seni de ekleyeyimmm bakılacaklar listesine.. kaydirigubbakcemile3kızlar benim hastaneminde böyle bi uygulaması varmış.fatih medicalpark dogumyaparda giremezsem benim kızımında resmine ordan bakarsınız artık..
yarın randevum var offf..
rapunzel cnm
ben kocaeli gebzedeyım
neden sordun cnmm
womarch
Canim esim yardim ediyor ama sadece kendi istedigi seyleri yapiyor(( ve bana daha cok is cikartiyor.Mesela misafir yemek icin geldiyse salatayi yapiyor süper yapar ama ardindan yaptigim temizlikle ben 2 salata yaparim bilmem anlatabildimmi.Bide yok kalsin desem alinir gücenir mecbur ses cikartmiyordum.Bide gece kalan misafirle ertesi sabah beraber disari cikacaksam acele mutfak kahvalti kaliyor öyle eskiden toparlardim artik gücüm yetmiyor ya acayip bi yorgunluk olmaya basladi bende yatincada gecmiyor üstelik.
Kizlar size iyisohbetler ben gittim.Insallah vaktim olurda arada iki dakka bakarim kim dogurmus diye.
tamam ekledim sık kullanılanlarıma..günün gelince bakarız şekerimm..
meltem,çok yorma kendini..eşine yaptırsan biraz daa..olmuyor valla,bana çok iyisin hareketlisin diyorlar ama çok yoruluyor insann..
istersen bir hatırlat,idrar ve kan testini en son 24.veya 26.haftada yapmıştık haftaya emin değilim..sen o haftalardan sonra başladığın için belki de istemedi..benim de bu b12 meselesi kendi sorgulamamla çıktı,demirim yüksek ama 26.haftadaki teste göre de kansızlık var biraz demişti leyla hn..ben de o an düşünemedim,bu sefer cevahir hn a sordum,madem kansızlık var neden kan hapını günde 1 kez alıyorum diye..o da eski testlere bakıp b12 eksikliği olabilir dedi..gerçekten de demir bağlama kapasitesi yüksek ve b12 eksik çıktı..dahiliyeci de bu sefer demir bağlamaya takıldı,kansızlık da olunca akdeniz anemisine de bakalım,yoktur muhtemelen gerçi dedi..şimdi onun stresindeyim aslında,b12 önemsiz kaldı ,yarın akşam talasemi sonucu belli olacak..( taşıyıcılık vs varsa eşime de bakılacak,çok korkuyorum bebek için ömür boyu zor bir hastalık..
normalde belli haftalarda bu testleri yapıyorlar,senin eski drda yapıldıysa istemedi belki de leyloş??
ben geçen hafta ve bugün girdim sanırım bebeğin boynunda kordon dolandığı için bu nst ler kalp atışlarını kontrol ediyorlar. 2 kerede eski doktorum sokmuştu nst ye...
benim placentadan kaç kere kanamam oldu aslında Sema hanım sorun gibi görmesede bi durum olduğu açık ancak enteresan bişey var 2 kere dopplere girdim ikisinde de placenta sorunsuz göründü ama eski doktorum sorun var diyordu... sema hn. hastanenin dopplerine fazla güvernmem de sen sonomedde çektirmişsin buna güvenirim dedi ve bunda bi sorun yok yazıyor dedi....benimde uç kısımda bi haller olmuş.... umarım bu hafta daha güzel haberlerle çıkarsın odadan....
bende haftaya bi ton kan testi yaptırıcam sema hn.istedi...
selamm kizlarr
bocuk geldin mi??nasıl geçti
selamm kizlarr
çoğumuzda idrarda sorun var eminim,çok normal..maşallah oğluna ,böyle sağlıklı sağlıklı devam etsin :))geldim iyi akşamlar iyi gecti oglumu gördüm saglıgı yerinde herşey normal
idrarda çok miktarda bakteri ve lokosit cıktı purınol verdi pazartesi gidip idrar kültürü yaptırıcam
ben de az önce 5 dk izledim,berbat bir grup ..bu yemekteyiz denen program ne berbat bir programmış kızlar yaa....siz deyince baktım da sizin kıl olduğunuz kadın içlerinde masum kalıyor o erkekler nedir öyle, ne ilkel seviyesiz muhabbetler...
oo..haberler sizde..nasıl gidiyor??
canım iyiyiz şükür. bir dörtlü içerisinde geçiyor zaman. kaka,uyku,gaz, meme sonra tekrar meme gaz uyku kakakaydirigubbakcemile3. öyle güzel ki Allahım bir vazda kurtrsın sizi inş.
arada öpüş kokuş da vardır herhalde.. opuyorumnanaktancanım iyiyiz şükür. bir dörtlü içerisinde geçiyor zaman. kaka,uyku,gaz, meme sonra tekrar meme gaz uyku kakakaydirigubbakcemile3. öyle güzel ki Allahım bir vazda kurtrsın sizi inş.
Hoşgeldin delf. Aminnn inşallah biz de sağlıkla o günleri yaşarız. Bu arada dikkat ettim de nickinin altında hala Egemi bekliyorum yazıyor,Ege büyüyor annesiiiiopuyorumnanaktan
arada öpüş kokuş da vardır herhalde.. opuyorumnanaktan
Slm kızlar bugün dra gittik. Oğluşum 2700gr 47 cm olmuş.opuyorumnanaktan Ama eşek sıpası hala aynı yerinde 15 gün boyunca istifini bile bozmamış,kafa gövde bacaklar hepsi aynen duruyor. Dr dönmeyecek galiba dedi.akannehir Haftaya cumartesi tekrar gel duruma göre doğumu konuşalım dedi. Ama kızlar spinal ya da epidural sezeryanı sordum,ona sen karar vereceksin ben şunu yapalım demem dedi. Ben de bebeğimi doğar doğmaz grmek istiyorum dedim. Genelde de çabuk uyanıyorsun dedi. Offf anlayacağınız kafam allak bullak oldu...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?