zorunda değil ama bir sorun mu var anlamadımki
önceden çok girmiyordum ama artık girmeyeçalışıyorum ve çok sevdim sizleri ama böyle olunca üzüldümaçıkçası bugün
pamuk olduu olduuu olduuuuhihoyyyt
canim ben kombiden gelen ılık suyla yıkıyroum.kadir tugcudan dinlemiştim stril degil temiz cocuk yetiştirin diye.rahat rahat yıkıyorum.k.tugcu gereksiz bulmustu iyi suyla yıkamayı.
bende normal kombi suyuyla yıkıyorum canım .mam veren arkadaşlar kaç cc veriyrsunuz bende sadece gece yatrken vermeyi düşünüyorum
bende normal kombi suyuyla yıkıyorum canım .mam veren arkadaşlar kaç cc veriyrsunuz bende sadece gece yatrken vermeyi düşünüyorum
slm kızlar nasılsaınız?biz doktora gittik idrarında mikrop varmış antibiyotik verdi çok canım sıkkın.
psikolojim bozuk zaten.bebegimi kaybedicem diye,bişi olacak diye aklım çıkıyo.
bide ders çalışmaya başladım dogru dürüst bakamıyorum kk ya
kızlar bişi sorucam biberonların temizliğini nasıl yapıyosunuz?
kızlar ya bişey demiyim dedim ama içim rahat etmedi
sabah aşı olduk geldik yazdım ya bir sürü kişi vardı herkes devam etti konuşmasına kimse bişey yazmadı
önceden çok girmiyordum ama artık girmeyeçalışıyorum ve çok sevdim sizleri ama böyle olunca üzüldümaçıkçası bugün
rüzgar senle aynı şeyi yaşıyorum 3 4 sayfa öncesine git okadar yazdım bişeyler cevap veren kimse yok bi hoya verdi saolsun ama hep bana denk geliyor nedense herkes herkesin hemen hemen her dediğine cevap veriyor yazdığımdada muhabbet devam ediyor görülmemesine imkan yok yani bende anlamadım hatta geçen günde dedim girmemeyi düşünüyorum çünkü muhabbetim yok burda artık bu arada face olmuyor canım bakıcam ama yine iyi akşamlar herkese
oldu oldu pamuk foto bile ekledim
öğretmenim sabah aşı olduk bişey yoktu 12 de bi başladı 2 buçuğa kadar hiç durmadan katıla atıla ağladı
insanın eli ayağına dolaşıyo
bide ağlayan bi bebwkte değil benim kızım
içini çeke çeke uyudu kuzum
oynattıkça kolunu bacağını nasıl başlıyodu ağlamaya calpol falan verdim kendine geldi dr fitil ver 6 sat arayla yarım dedi deminde fitil verdim uyuyo
ben kaynatiyodum pompayi emzigi vs. ama bugun sterilizator siparis verdim e-bebekten daha iyi olur gibime geldi bakalim ama daha gelmedi sipariskızlar bişi sorucam biberonların temizliğini nasıl yapıyosunuz?
olur mu oyle sey canim mesela benim 2-3 sattir acik sayfa ama oglus baslayinca aglamaya uctum gittim yanina emzir oyala ancak uyudu simdi tekrar dondum burda oldugumuza bakma yani ismimiz burda ama cismimiz yok canim cogu zamankızlar ya bişey demiyim dedim ama içim rahat etmedi
sAgolun ıyıyım
ogretmenım
1 hafta sonra gıdecegız
o zaman bellı olacak yetıp yetmedıgı
ınsallah yeter
çok yorgunum
ömer kakasını yapmadı
3 gundur
busabah 04,15ten berı
en fazla 1 saat uyumustur,çok zor
sureklı aglıyor emmese emerkende ıcını ceke ceke aglıyor yavrum
morarıyor arada
sagolsun eşim ev işlerıne yardım edıyor ama
mutfaktan hiç anlamaz
bende uyudum 1 saatcık anca
ne zaman gececek ogretmenım bu durum
beşiginde sevmıyor uyumayı,cekyatı actım orada sızdı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?