2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

womarch
Canim esim yardim ediyor ama sadece kendi istedigi seyleri yapiyor (( ve bana daha cok is cikartiyor.Mesela misafir yemek icin geldiyse salatayi yapiyor süper yapar ama ardindan yaptigim temizlikle ben 2 salata yaparim bilmem anlatabildimmi.Bide yok kalsin desem alinir gücenir mecbur ses cikartmiyordum.Bide gece kalan misafirle ertesi sabah beraber disari cikacaksam acele mutfak kahvalti kaliyor öyle eskiden toparlardim artik gücüm yetmiyor ya acayip bi yorgunluk olmaya basladi bende yatincada gecmiyor üstelik.

Kizlar size iyisohbetler ben gittim.Insallah vaktim olurda arada iki dakka bakarim kim dogurmus diye.

ah bu erkeklerdelikafadulden bende eşim bana çokmu yardımcı az mı yardımcı halen karar veremiyorum.....
yanlız bende acaip yoruluyorum artık elimi kolumu oynatasım bile gelmiyor artık içimden zaten gücümde yok zor bişeymiş valla hamilelik...

doğru ben ilk gittiğimde, test sonuçlarım çok yeniydi, demiri düşük buldu, iki günde bir iki al dedi -ki ben almadım- bu gidişimde sorayım bakalım...
benim de demir bağlama ile demir oranı arasında uyumsuzluk çıkmıştı, bunu testin problemli olmasına bağlamıştı, aslında hamilelikte tüm bunlar normal dikkat et beyaz küreden, demire hepsi yıldızlı sanki problemli gibi ama benim diğer doktorum da bu dönemde normal diyordu, sen de endişe etme, olumsuz birşey yoktur, olsaydı kocaayağın gelişiminde bi problem olurdu aksine maşallahı var tosunun...takılma yani inşallah birşey yok.

ben de ayrıntılıyı sonomedde yaptırmıştım, plasentayı normal yazacağım demişti dr. ve öyle de yazdı, gerçekten de hızla yükseliyordu, 5cm. i kesin geçer bu hızla ykselirse demişti iki dr. da ,iki aydır 4.38 de kaldı çıkmıyor yukarı bakalım ne olacak, hayırlısı olsun, bebişler iyi olsun da...

al bi culi daha:) topiğindekiler seni de sıkıştırıyorlar mı prigles...nickin çok tatlı bu arada

bu yemekteyiz denen program ne berbat bir programmış kızlar yaa....siz deyince baktım da sizin kıl olduğunuz kadın içlerinde masum kalıyor o erkekler nedir öyle, ne ilkel seviyesiz muhabbetler...

kızlar selam . nasılsınız? malum ben giremiyorum pek. geçmişi de okuyamıyorum var mı bir yaramazlık?

geldim iyi akşamlar iyi gecti oglumu gördüm saglıgı yerinde herşey normal
idrarda çok miktarda bakteri ve lokosit cıktı purınol verdi pazartesi gidip idrar kültürü yaptırıcam
çoğumuzda idrarda sorun var eminim,çok normal..maşallah oğluna ,böyle sağlıklı sağlıklı devam etsin :))

bu yemekteyiz denen program ne berbat bir programmış kızlar yaa....siz deyince baktım da sizin kıl olduğunuz kadın içlerinde masum kalıyor o erkekler nedir öyle, ne ilkel seviyesiz muhabbetler...
ben de az önce 5 dk izledim,berbat bir grup ..

Slm kızlar bugün dra gittik. Oğluşum 2700gr 47 cm olmuş.opuyorumnanaktan Ama eşek sıpası hala aynı yerinde 15 gün boyunca istifini bile bozmamış,kafa gövde bacaklar hepsi aynen duruyor. Dr dönmeyecek galiba dedi.akannehir Haftaya cumartesi tekrar gel duruma göre doğumu konuşalım dedi. Ama kızlar spinal ya da epidural sezeryanı sordum,ona sen karar vereceksin ben şunu yapalım demem dedi. Ben de bebeğimi doğar doğmaz grmek istiyorum dedim. Genelde de çabuk uyanıyorsun dedi. Offf anlayacağınız kafam allak bullak oldu...kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
canım iyiyiz şükür. bir dörtlü içerisinde geçiyor zaman. kaka,uyku,gaz, meme sonra tekrar meme gaz uyku kakakaydirigubbakcemile3. öyle güzel ki Allahım bir vazda kurtrsın sizi inş.

Hoşgeldin delf. Aminnn inşallah biz de sağlıkla o günleri yaşarız. Bu arada dikkat ettim de nickinin altında hala Egemi bekliyorum yazıyor,Ege büyüyor annesiiiiopuyorumnanaktan

Hoşgeldin delf. Aminnn inşallah biz de sağlıkla o günleri yaşarız. Bu arada dikkat ettim de nickinin altında hala Egemi bekliyorum yazıyor,Ege büyüyor annesiiiiopuyorumnanaktan

aa evet özgecim hemen değiştireyim.öptükkopuyorumnanaktan

arada öpüş kokuş da vardır herhalde.. opuyorumnanaktan

olmaz mıııı canımcımmm var tabiiiiii. opuyorumnanaktan

maşallah özgecim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…