2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benım yarın 40 cıkcak
sız nasıl cıkardınız40
ogretmenım ruzgar
scedsedu

40ina kadar kaynatilip ilitilmis su diye duymustum ben demek gerek yokmuymus hatta ben abartip cesme suyunu degil icme suyunu kaynatip ilitiyorum sali gunu doktor kontrolumuz var sorayim bakayim bir ona da

ooo benim bebe basbayğı terkos suyuyla yıkanıyor valla.
bi leğen içme suyunu kaynatacam da ılıtacam da uyurum ayol ben o vakite kadar kaydirigubbakcemile3

daha bağırsakları tam düzene girmedi, çok minicik daha.
yavaş yavaş düzelecek üzülme sen

hante cnm
benım doktorum ıyı falan degıl adamı begenmedım
baska dra goturduk dun
cok ılgılendı
cok kızdım kendıme neden daha once degıstırmedım dru dıye.bıse sorsam ıyı ıyı deyıp gecıyordu
1 hafta sonraya cagırdı benı ama
ben dun baska yere gıttım
bu cok ılgılendı masallah resmen chekup yaptı omere
ahhahh bosuna zaman kaybettım o eskı drda
ona kalsa 12 gun sonraya cagırıyordu telını ıstedım vermedı
bende degıstırdım hakettı
oooh bu drdan cok memnun kaldım

yıkadım kuzuyu sonunda.:lepi:
3 haftadır yıkayamadım hasta diye, herhalde 250 gr vermiştir zavallım yıkanınca.
sonunda poh ve kusmuk kokularından arınabildi.
yıkarkenki fotosunu koyacaktımda pipisi örtük bi foto bulamadım.
adam bacakları kapamıyorki, mal varlığı beyanı yapmış hep delikafadulden

selam yemegimi yedim geldim:))
sizin bebeklerde ısıga gozlerini dikip baliyorlar mi?

öğretmenim doktor sakın baktırma dedi
hatta lambader kullan dedi
bizde şimdi lambader aldık geldik

ah melisa baban iflas bayrağını hazırladı bugün yarın çekecek göndere kafamçokkarıştı

yok esmer antibiyotik aldıgı için degil. iki üç ay sonra ameliyat olma ihtimali var o yüzden
korkuyorum dayanamaz diye.
allahım korusun bütün bebekleri.ayırmasın allah hiç annelerinin kucagından

hiçbirşeycik olmaz sen içini ferah tut.
diyorum ya onlardaki yaşama azmi ve gücü seni beni cebinden çıkarır.
sen güçlü ol ki bebiş de senden güç alsın..

hiçbirşeycik olmaz sen içini ferah tut.
diyorum ya onlardaki yaşama azmi ve gücü seni beni cebinden çıkarır.
sen güçlü ol ki bebiş de senden güç alsın..

valla hiç güçlü degilim esmer emzirirken aglayıp duruyorum.psikopata bagladım iyice.

neden damlayı kesiyim esmer.ıslak havlu anladımda demir ilacını anlamadım

ask olsun rüzgar
neden böyle düşündün bakim
zaman zaman hepimize oliyi
hadi cıkın lohusa depresyonundan bakim

kizlar bu arada bi sorum daha olacak banyo yaptirirken nasil su kullaniyosunuz ben iyi suyu kaynatip ilitip yikiyorum bazi kisiler gerek yok musluk suyunu kaynatip ilitsan olur diyo bu konuyu hic sordunuz mu doktorlariniza
kynatıp ılınmıs su kullanuyom bende

gecmiş olsun
allah baska hastalık vermesin kötü seyler düşünme sakın,

dün yaptırmaya gittim pazartesi gel dediler sabah gitmeliymişim de öğleden sonra olmazmış çocuk ateşlenirse yatasıya kadar geçirirsiniz şimdi yaparsak gece ilgilenemezsin dedi
canları yapmak istememiş bence

doktoruyla görüş canım kilo alımı iyiysy baska derdi vardır
benimde gündüz cok uyursa uyumuyo gece

bildiğim sma aptamilde daha iyi :uhm: yılların maması

ası için önlem almana gerek yok
doktor paranox fitil veriyo 38i gecerse koyuyosun

oh mis gibi olmuştur şimdi.bizde bugün yıkadık babasıyla.suyu çok seviyo benimkide bi yayılıyo bi yayılıyo oturup seyredesim geliyo valla ama üşür.aglıyomu ayaz banyo yaparken

valla hiç güçlü degilim esmer emzirirken aglayıp duruyorum.psikopata bagladım iyice.

neden damlayı kesiyim esmer.ıslak havlu anladımda demir ilacını anlamadım

canım tıbbi açıklamasından emin değilim ama bize her antibiyotik kullanışta doktorlar kes demişti.
antibiyotik bitince tekrar başlarsın dediler.
sanırım antibiyotikde de demir falan var, demir yüklemesi olmasın diye.

ayrıca sakın koyverme kendini, daha yeni başladı annelik.
daha neler neler atlatacak bu bebişler.
ne kadar sağlıkla büyüsün desekde illa ki hstalanacaklar, bizi korkutacaklar.
sen ilk dönemeçte bu kadar salarsan kendini sonra neler yapacaksın.

oh mis gibi olmuştur şimdi.bizde bugün yıkadık babasıyla.suyu çok seviyo benimkide bi yayılıyo bi yayılıyo oturup seyredesim geliyo valla ama üşür.aglıyomu ayaz banyo yaparken

ohh sizde mis mis olmusunuz.
Ayaz efendi kafasından suyu boca edene kadar yıkıyo ortalığı.
ne zaman kafa da ıslanıyor enik gibi sünüyor sesi çıkmıyor :roflol:

aşkitom kaka olayı normal 3 günde 1 yapması.yiğit efe de eskiden günde 5 6 kez az az yapardı.şimdi 1 kere ama dolu dolu yapıyo.sütün yetmese bile mama takviye edersin bişi yok ki bunda annesi bende veriyorum arada .bi mama al ver bakım kesicek mi aglamayı.
bende sobanın yakınında kanepe var onda yatırıyorum kaptan köşkümüz o bizim .ben üşür belki diye yatırmıyorum beşiginde.

ne dalga geciyosun yaaa :) sabah kaynatiyos ogleden sonraya iliyo iste ancak yapiyos o zman banyo
ayyy yavrum bu annen yikamadi mi seni 3 hafta bu gece artik bayilmis sekilde uyur herhalde ayaz pasa esmercim misler gibi uyur ins.

eee cocukcagizi anasi 3 haftada bri yikarsa alisamaz tabiu garibim terkos suya :)

delikafadulden tam tersi kafaya su döktükçee ıı ıı diye inildiyo yiğit efe.en son yapıyorum bende kafasını

askitom 40inda 40 fincan suyu kulhuvallah suresini okuyarak bir tasa dolduruyosun tasin icine bir altin yuzuk bir cengelli igne bir de madeni para atiyosun cocugu sudan cikarirken en son o tastaki sudan dokuyosun sen de banyo yapip boy abdesti alacaksin ayni tarz sudan senin de ustune dokulecek ve sen dustan cikarken biri oglunu karsina getirecek ayakta karsilasacaksiniz annemler boyle yaptilar bana

Slm kızlar nasılsınız? Bugün benim oğluşun maşallahı var gazını hiç uğraştırmadan kendisi çıkarıyor. Üstelik dün ve bugün nohut yememe rağmen. Aman nazarım değmesin maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…