hoya ne zman gıdıyorsunuz* nete gırersın heralde ordada...
herkese slm kıslar
biz bugün 2. ay aşılarımızı olduk
o yüzden anneannemize geldik. bu aşıyı yaptıranlar deneyimlerini ve önerilerini paylaşabilirmi acaba calpol içtiğinden uyuyor şimdi kuzum ama huzursuz bebeğim benim bugün bi daha anladım benden sağlıkçı falan olmazmış iyikide olmamış
hante o zamana kadar unutursun inşallah mayısta konuşursun daha da dikkat eder heralde
benimki de geleceğim sen çalışmaya başlayınca diyor aslında isterim onun bakmasını çünkü Aile büyükleri ile büyüyen çocuklar hem aile bağlarını daha iyi biliyorlar hem de sevgiyi daha fazla hissettiklerinden kendilerine güveni daha fazla olan bireyler oluyorlar.yabancı biri bakacaksa o baksın canım ele güven olmaz
canım derecenin ucuyla yardım ediyorum ben hergün yapıyor kakasını sende denesene bi ben çok faydasını gördüm gazıda çıkıyor öyle walla bigünü bigününe uymuyor bunların
:roflol::roflol::roflol::roflol:
koptum yaawww senın patron kırık galıba :))
guzellık uykusu :roflol:
canım aynen bır dk yalnız kalmıyo kac kere kucagımda tuvalete gırdım ama artık anakucagını arabasına monte ettık evın ıcınde ben nereye o da oraya tuvalete bıle ayagımla sallayıp ellerımle ıs yapıyorum :roflol:
canım kakasını yapması cok guzel emmek ıcgudusel bır durum kaka yapacagı zaman sındırım sıstemı calısıyor dıkkat et emerken..
canım fazla oynamamak lazımmıs gecende trt de bır bayan vardı cok guzel bılgıler verdı onun yerıne dayanacagı kadar ılık suya oturt ve az karnına masaj yap sonra da sıcacık sar yıne yapar..
kıslar tekrar söylüyorum bebeğinizin makatını uyarmayın, bir şey sokmayın, kendiniz yapmakta ısrarlysanız başkasına önermeyin ve lütfen derece ile uyarma meselesini de doktorunuza mutlaka danışın...
ben bugün bir cay kasigi zeytinyagi icirdim hemen yapti kakasini...
hante o zamana kadar unutursun inşallah mayısta konuşursun daha da dikkat eder heralde
benimki de geleceğim sen çalışmaya başlayınca diyor aslında isterim onun bakmasını çünkü Aile büyükleri ile büyüyen çocuklar hem aile bağlarını daha iyi biliyorlar hem de sevgiyi daha fazla hissettiklerinden kendilerine güveni daha fazla olan bireyler oluyorlar.yabancı biri bakacaksa o baksın canım ele güven olmaz
tesekkur ederım cnm. ama mayısda gerı gelcek, üstelık kendı annem de gıdecek( sımdıden kara kara mayısı dusunuyorum. aslında coook yardım etmeye calısyor yerı gelıyor yemek bulasık ortalık süpürme vs. ama cok pis cnm ya oglumu emanet edıp gözum arkada alamdan gıdemıyorum. altını acıo elı poklu cocugun agzına gözune ellıo, kömürlü ellerıyle caydanlıkları kapı kollarını tutuyor , ben arkasından kapı kollarından karaları siliyorum, tırnaklarını kesıp ellerını yıkamadn oglumukucagına aldı yaaa cıldırıorum dusunurken bıle bısey dıyemıorum, bazende dıyorum gıdıyo yıkı ama uyarmaktan ve takıp etmekten bunaldım ınan ki....
sımdı mayısda benım okulda baslayacak ve oglum onunla evde yalnız saatlerce kalıck. öliim bennn(([/QUOTE
canım biran kendi başıma gelenleri anlatıyormuşsun gibi geldi.benim kayınvelidem gideli 20 gün filan oldu ama hala evi eski düzenine getiremedim ev temizle temizle adam olmuyor.artık nasıl pislendiyse.ben bide temizlik yaparken pisleteni ilk defa kayınvalidemde gördüm.sende dert etme canım aslında açık açık doğru yu yanlışı söylemek lazım niye susuyoruzki.sende alır karşına konuşursun içim rahat etmez filan dersin olmadı.
abdye zambakım
aradim buldum mesajini
gecmiş olsun oncelikle..hic merak eme cok normal huzursuzlanmasi o yuzden zaten heemn ates dusurucu agri kesici veriyorlar
benimkinde ateste oldu huuzrsuzlukta.atesi 38.3 olunca minoset yarim olcek surup verdim.6 saatte bir verilebilir demişti doktorum(kiloya gore bilirliyorlar miktari)
ve cok ise yaradi 20 dk. icinde dusuyor.korkma sebebi belli hastaliktan degil ates.
Canim sürekli sicak su torbasi koyuyorum bebegin karnina bebek rahatliyor ama kakasini yapamadi yine de. göbegi de düsmediki karnina masaj yapiyim sevdi bizimki göbegini
canim benim doktorum 3 haftaya kadar dusmesi normal demisti 3 hafta dusmezse konusuruz demisti 17. gun dustu bizimki de ama seninki cok uzun sure o sivilardan bzi dekullandik ona ragmen dusmeliydi sen bi doktoruna or istersen canimnormal benim hatam simdiye kadar düsmemesi, dezenfekte etmek icin sivi birsey vardi hergün onu sikin dediler hastaneden ben de saf gibi siktim islak kaldi göbek kurumadi, o yüzden kaldi.
oyle mi oluyomus bebekelrinki hoyacim benim daha bilgim yok henuz arastirmadim daha gitme moduna giremedim dejasmin nura ayrı pasaport çıkarmadık benim pasaportuma eklettik pasaportun 11. sayfasına fotosunu yapıştırdılar benim himayemde gidecek yani
hante canim dun bir bebek internet sitesinde okudum ilk aydan sonra goguslerin yumusamasi normalmis sut yok anlamina gelmiyomus anneler yanlis yapiyomus sut yok saniyomus oysaki sut miktari daha da artiyomus bunu dusun belki de sutun yetiyor canim baska bir sebeple agliyodur kuzucuk doktoruna sorsaydin biahh cnm evet bende cook üzüldüm ama allah baska dert vermesın dedıgın gıbı saglık sıhhat versın..
benım bebıs sadece annesüütüyle bır haftada 250 gram almıştı 10 gün öncesınde. doktorda ıyı hadı mamadan yırttın dedı. aama son 10 gun ıcınde dedıgın gıbı hep aglıo ,kısa kısa uykular mafolduk. benımde göğüsler ıyıce yumusacık olunca dedım yetmıo bu süt bız baslyalım mamaya.. 3 gundur gunde bırkere vermeme ragmen kak düzenıımız degıstı. günde 3 kere cok bol yapardı sımdı 1 e ındı kı oda bol degıl ve rengı de degıstı. kabız olmasından korkuyorum cunku bız bırazda kafamızdan mamaya baslamıs olduk. sımdı gunde 1 kere bıle yetmıo arttırmak ıstıorum bı yandan da ıstemıyorum. ama 15-20 dklık uykularlada büyümeski bu bebıs demı
Allah hepımızı n yardımcısı olsun...a.s.
kızlar bide bişey sorucam bu göbek olayları ne alemde sizlerde?
bugün hemire bana içerde bi tanesinimi unuttular dedi sinir oldum ya inmeyecekmi bu göbek ya Allah korusun
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hante canim dun bir bebek internet sitesinde okudum ilk aydan sonra goguslerin yumusamasi normalmis sut yok anlamina gelmiyomus anneler yanlis yapiyomus sut yok saniyomus oysaki sut miktari daha da artiyomus bunu dusun belki de sutun yetiyor canim baska bir sebeple agliyodur kuzucuk doktoruna sorsaydin bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?