ben erkekler icin mevlut kiyafetlerini begenmiyorum.herhalde yaparsam ozel kıyafet almam gibime geliyor.belki rasgele gorduklerim hos gorunmemiştir gozume
kıyamadım canım yaa gobekle zor olur tabıı ınsallah en kısa zamanda duser de masaj yaparsınız..Canim sürekli sicak su torbasi koyuyorum bebegin karnina bebek rahatliyor ama kakasini yapamadi yine de. göbegi de düsmediki karnina masaj yapiyim sevdi bizimki göbegini
kibele nasıl dinlenebildin mi.ben bir saate yakın uyudum iyi geldi bakalim simdi uyuyor gece nolacak...
valla oncelikle gripten korktuk erken dogup sorun yasayinca baslarda hic dusunmedik bile 40ından hemen sonra.ben baharda ya da yazin yaparim diye dusunuyorum.zaten salonum cok buyuk degil.cok kişi davet edemem.aile icinde olabilir okuma falan.
çok yorgunum uyumayı çok özledim ben.....
dün gece 4,5 da uyudu benimki şimdi daldı ama 5 dk sürmez geri uyanır ne yapcam ben kızlar kuzenim ada çayı içir dedi bilmyorum doktora sorup alıp içirsem mi .kuzenim sormuş çok az olmak şartyla ver demiş ve güzel uyuyor diyor
benimki ilactan sonra gecti canim yani yaklasık 18 saat falan gecmişti.
2 dk sekerlemesini yapti yine uyandi kerata.gece 1 den once uyumuyor
aynen o 5 dknın dolmasını beklıyorum sabah 7 mıydı ne baktım en son saate dun off
gece birse çok güzel bizimki ikiyi bulmadan uyumuyor artı bazende 3ü buluyor
valla bende çok korkuyodum çalışacağım için nolacak bu hal diye
geçen 7 aylık bebeği olan bi hemşire arkadaşla konuştum 3. aydan sonra düzene girer dedi
nasıl sevindim anlatamam hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?