kandiliniz mubarek olsun kızlar bişey soracağım bizim oğlan 1,5 aylık oldu bugün.Emme süresi ise 5-6 dakikayı geçmiyor ve 2 saat bile olmadan tekrar emmek istiyor tabi kusmasını hiç söylemiyorum bile.ayına göre bu durum nasıl sizce normalmi emme süresi ve emme aralığı daha mı uzun olmalı.
kandiliniz mubarek olsun kızlar bişey soracağım bizim oğlan 1,5 aylık oldu bugün.Emme süresi ise 5-6 dakikayı geçmiyor ve 2 saat bile olmadan tekrar emmek istiyor tabi kusmasını hiç söylemiyorum bile.ayına göre bu durum nasıl sizce normalmi emme süresi ve emme aralığı daha mı uzun olmalı.
yemeklere kullandigimiz degil yemeklere aycicekyagi kullaniyoruz ben hergün zeytinyagi iciyorum bebege de bir cay kasigi verdim ise yaradi.
Canim sürekli sicak su torbasi koyuyorum bebegin karnina bebek rahatliyor ama kakasini yapamadi yine de. göbegi de düsmediki karnina masaj yapiyim sevdi bizimki göbegini
kıslar tekrar söylüyorum bebeğinizin makatını uyarmayın, bir şey sokmayın, kendiniz yapmakta ısrarlysanız başkasına önermeyin ve lütfen derece ile uyarma meselesini de doktorunuza mutlaka danışın...
göbeği düşmedi mi doktora sordun mu posiCanim sürekli sicak su torbasi koyuyorum bebegin karnina bebek rahatliyor ama kakasini yapamadi yine de. göbegi de düsmediki karnina masaj yapiyim sevdi bizimki göbegini
zambakkız, bızde mama takvıyelı bı bebek olduk, 3 gundür.gunde kac kere verıosun mamayı ? ve hangı mamayı önerdı dr..unuz?
hante gitti mi kaynanan
göbeğinin düşmemesi normalmi canım
kıslar aşıyla ilgili soruma niye kimse cevap vermiyo kafamçokkarıştı
ilk başlarda bende çok üzülmüştüm hantecim. kendimi yetersiz bi anne olarak görmüştüm ama bundada vardır bi hayır. benden alacağı rızkıda o kadarmış demekki. Allahım sağlık versin hepsinede mama yesinler nolacak. sütümüz taşıpta emmeyen bi çocuğumuz olsaydı ne yapacaktık o daha kötü şimdi hiç değilmi yarı yarıyada olsa anne sütü alıyolar.
günde 3 kez yapıyorum mama. aptamil 1 kullanıyorum. 30 günlükten sonra 90lık yapıyodum son bi haftadır falan bebeişim hiç uyumamaya başlamıştı hep ağlıyodu. bende artırdım düzeldi meğerse açmış benim oğluşum 120milimlik yapıyorum bazen hepsini içiyor bazende biraz bırakıyor bende zorlamıyorum.
doktor bize aptamil yada sma gold tavsiye etti ama bizim paşa içmedi smayı gitti bi kutu mama
mama kullanmaya başladıktan sonra eğer kabız olursa ki bizimki oldu mamasına yaklaşık bi çay kaşığı zeytinyağı damlatıyorum (DR önerisi) hele bi kere yaklaşık 6 gün yapamadı ki ilk ay nerdeyse her açtığım bez kakalı oluyodu şimdi ise 2-3 günde bir yapıyor ama iyi yapıyor temizlemesi zor oluyor:)
Allah yardımcımız olsun
gözün aydın hantezemuszemus
kıslar aşıyla ilgili soruma niye kimse cevap vermiyo kafamçokkarıştı
jasmin nura ayrı pasaport çıkarmadık benim pasaportuma eklettik pasaportun 11. sayfasına fotosunu yapıştırdılar benim himayemde gidecek yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?