2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sayfalar cabuk atlıyor ya

2 kez sordum ama gormedınız
dr uyuması ıcın surup verdı mı sıze
rahat uyusun dıye bıtkısel
verdıyse ne verdı

kızlar kaynana dedıkodusu yapılmış bakıorumda , bıtanede ben yapsam dudaklarınız ucuklardı...bu zamana kadar yapmadım da zor dayanıorum..inş. kocam görmez :) sımdı kaynanam bızde kalıyor ve bızım ev sobalı, halıyle bebek ıle ben salonda yatıyoruz. kocamda bızım odada yatmak ıstyınce kaynanama bızım kayrolayı verdık bı gun yattı ıkıncı gün benım ayaklarım üşüyor salonda yatcam oglum sen yat yatagında rahat rahat dedı!!!! eşim ufoyu yakalım dedı yok dedı ben corap gıy dedım yok dedı anlayacagınız 2 gun sonra kırkımız cıkcak ben sadece kocamla bır gece bırlıkte yatabıldım (( kıme ne dıcem bılemedım (( ve bu durum hala devam edıo...

çıkmadan son kez yazayım ben olsam sen artık odada yatsan derim kocanın yerinde olsam yani.gitmeye niyeti yok mu daha.ne kadar ayrı yatırabilecek ki sizi? veeeee gittimmmm byyyy.gelirim birazdan burda olursanız

bizimki ısrarla balon almıyo ben de olmaz diyom bu gidişle 2 sene sonra 2. çocuk için yaparız
zemuszemus

bızımkı buaksam almaya gettı
kızlar varmıs utanmıs,
baska yerede bakmış yokmuş
yarın aksam işten gelırkene alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…