2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aynen o 5 dknın dolmasını beklıyorum sabah 7 mıydı ne baktım en son saate dun off

arkadaşlar demekki herkesin bebişi böyle bende korkuyodum tekim diye akşamları 12de yada daha önce başlıyorumuyutma çalışmalarına uyuyor yerine koyuyorum 5dakka sonra inga sesi bunu yaklaşık 2 ve sonrasına kadar tekrarlıyorum en son pes ediyo diyodum. şu üç ay bi geçsede şöyle deliksiz bi uykuya dalsa

aşımı oldu zambak bebiş

evet bugün aşı olduk çok zordu ya Allahım küçücük sabilere bu kadar işkence yapılırmı yahu sen yaptırdınmı bana önerin yada söyleyeceğin bişey varmı bu arada bizimkide uyandı anneannesinin kucağında iyiki gelmişim anneme kafamçokkarıştı

benim doktor şurup vermedi paranox fitil verdim sabah uyudu bayağı ateşi çıkmadı sonra akşamda verdim gece kalktığımda ateşi 37,5du hemen soydum tek kat bıraktım uyanık tuttum yarım saat sonra düştü tek kat yatırdım sonrada sabaha kadr düzeldi ateş olur 38i geçerse veya daha fazla hemn götr yoksa çıkması normalmiş doktor dikkat et 38i geçerse getrrsin dei geçmedi gece sık sık ölç

amannn ben cok dagınıgım senın tersıne esım de daha cok dagıtır bugun temızlıkcı geldı yenı oldugu ıcın temızledı ama dagınıklıga bısey yapamadı ben hıcbırseye elımı suremıyorum zaten acayıp kucak cocugu oldu..
veee uyandı mafoldumben
eyvahh tekrar emzırıp yatır canım anlamadan..

evet canım amıııııın ınsallah

benımkı cısıyle uyuyo uykusu acılmasın dıye alamadım altını cıs kokuyo garıbım
ınsallah pısık olmaz garıbım..
sıcak sıcak ıyı geldı galıba benımkıne..bilmiyorumkismile

kızlar uyutmaya calişmayın bence bosuna o ne zamn isterse uyur.ben hic sallamıyorum.sadece bu ara yurutuyor hep beni kolum belim kopuyor o ayri

biz artık 3 aylik oluyoruz bakalım nolacak.benimki de 2-4 arası hep memede kalıyordu ilk zamanlar.

benim eşimde titizdir davul dengi dengine derler ya onun gibi bişey oldu .ben huyumu sevmiyorum çpk kötü işe giderken bile evi toplar giderdim hamilyken bile eşim hazırlnırken bakardı ki ben yerde halı gırgırlıyorum o karnımla birgün o çocuğa bişey olursa diye söylenmey başlardı hemn gider bnde giyerdim üstümü öyle giderdim işe hastalık ya biraz rahat olcaksın

kadın tutyorum geçen hafta geldi kadınmı yaptı benmi temzlmdim anlamdım

selam nöbetçiler
nasılsınız?
bugün benimki beni mahvetti
2 dk durmadı sürekli kucak
ama ayakta olucaz ve hanımefendi etrafı izleyecek
sabah uyandığından beri iki defa 10 dk lık şekerlemeler hariö uyumamıştı
şimdi bayıldı
ben de yatmadan size bakayım dedim

bende uyusun diye zorlamıyorum artık emecekse emiyor altı değişlcekse değişiyorum yattığı yerde yatmıyor senin ki gb ayakta gezmek konuşmak istyor ben konuşsam o dinlese papazı bulduk zaten :sm_cool:

benımkı cısıyle uyuyo uykusu acılmasın dıye alamadım altını cıs kokuyo garıbım
ınsallah pısık olmaz garıbım..
sıcak sıcak ıyı geldı galıba benımkıne..bilmiyorumkismile

pişik olurda annesi kıyamam sıcakca yatıyor öylemi benim kızın poposu pek narin hemen açılıyor 2 saat olmadan değişyorum ıslak mendil kullanmıyorum her defasında ılık su ısıtıyorum bi tane sütaş yoğurt kovamız var ılık su koyuyoruz :sm_cool: tülbent yaptı annem onla temzliyorum

ecrin nerde kızlar hiç görünmüyor bilen varmı bnde tel vardı telefon bozuldu içindeki noılar gitti arayamadım

ah ah herkes uyku derdinde ve ben şimdiden ileriki ayları okudukça korkmaya başladım bizimkide yavaş yvş huy suy değiştirmeye başladı
ağlayarak uyanıyo hep muhabbet istiyo tv ye bakıyo ayakta dolaştırayım istiyo şimdilik gece uykumuzda sorun yok gibi ama tabi gece altını açmadığım sürece ben gece mama veriyorum ve hiç yerinden kaldırmıyorum yattığı yerde mamasını veriyorum gözünü bile açmasına izin vermiyorum:)
ama uyandımı kan kusturuyo hiç memnun edemiyorum şimdiden valla

benimki şimdi uyuyo tahminim 2 gibi kalkar
kalk yat esra uyuy uykunu alsana diyorum kendi kendimede artık uykusuzluğa alıştım mı ne:))

benimki dün ortalığı yıktı doymadı sandım 2.kez mam veriyim dedim ama mamyı istemdi illada meme istyor süt kalmadı eme eme bitrdi gece 4,5 süt mü kalır anlaşınlan bizmki mamada yemycek bugünde 1 lt kayısı suyu içtim salata bol yedim su derken süt şimdilk var uyanık mız mız ediyor

ağlıyor kızlar ben gidyım pış pış yapıyım az oyantıymda geliym fıstığı yinede inan sabırşlı oluyor dayanmıyor bana normalde otur deseler haytta bu saate kadr otrmazdım neyse çeneyi bırakıyırm mır mır kedim seslenyor bana görüşürz kızlar

yavrucum bızımkı de tıtız de dagınıgız sadece ben ev pıs olsun nefes alamam..
sadece esyalar yer degıstırıyoo hep..

canım aynen bızım de ıkı sıcak su bezımız var bırıyle sabunlayıp bırıyle duruluyoruz
ve ben sık sık cesmenın altında duruluyorum kızımı hıc ıslak mendıl kullanmadım sadece bıryere gıdınce yanımıza alıyoruz ne olur ne olmaz dıye malum benım kız 3 gunde bır kaka yapıyo enseye kadar..
cesmenın altında sapur supur cok eglenıyoruz kızımla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…