bocuk idrar veriyorsun onlar bakterimi ne üreyip üremedigine bakıyor bi kaç gun hatta bi hafta sürebiliyor....benim ürememişti...
özge isim buldunuzmu ne karar verdiniz..
bocuk idrar veriyorsun onlar bakterimi ne üreyip üremedigine bakıyor bi kaç gun hatta bi hafta sürebiliyor....benim ürememişti...
özge isim buldunuzmu ne karar verdiniz..
Evet canım şükür iyiyiz... o kadar tepki vermesinin sebebi ben o nüfus cüzdanını keserim geldiği gün demiştim,onaymış tüm siniri. Ama tamam dedim güzel bir isim bulalım senin dediğinle birlikte koyarız dedim. O da zaten ben de kullanmam babamın ismini dedi,bir kere babama senin adını koyacağım dedim geri dönemem dedi. Artık öyle olsun ne yapayım. Diğer türlü ben de bebek de stres oluyoruz...
valla benim hamilelikte 2 beden büyüdü doğumdan sonrada büyürseee ayyy düşünemiyorum meme olarak dolaşırım ortada artık
ecrin bugün yine forum istanbuldaydım aklıma geldin valla telin olsa arayıp kahveye çağıracaktım seni..
kızlar ben biraz gideyim kociş açlıktan yüzüme melul melul bakıyor hadi yemek yiyelim diye gelirim birazdan
oferta gunduz oldu geçti yalancı sancıydı sanırım...yarın randevumuz var nst falan bakalım n eolcak..
özge idris uras uymuyor giib.idris yigit te sanki uymuyor bacım başka bul sen en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?