2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam meltem herşeye rağmen enfeksiyonla ilgili almış olduğun haber süper bence
gözün aydın....

haa evet valla aynı anda da olabilir :))))
bugün yine nst de benden ileri tarihte birisi vardı yanımda 5 ocak normal doğum tarihi imiş ve o tarihi bekliyorlar doktoruda Seval pata idi....yine normal olacaktı yani geçen haftada günü geçen vardı bekliyordu normali.... yinede hakkımızda ne hayırlı ise o olsun diyorum ben....
sema hanımda bana senin placenta sorunun çokta mühim bişey değil hatta sorun bile değil dedi sadece ucu aşağı doğru iniyormuş......

p.tesi iyi haberlerle dönersin inşallah....

Julicimmm
Nerde o esle oglan ( Kendileri dagitmasinlar bide eve cok insan cagirmasinlar bana yeter. Dün gece gene misafirim vardi sabahtan oglanin okulda olmam gerekiyordu aksam üstü geldik eve mecbur gene temizlik yaptim.Birileri gelip gidince banyo ve mutfak aninda karisiyor.Özellikle dur sana yardim edeyim diyenler herseyi getirip mutfagin ortasina yigmiyorlarmi sagolsunlar.Ya uyumayip bi kismini toparliyorum ama cok yorgunum artik eskisi gibi hareket edemez oldum .

valla haklı ,benimki de söylenir :kedi: belki de benim tespitimden sonra yenilemişlerdir krizalit gördüm ben,kaçmaz gözümden meslek hastalığı,ahşap duvar koruma bantları da yıpranmıştı..al sana bir hata daha :))
bu arada birkaç gün beklerseniz ,ben de yetişirim size belkim :kedi: sezercik olaraktan..orada ocak anneleri buluşması yaparız.. sırnaşık şey

Semihacim
Sagol canim sanada cok gecmis olsun:dogumdan önce kullanman daha iyi dogumda cok agri cekmezsin ama dogumdan sonra kontrollerini hep yaptir artik asagisi eskisi gibi olmuyor enfeksiyonlarda daha acik oluyor.Sanada hayirli dogumlar canim
rapunzel
Sagol tesekkürler sen nasilsin? Normal dediyse doktor sana sen dogum yapmadan daha görüsürüz.

haa evet valla aynı anda da olabilir :))))
bugün yine nst de benden ileri tarihte birisi vardı yanımda 5 ocak normal doğum tarihi imiş ve o tarihi bekliyorlar doktoruda Seval pata idi....yine normal olacaktı yani geçen haftada günü geçen vardı bekliyordu normali.... yinede hakkımızda ne hayırlı ise o olsun diyorum ben....
sema hanımda bana senin placenta sorunun çokta mühim bişey değil hatta sorun bile değil dedi sadece ucu aşağı doğru iniyormuş......

p.tesi iyi haberlerle dönersin inşallah....[/QUOTE]

sen bu nst ye ne zaman girdin rapunzel? ben hiç girmedim bakalım yarın sokacak mı?
benim plasentanın başında damarlanma olduğu için doğum sırasında aşırı kanama yapabilirmiş ve yine açmak zorunda kalabilirmiş hatta not aldı kan grubunu ahzır bulundur diye...
bu hafta ne diyecek acaba?

bi de womarch sen b12 eksik falan diyorsun ya, ben de şüphelendim şimdi leyla hanım şimdiye kadar benden hiç idrar, kan testi falan istemedi, hatırlatsam mı ki???

kızlar benim hastaneminde böyle bi uygulaması varmış.fatih medicalpark dogumyaparda giremezsem benim kızımında resmine ordan bakarsınız artık..
yarın randevum var offf..

valla meltem ben güzel bi üşütmüşüm soğuk terler döküyorum masamın başında dünden beri ıhlamur meyve yüklemesi bu halde hiç mi hiç çekilmiyor eve gider gitmez yatıcam hayalleri ile zamanı dolduruyorum....38.haftada konuşucaz dedi yani 2 hafta sonra... hayırlısı ne ise o olsun diyorum .... görüşücez inşallah

valla kızlar bende cekıne cekıne
mecbur baktı acılma varmı dıye
yokmuş
druma dedım cok korkuyorum
korma hiçbısey olmaz dıye teselli verdi sagolsun

rapunzel
Cok gecmis olsun acil sifalar burdada - 5 lere düstü sicaklik karda yagmiyor öyle sogukki ödüm kopuyor üsütücem diye.

Kizlar nette hastanelerinizin adresini facebookta yazinda iki dakkada girsem bi bakarim fotolariniza

Askitom
Iyi yapmisin asi olmakla Türkiye dünyada ölümlerde 6. siraya cikmis artik asi iyi kötü tartismasi yapilacak zaman degil.

Kizlar bu gün dogum oldu mu kim dogum yapmis?

ben geçen hafta ve bugün girdim sanırım bebeğin boynunda kordon dolandığı için bu nst ler kalp atışlarını kontrol ediyorlar. 2 kerede eski doktorum sokmuştu nst ye...
benim placentadan kaç kere kanamam oldu aslında Sema hanım sorun gibi görmesede bi durum olduğu açık ancak enteresan bişey var 2 kere dopplere girdim ikisinde de placenta sorunsuz göründü ama eski doktorum sorun var diyordu... sema hn. hastanenin dopplerine fazla güvernmem de sen sonomedde çektirmişsin buna güvenirim dedi ve bunda bi sorun yok yazıyor dedi....benimde uç kısımda bi haller olmuş.... umarım bu hafta daha güzel haberlerle çıkarsın odadan....
bende haftaya bi ton kan testi yaptırıcam sema hn.istedi...

meltem abla
doktorum kesınlıkle olmalısın dedı hayatı tehlıken var dedı bugun
ordan çıktım hemen gittim aşı olmaya
druma cok guvenıyorum
hoyanın nişanı gelmiş meltem abla
bıde yavrucaklarım ve fatmur sanırım bugun sezeryan olcaktı

hastanenin adresi bu HASTANEM
sağda bebeklerimiz diye yazan yere tıklayınca
yerimseniben
tamam ekledim sık kullanılanlarıma..günün gelince bakarız şekerimm..

meltem,çok yorma kendini..eşine yaptırsan biraz daa..olmuyor valla,bana çok iyisin hareketlisin diyorlar ama çok yoruluyor insann..

bi de womarch sen b12 eksik falan diyorsun ya, ben de şüphelendim şimdi leyla hanım şimdiye kadar benden hiç idrar, kan testi falan istemedi, hatırlatsam mı ki???
istersen bir hatırlat,idrar ve kan testini en son 24.veya 26.haftada yapmıştık haftaya emin değilim..sen o haftalardan sonra başladığın için belki de istemedi..benim de bu b12 meselesi kendi sorgulamamla çıktı,demirim yüksek ama 26.haftadaki teste göre de kansızlık var biraz demişti leyla hn..ben de o an düşünemedim,bu sefer cevahir hn a sordum,madem kansızlık var neden kan hapını günde 1 kez alıyorum diye..o da eski testlere bakıp b12 eksikliği olabilir dedi..gerçekten de demir bağlama kapasitesi yüksek ve b12 eksik çıktı..dahiliyeci de bu sefer demir bağlamaya takıldı,kansızlık da olunca akdeniz anemisine de bakalım,yoktur muhtemelen gerçi dedi..şimdi onun stresindeyim aslında,b12 önemsiz kaldı ,yarın akşam talasemi sonucu belli olacak.. ( taşıyıcılık vs varsa eşime de bakılacak,çok korkuyorum bebek için ömür boyu zor bir hastalık..
normalde belli haftalarda bu testleri yapıyorlar,senin eski drda yapıldıysa istemedi belki de leyloş??

Son düzenleme:
Askitom
Asidan sonra 10 gün virüs kapmaman gerek mümkünse fazla kalabalik ve hastalarin arasina girme.
Hoya kacinci haftadaydiki? Ceyce dogum yapmis onun haberini gördüm simdi.Ocak gelmeden dogumlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…