çoğumuzda idrarda sorun var eminim,çok normal..maşallah oğluna ,böyle sağlıklı sağlıklı devam etsin :))
saol canım hepimizinki böyle ilerlesin
bocuk geçmiş olsun canım
bendede lkosit bol kan falan çıkmış
dr u aradım antibiyotik yazdırdı telefonda gittim eczaneden aldım 5 gün sabah akşam kullanıcam
hay Allah yaa doğuma yakın bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı iyimi
teşekürler canım inşallah ikimizde geciririz benimkide telefonda söyledi gecmezse dogum şeklimizi etkiliyormu
smhcım ben de dönecek diye umut ediyordum ama sanki bugün söndü umutlarım,ne bileyim 15 günde yön bile değiştirmemiş oğlum,halbuki hergün kıpır kıpır, ben de bu hareketlilikle döner diyordum ama yok hiç değişiklik...
babası gibi inat senin velet
delfçim, ne güzel motive ediyorsun bizi...gerçekten de kaka, gaz, meme insana bu kadar hoş geliyor mu? bende öyle bir uyuşukluk hasıl oldu ki, ne birşey izleyebiliyor, ne okuyabiliyor, ne de yapabilyorum...yarı uyur yarı uyanık geziyorum hep...bebiş gelince de böyle isteksiz olursam ne yaparım diye düşünüyorum, siz böyle yazdıkça moral oluyor bana...
Doğru söze ne hacet...Al benden de o kadar. Zaten bugün eşime de dedim bu çocuk senden de benden de inat,böyle giderse işimiz var diye kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba ben şubat annesi olacam inşallah
siz yolda benden öndesiniz size sorayım dedim
aylardır kesin bir cevap bulamıyorum da soruma
göğüslerim daha büyüyecek mi? yani süt dolunca büyüyor mu? 90 beden bir emzirme sütyeni aldım ve büyük geliyor şuan. eğer doğumdan sonra büyüyecekse değiştirmeyim diyordum
bilgisi olan veya doğuranlar sizin durum nasıl?
göğüslerim daha büyüyecek mi? yani süt dolunca büyüyor mu? 90 beden bir emzirme sütyeni aldım ve büyük geliyor şuan. eğer doğumdan sonra büyüyecekse değiştirmeyim diyordum
nasıl oldun artık moralin iyi demi herşey yoluna girdimi artık
Slm kızlar bugün dra gittik. Oğluşum 2700gr 47 cm olmuş.opuyorumnanaktan Ama eşek sıpası hala aynı yerinde 15 gün boyunca istifini bile bozmamış,kafa gövde bacaklar hepsi aynen duruyor. Dr dönmeyecek galiba dedi.akannehir Haftaya cumartesi tekrar gel duruma göre doğumu konuşalım dedi. Ama kızlar spinal ya da epidural sezeryanı sordum,ona sen karar vereceksin ben şunu yapalım demem dedi. Ben de bebeğimi doğar doğmaz grmek istiyorum dedim. Genelde de çabuk uyanıyorsun dedi. Offf anlayacağınız kafam allak bullak oldu...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?