İnşallah bizimkide çabuk geçer(
aynen o 5 dknın dolmasını beklıyorum sabah 7 mıydı ne baktım en son saate dun off
aşımı oldu zambak bebiş
evet bugün aşı olduk çok zordu ya Allahım küçücük sabilere bu kadar işkence yapılırmı yahu sen yaptırdınmı bana önerin yada söyleyeceğin bişey varmı bu arada bizimkide uyandı anneannesinin kucağında iyiki gelmişim anneme kafamçokkarıştı
amannn ben cok dagınıgım senın tersıne esım de daha cok dagıtır bugun temızlıkcı geldı yenı oldugu ıcın temızledı ama dagınıklıga bısey yapamadı ben hıcbırseye elımı suremıyorum zaten acayıp kucak cocugu oldu..40ı çıkmadan önce daha iyiydi beni mahvediyor gündüz uyuyor ne yaprsam yapıyım uyanmıyor artık dayancak gücüm yok gündüzde ve işi yemek derken uyanıyor huyum çok kötü ev dağınnık olmaycak herşy yerinde eşim çok kızıyor artık bırak sen çocuklusun ebn akşam yaparım desede vazo bile yerinden kıpırdamycak yan durmuycak hastalık var ebnde üff
eyvahh tekrar emzırıp yatır canım anlamadan..veee uyandı mafoldumben
arkadaşlar demekki herkesin bebişi böyle bende korkuyodum tekim diye akşamları 12de yada daha önce başlıyorumuyutma çalışmalarına uyuyor yerine koyuyorum 5dakka sonra inga sesi bunu yaklaşık 2 ve sonrasına kadar tekrarlıyorum en son pes ediyo diyodum. şu üç ay bi geçsede şöyle deliksiz bi uykuya dalsa
amannn ben cok dagınıgım senın tersıne esım de daha cok dagıtır bugun temızlıkcı geldı yenı oldugu ıcın temızledı ama dagınıklıga bısey yapamadı ben hıcbırseye elımı suremıyorum zaten acayıp kucak cocugu oldu..
eyvahh tekrar emzırıp yatır canım anlamadan..
evet canım amıııııın ınsallah
kızlar uyutmaya calişmayın bence bosuna o ne zamn isterse uyur.ben hic sallamıyorum.sadece bu ara yurutuyor hep beni kolum belim kopuyor o ayri
biz artık 3 aylik oluyoruz bakalım nolacak.benimki de 2-4 arası hep memede kalıyordu ilk zamanlar.
benımkı cısıyle uyuyo uykusu acılmasın dıye alamadım altını cıs kokuyo garıbım
ınsallah pısık olmaz garıbım..
sıcak sıcak ıyı geldı galıba benımkıne..bilmiyorumkismile
en son annesine gideceğini söylemişti
1 hafta kalacaktı ama iki haftadır yok
ah ah herkes uyku derdinde ve ben şimdiden ileriki ayları okudukça korkmaya başladım bizimkide yavaş yvş huy suy değiştirmeye başladı
ağlayarak uyanıyo hep muhabbet istiyo tv ye bakıyo ayakta dolaştırayım istiyo şimdilik gece uykumuzda sorun yok gibi ama tabi gece altını açmadığım sürece ben gece mama veriyorum ve hiç yerinden kaldırmıyorum yattığı yerde mamasını veriyorum gözünü bile açmasına izin vermiyorum:)
ama uyandımı kan kusturuyo hiç memnun edemiyorum şimdiden valla
benim eşimde titizdir davul dengi dengine derler ya onun gibi bişey oldu .ben huyumu sevmiyorum çpk kötü işe giderken bile evi toplar giderdim hamilyken bile eşim hazırlnırken bakardı ki ben yerde halı gırgırlıyorum o karnımla birgün o çocuğa bişey olursa diye söylenmey başlardı hemn gider bnde giyerdim üstümü öyle giderdim işe hastalık ya biraz rahat olcaksın
kadın tutyorum geçen hafta geldi kadınmı yaptı benmi temzlmdim anlamdım
canım aynen bızım de ıkı sıcak su bezımız var bırıyle sabunlayıp bırıyle duruluyoruzpişik olurda annesi kıyamam sıcakca yatıyor öylemi benim kızın poposu pek narin hemen açılıyor 2 saat olmadan değişyorum ıslak mendil kullanmıyorum her defasında ılık su ısıtıyorum bi tane sütaş yoğurt kovamız var ılık su koyuyoruz :sm_cool: tülbent yaptı annem onla temzliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?