2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gelmiş gecmiş olsun verilmiş sadakan varmış bende hep acık unutuyorum çıkmadan aklımızı aldı bu veletler geldiklerinde ne olacak acaba

özge guzel magazalar var forumda.c&a da çok guzel ürünler var bayıldım valla.indirime girsin benim kız dogsun gidip alcam inş.:)))

neşe doktoruna sorsaydın canım keşke.kasılma oluyormuş ama igne batması duymadım hiç.alt bölgeye bazen oluyor öle igne batması gibi bende..

bocuk etkilemez tahminim neden etkilesin
bana 2-3 litre su iç dedi ee zaten ben 3 litre su içiyorumki hergn :bbo:

özgeciğim hayırlısı olsun bakalım sol tarafına yatıyomusun peki

kızlar yapmayın doğumdan sonra iyicemi büyüyecekler benimde 2 bedeb büyüdü
e ozaman atlet sutyen falan olmazki :bbo:

var canım başka ebebk bücürk lcw yabancı bikaç marka daha var çocuk için.magaza çok ama.da ben gezemiyorum artıkın:)))evde hapsoldum eşime diyorum ayris dogsun sana bırakıp ben gezemye gitcem diyorum oluyy diyo:))

valla semiha bilmiyom ben nereye koycam onları dogumdan sonra daha büyürse:))))
özel diktiririz bari oluyoyaaa karpuz kadarlar:)))

Smhcım Yatıyorum ama gece hep kendimi ya sırtüstü ya sağ tarafta buluyorum,ondan da kaynaklanıyor mudur?

ecrin harbiden doğumdan sonra Allahın ziniyle önce sağlıcakla bi doğuralımda
hava soğuk bebek küçük eve hapsolucaz sanırsam
hiçte alışkın değilim ben yaa

özgeciğim aman dikkat çok geçmiş olsun iyiki farketmişssin şu sıralar dalgınlıklar olabiliyomuş

hoşgeldin ruzgar nasılsın canım nasıl gidiyor nida hanımla..
semiha valla dogsun bi saatte olsa bırakıp bırakıp kaçcam evden delircem yoksa yaw inanılmaz bunaldım alışkın degilim böyle evde durmaya..süt sagar bırakırım eşim içirir aglayınca napim..bebeyle çıkamazsak soguk diye babasıyla otursun evde:))

Smhcım Yatıyorum ama gece hep kendimi ya sırtüstü ya sağ tarafta buluyorum,ondan da kaynaklanıyor mudur?

sola yatınca sanırsam daha rahatta hareket ediyolar
bide yürümek falan dediler ama
juliye kafası çatının üstünde sola yatarsan girebilir kanala falan demişler ordanda bu kanıya vardım aslında

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar... Valla geçen sabah da ütüyü prizde takılı unutup gidiyordum neredeyse,kapıda aklıma geldi. beni iyice leyla yaptı bu oğlan,hayırlısı bakalım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…