2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla elleer ayaklar balık gibi hiç durmuyodu.bende kundak yaptım dayadım mememi uyuyakaldı.kundak yapıyo musunuz siz hiç.ben bazen yapıyorumda.yoksa bazen çok çırpınıyo kendini uyandırıyo.

yaasın benimde kaynanam snirimi bozdu
bu akşam benim ablam gibi biri avar eşim yoktu rahat ıtururuz diye çağırmıştım görümcemde bende kalıyo eşim yok diye görümcem oudan ççıktı eve gitti sonra gelecekti
nida kötü olunca aradım ablamı böyle böyle dedim rahat edemeyiz ertelesek olurmu başka akşama dedim tamam dedi ama haber vermedim görümceme
8 gibi aradım gelmemezlik yapma yalnızım diye kapıdayız dedi
benim meraklı kaynanamda gelmiş eksik kalmıycak kayınpederim aşağıda bekliyo o yukarı çıkacakmış ne varsa evde sonra ben arayınca kayınpedeirmide çağırmış

neyse geldi ben giyinmeye gittim almış hemen kucağına uyuyodu bide nida ona zaten sinir oluyorum uyuyan çocuğu hemen kucağına alıyo kız uyan uyan diye sveiyo
anne dedim aşı oldu acıyo kou bacağı yatırdım yerine derken uyandı zaten aldım arka odaya gittim emzrcem mendilikni kalkanı alıyim diye odaya geldim kız ağlaaya başladı
benimde en gıcık olduğum şey ağla ağla ne güzel alıyosun ciğerlerin genişler lafları bunları sayıyo gittim aldım kızımı ne güzel ağlıyo diyo
ahh kızım kıyamam ben sana bi damla aklmasın gözünden ağlatmam ben kızımı diye sevdim emzirdim

kayınpedem geldi ablamı sordular ben söyledim gelmesin diye rahat edemiycektim nida zaten durmuyo yalnız olmak istedim dedim bozuldular
ama yeter gelmesinler bi rahat bıraksınlar canım

sonra oturuyolar mutfağa gitim işeyler koymaya kayınvalidem ayağına almış sallıyo
sevmiyo dedim ayakta sallanmayı kucağımda uyumayı seviyo
hakkatende sevmiyo

sonra emzik vercez kendi su içmişti dibinde kalmış emziği içine sokuyodu yok dedim sokma emzik temiz yok yok yumuşasın dedi ben elinden çekerken soktu ama nasıl sinir oldum tek kelime söylemedim gittim mutfağa

ayağında sallamaya devam ediyo ohhhh kızımda durmadı acıkmıştıa zate n adım kucağıma verdim emziğini öyle yattı da gittiler

bide üstüne eşimi aradım uçak kaçta diye 3 te o zaman deddim 7buçuk gibi evdesin ya ben eve gelmesem demeye başladı işi varmmış anlaşalımmış işlerini halletsin öyle erken gelsinmiş gelme dedim hiçgelme irandan kal orda evede uğrama

herkeste bi keyf kendi rahatını düşünüyo
kimseye bugüne kadar tek kelime etmedim kızdım sustum amayoko dellendirdiler beide artık
herkes plan yapsın esra uysun

ay ben çok gerilmişiim yazdım rahatladım ohhhhhhhhhhhzemuszemus

julı yok sallamıyorum
gece lambası var oglumun
gece o acık
sade alt degısırken acıyorum ısıgı

takma kafanı rüzgar nihayetinde gitmişlr.bende sinir olurum benim dedigimi yapmayınca sonuçta benim çocugum huyunu suyunu benden iyi kimse bilemez

julı yok sallamıyorum
gece lambası var oglumun
gece o acık
sade alt degısırken acıyorum ısıgı
gece lambasını bile açmıyorum.alışsn karanlıga.
demet ben hiç kundak yapmadım eller kapanınca pynatamazsa deliriyo ona uyanıyo benimkide ayrı bisempatiksalakcinni

hoş ben kundak yapıyorum yatırıyorum ya o elleir ne yapıyo ediyo ordan çıkarmayı başarıyo o ayrı ama 2 saat uyusunda kesintisiz.açarım nasılsa.yoruluyo zavallım çırpınırken dinlensin biraz

julıı sen de mı kaynatıyon suyu allam kızlar yapmayın bırakın alıssınlar sankı hastanede ugrasıyolar o kadar kımbılır nerede yıkayıp gıydırıyolar..

evde her yer her yerde
nida çarşafa kustu nevresim değişecek
bulaşık makinasa yerleşecek bulaşık dolu
patlıcan közlüyodum güya nida ağlayınca kaldı kötü olmuşlar zor temilznirler

demet ben arada yaoıyorum
ama ömer ellerı ıcerde olunca çok kızıyor

canım benimkide kızıyo ama ben kundak yapıp emziriyorum.emerkende uyuyo yoksa benimki de durmuyo emme derdine unutuyo bide yoruldu iyice.2 saat sonra çıkarcam die ugraşmaya başlar ellerini.guclubacismile

kibele şimdi okudum canım aklımızda olsun sçyleyelim kız çıkardığı gibi hemen vurdu

zaten bi daha gidrmiyim bilmiyorum özeler sadece aşı yapma parası alıyo veririm 7 tl mi yapsın dr umuz

ya kızlar geçmişten başlıyım dedim ama mümkün değil
ne çok yazıyorsunuz
tam yetiştim derken bi bakıyom uçmuş sayfalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…