2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

SAGOL CNM BENDE BASLAYAYIM ARTK , SAGLIK OCAGINDAKILERE GUWENEMEDIM, DOKTORUMUZA SORUP BASLAMAK ISTDIM, HEP KONTROLERDE UNUTTUM SORMAYI BU ZAMAN OLDU, kafamçokkarıştı

makatı uyarmadan bahsetmişsiniz geçen esra ceyhanın programında bir doktor kesinle yapılmaması gerektiğini söyledi. özellikle de erkek bebeklere kesinllikle yapılmamalıymış.her doktorun dediği farklı. doktor demeden 1 saat önce bende yapmıştım. ama artık yapmayı düşünmüyorum.

kızlar ben 13 martta oğlumla birlikte tekirdağ a gidiyorum. uçağa bineceğiz.ama korkuyorum oğluma bişey olur diye. daha önce ufak bebekle uçak yolculuğu yapan var mı??

ögretmenim
Bende alisveris merkezlerine girmiyorum zaten sokakta dolastigimiz kadar yada yemek yemeye girersek orda emziriyorum.Birde burasi Istanbul kadar kalabalik olmadigindan dükkanada girsem sorun olmuyor.

scedcedu
Ben sicak su torbasi koymuyorum burda kiraz cekirdegi ve üzüm cekirdeginin yastiklarin icine dikilmisleri var onu mikro dalgada 2 dak isitip sicak olarak karnina koyuyorum ama burdaki insanlar sicak su torbalarinida cok kullaniyorlar bebek ve cocuklara.Ama her ikisinide öncelikle bebegin kiyafetinin üstünden koyuyorum yani ciplak tene koymuyorum birde yastikta su torbasida havlu gibi kumas kapli oldugu icin sorun olmuyor.bu yastiklarin ambalajinda yaziyor mesela kalp üstüne yara üstüne kanserli böleye filan koymayin diyoryüütec merdiven varsa tehlikeli burdada

bu erkek kisirlik durumuburda hic konusulmuyorgene bizim ülkeye ait ama

eğer ankaraya gittiğinde yolculuğun nasıl geçtiğini yazabilirsen sevinirim. ben de emzirmeyi düşünüyorum. yolculuk esnasında beyefendi alırsa emziğini vermeyi düşünüyorum. bana anlatılan seneryoları duysanız uçmaktan vazgeçerdiniz.birde bazı uçaklarda bebekler için özel bölme oluyormuş.

bizde de ayni durum var.sekerlemeler 5 dk ama
ya evet ilerki donemlr daha zor diyorlar...
yavrucum bızımkı de tıtız de dagınıgız sadece ben ev pıs olsun nefes alamam..
sadece esyalar yer degıstırıyoo hep..

cesmenın altında sapur supur cok eglenıyoruz kızımla..

sen tek basına yıkayabiliryomusun ebn cesaret edemiyorum valla.ama cok daha iyi oluyor oyle muslugun altinda yıkamak

GÜNAYDIN KIZLAR

bugün çok hastayım
boğazım iltihaplanmış
her yerim tutulmuş
bebişi bırakacak birilerini bulabilirsem doktora gidecem
gecmiş olsun .tuzlu su ile gargarayi tavsiye ederim

kızlar d vitamnını nasıl verıyorsunuz? gunde kac kere kacdmla ne sekılde?

5 damla veriyorum.doktorunun soylemesi gerekirdi.sen uzulme
ah onu bzide becerebilsekkk zaten

ögretmenim
Bende alisveris merkezlerine girmiyorum zaten sokakta dolastigimiz kadar yada yemek yemeye girersek orda emziriyorum.Birde burasi Istanbul kadar kalabalik olmadigindan dükkanada girsem sorun olmuyor.

ben sanirim bugun bir kısa sureligine giricem avm ye.hafta ici bos olur oglen diye umuyorum

biz uçuyoruz ankaraya pazar akşamı kalkış ve inişte emzireceğim ben

Merhaba herkese,

Hoyacim hayirli olsun. yolculugun nasil gectigini, bebek icin nasil bir yolculuk oldugunu bebek icin yanina neler getirsen ise yarardi felan filan yazar misin gittiginde? Ben de Isvicreye gidicem yakinda ilk defa bebekle ucaga binicem bebegin nasil etkilenecegini bilmiyorum.

Bir de Kizlar ben 17 ocakda dogum yaptim bugün 41. gün mü oluyor dogum yaptigim günü de sayicak miyim? Simdi benim 40 im ne zaman cikiyor ne zaman baslicam namaza acil cevap verir misiniz lütfen?

günaydın ayça kız şu slingi nsası kullanıyon anlatsana bebeyi nası koyuyon içine hgangi uç kısa olacak oyy basmadı kafam kılavuzsuz adamlar 2 gündür 5 msjıma da cevap vermediler
örtmenim yolladığıun linke bakıyom ama türkiş olmayınca basmıyo kafa translate ile de uğraşamıyom

[

tamam canım yazacam acaba bebek arabasını götürsem mi götüreyim en iyisi
doğduğu gün den itibaren say 40. gün banyo yap kıl anacım

kızlar bebeğim sulu gibi kustu sizdede oluyor mu
fazla geleni çıkarmış canım bizimki de kusuyor hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…