Hoya
Suyu 37 derece yap ama bebisi koyunca göbegi suyun icinde kalacak kulaklarinada su kacmiyormus ondanda korkunuz olmasin en fazla 7-8 dakika tutuyorsun sadece suyla yikayip ciakrtiyorsun 3 ayi cikana kadar ne cildi ne saci icin hic birsey kullandirmiyorlar.
ögretmenim
Ya hapsoluyoruz ama bi firsat uydurup firliyorum disari daraldim artik. Bu öglen büyügü disarda ögle yemegine götürücem okulda durumunu düzeltti ödül olsun hem banada ödül olsun onu eve getir yemek hazirla yoruluyorum ya.
Kanguruyu yazdim simdi burda cok kullaniliyor ben diger oglanda da kullandim bir problem olmuyor oturur pozisyon diil canim o ama ben büyük olani 2.5 aylikken oturtuyordum salakmisim kiziyorum sonradan kendime Allah korumus.
ha iyi cıkıyorsun yani dısari sevindim valla.ben cok sıkılıyorum.avm lerde emzirme odalari var ama daha cok savunmasıoz diye alişverişmerkezine sokmuyorum eee nerde emziricem..biberon kullanmak istemiyorum cunku emmeyi hemen bırakacak gibi zor aliyor kavga ediyor.simdi rahati gorurse almaz alamaz falan...yani bana kaliyro ev gezmesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?