2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol:
hoya naptın cnm kullanabildin mi slingi?

:1no2:
canım parfüm falan sürmedin demi kendi elbiseni giydin demi senin kokunu almadığından almamıştır belki

alsanaalsanasmile

kız tuttum kucağımda adam bak diyo nur bakıyo tam çekecekken çeviriyo kafayı en son pes etti adam makineyi kapattı nur dik dik baktı adam da yalvardı nolur bak diye sonra çekti beni fotodan silip arka fonu beyaz yaptı akşam eklerim:roflol:
ha bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar,
Rabbim sizlere ve ailenize hayırlı sağlıklı,huzurlu,mutlu ,uzun ömürler versin,iki dünya saadeti nasib etsin:Saruboceq:

amin canım

hoşbulduk kibelesr ya gece maşallah çok ağlamıyoda dediğim gibi akşam üstü 3 te bi başlıyodu gece 12 ye kadar yani 8 saat uyumadan sadece ağlıyodu kıyamıyorum yazık okadar saat ağladıktan sonra sızıyo zaten. o yüzden başladım sallamaya ne yapayım

yaaa ben de dırenıyorum da anam sen koparmısın kayısı bosver ııdır bole :))

napiim yaa elektrikler kesildi çok sıkıldım ağırlık çöktü bi anda..
adam geldi güzellik uykun bittiyse şu maaşları halledelim diye :roflol:

hee ekle valla yaa. hey yarabbim bit kadar bebenin de vesikalığı oldu yaakaydirigubbakcemile3

ayy yerım onları bıde o ellerle kendılerını uyandırmasalar

ay sorma ben ilk doğduğundan beri hiç sarmadım elini kolunu annem nekadar kızım sar elleri hareket ettikçe uyanır desede ama ellerini hareket ettiremeyincede uyanıyor bende sarmadım şimdide kımıl kımıl olmaya başladı son bikaç gündür eller ayaklar birbirinden bağımsız şebelek şebelek oyunlar yapıyo kendi kendine bide benim yaptığım şebelekliklere bi gülmeyi becerse helak oluyor walla

hoya walla bende acayip merak ettim vesikalık resmini kuzumun tuhaf walla ilk defa duydum bende bebeiş vesikalık çektirdi diye özelliği oldu bak burda kuzunun çok farklı bişiymiş gibi hepimiz bekliyoruz merakla koy biran önce bacım

hayrola yurtdışına neden gidiyorsun hoya? öğretmen değil miydin, memuriyetten istifa mı edeceksin?

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. acil bir sorum var. bizim oğlanı şöyle bir yatırayım gözden kaybolayım basıyor çığlığı morarıncaya kadar ağlıyor . yanına gelince susuyor. tuvaletten koştura koştura çıkıyorum örneğin. ya hepinizde var mı bu sorun ne yapacağım ben yaaa ağlıcam sinirimden. şu anda morarma şeklinde ağlıyor mesela

yüzüne üfle demişti kızlar canım duruyormuş

benim zilli yüzünden bi oturamadım şurda
normalde 2-3 saatte bi emerdi bugün huy değiştirdi
cumartesiden beri kakasını yapamıyordu

bugün ağlıyo kakasını yapıyo temizliyorum
emmek istiyor
emiyor gazını çıkarırken ağlamaya başlıyo
tekrar kaka....böyle kısır döngüye girdik

canım derecenin ucuyla yardım ediyorum ben hergün yapıyor kakasını sende denesene bi ben çok faydasını gördüm gazıda çıkıyor öyle walla bigünü bigününe uymuyor bunların

selam pamuk olabılır canım bu da baska bır bakıs acısı
gercı benımkı bebek yokkende boyle kaprıslıydı kendı hayalden daha bebek hala..
aynen canim bizimki de oglustan daha bebk valla sen artik beni fazla sevmiyomusun hic bana ilgi gostermiyosun hep oglusunu seviyosun diyo bana alem bu kocisler valla canim
sende haklısın canım allah yardımcınız olsun dediğin gibi zor ama bazen inadımız tutuyo napalım..
saol canim uzatma sen de bosver baris canim bosuna kendini de uzmus oluyosun nasilsa eninde sonunda barisican bosuna o gune kadar kendine eziyet etme ben hic dayanamam da esimle kavgali durmaya mutlaka o gun icinde konusup barisiriz
biz iyiyiz canim sen nasilsin ben de ayagimda sallamayi denedim 2 kere krize girince ama benimki cok sevmedi benim pasa kolda sallayarak uyumayi seviyor ya da memede uyumayi
yok canim parfum hic kullanmiyorum oglus dogdugundan beri ama bugun farkettim dilinin ucunda aft gibi bisey cikmis bebegimin cani yaniyodu sanirim o yuzden ememedi dun gece bugun hemen doktoru aardim bir damla verdi onu kullanacagiz 1 hafta kadar bakalim ins. gecer sizlerde de oldu mu boyle bisey kizlar
ay canim miniminnacik haliyle vesikalik mi cektirdiniz bizim de yaptirmamiz laizm o isi pasaport cikartacagiz bzi de malum birkac ay sonra moskova yollari gozukuyor bize

canim benimki az bir zaman duruyor 5 dakika kadar ama her zaman degil sakinse bazen de aglama krizine giriyor gerci benim annem yanimda o yzuden uyanikken pek yalniz birakmiyoruz biz morarinca yuzune ufle canim kizlardan duymustum ben aksam yaptim ise yaradi allah kolaylik versin sana

:roflol::roflol::roflol::roflol:
koptum yaawww senın patron kırık galıba :))
guzellık uykusu :roflol:

canım aynen bır dk yalnız kalmıyo kac kere kucagımda tuvalete gırdım ama artık anakucagını arabasına monte ettık evın ıcınde ben nereye o da oraya tuvalete bıle ayagımla sallayıp ellerımle ıs yapıyorum :roflol:

canım kakasını yapması cok guzel emmek ıcgudusel bır durum kaka yapacagı zaman sındırım sıstemı calısıyor dıkkat et emerken..

canım derecenin ucuyla yardım ediyorum ben hergün yapıyor kakasını sende denesene bi ben çok faydasını gördüm gazıda çıkıyor öyle walla bigünü bigününe uymuyor bunların

canım fazla oynamamak lazımmıs gecende trt de bır bayan vardı cok guzel bılgıler verdı onun yerıne dayanacagı kadar ılık suya oturt ve az karnına masaj yap sonra da sıcacık sar yıne yapar..

ben bugün bir cay kasigi zeytinyagi icirdim hemen yapti kakasini...

aynen canim bizimki de oglustan daha bebk valla sen artik beni fazla sevmiyomusun hic bana ilgi gostermiyosun hep oglusunu seviyosun diyo bana alem bu kocisler valla canim
aynııı hıc ılgı gostermıyorsun sevmıyorsun deyıp duruyo..
yavrucum senınkıde benımkı gıbı koselere sıgınıp ayaklarını bukuyor mu?
bız de bıde bu var yanııı:roflol::roflol::roflol:

kıslar tekrar söylüyorum bebeğinizin makatını uyarmayın, bir şey sokmayın, kendiniz yapmakta ısrarlysanız başkasına önermeyin ve lütfen derece ile uyarma meselesini de doktorunuza mutlaka danışın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…