2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bocuk idrar veriyorsun onlar bakterimi ne üreyip üremedigine bakıyor bi kaç gun hatta bi hafta sürebiliyor....benim ürememişti...
özge isim buldunuzmu ne karar verdiniz..

ecrin sen iyimisin geçmiş sayfalarda sancım var filan yazmıştın sanki....şimdi nasılsın

bocuk idrar veriyorsun onlar bakterimi ne üreyip üremedigine bakıyor bi kaç gun hatta bi hafta sürebiliyor....benim ürememişti...
özge isim buldunuzmu ne karar verdiniz..

Uras ya da Yiğit düşünüyorum ama bir türlü yakıştıramıyorum bulduğum isimleri oğluşuma...

çok sevindim nazar degmesin bizde adama kızıyoruz ama sende az degilsin adama vermişsin fitili adam cıldırmış ahh seni seniiiilmaz:

oferta gunduz oldu geçti yalancı sancıydı sanırım...yarın randevumuz var nst falan bakalım n eolcak..
özge idris uras uymuyor giib.idris yigit te sanki uymuyor bacım başka bul sen en iyisi..

özge uras çok güzel bir isim bence çok beğendim uras bey çok yakışıyor düşününce şöyle delikanlı olarak hayel ettimde...

ilk aylar büyüdü benimkilerde sonra durdu.
demek doğumdan sonra daha büyüyecek. aman doğuma az kaldı ya herşeyi düşünüyo insan.
sevinten çok tedirginlik var bende. ne olacak nasıl olacak kafamçokkarıştı

Kizlar bisey sorcam benim bugün karnım acayip gergin rahimde sanki iğne gibi batma oluyor ozelikle wc de iken önemli biseymidir ki?

ecrin bugün yine forum istanbuldaydım aklıma geldin valla telin olsa arayıp kahveye çağıracaktım seni..

ecrin bugün yine forum istanbuldaydım aklıma geldin valla telin olsa arayıp kahveye çağıracaktım seni..

Ya şu forum istanbula bi gidemedim. ilk açıldığı gün gidelim dedik adamakıllı açık mağaza yoktu,bir daha da kısmet olmadı. Bakalım bu haftasonu kocişi kandırabilirsem gidelim...kaydirigubbakcemile3

e bebeğede bak gidersen ben ordan aldım emzirme sütyenlerini bir tek orda vardı kocaman kocaman olanı

kızlar ben biraz gideyim kociş açlıktan yüzüme melul melul bakıyor hadi yemek yiyelim diye gelirim birazdan

kızlar bu arada ben bugün oğluşu da kendimi de zehirliyordum. Yemek yiyeyim dedim,yemeği ısıttım ocağı kapattım. Tabi ben kapatmadım diye düşünerek tekrar çevirdim. meğer yeniden açmışım.. Gidip içeride bi güzel yemeğimi yedim. Yaklaşık 20-25 dk geçti tepsiyi bırakmaya mutfağa bi girdim gaz kokuyor. :sinifsinif:hemen ocağı kapattım evin tüm pencerelerini açtım buz gibi oldu ev. tabi üstüne bi de eşimden azar işittim:kedi:

oferta gunduz oldu geçti yalancı sancıydı sanırım...yarın randevumuz var nst falan bakalım n eolcak..
özge idris uras uymuyor giib.idris yigit te sanki uymuyor bacım başka bul sen en iyisi..

Canım artık idrise uydurmaya çalışmıyorum çünkü oana hiçbir isim uymuyor :1no2: En iyisi uygununu aramayıp beğendiğimi koymak gibi geldi bana...

özge geçmiş olsun canım dikkat et..
oferta keşke faceden falan msj atsaydın kayfe içerdik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…