2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benım bulasıklar var
yıkayam da gelem yarına kalmasın
geç oldu ama ne yapayım
burda olursan gene gorusuruz

bizimki ısrarla balon almıyo ben de olmaz diyom bu gidişle 2 sene sonra 2. çocuk için yaparız
zemuszemus

ben yemek yaptım geldim siz bi sayfa zor atlamışınız nerdesiniz kızlar bebişler uyandı heralde.
hala kaçıyormusun hoya.maşallah kocan bişi demiyosa iyi valla

çıkmadan son kez yazayım ben olsam sen artık odada yatsan derim kocanın yerinde olsam yani.gitmeye niyeti yok mu daha.ne kadar ayrı yatırabilecek ki sizi? veeeee gittimmmm byyyy.gelirim birazdan burda olursanız

tabiiki cnm bu sıkıntııyı çözecek ben degılım benım herif bişeyler yapmalıydı. dedi işte üşümezsin sıkı gıyersın yook yok dıyo ufoyu yakarsın aa bosa elektrk yok dıyo ben ayrı dedım cekmecemden al coraplar var kapkalın yok dıyo kendı annem var oda kazak gıy kalınca ona da yook dıyo. eşim cok üzüldü. yalnızken üstüne gıdınce bu konunun gözlerı doldu o derece. ne dıyım hande kadına ,40 ı cıkınca gıder merak etme sen dedı.bende merakla o gunu beklıyorum demetcim
hangı gun gıder hıc bılmıyorum ama 2 gün sora 40 ı mız cıkıyooo...

hante yaz yaz çekiştirek şunları

ahh daha ne yazıyım hoyacım bu yeterde artar dahasını anlatamaya luzum bıle yook ki

ben gocamla bır yatamadıgımdan sıkayetcıyım siz kacıosunuz cok hossunuz :)))

benim kıza mam verdim ilk kez bitti uyur sandım ama tık yok demkki açlıktan değilmiş zilli alışkanlık yaptı 2-3 e kadr uyumuyor deli ediyor beni

Ayy senınkıde alem hante
bızımkı de oglum burad yat usume dıyor
bazı aksam
o bır cekyatta
bız bır cekyatta yatıyoruz
bebegı de dıger cekyatta emzırıyorum
evım sobalı napayım

Ömer uyumadı gıdemedım yaa
kokacak mutfagım

evet bızımkıde uyuyamadı bugece delı oldum bende.. yırmı dk da bır emıyo sütte kalmadı mandırada..şimdi anneannesının kucagında uykusu fecı sekılde gelmış ama dalamadı gıttı bı turlu...

kızlar sayfalar cabuk atlıyor ya

2 kez sordum ama gormedınız
dr uyuması ıcın surup verdı mı sıze
rahat uyusun dıye bıtkısel
verdıyse ne verdı

biz gaz şurubumuz bitkisel babuline onun gibimi canım
sana verdimi

bitane daha geldi yolunmalık
ne diye kalırlar o kadar anlamam git evinede şu kadında bi kendine gelsin kocasıyla kalsın
eğer yapabilirsseniz 1 gece sen git yatak odasına yakın ufoyu
belki anlar bişey derse yeterince ayrı kalıyoruz iiş çocuk hiç değilse yataklar ayrılmasın diyin

açtık kanama durmuş iki yerden kesilmiş meğer
geçmiş olsun canım

bızımkı buaksam almaya gettı
kızlar varmıs utanmıs,
baska yerede bakmış yokmuş
yarın aksam işten gelırkene alacak

ooo hazırlıklar tam takır
yarın büyük gün desene
korkunun ecele faydası yok
kaçamayacaksan zevk almayı bileceksinopuyorumnanaktan

yatak odanmı topladım geldim sıra geldi mutfağa

hante konuyu tam bilmyorumda niye ayrı yatıyosun eşinden

feyza bı kac sayfa öncekı yazımdan kopyalayıp yapıstırıyom cnm
kızlar kaynana dedıkodusu yapılmış bakıorumda , bıtanede ben yapsam dudaklarınız ucuklardı...bu zamana kadar yapmadım da zor dayanıorum..inş. kocam görmez :) sımdı kaynanam bızde kalıyor ve bızım ev sobalı, halıyle bebek ıle ben salonda yatıyoruz. kocamda bızım odada yatmak ıstyınce kaynanama bızım kayrolayı verdık bı gun yattı ıkıncı gün benım ayaklarım üşüyor salonda yatcam oglum sen yat yatagında rahat rahat dedı!!!! eşim ufoyu yakalım dedı yok dedı ben corap gıy dedım yok dedı anlayacagınız 2 gun sonra kırkımız cıkcak ben sadece kocamla bır gece bırlıkte yatabıldım (( kıme ne dıcem bılemedım (( ve bu durum hala devam edıo...

bende öle barı olsun dedım bız bı ckyatta yatalım dedım kocma onuda o ıstemedı bılmem nıe utanmıstr belkım anasından. ufff hemde ne alem ama sütüm kesıldı bu kadın yuzunden

ewet ruzzgar tüm yolunmalıklar buraya toplanmış valla.. ustelık kendı annemde bizimle.. ama benım annecıgım olmasa hıc bıseye dayanamasdım.
şimdilerde gece cok cıyaklamssa ogluş anneannesı nöbet tutuyor basında ( bizimkı cok kusuyorda uykusunda bıle kusup tekrar uyuyo) ben de dedıgın gıbı bır saatlıgıne olsa yatak odasına kocamın yanına kacıorum ama tadı olmuyo öle de işte ben bebıs ıcın her uyandıgımda kocamla uyanmayı hayal etmiştim bu mutlulugu yasayamadım onun yüzüne. üstelık ufo falanda yakmaya gerek yook o kadar soguk da yoktu yani...!!!!!

Hante
kaynanana elektrıklı battanıye alın
fazla malıyetlı degıl
yatmadsan 1 saat once acıverın
daha bahane bulamaz
yatagını hazırlayın ısıtın
eŞın desın anne bak sıcacık yatak
gel artık burda yat
hem bebek sesıne 2 de 1 uyanmazsın desın
nasıl fıkır

ayy ne gıcıklar ya benimkide yeni gitti 1 hafta olmadı biz odamzda yattık öyle sorun olmadı ama yetti başka şeylere sana allah sabır versin ben 1 gece bile ayrı yatamam yani

ahh canım benım evde elektrıklı battanıye var, olmas dedı elektrk gıdermıs bosuna..hırrrrrrr gerızekalı... hemde bebek sesıne uyandgı yok cıyak cıyak dunya yıkılsa ohhh mısıl mısıl uyuyoo bende sinir küpü.. her gece yatagını acarken sinir oluyom valla.. stres derken siz hep aklıma bunlar gelıo!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…