evet canım onun yerıne suya oturtun bence dekıslar tekrar söylüyorum bebeğinizin makatını uyarmayın, bir şey sokmayın, kendiniz yapmakta ısrarlysanız başkasına önermeyin ve lütfen derece ile uyarma meselesini de doktorunuza mutlaka danışın...
kızlar facebook gruba katılamadım hala nasıl katılacam
hergün veriliyormu canımayçiçek yağımı zeytinyağımı canım bide ısıtıpmı veriyosun direkmi
yani yemeklere kullandığımızmı yoksa zeytinyağımı diye sordum kuzu ondan bilen varmı kızlar yazsanıza banabildigimiz zeytinyagi (olivenöl) aycicek degil, ama hergün olmaz heralde zorluk cektigi zaman.
ben de bugün ilk defa verdim hemen yapti kakasini, isitmadim ben oldugu gibi oda sicakliginda verdim.
pamuk86 gönder
yani yemeklere kullandığımızmı yoksa zeytinyağımı diye sordum kuzu ondan bilen varmı kızlar yazsanıza bana
yemeklere kullandigimiz degil yemeklere aycicekyagi kullaniyoruz ben hergün zeytinyagi iciyorum bebege de bir cay kasigi verdim ise yaradi.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alem bu adamlar yaaynııı hıc ılgı gostermıyorsun sevmıyorsun deyıp duruyo..
yavrucum senınkıde benımkı gıbı koselere sıgınıp ayaklarını bukuyor mu?
bız de bıde bu var yanııı:roflol::roflol::roflol:
hergün veriliyormu canımayçiçek yağımı zeytinyağımı canım bide ısıtıpmı veriyosun direkmi
yemeklere kullandigimiz degil yemeklere aycicekyagi kullaniyoruz ben hergün zeytinyagi iciyorum bebege de bir cay kasigi verdim ise yaradi.
hah onu sordum canım söyledim eşime gelirken alıcak tıkanmıyormu canım içerken
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alem bu adamlar ya
kizlar bir yerde okumsutum nette bebeklere zeytinyagi icirmek iyi degilmis akcigerlerine kacip zaturreye sebep olabiliyomus onun yerine zeytinyagi ile masaj yapin karnina ve ayaklarina ve isitilmis havlu koyun karnina ayaklarina da sicak su torbasi koyun
bir de dereceyle falan uyarmak da iyi degildir bence ozellikle erkek bebekelrde mutlaka doktorunzua danisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?