2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
delf cim hayırlı olsun
benimde yarın kontrolum var:)
inşllh bebişim iyidir
sancı girmeye başladı bu aralar yalancı sancılar herhalde

bocuk geçmiş olsun canım
bendede lkosit bol kan falan çıkmış
dr u aradım antibiyotik yazdırdı telefonda gittim eczaneden aldım 5 gün sabah akşam kullanıcam
hay Allah yaa doğuma yakın bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı iyimi

özgecim
maşallah oğluna
annesi dönebilir ben hala dönecek diye umut ediyorum nedense

delfçim, ne güzel motive ediyorsun bizi...gerçekten de kaka, gaz, meme insana bu kadar hoş geliyor mu? bende öyle bir uyuşukluk hasıl oldu ki, ne birşey izleyebiliyor, ne okuyabiliyor, ne de yapabilyorum...yarı uyur yarı uyanık geziyorum hep...bebiş gelince de böyle isteksiz olursam ne yaparım diye düşünüyorum, siz böyle yazdıkça moral oluyor bana...

smhcım ben de dönecek diye umut ediyordum ama sanki bugün söndü umutlarım,ne bileyim 15 günde yön bile değiştirmemiş oğlum,halbuki hergün kıpır kıpır, ben de bu hareketlilikle döner diyordum ama yok hiç değişiklik...

babası gibi inat senin velet

krizalit ben de öyleyim canım. inan bir misafir gelse dünyada tek hamile bu kadın mı der,ev kalk gidelim diyor. ne yapayım öğlene kadar iş sonra da evde hiçbişey yapasım gelmiyor. Yarın son iş günüm bakalım inşallah biraz olsun kendime gelirim...

kızlar merhaba ben şubat annesi olacam inşallah
siz yolda benden öndesiniz size sorayım dedim
aylardır kesin bir cevap bulamıyorum da soruma
göğüslerim daha büyüyecek mi? yani süt dolunca büyüyor mu? 90 beden bir emzirme sütyeni aldım ve büyük geliyor şuan. eğer doğumdan sonra büyüyecekse değiştirmeyim diyordum
bilgisi olan veya doğuranlar sizin durum nasıl?

ahh be annem sen bunun derdinemi düştün benimkiler ilk biraz yeşereyim dedi öyle kaldı dogumdan sonra ne olur bilmiyorum deneyimli anneler bu arkadaşa bir el atın

canım bana dediklerine göre zaten asıl doğumdan sonra daha çok büyüyormuş...
bende büyük almıştım değiştircektim annem değiştirtmedi hatta 1 beden daha büyük aldırdı...

nasıl oldun artık moralin iyi demi herşey yoluna girdimi artık

Evet canım şükür iyiyiz... o kadar tepki vermesinin sebebi ben o nüfus cüzdanını keserim geldiği gün demiştim,onaymış tüm siniri. Ama tamam dedim güzel bir isim bulalım senin dediğinle birlikte koyarız dedim. O da zaten ben de kullanmam babamın ismini dedi,bir kere babama senin adını koyacağım dedim geri dönemem dedi. Artık öyle olsun ne yapayım. Diğer türlü ben de bebek de stres oluyoruz...

maşallah oğluşuna sende sezeryan olacaksın galiba bende hala anestezi konusunda kararsızım ama sanırım genel olacağım.

bocuk idrar veriyorsun onlar bakterimi ne üreyip üremedigine bakıyor bi kaç gun hatta bi hafta sürebiliyor....benim ürememişti...
özge isim buldunuzmu ne karar verdiniz..

Aynen benim de başta bi büyüyecek gibi oldu hala eski sutyenlerimi kullanıyorum. Ama asıl doğumdan sonra bebek emdikçe büyüyor diyorlar. ben şimdilik 1 beden büyük aldım küçük gelirse daha büyüğünü alırız artık...

valla benim hamilelikte 2 beden büyüdü doğumdan sonrada büyürseee ayyy düşünemiyorum meme olarak dolaşırım ortada artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…