2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN KIZLAR

bugün çok hastayım
boğazım iltihaplanmış
her yerim tutulmuş
bebişi bırakacak birilerini bulabilirsem doktora gidecem

günaydınnn..opuyorumnanaktan
gece nöbetçileri uykuda galiba, bebişler uyuyolar herhalde..
bi sürü alıntı yapmıştım ama sonuna geldim bi baktım sadece bu kalmış elimde.. akannehir

kızlar ya kimsecikler yokmu ya
bizim salı günü 40 mız çıkıyo hayırlısıyla perşembede mevlüt yapıcaz
mevlüt yapanlardan yardım istiyorum bebeğe ne giydirdiniz nerden aldınız??

canım ben yapmadım mevlüt, kendi evime taşınmadan da yapmayacağım.
ama bende erkek bebekler için olan mevlüt kıyafetlerini hiç sevmiyorum, onun yerine çok cici normal bebek kıyafetleri var onlardan alırdım herhalde yapsaydım..

oooyy geçmiş olsun deniz.
yok mu yakınlarında kimse, konu komşu akraba falan..

sağol canım
var tabiki ama biraz sonra arıyacam
sabah sabah insanları uyandırmayayım
çok kötü yağmur yağıyor
şemsiyemde yok
bu yağmurda araba kullanmakta istemiyorum
çünkü hertarafım tutulmuş
allah muhafaza
şansıma oğlumda okula gitmedi bugün
öğretmeni gelmemiş
iki çocukla bu hasta halimle nasıl baş edecem bilmiyorum

Selam kislar, bugunlerde cok bunaldim artik. Ben bu bebeye emmeyi ogretemedim bi turlu Yine yara yapti yaa.
Surekli memede durmak istiyo, emzik kesinlikle tutmuyo... Uzun uzun memede durdugu halde adam gibi emmedigi oynadigi icin doymuyo sonra geri basliyo aglamaya meme istemeye. Bi de ucundan tutuyor, geri cikariyorum felan ugrasirken ugrasirken acitiyo yara yapiyo.

Ne etsem bilemedim Sut sagiyorum, emziriyorum, bi kac kere mama verdim Kendimi cok arada kalmis hissediyorum. Hem canim yaniyo hem uzuluyorum.

Son düzenleme:
Bu arada doktora da gittim uygulamali emzirdik felan ama soyledigi seyleri zaten yapiyorum ben.
Bebenin dogru tutmasi ve emmesi gerekmis, cok uzun emzirme, memedeyken bebe uyumasin uyandir, emzik ver...vs
Ama ne yaparsam yapayim olmuyor. Acidan ve sikintidan sutum azalmaya basladi artik Kisir donguye girdik yaa mafoldumben

canımmm gecmıs olsun mu denır alla kolaylık versın üzüldüm cok zor anlayabılıyorum ama önerebılecegım bırsey yok ne yazıkki..sizin için dilerim en kısa zaman da bu sıkıntı kendılıgınden gecer....

birde bırsey soracagım bebek mmede neden uyumaması gerekıyor kı? hıc duymamıştım. benım kı ıse öyle uyumaya alıstı bıle...

Canim benimki emmeden karni doymadan uyuyordu da onun icin dedi doktor, yoksa emdikten sonra memede uyumasinda bi sakinca yok.

kızlar d vitamnını nasıl verıyorsunuz? gunde kac kere kacdmla ne sekılde?

cnm bende ılık suya pamuk batırdım bı tane dondurma kabında onu kullanyrum . bıttıkce eklıyorum yenı pamuklar. çok rahat oluyor.

ben gaz cıkartmadan uyutursam 15 dk ya bütün içtiklerni fışkırtarak uyanıyor gazdan o yuzden hıc yattgı yerden veremıyorum ne yazıkkı butun uyku dagılıyor

GÜNAYDIN KIZLAR

bugün çok hastayım
boğazım iltihaplanmış
her yerim tutulmuş

gecmış olsun cnm....

GÜNAYDIN KIZLAR

bugün çok hastayım
boğazım iltihaplanmış
her yerim tutulmuş

günaydın cnm..
bu durum bnmde çok başıma gelir..hasta olmam olmam oldum mu tam olurum..
özellikle de hep boğazım da ağzımın içinde iltihaplar olur (aft) olur..
bunun için iyi bir sprey var onu kullandın mı hemen geçer.hatta onun gargarasıda var..ama sprey bnm tercihim. istersen verebilirim adını

kasıkla falan degıl dımı dırek agzına damlatıyorsun ardarda.., bencok esseklık ettım ya daha yenı baslayacagım vermeye,inş. cok gec degıldır..

ben sağlık ocağında verdikleri ilk günden itibaren düzenli kullanmaya çalışıorum.bu damla bebeğin kemik gelişimi için önemliymiş 1 yaşına kadar kullan dedi bana doktorum .şuan güneş görmedikleri için gerkliymiş..
evet cnm ağzına damlatıyorum ardarda.
bu zor oluyordu diye bazı ilaçlarda damlalık olur ya ondan aldım bir tane eczaneden artık onla damlatıyorum daha rahat oluyor...

günaydın

ya bu iki amzirme arası süre nasıl açılır canım çıktı oyalamaktan şu saat başı emzirmekten kurtulmamız lazım yoksa balon olup uçucaz yakında Allah herkese kolaylık versin çok yorgun ve uykusuzum
mafoldumbenmafoldumben

akşam bir sürü alıntı yapmıştım bilg kapamış eşim kaldı öyl aklımda kalanları yazıyim

jasmin sen sormuştun sanırım
hala kalkanla emiyoruz arada normal veriyorum ama alması için göğsümün ucunun birz çıkmış olması ve çok aç olmaması lazım çok açsa deliriyo daha kötü oluyo, birde başta olan uç emdikçe iyice gidiyo bende dümdüz oluyo öylede sevmiyo zaten hanımın iişine gelmiyo kalkan ağzından çıksada bekliyo orda içi dolu

2 kere benimkinede oldu en sonunda gaz çıkarıp uyusa gazı var dşycem o da yok normal emmez kalkanla emmez bibeon almaz garip ibşey oldu çokçaresiz hissetmiştim kendimi zorla 10 ml 10ml içire içire doyurup karnını öyle sızıp kalmıştı

makatı uyarma işine gelince ben birkaç kere söylemiştim ama 3-4 dr bana öyle dedi ayrıca arkdaşımda vardı sorun onada öyle dedi 2 ayrı dr
söylenen şu bebekelrin ilk 3 ay makatlarındaki sinirkler gelişmediğinden kabbız değillerdir kakaları fışkırırda ama yapamazlar 3 aydan sonra geçer büyük çoğunluğunda hafif yağla kremle dereceyle orasını uyar ıkınma hissini arttırır

ben eskisi kadar yapmıyorum ama bazzen sıcak su da oturduğu halde yapmıyo o zaman yapıyorum zaten çok içeri sokmuyorsunuz derecenin ucundaki o gri yer varya anca o kadarını sürülüyo maksat çok az içide kayganlaşsın
bide çok çok ıkındığı zaman yapılmalıki çıksın

yapanlar yanlış yapmasın diye söylüyorum bunu dr un söylemesi tamamen bu

denizeliklim geçmiş olsun canım

anneolmak bende mevlüt yapmaadım bahar gibi düşünüyorum idilbebeyle aziz bebed güzel kıyafetler varbücürüktre falanda var öyle şeyler

cindrella göğüs ucuyla falan alıyormu öyle versen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…