2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim oglanda sobayla bi aşk yaşıyo bakakalıyo çocuk

kızlar bulaşıklar toplarken çorba kasesi elimden kaydı ve lavabonun içinde kırıldı ve bi anda tırnağımın altını kesti çok kanadı en son pamuk koyup yarabandı sardık 4 saat önce olmuştu ve pamuk gittikçe kırmızılaşıyor bişey olur mu ya kanama durmazsa ya damar kesildiyse

kızlar kaka olayını yazmışsınızda günde 1 defa felan geçmişi okuyordum orda gördüm benimki çok yapıyor bizde bi anormallik mi var acaba

kızlar kaka olayını yazmışsınızda günde 1 defa felan geçmişi okuyordum orda gördüm benimki çok yapıyor bizde bi anormallik mi var acaba

eskiden beş altı kere yapardı.çok yapması iyi işte .şimdi bi kere yapıyo ama zor ve miktar olarak fazla yapıyo.normal senin ki.çok aşırı degilse

bi acıp bak bakalım cok derin mi yarık

demet mama verdıgım halde oyleydı
bskslım 1 hafta vermıyorum sutum harıcınde bısey
artı bu 37gunluk kılosu
1 hafta sonra anlasılacak sutum yetıp yetmedıgı
cnm bende normalde 58 60 kg cıvarıyım
ve 2400gr dogmusum

oncelikle gecmiş olsun ama sanmiyorum damar kesilse 4 saate daha kotu olurdu.kolunu yuksete tut bence.

gunde 10 kezde normalmişl 4 gunde 1 de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…