2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aycacim kuala kucaklamasi mi dedigin ben onda tasiyorum.dun cok izin vermedi rahat yapamadim ağridai omuzum.iyi ayarşaamk lazim.yine de kucakta tasimaktan cok daha kolay oldu tabi

bende premaxx var ama ben de kullanamıyorum çocuk içinde iki büklüm oluyor yerleştirene kadar canım çıkıyor ve ağlamaya başlıyo canı acıyor galiba...sen nasıl yapıyorsun öğretmenim???

siz dik oturtuorsunuz sanırım premaxx ta tamamen içine koyulacağı şekli gösteriyor, 5 aydan önce içine yatırıyorsun aşağıdaki şekildeki gibi ama ben bir türlü beceremedim çocuk kayıyor ve kayboluyor içinde...

http://images.gittigidiyor.com/2047/Premaxx-Bebek-Tasiyici-Bright-KARGOSUZ__20476819_0.jpg

yaa valla inanmazsınız gece yarımda bi uyandı sabah 10 da uyudu sabah 10 yani arada gözünü kırpsa bende 10 dakka uyusam razıyım ama yok cin gibi bi ara bıraktım sepetine o ağlıyo ben ağlıyorum sinirlerim boşaldı bide sırtım çok ağrıdı dayanamadım artık eşim sesime uyandı beni öyle görünce aldı öyküyü içerde oyaladı biraz ama aranınca gene bana tabi mecbur nası düzene gircez bilmiyorum

hoya gözün aydı gelmiş senin kargo
şimdi internetten baktım benim kargo teslim edildi yazıyo
ben ev adresimi vermiştim
ama eve kargo gelmedi
eşimin iş yerine mi götürdüler acaba
offff ona da ulaşamıyorum
çatlıcam meraktan

arkadaşlar merhaba ben agustos annesiyim fakat sızden fıkır almak için ocak annelrı bebeklerın cicilerıne bakıyodum kayboldu nerden bulabılırım sayfayı lütfen yardım ediiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn.......................................((((((

hoya benimkinfde de var kullanma talimatarı
cokk onemli

krizalit evet aslinda oturur gibi yollamiştim resmini.az once yuruyus yaptik rahatti bebek.uyukladi hep

off yaa sabrımı zorluyorlar inan ayça çıkmadı klavuz yine bi fırça istiyorlar

inanmıyorum yaaa...bütün aksililkler seni buldu...
kutuyu açınca kese gibi kılıfın içinden çıkıyor ya sling işte o kılıfın içindeydi...

sling kesenin içinde de kutunun hatta kutuların içinden kılavuz çıkmadı fırçaladım bi güzel yine bi dsaha bişey almam hepsiburadadan

sling kesenin içinde de kutunun hatta kutuların içinden kılavuz çıkmadı fırçaladım bi güzel yine bi dsaha bişey almam hepsiburadadan

eğer soracağın bişey olursa kullanımla ilgili elimden geldiğince cvplarım sana...

selam kızlar nasılsınız..biz babamızla hala konuşmuyoruz moralimizde bozuk o yüzden..akşam yanında durmadık hiç aldım oğlumu odamıza geçtik orda tv izledik..o da play station oynadı 12 de geldi yanımıza bende utkuyu uyuttum hemen sevemedi..ohh olsun işte..döndük sırtımızı uyuduk..gıcık şey

msj attım siteya ama hala yazamadılar cevap
tşk. kızlar gözümle görmem daha iyi olurdu kullanmak için
şikayetvara şikayet edeceğim çok sinirlendim yaa iade bile edebilirim

kızlar bebişleri suya sokuyomuşsunuz ben cesaret edemiyorum hala filede yıkıyorum..file kaliteliymiş allahtan benim tosunun ağırlığına iyi dayandısempatiksalakcinni

msj attım siteya ama hala yazamadılar cevap
tşk. kızlar gözümle görmem daha iyi olurdu kullanmak için
şikayetvara şikayet edeceğim çok sinirlendim yaa iade bile edebilirim

kızlar bu kaç aydan sonra kullanılıyor nasıl kullanışlımı alsammıki bende kullananlar memnunmu içinden alttan düşme imkanı varmı bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…