2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hee ben işten gelince kaynatem sabaha karşı kalkınca yıkayıp işe gidem o zaman kaydirigubbakcemile3
ayrıcana ben gaddar kadınım. ne gerek var yıkamaya, hem acık kilolu çıkar tartıda kirlerden daha iyi. :lepi:
olm bebe zatürre diyoruz bu bacı niye yıkamadın diyo.
hee yıkayaydım zatülcepm edeydim bebeyi :roflol:

esmer cnm
40 yarın 40 cıkıyor bızım
sız nasıl banyo yaptınız

valla bildiğin foşur foşur köpürte köpürte yıkıyom.
tabi çok pis olduğu için bebe ilk suda köpüremedi hemen delikafadulden

ben 40 banyosu falan ettirmemiştim.
hatta daha kuvözden çıkalı 2 gün olduğu için evde dışarı çıkarmamıştım bebeyi o gün..

Ay ben bunu hiç bilmiyordum. Allahtan yarın annemin yanına gidiyorum öbür gün de 40ımız çıkıyor. Bakalım anneme sorayım öyle mi yapacağız biz de...

sonunda memnun kaldıgın bıırını bulmak ne hoş , cok önemlı guwendıgın dr.unun olması.. hangı sehırdeydın cnm sen bızde oraya gelelım....:):smiley-cool:

bana öle bişi demedi ama bende kullanmayayım .çok zormuş ya.senin yerine koyuyorumda kendimi ben aklımı kaçırır işe falan gidemezdim.sen yine maşallah güçlüsün.inş. bizim bebişe ameliyat gerekmez ya eşimin teyzesi korkuttu beni birazda.onun gelininin bebegi 1 günlükken ameliyat olmuş ve ölmüş.bizede yaptırmayın falan dedi eger ameliyat gerekirse.yoksa ben yine normaldim yüregime bi korku düştü işte.böbrek genişlmesi vardı da yiğit efede.

aman nazar değmesin.
sevdi seninki nohutu.
yarında kuru-pilav dene bakaım ne tepki verecek kaydirigubbakcemile3

bu arada ben sanırım adet olacam, karnım başladı ağrımaya.
iki gündür de tatlı kriizm var, geliyor sanırım kafamçokkarıştı

demet cnm
sızın 40 cıktı mı?

çıktı canım.bizimde 40 fincan su ölçtüler ne okudular bilmiyorum yüzük attılar.en son bebegede banada o sudan döktüler.bende banyodan çıkınca bebegi bana getirdiler.annenin üstüne gelirmiş bebek o ne demekseeeeeee kafamçokkarıştı

ya kusura bakma ama ne densiz kadınmış o da. söylenecek laf mı o.
hem ne demek yaptırma.
onun gelininki öldü diye hepsi ölecek mi, hey allaaaam yaa.
uyuz oluyorum ben böyle felaket tellallarına.

anacım ne bebekleri yaşatıyorlar haberiniz yok.
25 haftalık 630 gr doğan bebek gördüm ben. gözleri bildiğin yeşim mercmek tanesi kadardı.
dün annesi aradı taburcu oluyorlarmış, 1480 gr olmuşlar.
benim yerimde sende olsa dayanırdın demetcim, hepiniz dayanırdınız çünkü insan mecbur dayanmaya. bende başkasından dinlesem dayanam derdim ama başa gelince taş kesiliyorsun.

sen iyi düşün iyi olsun, çok iyi anlıyorum benseni..

yaaa kızlar yaaa şimdi kırklanmaktan konusuyordunuz bende eşime sordum nası yapacaz dıye kocakarı seylerı bunlar. Kuranımızı okur, duamızı ederiz üzerine bırde abdestını alıp namazını kılarsın mis gibi yıkarsın oglunu kırkı cıkmış olur dedi... ama ben ınanıyorum sızın bu anlattıklarınıza ama tek basıma yapamam ki( nolur yapmazsakk ((

bende olmak istiyorum adet yaaa.

juliiiii test falan yaptırdın mı?ne alemdesiniz sempatiksalakcinni

Valla yarın akşam dokuzda uçağımız var bir de ters teperse uçağı inletir valla benim oğlan kaydirigubbakcemile3

sagol esmer.evet iyi düşüncem bundan sonraa ama pıt pıt dökülüyo gözyaşlarım yinede. napim bende böle büyütcem bebemi sanırım ayyy bi 6 aylık oluverseee sanki bi dönüm noktası gibi geliyo bans.evet şükür allahıma allah yardım etsin 1 buçuk bile degil.

bende olmak istiyorum adet yaaa.

juliiiii test falan yaptırdın mı?ne alemdesiniz sempatiksalakcinni

yaa ben seviniyodum 1 sene falan olmam belkim dye.
orkid parasından yırtacaktım ne güzel.
hışır hışır da etmiyodum ne güzel uzun zamandır. ayy nerden çıktı bu yaa.
sanırım emzirmiyorum diye kan bastı beni.
offfff :1no2:

hee juli gebeymiş üçüzlere hem de
spermleri kocası eğitince üçü birden gelmeyi öğrenmiş akıllılar :roflol::roflol:

bişi olmaz ya ben inanmıyorum kırklanmak falan da neymiş.ama yaptılar yinede adet bunlar.sen abdestini al.çocugada abdest aldır yıkarkene olur biter.aldırmasanda bişi olmaz hani.

delikafadulden
delikafaduldendelikafadulden allah seni ne etmesin esmer güldürdün gece gece beni. benim eşim doktoruma sormuşta eger hamile kalıp dogurursa masada kalır demiş inş. bişi olmamıştır yanaşmıyoruz birbirimize korktukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…