2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsını bişey sorcam sizlere bu oyun halılarından eşim almak istyor ama benim kız öyle içinde yatıp oynayack bi tip değil sürekli ilgi istyor kucak istyor bnde almak istemyorum onun yerine başka oyuncaklar alalım diyorum sizin arnızda kullanan varmı .ne yapcağımı şaşrdım

feyzacım bi gelse kullanacağım ama gelemedi bii türlü
bence şimdilik ilgilenmezler ama 1-2 ay sonra oyalanırlar diye düşünüyorum

çok kararsızım aslında şimdi bile ilgisini 5 dk çekiyor sonra mız mızlanmay başlyor daha 2 aylık mum tutturyor bana oyuncak istemyor konuşun benle gezdirin tüm gün ilgilenmekten akşam ters düşüyorum .oyun halısındada ne kadr oynar onuda bilmyorum eşimde oynar 1 aya kalmaz diyor bakalım

benimki de aynen öyle canım. muma çevirdi benii

çok yaramazlar 2 aylık demmezsin şimdi beni burda görüyorya çığlık çığlığa kucağa al diye

hoya benimde halım gelmedi hala. benimki adres eksik diye geri dönmüş ups ile tartıştım bende.

bende bi kere hepsiburadadan alışveriş etmiştim Ayaz kuvözden çıkacağı zaman. vaktim yok dışardan alışverişe diye emzik, biberon, ıslak mendil, aspiratör, banyo küveti falan birsürü sipariş vermiştim 8 gün sonra getirmişlerdi. hatta mecburen marketten başka biberon falan almak zorunda kalmıştım.
bayağı kavga etmiştim o zaman onlarla.
seni uyaracaktım ama ben farkettiğimde sen sipariş vermiştin geç kaldım. o zaman anlatıp da işkillendirmek istemedim seni boş yere ama demek bu sitenin huyu bu.
bende ordan alışveriş etmiyorum artık.
e-bebek pahalı falan ama haftaiçi aynı gün kargoya veriyorlar hiç değilse..

yok bacım yaa iş çıkardı bi de başıma göndermediği gibi.
anca bitti bu saate kadar. e şimdi de bankaları işleyecem saat 17:00'de gene 17:40 otobüsüne kaldık yani. :umursamaz:

benim böcük aşılarını olmuş sonunda. hemşirenin saçlarını da yolmuş olurken. bir de suratını tırmalamış basbayğı kıpkırmızı etmiş. şimdi de gene armut gibi uyuyakalmış.
deli bebe talan etmiş sağlık ocağını bacak kadar bile olmayan boyuylan :roflol:

:roflol::roflol:
cnm bnm ya erkek adam işte canı acıyınca yapmış yapacağını:roflol:
senmisin o iğneyi bana sokan demiştir eealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

biz de yarın 2.ay aşılarımızı olacaz.mafoldumben
çok korkuyorum ya... ben bebişten daha çok korkuyorum acaba nasıl dayancam...
hemde 3 tanemafoldumben
biri verem diğeri karma öbürü neydi yaaa:sm_confused:

:roflol::roflol:
cnm bnm ya erkek adam işte canı acıyınca yapmış yapacağını:roflol:
senmisin o iğneyi bana sokan demiştir eealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

azcık büyüsün alacak o iğne sokmalarının intikamını o

kötü kaynana olacağım günleri iple çekiyorum :roflol::roflol:

biz de yarın 2.ay aşılarımızı olacaz.mafoldumben
çok korkuyorum ya... ben bebişten daha çok korkuyorum acaba nasıl dayancam...
hemde 3 tanemafoldumben
biri verem diğeri karma öbürü neydi yaaa:sm_confused:

diğeri de pnömokok yani zatürre aşısıydı sanırım.

esmer geçmiş olsun ayaza
yolmuş demek hemşireyi
cüsseme bakıp beni hafife alma böyle
perişan ederim seni işte demiş

pamuk ben memnunum :))

premaxx ı doğum yaptığım gün mothecare den almıştım ve fişini bulamıyorum biraz önce mağazasını aradım, geri vereceğim sanırım ve baba sling alayım bari, aslında almaya karar verdiğimde jokerde sormuştum hangisi daha iyi diye, bana baba slingten çok şikayet aldıklarını söylemişlerdi....????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…