2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hante o zamana kadar unutursun inşallah mayısta konuşursun daha da dikkat eder heralde
benimki de geleceğim sen çalışmaya başlayınca diyor aslında isterim onun bakmasını çünkü Aile büyükleri ile büyüyen çocuklar hem aile bağlarını daha iyi biliyorlar hem de sevgiyi daha fazla hissettiklerinden kendilerine güveni daha fazla olan bireyler oluyorlar.yabancı biri bakacaksa o baksın canım ele güven olmaz

aradim buldum mesajini
gecmiş olsun oncelikle..hic merak eme cok normal huzursuzlanmasi o yuzden zaten heemn ates dusurucu agri kesici veriyorlar

benimkinde ateste oldu huuzrsuzlukta.atesi 38.3 olunca minoset yarim olcek surup verdim.6 saatte bir verilebilir demişti doktorum(kiloya gore bilirliyorlar miktari)

ve cok ise yaradi 20 dk. icinde dusuyor.korkma sebebi belli hastaliktan degil ates.

dogru söluyorsun herseyın hayırlısı...

canım derecenin ucuyla yardım ediyorum ben hergün yapıyor kakasını sende denesene bi ben çok faydasını gördüm gazıda çıkıyor öyle walla bigünü bigününe uymuyor bunların

kesinlikle katılıyorum
kızlar bebeğin makatıyla oynamak çok tehlikeliymiş
ilerde cinsel problemlere sebep oluyormuş

ben bugün bir cay kasigi zeytinyagi icirdim hemen yapti kakasini...

ben hergün zeytinyağı içiriyorum
ilk defa bu kadar uzun süre yapamadığı oldu
ama fazla rahatsız değildi
bir de trt 'de prof şöyle demişti
eğer kakasını sıvı ya da macun kıvamında yapıyorsa, bebek aşırı rahatsız olmuyorsa, ve de rahatlıkla pırtlayarak gazını çıkarabiliyorsa problem yok demektir.

sen kaynanaı özlemeye başlamışsın anlaşılan hoya

sağolasın öğretmenim
ne kadar sürede geçti sıkıntıları huzursuzluğu falan

kızlar bide bişey sorucam bu göbek olayları ne alemde sizlerde?
bugün hemire bana içerde bi tanesinimi unuttular dedi sinir oldum ya inmeyecekmi bu göbek ya Allah korusun
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Canim sürekli sicak su torbasi koyuyorum bebegin karnina bebek rahatliyor ama kakasini yapamadi yine de. göbegi de düsmediki karnina masaj yapiyim sevdi bizimki göbegini

normal benim hatam simdiye kadar düsmemesi, dezenfekte etmek icin sivi birsey vardi hergün onu sikin dediler hastaneden ben de saf gibi siktim islak kaldi göbek kurumadi, o yüzden kaldi.
canim benim doktorum 3 haftaya kadar dusmesi normal demisti 3 hafta dusmezse konusuruz demisti 17. gun dustu bizimki de ama seninki cok uzun sure o sivilardan bzi dekullandik ona ragmen dusmeliydi sen bi doktoruna or istersen canim
jasmin nura ayrı pasaport çıkarmadık benim pasaportuma eklettik pasaportun 11. sayfasına fotosunu yapıştırdılar benim himayemde gidecek yani
oyle mi oluyomus bebekelrinki hoyacim benim daha bilgim yok henuz arastirmadim daha gitme moduna giremedim de
hante canim dun bir bebek internet sitesinde okudum ilk aydan sonra goguslerin yumusamasi normalmis sut yok anlamina gelmiyomus anneler yanlis yapiyomus sut yok saniyomus oysaki sut miktari daha da artiyomus bunu dusun belki de sutun yetiyor canim baska bir sebeple agliyodur kuzucuk doktoruna sorsaydin bi

kızlar bide bişey sorucam bu göbek olayları ne alemde sizlerde?
bugün hemire bana içerde bi tanesinimi unuttular dedi sinir oldum ya inmeyecekmi bu göbek ya Allah korusun
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bide mama takviyesi varya olan sütümde gitmesin diye süt yapıcı şeyler yiyorum gerçi kilomda pek bi değişiklik yok artma azalma ama bu göbüş beni sinir ediyor

bencede druna sormadan mamaya başlama derim kilosu normal artıyosa doyuyo demektir
bebişler en aşağı 600 gr almalıymış bizimki ilk ay 500de kalmıştı ortalama 900 grmış normal olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…