kızlar 3 6 bez kullanıyorum
2 gune bıtecek
ömer 4 kıloyu astı
sımdı hangı boy alayım bezı
4 9 mu
3 6 alsam elımde kalsın ıstemem
aşılı ya o yüden yapmak istemedimjuliii kibele demişti sıcak su banyosu yanlıs hatirlamiyorsam
julı ınsallah degılsındır cnm yaaa
melisa dün akşadan beri kakasnı yapmamıstı biraz zeytinyağı sürdüm 1 saat sonra yaptı
ama hala ıkınıyo
galiba hala var
zeytinyağı içirdiniz mi hiç
verilirmi acaba
ver yarım çay kaşıgı hatta bi çay kaşıgı bişi olmaz ben verdim rahatlasın çocuk.
selam banyo yaptik geldim bir uyanıyor bir kalkiyor kucakta uyuyor kerata.kuvette benle yıkanıyor artık:))
demet ne zaman belli olacak ameliyat olup olmayacagi?
25 martta bi test yapılacak ondan sonra yani 3 aylık olmuş olacak.
juli lambadere bakabilir ama degil mi?
demet 4280cnm
kızlar kaka olayını yazmışsınızda günde 1 defa felan geçmişi okuyordum orda gördüm benimki çok yapıyor bizde bi anormallik mi var acaba
feyzae cnm
acaba gevsek mı bagladın
kızlar bulaşıklar toplarken çorba kasesi elimden kaydı ve lavabonun içinde kırıldı ve bi anda tırnağımın altını kesti çok kanadı en son pamuk koyup yarabandı sardık 4 saat önce olmuştu ve pamuk gittikçe kırmızılaşıyor bişey olur mu ya kanama durmazsa ya damar kesildiyse
oncelikle gecmiş olsun ama sanmiyorum damar kesilse 4 saate daha kotu olurdu.kolunu yuksete tut bence.kızlar bulaşıklar toplarken çorba kasesi elimden kaydı ve lavabonun içinde kırıldı ve bi anda tırnağımın altını kesti çok kanadı en son pamuk koyup yarabandı sardık 4 saat önce olmuştu ve pamuk gittikçe kırmızılaşıyor bişey olur mu ya kanama durmazsa ya damar kesildiyse
kızlar kaka olayını yazmışsınızda günde 1 defa felan geçmişi okuyordum orda gördüm benimki çok yapıyor bizde bi anormallik mi var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?