2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hergün veriliyormu canımayçiçek yağımı zeytinyağımı canım bide ısıtıpmı veriyosun direkmi

bildigimiz zeytinyagi (olivenöl) aycicek degil, ama hergün olmaz heralde zorluk cektigi zaman.

ben de bugün ilk defa verdim hemen yapti kakasini, isitmadim ben oldugu gibi oda sicakliginda verdim.

bildigimiz zeytinyagi (olivenöl) aycicek degil, ama hergün olmaz heralde zorluk cektigi zaman.

ben de bugün ilk defa verdim hemen yapti kakasini, isitmadim ben oldugu gibi oda sicakliginda verdim.
yani yemeklere kullandığımızmı yoksa zeytinyağımı diye sordum kuzu ondan bilen varmı kızlar yazsanıza bana

göndrdim

verem aşısı olanlae 3 gün geçti bizim aşını üzerinden bugün mü yıkayayım yarın mı nuru

yani yemeklere kullandığımızmı yoksa zeytinyağımı diye sordum kuzu ondan bilen varmı kızlar yazsanıza bana

yemeklere kullandigimiz degil yemeklere aycicekyagi kullaniyoruz ben hergün zeytinyagi iciyorum bebege de bir cay kasigi verdim ise yaradi.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alem bu adamlar ya
hergün veriliyormu canımayçiçek yağımı zeytinyağımı canım bide ısıtıpmı veriyosun direkmi

yemeklere kullandigimiz degil yemeklere aycicekyagi kullaniyoruz ben hergün zeytinyagi iciyorum bebege de bir cay kasigi verdim ise yaradi.

kizlar bir yerde okumsutum nette bebeklere zeytinyagi icirmek iyi degilmis akcigerlerine kacip zaturreye sebep olabiliyomus onun yerine zeytinyagi ile masaj yapin karnina ve ayaklarina ve isitilmis havlu koyun karnina ayaklarina da sicak su torbasi koyun
bir de dereceyle falan uyarmak da iyi degildir bence ozellikle erkek bebekelrde mutlaka doktorunzua danisin

kandiliniz mubarek olsun kızlar bişey soracağım bizim oğlan 1,5 aylık oldu bugün.Emme süresi ise 5-6 dakikayı geçmiyor ve 2 saat bile olmadan tekrar emmek istiyor tabi kusmasını hiç söylemiyorum bile.ayına göre bu durum nasıl sizce normalmi emme süresi ve emme aralığı daha mı uzun olmalı.

hah onu sordum canım söyledim eşime gelirken alıcak tıkanmıyormu canım içerken

ben verdigimde agliyordu, belki biraz midesi yanmistir bilmiyorum cünkü verirken zaten bebek agliyordu bunu alinca susmadi cünkü kakasini yapamadigi icin agliyordu. benimki kakasini meme emerken yapiyor o yüzden zeytinyagini verdikten sonra meme emmeye basladi 15 dakika sonra kakasini yapti. ins. bir zarari yoktur doktor arkadasima sordum o önerdi bunu ben de basta vemedim ama bebek kakasini yapamadigi icin sürekli aglamaya baslayinca dayanamadim aglamasina bir deniyim dedim.

Canim sürekli sicak su torbasi koyuyorum bebegin karnina bebek rahatliyor ama kakasini yapamadi yine de. göbegi de düsmediki karnina masaj yapiyim sevdi bizimki göbegini

herkese slm kıslar
biz bugün 2. ay aşılarımızı olduk
o yüzden anneannemize geldik. bu aşıyı yaptıranlar deneyimlerini ve önerilerini paylaşabilirmi acaba calpol içtiğinden uyuyor şimdi kuzum ama huzursuz bebeğim benim bugün bi daha anladım benden sağlıkçı falan olmazmış iyikide olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…