aycacim kuala kucaklamasi mi dedigin ben onda tasiyorum.dun cok izin vermedi rahat yapamadim ağridai omuzum.iyi ayarşaamk lazim.yine de kucakta tasimaktan cok daha kolay oldu tabi
ögretmenim
Kanurudan mi bahsediyorsunuz.Bebisin boyuna göre ayari var ona göre ayarlarsan birde bacaklari sarkmicak asagi hafif kivrik duruyor eger kücükse bebek altina bi havluyu kivirip yükseltiyoruz ben hala havlu koyuyorum diger oglum uzun boyluydu gerek görmemistik yoksa sirt agrisi olur
ayca bence basta yardim al birinden.birde boyunu ayarlamak cok onemli.bebegi nasıl koyucagimi sasiriyorum ben de:))
ayrica soyle yaptim bebegin koltuk altina gelen tarafi (ust kısmı) daha kısa tuttum daha iyi oldu.oyuncakla dene.ben oyle yapicam ama o ebatta biseyim yok yastıkla falan denerim artik pratik kazanmak icin.
walla cnm bızımde tam tersi, gün boyu ayaktayız. hiç bir iş yaptırmıyor. aksam 9 gıbı sızıyor gece 3 ten 4ten sonra gene ayaktayız. bizim 24 satte toplam uykumuz 8 -9 saat anca.. aglamsa sızlanmasa uykuusuzluga alıstımkafamçokkarıştısenağlama
ohh delf harika
benimki de uyansada cıksak:))
ayy ne güzel çıkın çıkın
öğretmenim ayça slingin içinden kullanım klavuzu çıktı mı
benimkinde yok
off yaa sabrımı zorluyorlar inan ayça çıkmadı klavuz yine bi fırça istiyorlar
sling kesenin içinde de kutunun hatta kutuların içinden kılavuz çıkmadı fırçaladım bi güzel yine bi dsaha bişey almam hepsiburadadan
msj attım siteya ama hala yazamadılar cevap
tşk. kızlar gözümle görmem daha iyi olurdu kullanmak için
şikayetvara şikayet edeceğim çok sinirlendim yaa iade bile edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?