saolun kızlar
hakkat ya bu korunma işini nasıl halletcez
delikafadulden
delikafaduldendelikafadulden allah seni ne etmesin esmer güldürdün gece gece beni. benim eşim doktoruma sormuşta eger hamile kalıp dogurursa masada kalır demiş inş. bişi olmamıştır yanaşmıyoruz birbirimize korktukta
tamam ben kesin uzaklaşıyorum bu mevzudan o zaman.azcık sabretsin kocişim hap kullanmaya başlayana kadar ben spiralden korkuyorum ya bi sonda taktılar öte tarafa gittimde geldim kaldıramam hiç spirali.ben spiral taktırcam.
uğraşamam yok balon yok neyim.
ben zaten o manyak balonlarla hamile kaldıydım.
keramet beygir gücündeki adamda mı yoksa verimli tarlada mı anlamadım ama korktum.. akannehir
stresteyımmm
demet bu stres baska stres
anladın sen onu
askıtom streslenme diyemeyecegım bır sürü neden cıkıyor stres sebebı ama , stresını ne dagıtıyorsa onları yapmaya calıs, kıtap oku , acmuzıgı göbek at , arkadasına gıt ne bıleyım ılık bır dus al.
demetcim korununca kalmazsın ıns. Allahın ıznıyle ya. bizde cocugumuz olmuyor dıye 3-4 ay korunmadan ılıskıye gırmıstık hep( bı sıkıntımız vardı dr. amelıyat olmadan cocuk olmaz beklemeyın demıştı) korunmak nedır bılmıyoruz desem yeri:) şimdi tırsıyorum Allah muhafaza....lmaz:
benim canavar kalkmadan 1 saat yatayım ben bari.
hadin iyi geceler herkese.
sabah 8:30 benim kk nöbeti başlar..
40ina kadar kaynatilip ilitilmis su diye duymustum ben demek gerek yokmuymus hatta ben abartip cesme suyunu degil icme suyunu kaynatip ilitiyorum sali gunu doktor kontrolumuz var sorayim bakayim bir ona da
sAgolun ıyıyım
ogretmenım
1 hafta sonra gıdecegız
o zaman bellı olacak yetıp yetmedıgı
ınsallah yeter
çok yorgunum
ömer kakasını yapmadı
3 gundur
busabah 04,15ten berı
en fazla 1 saat uyumustur,çok zor
sureklı aglıyor emmese emerkende ıcını ceke ceke aglıyor yavrum
morarıyor arada
sagolsun eşim ev işlerıne yardım edıyor ama
mutfaktan hiç anlamaz
bende uyudum 1 saatcık anca
ne zaman gececek ogretmenım bu durum
beşiginde sevmıyor uyumayı,cekyatı actım orada sızdı bakalım
yıkadım kuzuyu sonunda.:lepi:
3 haftadır yıkayamadım hasta diye, herhalde 250 gr vermiştir zavallım yıkanınca.
sonunda poh ve kusmuk kokularından arınabildi.
yıkarkenki fotosunu koyacaktımda pipisi örtük bi foto bulamadım.
adam bacakları kapamıyorki, mal varlığı beyanı yapmış hep delikafadulden
oh mis gibi olmuştur şimdi.bizde bugün yıkadık babasıyla.suyu çok seviyo benimkide bi yayılıyo bi yayılıyo oturup seyredesim geliyo valla ama üşür.aglıyomu ayaz banyo yaparken
Slm kızlar nasılsınız? Bugün benim oğluşun maşallahı var gazını hiç uğraştırmadan kendisi çıkarıyor. Üstelik dün ve bugün nohut yememe rağmen. Aman nazarım değmesin maşallahhhh
yaaa kızlar yaaa şimdi kırklanmaktan konusuyordunuz bende eşime sordum nası yapacaz dıye kocakarı seylerı bunlar. Kuranımızı okur, duamızı ederiz üzerine bırde abdestını alıp namazını kılarsın mis gibi yıkarsın oglunu kırkı cıkmış olur dedi... ama ben ınanıyorum sızın bu anlattıklarınıza ama tek basıma yapamam ki( nolur yapmazsakk ((
yaa ben seviniyodum 1 sene falan olmam belkim dye.
orkid parasından yırtacaktım ne güzel.
hışır hışır da etmiyodum ne güzel uzun zamandır. ayy nerden çıktı bu yaa.
sanırım emzirmiyorum diye kan bastı beni.
offfff :1no2:
hee juli gebeymiş üçüzlere hem de
spermleri kocası eğitince üçü birden gelmeyi öğrenmiş akıllılar :roflol::roflol:
ben spiral taktırcam.
uğraşamam yok balon yok neyim.
ben zaten o manyak balonlarla hamile kaldıydım.
keramet beygir gücündeki adamda mı yoksa verimli tarlada mı anlamadım ama korktum.. akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?