2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hante gavisconun paketin üçte birini sütüme karıştırıp verdim 3 kere doktor çok kullanma bi kaç kere ver yetyer dedi
yüksek yatırıyorum yan yatıyor ve emdikten sonra 15 20 dk. dik tutuyorum

kızlar ben cok acıkıyorum ya
sızde boylemısınız?
nasıl zayıflanır bu sekılde?

hante gavisconun paketin üçte birini sütüme karıştırıp verdim 3 kere doktor çok kullanma bi kaç kere ver yetyer dedi
yüksek yatırıyorum yan yatıyor ve emdikten sonra 15 20 dk. dik tutuyorum

gavıscondan memnun kaldın mı pekı? ya az önce bır cıkardı daha emerken emdıklerı mıdeye gıtmeden gerı geldı zıyan oldu sütcagızlarım...:çok üzgünüm:

hee juli gebeymiş üçüzlere hem de
spermleri kocası eğitince üçü birden gelmeyi öğrenmiş akıllılar :roflol::roflol:
:mymeka: açma kıızm şom ağzını
birbucuğunu sana bırakırım sonra

bende olmak istiyorum adet yaaa.

juliiiii test falan yaptırdın mı?ne alemdesiniz sempatiksalakcinni

yok canım yapmadım
kaç gün sonra belli olur ki

melisa dün akşadan beri kakasnı yapmamıstı biraz zeytinyağı sürdüm 1 saat sonra yaptı
ama hala ıkınıyo
galiba hala var

zeytinyağı içirdiniz mi hiç
verilirmi acaba

selam banyo yaptik geldim bir uyanıyor bir kalkiyor kucakta uyuyor kerata.kuvette benle yıkanıyor artık:))

demet ne zaman belli olacak ameliyat olup olmayacagi?

juli lambadere bakabilir ama degil mi?

juli burda diyorlardi diye hatriliyorum zeytinyagi icirmeyi.ama ben hic vermedim.devitini veridn mi o da yağ sanucta.aycicegiymiş gerci

selam banyo yaptik geldim bir uyanıyor bir kalkiyor kucakta uyuyor kerata.kuvette benle yıkanıyor artık:))

demet ne zaman belli olacak ameliyat olup olmayacagi?

juli lambadere bakabilir ama degil mi?

canım lambader zaten tavana bakıyo baktığı zaman gözü rahatsız eden ısık olmuyo
hem kısıp acılıyor istediğin gibi (500 watt a kadar sık veriyo)
kafasıda oynuyor

daha kurmadım ben evde değilim akşama kurup bakıcaz nası olacak

sagol julı
zeytınyagını annemde dedı sur dıye

ömerde kaka yapmadı 3 gundur
karnına mı surdun

juli burda diyorlardi diye hatriliyorum zeytinyagi icirmeyi.ama ben hic vermedim.devitini veridn mi o da yağ sanucta.aycicegiymiş gerci

deviti sabah verim
2 kere zinco verdim
bi tek popoya sürdüğüm zeytinyağı bir nebzede olsa rahatlattı
ama kalanı yapmazsa sanırım sabah edecez

julicim senin kız aşı oldumu senle 1 gün aramız doğum olarak .benim kızın kilosu çok iyi ama ben endişeleniyorum doymuyordamı uyumuyor diye gündüz uyuyr bilmyorum ne yapcağı şaşrdım desem yeridr uykuszluğada hiç gelemyorum .eşime çok kızdım neden alıp geldin diye işede bende bi ton parpu yiyip gitti halbuseki ben bile sma yemişim ikiz olduğumz için ikizm hep sütü bitiryormuş ben hiç emmek istemyormuşum çok zayıf olduğum için halim beile yokmuş sma başka mamada asla yemzmişim .eşim gittkten sonrada pişman oldum neye uğradığını şaşrdı zavallı adam

askitım ben de yemek istiyorum hatta suan da bvile:)))hic hamur işi yemezdim simdi gelen iden olunca evde oluyor ee benimde aklim kalıyor.napıcaz bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…