2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya kimsecikler yokmu ya
bizim salı günü 40 mız çıkıyo hayırlısıyla perşembede mevlüt yapıcaz
mevlüt yapanlardan yardım istiyorum bebeğe ne giydirdiniz nerden aldınız??

selammm
anneolm. ben yapmadim mevlut. sana simdiden kolay gelsin.

feyzae,bebem annemde uyumaya calişioyo.oglenden beri uyuyamadi

ben erkekler icin mevlut kiyafetlerini begenmiyorum.herhalde yaparsam ozel kıyafet almam gibime geliyor.belki rasgele gorduklerim hos gorunmemiştir gozume

ben erkekler icin mevlut kiyafetlerini begenmiyorum.herhalde yaparsam ozel kıyafet almam gibime geliyor.belki rasgele gorduklerim hos gorunmemiştir gozume

bende beğenmiyorum o yüzden ne giydireceimide bilmiyorum
heralde beyaz güzel bir tulum alıcam
o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var

öğretmenim mevlüt yapmamanın bir sebebi varmı?

valla oncelikle gripten korktuk erken dogup sorun yasayinca baslarda hic dusunmedik bile 40ından hemen sonra.ben baharda ya da yazin yaparim diye dusunuyorum.zaten salonum cok buyuk degil.cok kişi davet edemem.aile icinde olabilir okuma falan.

beyaz mi giydirilirmiş mevlutte??ama beyaz yakısır bebege bence:))ben yapsam dedigim gibi guzel bir kıyafet alırım tulum olur,buyumuste kuculmus erkek takimi olur(kucuk adam kıyafetleri oluyor ya :))

Canim sürekli sicak su torbasi koyuyorum bebegin karnina bebek rahatliyor ama kakasini yapamadi yine de. göbegi de düsmediki karnina masaj yapiyim sevdi bizimki göbegini
kıyamadım canım yaa gobekle zor olur tabıı ınsallah en kısa zamanda duser de masaj yaparsınız..
canım bu arada sıcaksuyu popya degdırmek ırkılme yaptıgı ıcın orasını calıstırıyo sıcak su torbası sadece ısıtır tabııkı yararı var ama sıcak suya helekı karnı da ıcerı gırecek sekılde oturtunca cok ıyı gelıyo gobek dusene kadar suya degdırmedn poposunu sokabılırsın suya..
kibele nasıl dinlenebildin mi.ben bir saate yakın uyudum iyi geldi bakalim simdi uyuyor gece nolacak...

canım nerdeeee temızlık bıttı yemek vs vs neyse sımdı bıdıkı yatırdım ama mıkıl mıkıl bana bu gece de nobet dusecek galıba dalmazsa yandım bennn... hıc dalacak gıbı durmuyo bebefondan habıre ıgh mıgh sesler gelıyooo yanına gıtmıyorum kı benı gormesın sıddetı arttı gıtmam lazım..

valla oncelikle gripten korktuk erken dogup sorun yasayinca baslarda hic dusunmedik bile 40ından hemen sonra.ben baharda ya da yazin yaparim diye dusunuyorum.zaten salonum cok buyuk degil.cok kişi davet edemem.aile icinde olabilir okuma falan.

ben yapmayacagım yaa bızım burası kucuk yer gelenler bırdaha gelecek bu sefer pılav yemege ev dolup tasacak ve o kalabalıkta bebegın kalmasını ıstemıyorum..

kızlar ben mevlüt yapmadım kaynanama sinir oldum inat ettim işe başlamadan yapacağım mart sonu gibi inşallh .beyaz giydiryolar aydınlık olsun hayatı diye canım

dün gece 4,5 da uyudu benimki şimdi daldı ama 5 dk sürmez geri uyanır ne yapcam ben kızlar kuzenim ada çayı içir dedi bilmyorum doktora sorup alıp içirsem mi .kuzenim sormuş çok az olmak şartyla ver demiş ve güzel uyuyor diyor

aynen o 5 dknın dolmasını beklıyorum sabah 7 mıydı ne baktım en son saate dun off

2 dk sekerlemesini yapti yine uyandi kerata.gece 1 den once uyumuyor

gece birse çok güzel bizimki ikiyi bulmadan uyumuyor artı bazende 3ü buluyor
valla bende çok korkuyodum çalışacağım için nolacak bu hal diye
geçen 7 aylık bebeği olan bi hemşire arkadaşla konuştum 3. aydan sonra düzene girer dedi
nasıl sevindim anlatamam hihoyyyt

aynen o 5 dknın dolmasını beklıyorum sabah 7 mıydı ne baktım en son saate dun off

40ı çıkmadan önce daha iyiydi beni mahvediyor gündüz uyuyor ne yaprsam yapıyım uyanmıyor artık dayancak gücüm yok gündüzde ve işi yemek derken uyanıyor huyum çok kötü ev dağınnık olmaycak herşy yerinde eşim çok kızıyor artık bırak sen çocuklusun ebn akşam yaparım desede vazo bile yerinden kıpırdamycak yan durmuycak hastalık var ebnde üff

zambak banada kırkından sonra dediler daha kötü olduu bende çalışcağım için strese giryorum dün gece 4,5da yattı şimdie uyudu bakalım ne olcak 15 dk uyyor tamam gece 4-5-6 kaça kadr olursa ne yapcaz biz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…