Merhaba kizlar
Nasilsiniz? Ben 2 hafta yokum bu arada dogran olursa Allah yardimcisi olsun .Sanirim juli sen doguma gidersin simdiden tebrik edeyim.Burda bayram basliyor oglanla esim 2 hafta tatile ciktilar.Bi bes dakika bile nete girecek vakit bulamam artikNe yapsam bunlar evdeyken dogursammi ne.Bu gün ürologdaydim bebegin kafasi iyice göbegimden asagi gelmis o yüzden tuvalet yaparken daha daogrusu yapamamin sebebiymis ama dogum daha olmaz dedi doktor.Enfeksiyondan dolayi erken dogum riskinde yok artik dedi .Atlatmisiz yani neyse ama diger agrilarimin kiloun fazlaligindan oldugunu söyledi 69 kilo olmam gerekiyormus ama 74 olmusum fazla buldu .Dogum yapinca gecer dedi. Insallah.
evet doğum için canım... seninle bir gün var aramızda, ikimiz de aynı doğum yöntemini seçersek ya birlikte viyaklayacağız ya da birlikte bayılacağız...benim de 16 ocak.
dedin ya lelay hanımın hastası onu çağırıyordu diye,demekki normal doğumu zorluyorlar gerçekten, son gittiğimde leyla hanım plasenta başındaki damarlanma gerilemiş bence günün bekleyelim her ikisi için de demişti bakalım pzt. ne diyecek...
valla haklı ,benimki de söylenir :kedi: belki de benim tespitimden sonra yenilemişlerdir krizalitmerhaba womarch...
sen dedikten sonra ben son gittiğimde tekrar baktım odalara, hatta eşim kızdı her geldiğimizde oda mı bakacaz diye, bilhassa lavabo kapılarını ve tülü kontrol ettim...bişi yoktu:)))
evet doğum için canım... seninle bir gün var aramızda, ikimiz de aynı doğum yöntemini seçersek ya birlikte viyaklayacağız ya da birlikte bayılacağız...benim de 16 ocak.
dedin ya lelay hanımın hastası onu çağırıyordu diye,demekki normal doğumu zorluyorlar gerçekten, son gittiğimde leyla hanım plasenta başındaki damarlanma gerilemiş bence günün bekleyelim her ikisi için de demişti bakalım pzt. ne diyecek...
bakarız tabbii...sen yolla şimdi hastanenin sayfasını :1hug:
Semihacim
Sagol canim sanada cok gecmis olsun:dogumdan önce kullanman daha iyi dogumda cok agri cekmezsin ama dogumdan sonra kontrollerini hep yaptir artik asagisi eskisi gibi olmuyor enfeksiyonlarda daha acik oluyor.Sanada hayirli dogumlar canim
rapunzel
Sagol tesekkürler sen nasilsin? Normal dediyse doktor sana sen dogum yapmadan daha görüsürüz.
culi seninki kız mı erkek mı iki tane bebek var zaten bugün doğanlarda.
sen bu nst ye ne zaman girdin rapunzel? ben hiç girmedim bakalım yarın sokacak mı?
benim plasentanın başında damarlanma olduğu için doğum sırasında aşırı kanama yapabilirmiş ve yine açmak zorunda kalabilirmiş hatta not aldı kan grubunu ahzır bulundur diye...
bu hafta ne diyecek acaba?
bi de womarch sen b12 eksik falan diyorsun ya, ben de şüphelendim şimdi leyla hanım şimdiye kadar benden hiç idrar, kan testi falan istemedi, hatırlatsam mı ki???
tamam ekledim sık kullanılanlarıma..günün gelince bakarız şekerimm..hastanenin adresi bu HASTANEM
sağda bebeklerimiz diye yazan yere tıklayıncayerimseniben
meltem,çok yorma kendini..eşine yaptırsan biraz daa..olmuyor valla,bana çok iyisin hareketlisin diyorlar ama çok yoruluyor insann..Semihacim
Sagol canim sanada cok gecmis olsun:dogumdan önce kullanman daha iyi dogumda cok agri cekmezsin ama dogumdan sonra kontrollerini hep yaptir artik asagisi eskisi gibi olmuyor enfeksiyonlarda daha acik oluyor.Sanada hayirli dogumlar canim
rapunzel
Sagol tesekkürler sen nasilsin? Normal dediyse doktor sana sen dogum yapmadan daha görüsürüz.
istersen bir hatırlat,idrar ve kan testini en son 24.veya 26.haftada yapmıştık haftaya emin değilim..sen o haftalardan sonra başladığın için belki de istemedi..benim de bu b12 meselesi kendi sorgulamamla çıktı,demirim yüksek ama 26.haftadaki teste göre de kansızlık var biraz demişti leyla hn..ben de o an düşünemedim,bu sefer cevahir hn a sordum,madem kansızlık var neden kan hapını günde 1 kez alıyorum diye..o da eski testlere bakıp b12 eksikliği olabilir dedi..gerçekten de demir bağlama kapasitesi yüksek ve b12 eksik çıktı..dahiliyeci de bu sefer demir bağlamaya takıldı,kansızlık da olunca akdeniz anemisine de bakalım,yoktur muhtemelen gerçi dedi..şimdi onun stresindeyim aslında,b12 önemsiz kaldı ,yarın akşam talasemi sonucu belli olacak..bi de womarch sen b12 eksik falan diyorsun ya, ben de şüphelendim şimdi leyla hanım şimdiye kadar benden hiç idrar, kan testi falan istemedi, hatırlatsam mı ki???
meltem abla
doktorum kesınlıkle olmalısın dedı hayatı tehlıken var dedı bugun
ordan çıktım hemen gittim aşı olmaya
druma cok guvenıyorum
hoyanın nişanı gelmiş meltem abla
bıde yavrucaklarım ve fatmur sanırım bugun sezeryan olcaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?