2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ev toplamaya kalktım ya nida uyandı altımızı değiştirdik emiyoruz
bide fotoğrafımızı ekledik teyzeleri bakın bize

Son düzenleme:

canım geri çekme yönteminden ben korkuyorum bebiş olacak diye zaten sezeryanım.dediğin gbi diğeride hoş değil.

ankara canım balonlada haplada spirallede olma ihtimali var olacağı varsa zaten önüne geçilmiyor ama ne bilim biz alıştık eşimde kendini bilir oyüzden güveniyorum bide bişey yapmak lazım ilk başta daha garantili oluyor ozaman ama bamlanırız walla okaa açık konuşulmaz

bızde gerı çekmeyle korunduk 2 yıl.daha sonra ıstedıkve oldu çok sukur.
bende eşime guvenıyorum ama kazayla olursa allah korusun
malum 1 damlası bıle yetıyor.kısmetse 2ncı bebegı 4 5 yıl sonra dusunuyoruz

bu sabah kızıma bakmaya annem geldi zeynomun okul gezisi vardı ve ben güvenip yollayamıyorum ya sinemaya ordanda mc donaldsta yemek keyifleri vardı sınıf annesiyim bende gittim ama 1 saat sonra tel.geldi anneannem kalbi durmuş beyin ölümü oluşmuş ve makinede sadece kalbi atıyor...apar topar çocuklar sinemada çıkamıyorumda neyse kayınvalidemi aradı eşim annemde hastaneye koştu gitti..ben o mesafeden gelene kadar zaten 2 saat geçti...keyfim yok...annemler 5 kız hepsi ayrı perişan habire tel ile arayıp konuşuyorum ama ...yarın yine kayınvalideme rica edicem baksın cenaze nasıl ve ne zaman gömülür bilmiyorum ama heralde yarına biter işlemler cenazesinde bulunabilsem o da yeter...ömür işte öyle böyle diyene kadar bitiyor....birazdan kızım gelir okuldan ...canım sıkkın annemin teyzemlerin yanında olamıyorum diye üzgünüm açıkçası napalım kısmet böyleymiş...anneanne seni çok seviyordum biliyorsun....inş..gittiğin yer her neresiyse ruhun huzur içindedir..huysuz ve tatlı kadın seni seviyorumm.=(

pamuk sağol cnım bekleriz ısırmayakaydirigubbakcemile3

casmin başınız sağolsun canım mekanı cenet olsun
herşey bi anlık bi an varsın bi an yoksun

askitom bebeğin kakasını yaptı mı?
biz de 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyoruz da öyle yapıyo anca
acaba zeytinyağını ısıtmak mı lazım

kızlar siz eşlerinizle ilişkiye giriyo musunuz
bizde daha tık yok
benden hala azar azar kan geliyo
sizin ne zaman bitti

sevcan benım 40 cıktı canım
zaten 40 cıkmadan dınen yasak
evet ömer yaptı kakasını
fıtıl vermıstı dr onu kaullandık

kızlar ömer 8den berı uyumuyor
ılk defa yalnız yıkayacam
dua edın de yapabıleyım
bıraz uyusun çok yorukdum

ben hiç yalnız yıkamadım
ben kıyafetlerini giydirmeye bile korkuyorum
eline koluna bişey yaparım diye

uykusuzluk çok kötü bişey dimi ya
hele de geceleri 1 saat arayla uyanıyorum
kesintisiz 5-6 saat uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…