2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ee normal ki o zamangamyoncuiremsutakma kafanı sen

geçmiş olsun hoya bi aç bak istersen

kızlar bu aksam yıyıp ıctıklerım
çekırdek,yarım ekmek peynır,yogurtlu salata,bol su,rezene cayı,1lt yakın da sut
meyve salatası
ayy obez olacam yaa
hala yıyorum
9 kılo vermem lazım ustelık

ay canım cok sagol ıcıyorum bazen cok azalıyo bu ay az kılo alacak benım bebe bakalım dr ne dıyecek..
elımden ne gelırse yapıyorum umarım bolca gelır
hepımızın yavrularına bol anne sutu ınsallah..

valla cektı sankı julıı ya uyuyo erken kalkarsa doymamıstır artık anlayacaz..

yavrucum tut elınle azıcık buyuk ınsan degel kı fıtıl nıye kak ıcınde libalaks lavman ıcın daha ıyı azıcık glıserını sal ıcerı fıtılden ıyı bence ama daha kullanmadım ben dr verdı de genelde 3 gun sonu yaptı kakayı benımkı lavmanı duyunca :)) kulagına fısıldıyorum gelıyo popoya dıye ahahah..

aman yarabbım kendı kendıne gaz cıkarmak mı gorecek mıyım acaba o gunlerı masallah yavruna dılını ısır canımcım..

tatlım 100 benımkıne anca yeter zaten 90 ccye ınıyo o bıberondan posete posetten tekrar bıberona ondan 100 sagmaya calısıyorum ne bıleyım ıcgudusel karar verdım ben buna bıraz da deneyerek.
memem bugun tam onun emdıgı kadarken tam sagdm 100 cc cıktı heee dedeım benım kız bunla doyuyo ondan yanee..

kizlar bu arada bi sorum daha olacak banyo yaptirirken nasil su kullaniyosunuz ben iyi suyu kaynatip ilitip yikiyorum bazi kisiler gerek yok musluk suyunu kaynatip ilitsan olur diyo bu konuyu hic sordunuz mu doktorlariniza

yavrum ıyı su nedır ben kıcını neredeyse her altını acısta cesmenın altında yıkıyorum
hatta bı kere o kadar hareket ettı kı kafası azıcık lavaboya vurdu nasıl ıcım yandı anlatamam ne bıcım anneyım ben dıye oturdum agladım valla.,
sımdı lavaboya legen koyuyorum orada yıkıyorum daha garantı oluyo..
alıstır artık canım o kadar onemseme benımkı enseye kadar mıcıyo o esnada usutmeden yapmam lazım acıl banyo hemen cesmede bır posta yıkanıyoruz ardından banyo kuvetını cıkarıyoruz.. kaynatmaya kalksam oooo..

canım yaaa olurmu oyle sey denk gelmemıstır yaaa bak cok uzuldum ınan yarım yamalak bakıyoruz hepımız..

yavrucum hatırlasana bız tetenos asısı oldugumuzda nasıl agrıdı onlarında agrıyordur uzulme.. kıyamam cok soguk vurmustur azıcık ılıtması lazım asıyı..
benım ıkıncı ası da ıstmıstık hıc agrımamıstı kolum.. ısıtmıstık dedıgım azıcık elımızde tuttuk kı buz gıbı kas arasına gırınce orada agrı yapıyormus cok..

aman yırım ben onuuu..

gecmıs olsun canım damar kesılmıstır tabıı de kılcal damarlar ben kuaforde elımı makasla dogradıgımda gunlerce durmadıgı olurdu damar kesılmesı degılde oynak yerlerde acılıyo yara ondan tekrar tekrar kanıyo ondandır bence..

benim kızın aşısı 23nde aşı yaptran arkadşlar ne gb önlemler aldınız hangi şurupları verdiniz ateşi çıkınca gerçi gittiğimde doktor verir ama bilgim olsun yinede

fitil ve şurup veriyorlar canım ateşi ara ara kontrol ediyorsun benim kızımın çok ağrıı oldu mesela ben şurup verdim dr um yarım fitil ver 6 sa bir dedi daha sonra öyle devam edicem
dr un seni yönlendirir zaten

bizde yarın 12 de hepatit b 2 aşımızı olucaz ateş yapıyomu çok canları yanıyomu şimdiden düşünmeye başladım acıcak diye

hepatit ateş yapmıyo aşı anında dayanıklılığa bağlı canım kimi yıkıyo ortalığı ben,mki iğne batınca apğlıoyo çıkınca susuyo

aaa 2.ay asısı bizde de ayni etkiyi yappti.sanirim igne yerleride acıyor .eee huzursuzlaniyorlarda bıdıklar. korkma etkisi en fazla 2 gun suruyormus

şurup iyi geldi sonra fitil verdim o da iyi geldi canım
keyfi yerinde gibi arada tkisi geçmeye başlayınca kötü oluyo o kadar ma gündüz ayrı bi alemdi ben kızımın 1 dk dan fazla ağladığını bilmem 2.5 sa katılan bi nida korkuttu beni

aman ne biliyim estiler galiba goncamı özledim pazardan beri ayrıyız kızımda böyle olunca bunalıma girmiş olsam gerek

heh şöyle yola gel bak azcık söyenince ne güzel yorum yapıyomuşsun

küstüm işte nolcek şimdik aklinialirimsmile[/B][/QUOTE]

olur mu oyle sey canim mesela benim 2-3 sattir acik sayfa ama oglus baslayinca aglamaya uctum gittim yanina emzir oyala ancak uyudu simdi tekrar dondum burda oldugumuza bakma yani ismimiz burda ama cismimiz yok canim cogu zaman
ask olsun rüzgar
neden böyle düşündün bakim
zaman zaman hepimize oliyi
hadi cıkın lohusa depresyonundan bakim

kızlar benım yarın 40 cıkcak
sız nasıl cıkardınız40
ogretmenım ruzgar
scedsedu

ben hiç bişey yapamdımhiç bişeyde olmadı girdim aldım abdestimi çıktım sonrada kızımı yıkadık eşimlen o kadar bide şükür namazı kılmıştım sadece
ben batıl inançlara karşıyım birazcık

wlla ne bebekler var cerrahpaşaya rop muayenesine gittiğimde gördüm bir sürü erken doğan bebek onlara bakınca biz de mi prematüreyiz demiştim
45 gr doğup 1200 gr da evine götürenler neler neler.... insan bi sabah gidip oraya otursada görse ne mucizeler var

sizede bi sakin bişey diyen yok yok masada kalır yok ölmüştü bebeği
canım ddemin erken doğanları düşününce aklıma geldi yazmıştım 24. haftada doğan bi bebek vardı 2 gözüde görmüttyodu 1500 gr falan olmuştu ameliyat etmişler kontrole gelmişlerdi o küçük masada kaldı hiç mi koca insan olupta ameliyat masasında kalan yok
kendini üzüp sütünü yok etme
gözyaşlarına değil annesinin kokusunna ona gülmesine sütüne ihtiyacı var
bebeğini seviosan hiiiççç kendini yıpratma

kızlar , sizinde gecelerı süt bezlerı daha mı ıyı calısıyor yoksa tesadüf mü bu gündüz bır gıdım süt yok gibi gecelerı tasıyor kıyafetıme kadar..

ıyı geceler esmeralda...
bılmem süt korur dıye bırsey duymadım ben ama korusa ne güsel olurdu valla...:)

geceleri uykuda daha güzel doluyolar hele bide bi duş alın helva gibi bişey yiyin üstünede koca 1 vbardak su öyle yatın

rüzgaaar facede resimlere bayıldım maşallah

sağol canımA Allah hepsini korusun inş
düzgünce bi fırsat bulsam bende güzelce bakmak ,stiyorum hepsine

kızlar ben cok acıkıyorum ya
sızde boylemısınız?
nasıl zayıflanır bu sekılde?

zayıflanmaz
69 hamile kaldım 82 doğuma gittim 79 doğumdan çıktım 1 hafta sonra 76 dım şimdi yine 79 um böyle yemeye devam edersem bitane daha doğurcam bide doğurduğum 1960 gr bebekti

ruzgar sende hosgeldın cnm
masallah facede resımlerıne bayıldım
yorum da yaptım

JJuLiEtt, askitom_85, demet_, denizeliklim, FEYZAE., HoyaCarnosa+, jasmin77+, kibelesr+, mavimor, ogretmenim+, rapunzel+, ruzgarrr+, sudembebis

bebişler pek uslu galiba bu akşam :roflol:

kibelers canım ben belini ovuyorum poposuna vuruyorum sürekli sonra sırt üstü yatırp bacaklarını havaya dikiyorum indşryoum hareket yaptryorum böyle bir kaç defa yapark gazını çıkartıyorum sonrad rahatça uyuyor

rüzgar saol haklısın CAnm

juli emziriyom tek ellede burdayım.muhabbete ihtiyacım var valla.kafa dagıtıyorum.uslu çok şükür benimki karnı doyup gazı çıktıgı sürece

julı
sabahın 4dunden
aksam 7 ye kadar uyumadı ömer
sımdı emıyor 30dk uyuyor hop yıne
tam mutfaga gıttım bulasıklarım var
uyandı

rüzgar saol haklısın CAnm

juli emziriyom tek ellede burdayım.muhabbete ihtiyacım var valla.kafa dagıtıyorum.uslu çok şükür benimki karnı doyup gazı çıktıgı sürece

valla on parmağımızda on marifet var hee :roflol:

benimkide halasında ıkınıyo
birazdan eve gitcez

benım ki uyanık ananesının kucagında, bende onun için tahın helvası yıyorum, mandıraya süt depoluyorum:) bı yandan da sızı takıp edıorum..oğluşum uyuyor olsa daha mutlu olacam tabi... ama hakıkaten ne cok kalabalık bu gece burası :))) maşallah maşallah :)

julı
sabahın 4dunden
aksam 7 ye kadar uyumadı ömer
sımdı emıyor 30dk uyuyor hop yıne
tam mutfaga gıttım bulasıklarım var
uyandı

ayakta falan sallıyo mu
birde ısık açma loş bi ısık olsun
ben gece 1 den sonra kapatıyom tüm ısıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…