2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

neden öle demıs doktorun yaa merak ettim ????:uhm:

benim bünye zayıf dikişler taze ya birde ben zor ayılmışım sanırım.artık ameliyatta nolduysa, bilmiyorum başka bi sebebi var mı

ben spiral taktırcam.
uğraşamam yok balon yok neyim.

ben zaten o manyak balonlarla hamile kaldıydım.
keramet beygir gücündeki adamda mı yoksa verimli tarlada mı anlamadım ama korktum.. akannehir
tamam ben kesin uzaklaşıyorum bu mevzudan o zaman.azcık sabretsin kocişim hap kullanmaya başlayana kadar ben spiralden korkuyorum ya bi sonda taktılar öte tarafa gittimde geldim kaldıramam hiç spirali.

sen stresli olursan merde stres olur.derin derin nefes al bi ben öle yapıyorum.işe yarıyo mu hayırrrsempatiksalakcinni

allahım burda öyle bi şimsek çakıyo ki anlatamam.korrkup kaçıyorum oglanın yanına sonra tekrar oturuyorum bilgisayar başına.

askıtom streslenme diyemeyecegım bır sürü neden cıkıyor stres sebebı ama , stresını ne dagıtıyorsa onları yapmaya calıs, kıtap oku , acmuzıgı göbek at , arkadasına gıt ne bıleyım ılık bır dus al.

demetcim korununca kalmazsın ıns. Allahın ıznıyle ya. bizde cocugumuz olmuyor dıye 3-4 ay korunmadan ılıskıye gırmıstık hep( bı sıkıntımız vardı dr. amelıyat olmadan cocuk olmaz beklemeyın demıştı) korunmak nedır bılmıyoruz desem yeri:) şimdi tırsıyorum Allah muhafaza....lmaz:

kızlar , sizinde gecelerı süt bezlerı daha mı ıyı calısıyor yoksa tesadüf mü bu gündüz bır gıdım süt yok gibi gecelerı tasıyor kıyafetıme kadar..

biz yanlışlıga kurban gittik bile.inş olmaz ona dua ediyorum.inş süt korur öle bişi varmış ya

benim canavar kalkmadan 1 saat yatayım ben bari.
hadin iyi geceler herkese.
sabah 8:30 benim kk nöbeti başlar..

ıyı geceler esmeralda...
bılmem süt korur dıye bırsey duymadım ben ama korusa ne güsel olurdu valla...:)

40ina kadar kaynatilip ilitilmis su diye duymustum ben demek gerek yokmuymus hatta ben abartip cesme suyunu degil icme suyunu kaynatip ilitiyorum sali gunu doktor kontrolumuz var sorayim bakayim bir ona da

valla bn gayette terkosla yıkıyorm beyefendiyi

aşkitom mamaya ne zman başladın mamayl alakalı olabilir kabızlığın sebebi

ah yavrum hafiflemiştir ne uyur b gece varya:))
yiğidin malı meydandaymış koy annesi nolcak:)

oh mis gibi olmuştur şimdi.bizde bugün yıkadık babasıyla.suyu çok seviyo benimkide bi yayılıyo bi yayılıyo oturup seyredesim geliyo valla ama üşür.aglıyomu ayaz banyo yaparken

aşkı memnu bitsin bizde yıkıcaz o zamana kadarda demir bey uyanmış olur

aman maşallah maşallah dilini ısır kız

ben eski adetleri seviyorm erkekler pek böle şeylere inanmıyo maalesef
aile büyüklerin yokmu cnım bilir onlar heralde yapmak istiyosan yap içinde kalmasın

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben spiral taktırcam.
uğraşamam yok balon yok neyim.

ben zaten o manyak balonlarla hamile kaldıydım.
keramet beygir gücündeki adamda mı yoksa verimli tarlada mı anlamadım ama korktum.. akannehir

kızım çok komiksin sen Allah iyiliğini versin ya

kızlar 3 6 bez kullanıyorum
2 gune bıtecek
ömer 4 kıloyu astı
sımdı hangı boy alayım bezı
4 9 mu
3 6 alsam elımde kalsın ıstemem

anneolmak cnm
sadece anne sutu verıyorum artık
sutumun yetıp yetmedıgını anlamak ıcın
1 hafta sonra doktora gıdecez ya

ha bıde foto sormussun
babamızdan ızın yok faceye de koymadık

kızlar
aşkı-memnu da peyker doıgum yaptı ya
sedyeyle getırıyorlardı hanı
hemen o yasadıgım an geldı gozumun onune
benı sedyeyle asansorden odaya alısları
ne zordu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…