ben sağlık ocağında verdikleri ilk günden itibaren düzenli kullanmaya çalışıorum.bu damla bebeğin kemik gelişimi için önemliymiş 1 yaşına kadar kullan dedi bana doktorum .şuan güneş görmedikleri için gerkliymiş..
evet cnm ağzına damlatıyorum ardarda.
bu zor oluyordu diye bazı ilaçlarda damlalık olur ya ondan aldım bir tane eczaneden artık onla damlatıyorum daha rahat oluyor...
günaydın günaydın günaydın size..opuyorumnanaktan
bizde de ayni durum var.sekerlemeler 5 dk amaselam nöbetçiler
nasılsınız?
bugün benimki beni mahvetti
2 dk durmadı sürekli kucak
ama ayakta olucaz ve hanımefendi etrafı izleyecek
sabah uyandığından beri iki defa 10 dk lık şekerlemeler hariö uyumamıştı
şimdi bayıldı
ben de yatmadan size bakayım dedim
ya evet ilerki donemlr daha zor diyorlar...ah ah herkes uyku derdinde ve ben şimdiden ileriki ayları okudukça korkmaya başladım bizimkide yavaş yvş huy suy değiştirmeye başladı
ağlayarak uyanıyo hep muhabbet istiyo tv ye bakıyo ayakta dolaştırayım istiyo şimdilik gece uykumuzda sorun yok gibi ama tabi gece altını açmadığım sürece ben gece mama veriyorum ve hiç yerinden kaldırmıyorum yattığı yerde mamasını veriyorum gözünü bile açmasına izin vermiyorum:)
ama uyandımı kan kusturuyo hiç memnun edemiyorum şimdiden valla
yavrucum bızımkı de tıtız de dagınıgız sadece ben ev pıs olsun nefes alamam..
sadece esyalar yer degıstırıyoo hep..
cesmenın altında sapur supur cok eglenıyoruz kızımla..
gecmiş olsun .tuzlu su ile gargarayi tavsiye ederimGÜNAYDIN KIZLAR
bugün çok hastayım
boğazım iltihaplanmış
her yerim tutulmuş
bebişi bırakacak birilerini bulabilirsem doktora gidecem
kızlar d vitamnını nasıl verıyorsunuz? gunde kac kere kacdmla ne sekılde?
ah onu bzide becerebilsekkk zatengünaydın
ya bu iki amzirme arası süre nasıl açılır canım çıktı oyalamaktan şu saat başı emzirmekten kurtulmamız lazım yoksa balon olup uçucaz yakında Allah herkese kolaylık versin çok yorgun ve uykusuzummafoldumbenmafoldumben
ögretmenim
Bende alisveris merkezlerine girmiyorum zaten sokakta dolastigimiz kadar yada yemek yemeye girersek orda emziriyorum.Birde burasi Istanbul kadar kalabalik olmadigindan dükkanada girsem sorun olmuyor.
biz uçuyoruz ankaraya pazar akşamı kalkış ve inişte emzireceğim ben
Merhaba herkese,
Hoyacim hayirli olsun. yolculugun nasil gectigini, bebek icin nasil bir yolculuk oldugunu bebek icin yanina neler getirsen ise yarardi felan filan yazar misin gittiginde? Ben de Isvicreye gidicem yakinda ilk defa bebekle ucaga binicem bebegin nasil etkilenecegini bilmiyorum.
Bir de Kizlar ben 17 ocakda dogum yaptim bugün 41. gün mü oluyor dogum yaptigim günü de sayicak miyim? Simdi benim 40 im ne zaman cikiyor ne zaman baslicam namaza acil cevap verir misiniz lütfen?
fazla geleni çıkarmış canım bizimki de kusuyor hergünkızlar bebeğim sulu gibi kustu sizdede oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?