eskiden beş altı kere yapardı.çok yapması iyi işte .şimdi bi kere yapıyo ama zor ve miktar olarak fazla yapıyo.normal senin ki.çok aşırı degilse
demet mama verdıgım halde oyleydı
bskslım 1 hafta vermıyorum sutum harıcınde bısey
artı bu 37gunluk kılosu
1 hafta sonra anlasılacak sutum yetıp yetmedıgı
cnm bende normalde 58 60 kg cıvarıyım
ve 2400gr dogmusum
neredeyse her bezinde var diyebilirm azda olsa
kızlar bulaşıklar toplarken çorba kasesi elimden kaydı ve lavabonun içinde kırıldı ve bi anda tırnağımın altını kesti çok kanadı en son pamuk koyup yarabandı sardık 4 saat önce olmuştu ve pamuk gittikçe kırmızılaşıyor bişey olur mu ya kanama durmazsa ya damar kesildiyse
bence normal sen dr da sor yinede
oncelikle gecmiş olsun ama sanmiyorum damar kesilse 4 saate daha kotu olurdu.kolunu yuksete tut bence.
gunde 10 kezde normalmişl 4 gunde 1 de.
emdikçe, sağdıkça çoğalacakmış bu sütler kibele, üzme kendini.. bir de su iç mutlaka bol bol.. aman ihmal etme su içmeyi.
ben 2 lt su içiyorum. bebeğim bol bol emebilse, artar muhakkak, ama ememiyor çok çok.. o sebeple artmıyor..
çok su iç bacım, sık sık sağ memişleri..
uyanınca emzir emdikce glir merak etme
mamada bırak bişi olmaz o kadardan
ben dısarı cıkacaksam mamada bırakıyom doymazsa veriyorlar
hangi marka tırnak makası kullanıyon
bende sevi bebenin var arkasında törpüsü var
kızlar fitili atıyorum geri tepiyor deliricem. eşimi aradım çıktı işten geliyor neyseki 25 dakikada gelir. uff bayılcam şurup verdim gene. barım barım bağrınıyor. dr u aradım normal olur fitili yap diyor. dedim geri tepiyiiii. şurup ver tekrar dedi .
kızlar nasılsınız benim kız geceleri uyumuyor mırmır gazını kendi çıkarmaya başladı ama doymuyor diye bugün mama aldırdım eşim milupa aptamil 1 dedim gitmiş eczacı kız sma gold vermiş buda al gel sinir oldum gittim kızımı alıp değiştrdim akşam mama vercem 12 bakalım uyuycakmı biberonla vermiycem kaşıkla yedircem .
benim kızın aşısı 23nde aşı yaptran arkadşlar ne gb önlemler aldınız hangi şurupları verdiniz ateşi çıkınca gerçi gittiğimde doktor verir ama bilgim olsun yinede
100 cc az mi ki canim ben saginca 50 cc sagiyorum ancak 1 aylikken falan 90 cc biraksan yeter demisti bana hemsire simdi sizi duyunca acaba benim sutum az mi geliyor ogluma diye endise etmeye basladim simdi emzirriken goremiyoruz ya kac cc oldugunu siz nasil karar veriyosunuz sutunuzun yetmedigine ve mama veriyosunzu
ben de 4-5 damla veriyorum bazen 4 bazen 5 demek uyurken veriyon bi de oyle deneyeyim bakalim ben de emzige surup kasikta kalani onu yalatiyorum artik ne kadari gidiyosa
kizlar bu arada bi sorum daha olacak banyo yaptirirken nasil su kullaniyosunuz ben iyi suyu kaynatip ilitip yikiyorum bazi kisiler gerek yok musluk suyunu kaynatip ilitsan olur diyo bu konuyu hic sordunuz mu doktorlariniza
kızlar ya bişey demiyim dedim ama içim rahat etmedi
sabah aşı olduk geldik yazdım ya bir sürü kişi vardı herkes devam etti konuşmasına kimse bişey yazmadı
son 3 gibi kızım çok kötüydü düzelince yazdım yine kimse bişey yazmadı
ne biliyim bi garip oldum kendi kendime konuşuyomuşum gibi
sanki istenmiyomuşumda ötle geçilip gidiliyomuş gibi hissettim
kimse konuşmak zorunda değil ama bir sorun mu var anlamadımki
önceden çok girmiyordum ama artık girmeyeçalışıyorum ve çok sevdim sizleri ama böyle olunca üzüldümaçıkçası bugün
oldu oldu pamuk foto bile ekledim
öğretmenim sabah aşı olduk bişey yoktu 12 de bi başladı 2 buçuğa kadar hiç durmadan katıla atıla ağladı
insanın eli ayağına dolaşıyo
bide ağlayan bi bebwkte değil benim kızım
içini çeke çeke uyudu kuzum
oynattıkça kolunu bacağını nasıl başlıyodu ağlamaya calpol falan verdim kendine geldi dr fitil ver 6 sat arayla yarım dedi deminde fitil verdim uyuyo
yıkadım kuzuyu sonunda.:lepi:
3 haftadır yıkayamadım hasta diye, herhalde 250 gr vermiştir zavallım yıkanınca.
sonunda poh ve kusmuk kokularından arınabildi.
yıkarkenki fotosunu koyacaktımda pipisi örtük bi foto bulamadım.
adam bacakları kapamıyorki, mal varlığı beyanı yapmış hep delikafadulden
kızlar bulaşıklar toplarken çorba kasesi elimden kaydı ve lavabonun içinde kırıldı ve bi anda tırnağımın altını kesti çok kanadı en son pamuk koyup yarabandı sardık 4 saat önce olmuştu ve pamuk gittikçe kırmızılaşıyor bişey olur mu ya kanama durmazsa ya damar kesildiyse
benim kızın aşısı 23nde aşı yaptran arkadşlar ne gb önlemler aldınız hangi şurupları verdiniz ateşi çıkınca gerçi gittiğimde doktor verir ama bilgim olsun yinede
bizde yarın 12 de hepatit b 2 aşımızı olucaz ateş yapıyomu çok canları yanıyomu şimdiden düşünmeye başladım acıcak diye
aaa 2.ay asısı bizde de ayni etkiyi yappti.sanirim igne yerleride acıyor .eee huzursuzlaniyorlarda bıdıklar. korkma etkisi en fazla 2 gun suruyormus
hee doğru düşünmüşün aferin sana rüzgar kadını.
ben şahsen bizzat seni istemiim ondan konuşmiim.
lohusa depresifli kadın nolcek :mymeka:
oyyy kıyamam ben bebişe.
aslında sana cevap yazmayacaktım da kuzuya kıyamadım işte :dilcikar:
ağrısı olmuş demek annesi geçti ama şimdi değil mi
küstüm işte nolcek şimdik aklinialirimsmile[/B][/QUOTE]ruzgar bana da oluyo bazen yazdıgıma cevap gelmedıgı ama üzülme cnm bencede ögretmenımın dedıgı gıbı acık olup bıglısayar basından kalkabılıyoruz yooksa hepımızın bırıbırımızden cok ıyı elektrık aldıgımıza emınım ben, ki ben bıle cok gec katıldım aranıza ona ragmen burada huzur buluyorum. sureklı evde oldugum için özelllıkle kk dan daha cok keyf aldıgım baska bır etkınlık yok bebısım uyuyunca. zaten hepimizin dertlerı bır, ancak yasayan anlıyo sıkıntıları ya hepımız bırıbırımızı cok ıyı anlıyoruz bence bu paylasımda dertlerı azaltıyor.
iyiki varmıs böle bır sıte, ve ıyıkı hepınızı tanıdım....opuyorumnanaktan hepınızı ayrı ayrı öpyrm :)
olur mu oyle sey canim mesela benim 2-3 sattir acik sayfa ama oglus baslayinca aglamaya uctum gittim yanina emzir oyala ancak uyudu simdi tekrar dondum burda oldugumuza bakma yani ismimiz burda ama cismimiz yok canim cogu zaman
ask olsun rüzgar
neden böyle düşündün bakim
zaman zaman hepimize oliyi
hadi cıkın lohusa depresyonundan bakim
kızlar benım yarın 40 cıkcak
sız nasıl cıkardınız40
ogretmenım ruzgar
scedsedu
yaaa kızlar yaaa şimdi kırklanmaktan konusuyordunuz bende eşime sordum nası yapacaz dıye kocakarı seylerı bunlar. Kuranımızı okur, duamızı ederiz üzerine bırde abdestını alıp namazını kılarsın mis gibi yıkarsın oglunu kırkı cıkmış olur dedi... ama ben ınanıyorum sızın bu anlattıklarınıza ama tek basıma yapamam ki( nolur yapmazsakk ((
ya kusura bakma ama ne densiz kadınmış o da. söylenecek laf mı o.
hem ne demek yaptırma.
onun gelininki öldü diye hepsi ölecek mi, hey allaaaam yaa.
uyuz oluyorum ben böyle felaket tellallarına.
anacım ne bebekleri yaşatıyorlar haberiniz yok.
25 haftalık 630 gr doğan bebek gördüm ben. gözleri bildiğin yeşim mercmek tanesi kadardı.
dün annesi aradı taburcu oluyorlarmış, 1480 gr olmuşlar.
benim yerimde sende olsa dayanırdın demetcim, hepiniz dayanırdınız çünkü insan mecbur dayanmaya. bende başkasından dinlesem dayanam derdim ama başa gelince taş kesiliyorsun.
sen iyi düşün iyi olsun, çok iyi anlıyorum benseni..
delikafadulden
delikafaduldendelikafadulden allah seni ne etmesin esmer güldürdün gece gece beni. benim eşim doktoruma sormuşta eger hamile kalıp dogurursa masada kalır demiş inş. bişi olmamıştır yanaşmıyoruz birbirimize korktukta
kızlar , sizinde gecelerı süt bezlerı daha mı ıyı calısıyor yoksa tesadüf mü bu gündüz bır gıdım süt yok gibi gecelerı tasıyor kıyafetıme kadar..
ıyı geceler esmeralda...
bılmem süt korur dıye bırsey duymadım ben ama korusa ne güsel olurdu valla...:)
rüzgaaar facede resimlere bayıldım maşallah
kızlar ben cok acıkıyorum ya
sızde boylemısınız?
nasıl zayıflanır bu sekılde?
ay canım cok sagol ıcıyorum bazen cok azalıyo bu ay az kılo alacak benım bebe bakalım dr ne dıyecek..
elımden ne gelırse yapıyorum umarım bolca gelır
hepımızın yavrularına bol anne sutu ınsallah..
valla cektı sankı julıı ya uyuyo erken kalkarsa doymamıstır artık anlayacaz..
yavrucum tut elınle azıcık buyuk ınsan degel kı fıtıl nıye kak ıcınde libalaks lavman ıcın daha ıyı azıcık glıserını sal ıcerı fıtılden ıyı bence ama daha kullanmadım ben dr verdı de genelde 3 gun sonu yaptı kakayı benımkı lavmanı duyunca :)) kulagına fısıldıyorum gelıyo popoya dıye ahahah..
aman yarabbım kendı kendıne gaz cıkarmak mı gorecek mıyım acaba o gunlerı masallah yavruna dılını ısır canımcım..
tatlım 100 benımkıne anca yeter zaten 90 ccye ınıyo o bıberondan posete posetten tekrar bıberona ondan 100 sagmaya calısıyorum ne bıleyım ıcgudusel karar verdım ben buna bıraz da deneyerek.
memem bugun tam onun emdıgı kadarken tam sagdm 100 cc cıktı heee dedeım benım kız bunla doyuyo ondan yanee..
yavrum ıyı su nedır ben kıcını neredeyse her altını acısta cesmenın altında yıkıyorum
hatta bı kere o kadar hareket ettı kı kafası azıcık lavaboya vurdu nasıl ıcım yandı anlatamam ne bıcım anneyım ben dıye oturdum agladım valla.,
sımdı lavaboya legen koyuyorum orada yıkıyorum daha garantı oluyo..
alıstır artık canım o kadar onemseme benımkı enseye kadar mıcıyo o esnada usutmeden yapmam lazım acıl banyo hemen cesmede bır posta yıkanıyoruz ardından banyo kuvetını cıkarıyoruz.. kaynatmaya kalksam oooo..
canım yaaa olurmu oyle sey denk gelmemıstır yaaa bak cok uzuldum ınan yarım yamalak bakıyoruz hepımız..
yavrucum hatırlasana bız tetenos asısı oldugumuzda nasıl agrıdı onlarında agrıyordur uzulme.. kıyamam cok soguk vurmustur azıcık ılıtması lazım asıyı..
benım ıkıncı ası da ıstmıstık hıc agrımamıstı kolum.. ısıtmıstık dedıgım azıcık elımızde tuttuk kı buz gıbı kas arasına gırınce orada agrı yapıyormus cok..
aman yırım ben onuuu..
rüzgar saol haklısın CAnm
juli emziriyom tek ellede burdayım.muhabbete ihtiyacım var valla.kafa dagıtıyorum.uslu çok şükür benimki karnı doyup gazı çıktıgı sürece
julı
sabahın 4dunden
aksam 7 ye kadar uyumadı ömer
sımdı emıyor 30dk uyuyor hop yıne
tam mutfaga gıttım bulasıklarım var
uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?