ne dalga geciyosun yaaa :) sabah kaynatiyos ogleden sonraya iliyo iste ancak yapiyos o zman banyo
ayyy yavrum bu annen yikamadi mi seni 3 hafta bu gece artik bayilmis sekilde uyur herhalde ayaz pasa esmercim misler gibi uyur ins.
eee cocukcagizi anasi 3 haftada bri yikarsa alisamaz tabiu garibim terkos suya :)
esmer cnm
40 yarın 40 cıkıyor bızım
sız nasıl banyo yaptınız
Slm kızlar nasılsınız? Bugün benim oğluşun maşallahı var gazını hiç uğraştırmadan kendisi çıkarıyor. Üstelik dün ve bugün nohut yememe rağmen. Aman nazarım değmesin maşallahhhh
askitom 40inda 40 fincan suyu kulhuvallah suresini okuyarak bir tasa dolduruyosun tasin icine bir altin yuzuk bir cengelli igne bir de madeni para atiyosun cocugu sudan cikarirken en son o tastaki sudan dokuyosun sen de banyo yapip boy abdesti alacaksin ayni tarz sudan senin de ustune dokulecek ve sen dustan cikarken biri oglunu karsina getirecek ayakta karsilasacaksiniz annemler boyle yaptilar bana
hante cnm
benım doktorum ıyı falan degıl adamı begenmedım
baska dra goturduk dun
cok ılgılendı
cok kızdım kendıme neden daha once degıstırmedım dru dıye.bıse sorsam ıyı ıyı deyıp gecıyordu
1 hafta sonraya cagırdı benı ama
ben dun baska yere gıttım
bu cok ılgılendı masallah resmen chekup yaptı omere
ahhahh bosuna zaman kaybettım o eskı drda
ona kalsa 12 gun sonraya cagırıyordu telını ıstedım vermedı
bende degıstırdım hakettı
oooh bu drdan cok memnun kaldım
canım tıbbi açıklamasından emin değilim ama bize her antibiyotik kullanışta doktorlar kes demişti.
antibiyotik bitince tekrar başlarsın dediler.
sanırım antibiyotikde de demir falan var, demir yüklemesi olmasın diye.
ayrıca sakın koyverme kendini, daha yeni başladı annelik.
daha neler neler atlatacak bu bebişler.
ne kadar sağlıkla büyüsün desekde illa ki hstalanacaklar, bizi korkutacaklar.
sen ilk dönemeçte bu kadar salarsan kendini sonra neler yapacaksın.
Slm kızlar nasılsınız? Bugün benim oğluşun maşallahı var gazını hiç uğraştırmadan kendisi çıkarıyor. Üstelik dün ve bugün nohut yememe rağmen. Aman nazarım değmesin maşallahhhh
demet cnm
sızın 40 cıktı mı?
bana öle bişi demedi ama bende kullanmayayım .çok zormuş ya.senin yerine koyuyorumda kendimi ben aklımı kaçırır işe falan gidemezdim.sen yine maşallah güçlüsün.inş. bizim bebişe ameliyat gerekmez ya eşimin teyzesi korkuttu beni birazda.onun gelininin bebegi 1 günlükken ameliyat olmuş ve ölmüş.bizede yaptırmayın falan dedi eger ameliyat gerekirse.yoksa ben yine normaldim yüregime bi korku düştü işte.böbrek genişlmesi vardı da yiğit efede.
aman nazar değmesin.
sevdi seninki nohutu.
yarında kuru-pilav dene bakaım ne tepki verecek kaydirigubbakcemile3
bu arada ben sanırım adet olacam, karnım başladı ağrımaya.
iki gündür de tatlı kriizm var, geliyor sanırım kafamçokkarıştı
aman nazar değmesin.
sevdi seninki nohutu.
yarında kuru-pilav dene bakaım ne tepki verecek kaydirigubbakcemile3
bu arada ben sanırım adet olacam, karnım başladı ağrımaya.
iki gündür de tatlı kriizm var, geliyor sanırım kafamçokkarıştı
ya kusura bakma ama ne densiz kadınmış o da. söylenecek laf mı o.
hem ne demek yaptırma.
onun gelininki öldü diye hepsi ölecek mi, hey allaaaam yaa.
uyuz oluyorum ben böyle felaket tellallarına.
anacım ne bebekleri yaşatıyorlar haberiniz yok.
25 haftalık 630 gr doğan bebek gördüm ben. gözleri bildiğin yeşim mercmek tanesi kadardı.
dün annesi aradı taburcu oluyorlarmış, 1480 gr olmuşlar.
benim yerimde sende olsa dayanırdın demetcim, hepiniz dayanırdınız çünkü insan mecbur dayanmaya. bende başkasından dinlesem dayanam derdim ama başa gelince taş kesiliyorsun.
sen iyi düşün iyi olsun, çok iyi anlıyorum benseni..
bende olmak istiyorum adet yaaa.
juliiiii test falan yaptırdın mı?ne alemdesiniz sempatiksalakcinni
yaaa kızlar yaaa şimdi kırklanmaktan konusuyordunuz bende eşime sordum nası yapacaz dıye kocakarı seylerı bunlar. Kuranımızı okur, duamızı ederiz üzerine bırde abdestını alıp namazını kılarsın mis gibi yıkarsın oglunu kırkı cıkmış olur dedi... ama ben ınanıyorum sızın bu anlattıklarınıza ama tek basıma yapamam ki( nolur yapmazsakk ((
yaa ben seviniyodum 1 sene falan olmam belkim dye.
orkid parasından yırtacaktım ne güzel.
hışır hışır da etmiyodum ne güzel uzun zamandır. ayy nerden çıktı bu yaa.
sanırım emzirmiyorum diye kan bastı beni.
offfff :1no2:
hee juli gebeymiş üçüzlere hem de
spermleri kocası eğitince üçü birden gelmeyi öğrenmiş akıllılar :roflol::roflol:
saolun kızlar
hakkat ya bu korunma işini nasıl halletcez
Valla yarın akşam dokuzda uçağımız var bir de ters teperse uçağı inletir valla benim oğlan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?