2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ofertacım hiç bilmiyorum benimki zaten mama takviyeli bi bebek ama ilk aya göre emme süresi ve sıklığı kısaldı belkide doymadığı için mama dozunu artırdığımdandır. ama bebişte huzursuzluk falan yoksa huyunda olumsuz yönde bi değişiklik yoksa normaldir bence doyuyodur yani

oferta bız sızle aynı gun dogumlyuz (11.01) ve bu soruyu dr.umuza sorduğmda bna 3-4 aya kadar her ıstedgnde vermelısn dedi. bırde kusunca tekrar acıkır mı dedım. mıktar önemlı, fazla kusunca acıkır tabii dedi...

zambakkız, bızde mama takvıyelı bı bebek olduk, 3 gundür. gunde kac kere verıosun mamayı ? ve hangı mamayı önerdı dr..unuz?

yemeklere kullandigimiz degil yemeklere aycicekyagi kullaniyoruz ben hergün zeytinyagi iciyorum bebege de bir cay kasigi verdim ise yaradi.

Canim sürekli sicak su torbasi koyuyorum bebegin karnina bebek rahatliyor ama kakasini yapamadi yine de. göbegi de düsmediki karnina masaj yapiyim sevdi bizimki göbegini

göbeğinin düşmemesi normalmi canım

ben de katılıyorum buna

Canim sürekli sicak su torbasi koyuyorum bebegin karnina bebek rahatliyor ama kakasini yapamadi yine de. göbegi de düsmediki karnina masaj yapiyim sevdi bizimki göbegini
göbeği düşmedi mi doktora sordun mu posi

ön süt uyku yapar bebeği sakinleştirir emerken uyuyorsa koltuk altlarından tutup kaldır oyuncak bebek gibi açar gözlerini
eğer emdikten sonra huzursuz ve ağlıyorsa gazdan emememiştir ne yap et 2 saatte bi emzir canım yoksa uçar gazdan

zambakkız, bızde mama takvıyelı bı bebek olduk, 3 gundür. gunde kac kere verıosun mamayı ? ve hangı mamayı önerdı dr..unuz?

ilk başlarda bende çok üzülmüştüm hantecim. kendimi yetersiz bi anne olarak görmüştüm ama bundada vardır bi hayır. benden alacağı rızkıda o kadarmış demekki. Allahım sağlık versin hepsinede mama yesinler nolacak. sütümüz taşıpta emmeyen bi çocuğumuz olsaydı ne yapacaktık o daha kötü şimdi hiç değilmi yarı yarıyada olsa anne sütü alıyolar.

günde 3 kez yapıyorum mama. aptamil 1 kullanıyorum. 30 günlükten sonra 90lık yapıyodum son bi haftadır falan bebeişim hiç uyumamaya başlamıştı hep ağlıyodu. bende artırdım düzeldi meğerse açmış benim oğluşum 120milimlik yapıyorum bazen hepsini içiyor bazende biraz bırakıyor bende zorlamıyorum.
doktor bize aptamil yada sma gold tavsiye etti ama bizim paşa içmedi smayı gitti bi kutu mama
mama kullanmaya başladıktan sonra eğer kabız olursa ki bizimki oldu mamasına yaklaşık bi çay kaşığı zeytinyağı damlatıyorum (DR önerisi) hele bi kere yaklaşık 6 gün yapamadı ki ilk ay nerdeyse her açtığım bez kakalı oluyodu şimdi ise 2-3 günde bir yapıyor ama iyi yapıyor temizlemesi zor oluyor:)
Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
canım aşı bizde ateş yapmadı ama ben 1 kerelik yarım ölçek calpol verdim çok ağladı o gün acıdı heralde

jasmin nura ayrı pasaport çıkarmadık benim pasaportuma eklettik pasaportun 11. sayfasına fotosunu yapıştırdılar benim himayemde gidecek yani

ahh cnm evet bende cook üzüldüm ama allah baska dert vermesın dedıgın gıbı saglık sıhhat versın..
benım bebıs sadece annesüütüyle bır haftada 250 gram almıştı 10 gün öncesınde. doktorda ıyı hadı mamadan yırttın dedı. aama son 10 gun ıcınde dedıgın gıbı hep aglıo ,kısa kısa uykular mafolduk. benımde göğüsler ıyıce yumusacık olunca dedım yetmıo bu süt bız baslyalım mamaya.. 3 gundur gunde bırkere vermeme ragmen kak düzenıımız degıstı. günde 3 kere cok bol yapardı sımdı 1 e ındı kı oda bol degıl ve rengı de degıstı. kabız olmasından korkuyorum cunku bız bırazda kafamızdan mamaya baslamıs olduk. sımdı gunde 1 kere bıle yetmıo arttırmak ıstıorum bı yandan da ıstemıyorum. ama 15-20 dklık uykularlada büyümeski bu bebıs demı
Allah hepımızı n yardımcısı olsun...a.s.

gözün aydın hantezemuszemus

tesekkur ederım cnm. ama mayısda gerı gelcek, üstelık kendı annem de gıdecek ( sımdıden kara kara mayısı dusunuyorum. aslında coook yardım etmeye calısyor yerı gelıyor yemek bulasık ortalık süpürme vs. ama cok pis cnm ya oglumu emanet edıp gözum arkada alamdan gıdemıyorum. altını acıo elı poklu cocugun agzına gözune ellıo, kömürlü ellerıyle caydanlıkları kapı kollarını tutuyor , ben arkasından kapı kollarından karaları siliyorum, tırnaklarını kesıp ellerını yıkamadn oglumukucagına aldı yaaa cıldırıorum dusunurken bıle bısey dıyemıorum, bazende dıyorum gıdıyo yıkı ama uyarmaktan ve takıp etmekten bunaldım ınan ki....
sımdı mayısda benım okulda baslayacak ve oglum onunla evde yalnız saatlerce kalıck. öliim bennn ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…