2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sced cok guldumm:))soda verecektin demek:))

sen haliyi hemen kullanacak mısin??usutmezler dimi:))cokta kalin deil ya.gaz olmasınlar sonra
ben kullandim haliyş ilgilenmedi o ayri

esmer teyzesi şincik oğlumun uyurken resmini çektim ekledim bak ne kadarmazlum benim bebem ayazı getirde oynasınlar teyzesi alsanaalsanasmile

cıkksss getirmem bebemi. :dilcikar:
seninki bi atlar üstümüze ezilir benim minyatürüm delikafadulden

ağlasın acık..
ciğerleri açılır iyidir :lepi:

ayy ne bilem üvey ana gibi hissediyom kendimi, umarsız diyolar.
ama napiim o kadar ağladı ki bebecik, bu ağlamak çerez kalıyo ona.

senin doktorun çok bilii
ben kendi kendime tavsiye ediyom. :dilcikar:
bi daha uğraşamam yok balonmuş yok hapmış..
anacım bende bu kısmet varken tüpleri bağlatsam gene gebe kalırım naniknanik

nan ne tepişik hatunlarsınız.
3 dk gidiyom 1 sayfa yazıyorsunuz.
ayol acık yavaş gidin motorunuz soğusun yaaa delikafadulden

saolll canımm

canım bizde bu bebikler varkene motorlarımızın soğumasına imkan varmı hep çalışır vaziyetteyiz nekadar muhabbet edersek yanımıza kar kalıyor

okaaa hatun var yazan 2 3 kişi var niredesiniz bacılar yoksa bebiklermi ayaklandıı

hevallaha benimki ayaklandı altını açtım depişiyo şindi ben üstten süt koyuyom o alttan çıkarıyo ben bide bugün bişiy daha keşfettim benim oğlan bigün az azgın oluyo bigünse 24 saat uyanık oluyo bunada şükür hep azgın olmasından iyidiraklinialirimsmile
ya kızlar hani eskinin tahta beşikleri vardıya yere yakın anakucağı gibi bişiy öyle beşiği olanınızmı varmı benim park yatak hızlı sallanmıyo anakucağınıda almadıydım ufak bi beşik buluyımda öyle bişiy alıyım diyorum yardımınız olursa öneriniz olursa sevinirm

ögretmenimCOLOR]
sen bu tickeri nasıl yaptın bende yapıyorum ama buraya yapıştırınca olmuyor bende ay hafta gün olarak gözüksün istiyorum yardımcı olabilirmisin acep

esmer teyzesi atlamaz benim oğlum akıllıdırkaydirigubbakcemile3 zaten hiç kusma huyuda yok korma yani bi sefer çökelik gibi çıkarcak oldu ağzından ondada israf olmasın diye geri yedi babasıyla gülmekten öldük

maşallah çıkarsında rahatlasın evet hergün öyle olsa ne olur halinn birgün birgündür
ben bu söylediğin tarzda bi yerde görmüştüm yere çok yakın deniz botu gibi yapmışlar aynı çingene salıncağının yerde olanı gibi ipe bağlı çok güzeldi ama ben almaya korktum ayakta sallanır gibi oluyo ya onlar alışır diye istemedim ama çok güzeldi eyüpte bi mağzada görmüştüm

akıllı bebe biliyor anası o sütleri kolay mı üretiyor.. alkisalkisalkis
benimki kusmuklu bebe olduğu için buzluktaki 1 kutu 80 cc sütü de vermiyorum.
zaten numunelik kalmış onu da kusar falan vermem.
ben o süte baktıkça geçmiş günlerimi hayal ediyorum. :sinifsinif:
öğrensin kusmadan yemeyi ödül olarak veririm o zaman belkim :dilcikar:

sced cok guldumm:))soda verecektin demek:))

sen haliyi hemen kullanacak mısin??usutmezler dimi:))cokta kalin deil ya.gaz olmasınlar sonra
ben kullandim haliyş ilgilenmedi o ayri

hemen kullanmayı düşünüyorum
ama koltuğun üzerinde kullanırım arkasındaki yastıkları alınca geniş oluyor üzerine sığar
yerde soğuk olur üşür
gerçi halıyla ilgileneceğini zannetmiyorum
belki 1 ay sonra ilgisini çekmeye başlar

kızlar merhaba kot pantolon giyiyor musunuz ben dün düşük bel kot pantolonumu giydim dikiş yerlerim acıdı sizlerde giyiyor musunuz yoksa erken mi? doğum yapalı 1 buçuk ay oldu

ankara ben giyiyorum
zaten kotlarımın bi tanesi oluyor üzerime sadece
o da düşük bel
biraz acıtıyo dikişleri ama
şişkoluğumun cezasını çekiyorum kendimce

kızlar merhaba kot pantolon giyiyor musunuz ben dün düşük bel kot pantolonumu giydim dikiş yerlerim acıdı sizlerde giyiyor musunuz yoksa erken mi? doğum yapalı 1 buçuk ay oldu

banada oluyor kotlarım ama düşük bel olduğu için hala acıyor dikişler özellikle oturunca oyüzden bende giymiyorum daha bence birazdaha bekle canım

bende giyiyorum canım doğumdan 15 gün sonra giyinmye başladım ilk zamanlr biraz acıdı ama şimdi acımıyo artık geçti bend birbuçuk ay oldu doğum yapalı
ben komşuya gidiyorum
hadi byeeeee

benim yerimede gez canım ohhh sefan olsunzemuszemus

he ya kızlar bu korunma ısını napcaz
spıral ıstıyorum ama korkuyorum
cok acırmı ve kacıncı ayda takılır

2 paket balon var elımdeee

canım hiç bilgim yok ama duyumlarıma dayanarak
bazılarına rahatsızlık veriyormuş hem ilişki esnasında hem oturup kalkarken bile
yerinden çıkan oluyormuş falan biz hep geri çekmeyle korunduk oyüzden yine öyle devam edicem balonu denedik hoşumuza gitmedi hissedilmiyor bence diğer yöntemleride bebek olmadan yapmadım yapmayıda düşünmüyorum biz aynı yoldan devam edicez güveniyorum koceme ne diyodu kızlar eğitimli spermleri var kocemin nezaman ne yapacağını bilirler 2 yada 3 sene sonra yine bebiş istiyorum ozamana kadar idare ederler onlar benisempatiksalakcinni

bende taktırmadım daha önce komşumda var 6 senedir duruyo bişiy olmadı diyo ama bende cezaret edemiyorum bendede balon var ama 4ımız çıkalı bir hafta olmasına rahmen siftah yok gerçi oğlanda fırsatvermiyo bırak siftahı daha aynı yatakta yatamıyoz ben gece hep oturup ayakta oğlumu salladığım için ama benimde korkum çok o yüzdende yanaştırmıyom adamı daha yanımabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…