kızlar ya kimsecikler yokmu ya
bizim salı günü 40 mız çıkıyo hayırlısıyla perşembede mevlüt yapıcaz
mevlüt yapanlardan yardım istiyorum bebeğe ne giydirdiniz nerden aldınız??
oooyy geçmiş olsun deniz.
yok mu yakınlarında kimse, konu komşu akraba falan..
GÜNAYDIN KIZLAR
bugün çok hastayım
boğazım iltihaplanmış
her yerim tutulmuş
bebişi bırakacak birilerini bulabilirsem doktora gidecem
Bu arada doktora da gittim uygulamali emzirdik felan ama soyledigi seyleri zaten yapiyorum ben.
Bebenin dogru tutmasi ve emmesi gerekmis, cok uzun emzirme, memedeyken bebe uyumasin uyandir, emzik ver...vs
Ama ne yaparsam yapayim olmuyor. Acidan ve sikintidan sutum azalmaya basladi artikKisir donguye girdik yaa mafoldumben
canımmm gecmıs olsun mu denır alla kolaylık versın üzüldüm cok zor anlayabılıyorum ama önerebılecegım bırsey yok ne yazıkki..sizin için dilerim en kısa zaman da bu sıkıntı kendılıgınden gecer....
birde bırsey soracagım bebek mmede neden uyumaması gerekıyor kı? hıc duymamıştım. benım kı ıse öyle uyumaya alıstı bıle...
ben geldiiim...
kızlar d vitamnını nasıl verıyorsunuz? gunde kac kere kacdmla ne sekılde?
pişik olurda annesi kıyamam sıcakca yatıyor öylemi benim kızın poposu pek narin hemen açılıyor 2 saat olmadan değişyorum ıslak mendil kullanmıyorum her defasında ılık su ısıtıyorum bi tane sütaş yoğurt kovamız var ılık su koyuyoruz :sm_cool: tülbent yaptı annem onla temzliyorum
ah ah herkes uyku derdinde ve ben şimdiden ileriki ayları okudukça korkmaya başladım bizimkide yavaş yvş huy suy değiştirmeye başladı
ağlayarak uyanıyo hep muhabbet istiyo tv ye bakıyo ayakta dolaştırayım istiyo şimdilik gece uykumuzda sorun yok gibi ama tabi gece altını açmadığım sürece ben gece mama veriyorum ve hiç yerinden kaldırmıyorum yattığı yerde mamasını veriyorum gözünü bile açmasına izin vermiyorum:)
ama uyandımı kan kusturuyo hiç memnun edemiyorum şimdiden valla
GÜNAYDIN KIZLAR
bugün çok hastayım
boğazım iltihaplanmış
her yerim tutulmuş
cnm ben günde 1 kere 3 damla şeklinde veriyorum..
GÜNAYDIN KIZLAR
bugün çok hastayım
boğazım iltihaplanmış
her yerim tutulmuş
kasıkla falan degıl dımı dırek agzına damlatıyorsun ardarda.., bencok esseklık ettım ya daha yenı baslayacagım vermeye,inş. cok gec degıldır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?