2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ha iyi cıkıyorsun yani dısari sevindim valla.ben cok sıkılıyorum.avm lerde emzirme odalari var ama daha cok savunmasıoz diye alişverişmerkezine sokmuyorum eee nerde emziricem..biberon kullanmak istemiyorum cunku emmeyi hemen bırakacak gibi zor aliyor kavga ediyor.simdi rahati gorurse almaz alamaz falan...yani bana kaliyro ev gezmesi...

meltem hoşgeldin
bütün yazdıklarını okuyamadım ama sıcak su torbasından bahsetmişsin
ben karnına koyuyordum kızlar koyma zararlı dediler
şimdi ayaklarına koyuyorum ama o kadar çok işe yaramıyor
senin yazdıklarından karnına koyabiliriz diye anladım doğru mu anlamışım?

saol meltem ben de cocugu ana kucagina koyuyorum oturuyor gibi geliyor.insallah zarar vermiyordur.sen iki bucuk aylikken dik mi oturutuyordun ki??

ayca bence basta yardim al birinden.birde boyunu ayarlamak cok onemli.bebegi nasıl koyucagimi sasiriyorum ben de:))
ayrica soyle yaptim bebegin koltuk altina gelen tarafi (ust kısmı) daha kısa tuttum daha iyi oldu.oyuncakla dene.ben oyle yapicam ama o ebatta biseyim yok yastıkla falan denerim artik pratik kazanmak icin.

şampuan duş jeli bebek yağı hiçbişey kullanmayacak mıyız? temiz olmaz gibi geliyor bana öyle.

özellikle erkek bebeklerde kanguru, yürüteç zararlı diye biliyorum. erkek infertilitesine sebep oluyormuş

daire icindeki gibi tasiyorum uygun diyor 0+ icin

öğretmenim bu kullanışlı bişey mi? evde mi kullanıyorsun dışarda mı? bebek arabasından daha mı iyi?

ben avm ye götürüyorum. nerdeyse izmirdeki bütün avm'leri gezdi benim kızım
ilk başlarda ben korkuyordum bişey olursa diye ama vücudu yavaş yavaş alışsın sonuçta sürekli steril bir ortam sunamam ona
ama gittiğimde saatlerce kalmıyoruz en fazla 1 saat dolanıp çıkıyoruz

sced
benim hosuma cok gidiyordu bu bezle tasima:))her yere araba ile cıkmak zor geliyor arabayi ac kapa tası.bu cok daha pratik.yeri geliyro evde kullaniyroum(2 kez gerci) bir kerede disari cıktım.ayarlamasi cok onemli biraz acemilik cekiyorum ama kucakta tasimaya gore acyip rahat bence.benim kollarim cok gucsuz diye belki.bu yuku daha cok sırta veriyor.uzun sureli tasima icin zor olabilir saatlerce yuruyeceksem arabayi tabi tercih ederim.sart degil ama kolaylik sagliyor benim gibilere

avm konusuna gelince, bende kesinlike streril yetistirme taraftari degilim ama avm lerdeki hava bana cok pis geliyor.klimalara guvenmiyorum.acik havada gezmek istiyorum kendim icinde:)
hem ben avm ye girsem 1 saatte zor cıkarim gibi geliyor :))

hoya benim de kargo gelmedi daha
internetten baktım kargo izmirde 3. şubeye aktarılmış dün
ama benim evi bulamıyorlar galiba

6 gün tedarik edip de vermediler kargoya ben kızınca verdiler 2 gündür de kargo getirecek amaaaan bütün tyerslikler beni bulur zatenalsanaalsanasmile

benim evi gözü kapaLI bulurlar anacım adam gide gele yol ettiartık kimlik istemeden vercek yakında:roflol:

bizde bahçeye çıkıcaz şincik. kucağımda çıkarıcam üşendimm arabayla çıkartmaya

slm kizlar benim oglus dun gece yine uyumadi simdi de fosur fosur uyuyor uyaninca bzi de kardesime gidecegiz annemle biz de daha ev gezmelerindeyiz disari cikmaya cesaret edemiyorum ben de daha havalar biraz daha guzel olsa acik havaya cikariz alisveris merkezi ben de istemiyorum daha cok kucukler
ben gidip oglus kalkmadan hazirlanayim cantasini falan hazirlayayim kalkinca emzirip cikariz aksama gelirim ins. yine yaniniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…