hoya naptın cnm kullanabildin mi slingi?
canım parfüm falan sürmedin demi kendi elbiseni giydin demi senin kokunu almadığından almamıştır belkimerhaba kizlar dun gece yine kabus bir geceydi oglum krize girdi resmen dun aksam da emmeyi almama sorunu cikardi memeye geliyo feryadi basiyo kesinlikle almiyor nasil stres oldum 5 saat falan emmedi en son egce 3te pompayla 40 cc sagdim sut biberonla verdim biraz sakinelsince aldi emmeyi umarim bu sekilde devam etmez niye boyle yapti anlamadim gazdan mi alamadi uykusu mu vardi bilemedim omrumden omur gitti katildi kaldi mosmor oldu burda okumustum yuzune ufleyin diye ufledim kendine geldi ama ben de oldum ol sirada simdi de 1 saattir uyuyor pasam cok sukur ben de gidip biseyler yiyeyim
bizim ilk asimiz olurken doktorumzu emzir emzirirken yapacagim dedi o sekilde yapti yien de agladi tabi oglusum 5 dakika falan agladi sonra emerken rahatladi
canim uyrken genzine falan kacabilir aman dikkat et ben uyanikken veriyorum hic cay kasigini biraz islatiyorum damla uzerinde kaysin diye biraz da sut damlatip kasiga sonra damlayi damlatip veriyorum doktora sordum olur dedi ancak boyle yol buldum yoksa hic gitmiyodu agzina kasikta kaliyodu
ruzgarcim hala silikonlarla mi emziriyosun ben dun birkac defa kendi mememi yakalatmaya calistim cok aglayarak da olsa aldi ama 5 dakika cekip yoruluyor silikonla cok cok cekiyor 15 dakika kadar durmadan mememi hemen birakiyor ins. boyle boyle alisir
aman kizlar kocalariniz yaninizda kiymetini bilin ben lohusalik bile yasayamadim naz bile yapamadim kocacaigim 2-3 haftada bir 2-3 gunlugune geliyor gercekten cok zor yaninizda kocaniz olmadan bebk buyutmeye calismak o yuzden halinize sukredin ne olur onlar da yeni duzene alismaya cxalisiyolar
selam kızlarr hayırlı kandiller
kızlar bence erkeklerin derdi ekşın olaylarından fazla mahrum kalmaları evliliği ayakta tutan ve birbirimize olan yakınlıkta bence bu ekşın olaylarının çok etksi var bu benim fikrim walla yok mok demeyin kızlar bunlar önemli şeyler şu bebekler biraz daha büyüsede o eski ilgimiz alakamız geri gelse birbirlerimize karşı nekadar olsa bebeişler doğmadan önce her dk yanyana el ele hep ilgiler birbirimizeydi ama şimdi bebekler öncelikte akşamları işten geldiklerinde biz bütün gün yorulmuş oluyoruz onlardada iş yorgunluğu vs birbirimize olan yakınlık nekadarolsa azalıyor bencetüm problemler bunlar bebişler büyüyünce hepsi geçecek
kız tuttum kucağımda adam bak diyo nur bakıyo tam çekecekken çeviriyo kafayı en son pes etti adam makineyi kapattı nur dik dik baktı adam da yalvardı nolur bak diye sonra çekti beni fotodan silip arka fonu beyaz yaptı akşam eklerim:roflol:kız hoya el kadar bebeye nasıl vesikalık çektirdiniz :roflol:
ayy çok çalıştım gene.
arada çok uykum geldi 1 saat uyudum masama kafayı koyup, sonra patron geldi uyandırdı iş verdi.
çok mu yüz göz olduk nedir :roflol:
ha bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlar,
Rabbim sizlere ve ailenize hayırlı sağlıklı,huzurlu,mutlu ,uzun ömürler versin,iki dünya saadeti nasib etsin:Saruboceq:
yaaa ben de dırenıyorum da anam sen koparmısın kayısı bosver ııdır bole :))
kız tuttum kucağımda adam bak diyo nur bakıyo tam çekecekken çeviriyo kafayı en son pes etti adam makineyi kapattı nur dik dik baktı adam da yalvardı nolur bak diye sonra çekti beni fotodan silip arka fonu beyaz yaptı akşam eklerim:roflol:
ayy yerım onları bıde o ellerle kendılerını uyandırmasalar
napiim yaa elektrikler kesildi çok sıkıldım ağırlık çöktü bi anda..
adam geldi güzellik uykun bittiyse şu maaşları halledelim diye :roflol:
hee ekle valla yaa. hey yarabbim bit kadar bebenin de vesikalığı oldu yaakaydirigubbakcemile3
ben de kabızım en son büyük naptesimi ne zaman yaptım hatırlamıyom bilebilmiyorumkismile
Allah yardımcınız olsun eşim de pasaport işlerini hallediyor biz pazar ankaraya gideceğiz salı vize görüşmesi var sabah 8 de nur bi de gazlanır da pazartesi akşam geç kalırsak diye çok tedirginim inş hayırlısı olsun
eşin olmadan bakarsın inş. o uyudu mu sen de uyu dinlen bakman kolay olur
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. acil bir sorum var. bizim oğlanı şöyle bir yatırayım gözden kaybolayım basıyor çığlığı morarıncaya kadar ağlıyor . yanına gelince susuyor. tuvaletten koştura koştura çıkıyorum örneğin. ya hepinizde var mı bu sorun ne yapacağım ben yaaa ağlıcam sinirimden. şu anda morarma şeklinde ağlıyor mesela
benim zilli yüzünden bi oturamadım şurda
normalde 2-3 saatte bi emerdi bugün huy değiştirdi
cumartesiden beri kakasını yapamıyordu
bugün ağlıyo kakasını yapıyo temizliyorum
emmek istiyor
emiyor gazını çıkarırken ağlamaya başlıyo
tekrar kaka....böyle kısır döngüye girdik
aynen canim bizimki de oglustan daha bebk valla sen artik beni fazla sevmiyomusun hic bana ilgi gostermiyosun hep oglusunu seviyosun diyo bana alem bu kocisler valla canimselam pamuk olabılır canım bu da baska bır bakıs acısı
gercı benımkı bebek yokkende boyle kaprıslıydı kendı hayalden daha bebek hala..
saol canim uzatma sen de bosver baris canim bosuna kendini de uzmus oluyosun nasilsa eninde sonunda barisican bosuna o gune kadar kendine eziyet etme ben hic dayanamam da esimle kavgali durmaya mutlaka o gun icinde konusup barisirizsende haklısın canım allah yardımcınız olsun dediğin gibi zor ama bazen inadımız tutuyo napalım..
biz iyiyiz canim sen nasilsin ben de ayagimda sallamayi denedim 2 kere krize girince ama benimki cok sevmedi benim pasa kolda sallayarak uyumayi seviyor ya da memede uyumayisağol canım. eee görüşmeyeli nasılsınız bakalım. biz oğlumla gayet iyiyiz şükür. ayağımda kesinlikle salamıyacağım diye inadı bıraktığımdan beri barıştık paşamla. sizde ayakta sallıyomusunuz acaba. ger.i benimkine sallamak denmez ayağımı seğirirmiş gibi hafif hafif oynatıyorum oda bayıla bayıla uyuyo artık çok şükür
yok canim parfum hic kullanmiyorum oglus dogdugundan beri ama bugun farkettim dilinin ucunda aft gibi bisey cikmis bebegimin cani yaniyodu sanirim o yuzden ememedi dun gece bugun hemen doktoru aardim bir damla verdi onu kullanacagiz 1 hafta kadar bakalim ins. gecer sizlerde de oldu mu boyle bisey kizlar:roflol:
:1no2:
canım parfüm falan sürmedin demi kendi elbiseni giydin demi senin kokunu almadığından almamıştır belki
kız tuttum kucağımda adam bak diyo nur bakıyo tam çekecekken çeviriyo kafayı en son pes etti adam makineyi kapattı nur dik dik baktı adam da yalvardı nolur bak diye sonra çekti beni fotodan silip arka fonu beyaz yaptı akşam eklerim:roflol:
amin canım
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun. acil bir sorum var. bizim oğlanı şöyle bir yatırayım gözden kaybolayım basıyor çığlığı morarıncaya kadar ağlıyor . yanına gelince susuyor. tuvaletten koştura koştura çıkıyorum örneğin. ya hepinizde var mı bu sorun ne yapacağım ben yaaa ağlıcam sinirimden. şu anda morarma şeklinde ağlıyor mesela
napiim yaa elektrikler kesildi çok sıkıldım ağırlık çöktü bi anda..
adam geldi güzellik uykun bittiyse şu maaşları halledelim diye :roflol:
hee ekle valla yaa. hey yarabbim bit kadar bebenin de vesikalığı oldu yaakaydirigubbakcemile3
benim zilli yüzünden bi oturamadım şurda
normalde 2-3 saatte bi emerdi bugün huy değiştirdi
cumartesiden beri kakasını yapamıyordu
bugün ağlıyo kakasını yapıyo temizliyorum
emmek istiyor
emiyor gazını çıkarırken ağlamaya başlıyo
tekrar kaka....böyle kısır döngüye girdik
canım derecenin ucuyla yardım ediyorum ben hergün yapıyor kakasını sende denesene bi ben çok faydasını gördüm gazıda çıkıyor öyle walla bigünü bigününe uymuyor bunların
canım derecenin ucuyla yardım ediyorum ben hergün yapıyor kakasını sende denesene bi ben çok faydasını gördüm gazıda çıkıyor öyle walla bigünü bigününe uymuyor bunların
aynııı hıc ılgı gostermıyorsun sevmıyorsun deyıp duruyo..aynen canim bizimki de oglustan daha bebk valla sen artik beni fazla sevmiyomusun hic bana ilgi gostermiyosun hep oglusunu seviyosun diyo bana alem bu kocisler valla canim
dur seker ac facını ben sana lınk gondermeye calısayımkızlar facebook gruba katılamadım hala nasıl katılacam
ben bugün bir cay kasigi zeytinyagi icirdim hemen yapti kakasini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?